..ok,eto me-Barcelona- je napisao/la:eu2muhovic je napisao/la:..haj pravi-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko da odigramo koju friendly?![]()
ss.ba
1234

Moderator/ica: Padovan
..ok,eto me-Barcelona- je napisao/la:eu2muhovic je napisao/la:..haj pravi-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko da odigramo koju friendly?![]()
ss.ba
1234
Brate poslao si jednu poruku dok nisam bio tu, i odmah napisao na ovoj temi kako se ne javljam, lol.miamiheat25 je napisao/la:Šaljem pm-ove Rinu,no nejavlja se
a finale?Cospy89 je napisao/la:Gdje ste ****: Anderson8,DRH ???? javite se za ta kola 16 i 17-to,,neda mi se vise pisati i traziti vas
i ja sam tebe cekao citav dan da ti javim da necu prije 12 moci.. evo sad sam tu, ajd da odigramobavarian_bk je napisao/la:Funjaia nema , dogovorili smo se veceras poslije 10 . Nije dosao , cekam jos pola sata
mogu, ajd pravi, ti si domacinbavarian_bk je napisao/la:Jbg , mozes sada ?
ee hvala ti puno sve sam napravio,,al sad me zeza kako online ,,instaliro sam deemaz patch ,,i jel ide se na network na sokeru i ja udjem nemoze ,,ko pise nisam namjestio postavke nemoze se na server spojit ,jel treba posebno sta namjestat,,,pozzGoalgetter je napisao/la:@barca87
Imas na http://www.pes6j.net/forum/index.php?topic=10972.0
Deemaz Patch 6 trebas skinuti
Ovdje ti je sve objasnjeno .
Ja mogu do 4Anderson8 je napisao/la:Ja sam tu stalno, na msn, ne da se meni raditi refresh po forumima da vidim ko je sta napisao. Cospy javi se na msn [email protected]
Sto se tice Davida Ville mi smo neki dan pokusavali se spojit jedno 10 puta, nije moglo, pa smo rekli pokusati kasnije. Vise ga nisam vidio online :/
Villa jesi tu?
ajde na msnDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mogu do 4Anderson8 je napisao/la:Ja sam tu stalno, na msn, ne da se meni raditi refresh po forumima da vidim ko je sta napisao. Cospy javi se na msn [email protected]
Sto se tice Davida Ville mi smo neki dan pokusavali se spojit jedno 10 puta, nije moglo, pa smo rekli pokusati kasnije. Vise ga nisam vidio online :/
Villa jesi tu?
@drh se nejavlja nea ga nikako,neodgovara na pp.
suti kume, ne mozes biti gori od mene.. svaku utakmicu stvorim 10-tak izglednih prilika, al mi treba 15 takvih da zabijem jedan gol.. realizacija mi je uzas.. i kako gubim tekme, to je nesto nevjerovatno..Goalgetter je napisao/la:'ebem ga ja vise i PES, koji sam samo baksuz. Il propustim 10 sansi utakmici, il primim u gol u zadnjoj sekundi. Jedva cekam vise da rjesim ovog Birminghama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.