Nakljukacemo se abd samo da pobjedimoTribalian je napisao/la:Onda brate ne znam sta da ti kazem. U subotu se nakljukaj pa pravac derbi

LBJ na sta si alergican ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nakljukacemo se abd samo da pobjedimoTribalian je napisao/la:Onda brate ne znam sta da ti kazem. U subotu se nakljukaj pa pravac derbi
Pa brate jos jedan dokaz da Bog sve gleda.Samo F.K.S !! je napisao/la:Pa nema tu doktora brate to ti citav zivot traje ja sam sad na nekim tableticama i na nekim kapima za nosTribalian je napisao/la:Brate nezgodno je to,ja ovog naseg prijatelja znam ceo zivot,mucio se on brate sa tim mnogo.Nadji ti pravog doktora za to.Resavaj to kako znas i umes.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ne znam brate sta da ti kazem evo sad kao mali vec imam problema sa ocima svrbe me nenormalno , a i ponekad napade gusenja imam
Nema na šta nisam,al su mi najizraženije alergije na prašinu i na polenSamo F.K.S !! je napisao/la:Nakljukacemo se abd samo da pobjedimoTribalian je napisao/la:Onda brate ne znam sta da ti kazem. U subotu se nakljukaj pa pravac derbi![]()
LBJ na sta si alergican ?
steam za igriceEdin TM87 je napisao/la:Cijene?Jimmy from the hood je napisao/la:Prodajem @asylum profil, jednom banovan, preko 700 postova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HumuhumunukunukuapuaJimmy from the hood je napisao/la:steam za igriceEdin TM87 je napisao/la:Cijene?Jimmy from the hood je napisao/la:Prodajem @asylum profil, jednom banovan, preko 700 postova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozes jedino biti saglasan sa njim, slagat se ne mozes... drva se slazualacious je napisao/la:u potpunosti se slazem...sa @tribalian
mangup vidim gore na drugoje temi da neces na jug,necu tamo da ofiram temu da vam ne zakljucaju,al potpuno te razumem ,dal je moguce da od vas toliko sarajlija,bosanaca,vodja buse......znas i sam na sta mislim?mangupp je napisao/la:mozes jedino biti saglasan sa njim, slagat se ne mozes... drva se slazualacious je napisao/la:u potpunosti se slazem...sa @tribalian
A jbg nemoj samo kantera to mi je najmrža igraJimmy from the hood je napisao/la:Mogu li ja uletiti sa remijem u derbiju ?
LeBrone, kazem ti
daj mi steam da igram kantera i eto ti profil
Jes' pa da ti opet imas dve opcije,pobedu i remi kao i prosli put.Samo F.K.S !! je napisao/la:HAhahahahaha![]()
Nego Stefko hocemo se kladit ponovo za derbi ?! opet u nosenje grba Sarajeva ili Zvezde 7 dana
znam na sta mislis i nece jos dugo tako biti vjerujTribalian je napisao/la:mangup vidim gore na drugoje temi da neces na jug,necu tamo da ofiram temu da vam ne zakljucaju,al potpuno te razumem ,dal je moguce da od vas toliko sarajlija,bosanaca,vodja buse......znas i sam na sta mislim?mangupp je napisao/la:mozes jedino biti saglasan sa njim, slagat se ne mozes... drva se slazualacious je napisao/la:u potpunosti se slazem...sa @tribalian
Dzaba kad ces ga nositDevil je napisao/la:Jes' pa da ti opet imas dve opcije,pobedu i remi kao i prosli put.Samo F.K.S !! je napisao/la:HAhahahahaha![]()
Nego Stefko hocemo se kladit ponovo za derbi ?! opet u nosenje grba Sarajeva ili Zvezde 7 dana![]()
Ustvari moze svakako sam sada u Sarajevu,u cetvrtak najverovatnije idem za Belgiju tako da moze.![]()
Prihvatam ponudu,pa i ako izgubim nece biti bruka jer me nece vidjati.![]()
ima ima aBd kad njega ne bude vise bit' ce puno puno boljeTribalian je napisao/la:Brate ja se stvarno nadam,odlicno poznajem tifo scenu ,i mislim da medju vama ima mnogo boljih ljudi od tog nazovimo arnauta
Prihvatam ali mi nesta nije jasno.Samo F.K.S !! je napisao/la:Dzaba kad ces ga nositDevil je napisao/la:Jes' pa da ti opet imas dve opcije,pobedu i remi kao i prosli put.Samo F.K.S !! je napisao/la:HAhahahahaha![]()
Nego Stefko hocemo se kladit ponovo za derbi ?! opet u nosenje grba Sarajeva ili Zvezde 7 dana![]()
Ustvari moze svakako sam sada u Sarajevu,u cetvrtak najverovatnije idem za Belgiju tako da moze.![]()
Prihvatam ponudu,pa i ako izgubim nece biti bruka jer me nece vidjati.![]()
Znaci budel remi ili dobijemo ti nosis najljepsi grb na svijetu
Zar necu nositi grb Sarajeva?najljepsi grb na svijetu
nista bez enisamangupp je napisao/la:ima ima aBd kad njega ne bude vise bit' ce puno puno boljeTribalian je napisao/la:Brate ja se stvarno nadam,odlicno poznajem tifo scenu ,i mislim da medju vama ima mnogo boljih ljudi od tog nazovimo arnauta
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 9 gostiju.