Ako neko vidi macora od korisnika SAMO FKS nek mu javi,decko nervni slom doziveo.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
valaj li mi ova sa avatra ,nju moguPuma je napisao/la:Ti tenisacice, hoces li mi sredit tu Sanju vise
Koju sanju !?!?!?!Puma je napisao/la:Ti tenisacice, hoces li mi sredit tu Sanju vise
Brate ja te nisam zahebavao,stvarno sam rekao da ko vidi macora nek javi.Samo F.K.S !! je napisao/la:Koju sanju !?!?!?!Puma je napisao/la:Ti tenisacice, hoces li mi sredit tu Sanju vise![]()
Tribalian ja sad vene sjecem
Tribalian je napisao/la:Brate ja te nisam zahebavao,stvarno sam rekao da ko vidi macora nek javi.Samo F.K.S !! je napisao/la:Koju sanju !?!?!?!Puma je napisao/la:Ti tenisacice, hoces li mi sredit tu Sanju vise![]()
Tribalian ja sad vene sjecem
I sta se cimas za to ime Sanja![]()
![]()
![]()
![]()
necu tu, ako moze Ana IvanovicJ.Goerges je napisao/la:valaj li mi ova sa avatra ,nju moguPuma je napisao/la:Ti tenisacice, hoces li mi sredit tu Sanju vise![]()
![]()
![]()
otvori temu u pdf odbojka Sanja Popović(reci ovo je cura u koju sam zaljubljen itd.
)
jbt Donji Vakuf jesi čuo ,**** brdima
ma nema tebi cevapa sta ce ti kad imas 7 dana banane da jedesJ.Goerges je napisao/la:Hoću li reći pravo ime i prezime ko me poslo jelfera je napisao/la:odi kod ferhatovica i reci da sam te ja poslao... obavezno povedi jos ljudi sa sobom da se fino najedeteJ.Goerges je napisao/la: Hase ,šta ćemo za one ćevape![]()
![]()
Tribalian ,šta ti je bolan ,imaš li ti mozak ,može li ti se nešta dokazati ,i onaj što te vrijeđao nije nikako banovan
Ne , smaraj vise likove nisam se htio prijaviti dok mi ne istekne kazna ali morao sam zbog tebe popusti !Tribalian je napisao/la:Sta se radi po Donjem Vakufu?J.Goerges je napisao/la:Ghdje ste ljudhi ??? jestel živhi?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bi li snajki uzeo dinar ?Tribalian je napisao/la:Dobra ova sto J.Goerges izbaci,joj sta bi snjom radio,a ni dinar joj uzeo ne bi![]()
A tvoja Sanja FKS ,nije moj tipNek je samo tvoja
Onoj snajki sa Marakane ne bih uzeo ni 100 evra iz rukeSamo F.K.S !! je napisao/la:Bi li snajki uzeo dinar ?Tribalian je napisao/la:Dobra ova sto J.Goerges izbaci,joj sta bi snjom radio,a ni dinar joj uzeo ne bi![]()
A tvoja Sanja FKS ,nije moj tipNek je samo tvoja
![]()
E nemoj mi Sanju da se ne zavadimo beze ima da te nadjem u misijoj rupi ako treba![]()
Samo F.K.S !! je napisao/la:Jok jok a kad si joj davao 100 eura za mutne radnje u wc-u ?
kad si zadnji put bio u školiSamo F.K.S !! je napisao/la:Hebem ti bosanske poste cekam paket iz drezdena da stigne ima 15 dana![]()
Odoh ja laka vam noc lako je vama besposlicarima ne ranite ujutru
jutro majesticmajestic24 je napisao/la:Jutro svima...sta je ovo,nigdje nikoga na forumu???
Ma joj jarane,kako sam se ozenio,san mi se poremetio. Jbt,ni jedno jutro nisam spavao duze od 6 sati.Željo 1921 je napisao/la:Jasmin se oženio i žena ga nadigla prvo jutro u 6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.