Chicago Bulls

doe78
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la doe78 » 05 maj 2011, 21:55

Titova-Juga je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Brine me ovo. Hocel vise ko rec Rosu da manje te trice suta. :(

A i ja se pitam. Ne znam iz kojeg razloga to radi. Trica mu je solidnija nego raniji sezona, ali ima tu jos mnogo mjesta za napredak. ALI sve da ih suta kao Allen, ne bi ih smijeo toliko uzimati, zaista previse.
Pa mnogo ljepse i bolje mu izgleda sut sa 4-5 metara, puno je ucinkovitiji tada.
Eto izgleda cemo ipak pobjediti na jedvite jade bez obzira na krajniji rezultati.
Kako se samo nasekiram kada ih gledam u zadnje vrijeme. Nismo ni blizu tima iz regularne sezone.
Boozeru je.bi se ! Laku noc svima.

nije mu trica solidnjija niti ce biti,to sto je par tekmi pogodio pa corava koka pronade zrno..
Nece popraviti sut,ili ga imas ili ne ,sam izbacaj nije pravilan,ali momak ima druge kvalitete koje treba iskoristiti,ali rekao sam nedavno nece moci igrati dugo ovako,povrede cine cuda!!
ipak se trudi koliko moze,ali bullsima treba pomoc od drugih igraca!

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 05 maj 2011, 22:06

doe78 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Brine me ovo. Hocel vise ko rec Rosu da manje te trice suta. :(

A i ja se pitam. Ne znam iz kojeg razloga to radi. Trica mu je solidnija nego raniji sezona, ali ima tu jos mnogo mjesta za napredak. ALI sve da ih suta kao Allen, ne bi ih smijeo toliko uzimati, zaista previse.
Pa mnogo ljepse i bolje mu izgleda sut sa 4-5 metara, puno je ucinkovitiji tada.
Eto izgleda cemo ipak pobjediti na jedvite jade bez obzira na krajniji rezultati.
Kako se samo nasekiram kada ih gledam u zadnje vrijeme. Nismo ni blizu tima iz regularne sezone.

nije mu trica solidnjija niti ce biti,to sto je par tekmi pogodio pa corava koka pronade zrno..
Nece popraviti sut,ili ga imas ili ne ,sam izbacaj nije pravilan,ali momak ima druge kvalitete koje treba iskoristiti,ali rekao sam nedavno nece moci igrati dugo ovako,povrede cine cuda!!
Pa je li te stid šta pričaš? Čuj šut se ne može popraviti!!! Ti očigledno nikad nisi košarkašku loptu nisi uzeo! I da, je li te stid?
Allez

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 05 maj 2011, 22:13

@ammare

izvini ali sam igrao kosarku pa sigurno na vecem nivou od tebe,ako je tebi cudo da netko pogodi ponekad tricu koji trenira dan i noc meni nije druze!!
uzeti loptu i izraditi sam sebi sut,u akciji istrcati iza 2,3 bloka i sutirati rose nikad nece moci.
ako se divis sto pogodi 1-8 2-7 ja se nedivim svaki dan treniraju..
sut imas ili nemas nece ga popraviti budi ubjeden, isti mu je svake sezone do sada,samo pogledaj zadnjih 7,8 tekmi i sve ce ti biti jasnije:)..

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 maj 2011, 22:19

doe78 je napisao/la:@ammare

izvini ali sam igrao kosarku pa sigurno na vecem nivou od tebe,ako je tebi cudo da netko pogodi ponekad tricu koji trenira dan i noc meni nije druze!!
uzeti loptu i izraditi sam sebi sut,u akciji istrcati iza 2,3 bloka i sutirati rose nikad nece moci.
sut imas ili nemas nece ga popraviti budi ubjeden, isti mu je svake sezone do sada,samo pogledaj zadnjih 7,8 tekmi i sve ce ti biti jasnije:)..
pogledaj koju utakmicu pa komentarisi mogao bi krenut s Huostonom kad su igrali,inace ti uvijek nesto omalovazavas igrace Bullsa prije Noah sad Rose,sad kad Noah igra dobro ne govoris da nema pojma.To sto mu je u play offu slabiji ,jace su odbrane i on nena konstantu jer je samo jedno ljeto radio na sutu.MVP ima mana ko ih nema ali je ipak najmladji MVP a lik hoce radit i bit ce jos bolji tek mu je 3 sezona

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 05 maj 2011, 22:21

izvini, ali nisam znao da si igrao za reprezentaciju BiH na Euru 2001.
A što se tiče šuta, ja nisam rekao da mu je dobar, nego aludiram na to što ti kažeš da se ne može šut popraviti.
Što definitivno nije tačno! Pitaj J.Kidda može li se popraviti ;)
Allez

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 05 maj 2011, 22:24

dema je napisao/la:

pogledaj koju utakmicu pa komentarisi mogao bi krenut s Huostonom kad su igrali,inace ti uvijek nesto omalovazavas igrace Bullsa prije Noah sad Rose,sad kad Noah igra dobro ne govoris da nema pojma.To sto mu je u play offu slabiji ,jace su odbrane i on nena konstantu jer je samo jedno ljeto radio na sutu.MVP ima mana ko ih nema ali je ipak najmladji MVP a lik hoce radit i bit ce jos bolji tek mu je 3 sezona
noah i dalje nema pojma za mene i tako ce ostati...netko ko baca sa dvije ruke za mene nije kosarkas ,extra klase kao za tebe:)...Sto se tice gledanja tekmi gledao sam ih vise uzivo ,nego ti putem internet ekrana druze:)..
sto se tice mvp,zasluzio je ,igrao je odlicno i radio ono sto zna,isao pod kos,ali nece moci dugo=nije on james...
jedno ljeto radio na sutu?smjesan si svaki dan bace po 300,400 puta na kos!!!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 05 maj 2011, 22:28

Ammare je napisao/la:

izvini, ali nisam znao da si igrao za reprezentaciju BiH na Euru 2001.
A što se tiče šuta, ja nisam rekao da mu je dobar, nego aludiram na to što ti kažeš da se ne može šut popraviti.
Što definitivno nije tačno! Pitaj J.Kidda može li se popraviti ;)

Gdje sam igrao nije bitno,ako ti kidd ima sut onda ****,isti mu je godinama,hallo kada su sami moraju da pogode,sramota je fulati:)....ali dobro vidjet cemo sta ce biti,po izbacaju mozes mnogo da utvrdis,ali ok rose je jak suter i bice jaci ,slazem se..

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 maj 2011, 22:31

smijesan si ti i prepotentan,koje si ti mjerilo da nekom odredis da li ima pojma ,nesto nisam cuo da si neko ime u NBA da bi mogao tako govorit,dali neko ima ili nema pojma, a ne znas ni buducnost da bi znao koliko ce neko trajat,ukratko mnogo se precjenjujes

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 05 maj 2011, 22:36

dema je napisao/la:smijesan si ti i prepotentan,koje si ti mjerilo da nekom odredis da li ima pojma ,nesto nisam cuo da si neko ime u NBA da bi mogao tako govorit,dali neko ima ili nema pojma, a ne znas ni buducnost da bi znao koliko ce neko trajat,ukratko mnogo se precjenjujes
Ne moram ja biti ime nba da procjenim igraca,gledam ga iz svoga ugla..
noah ako je za tebe igracina ,za mene nije,meni je smjesan ,ali cjenim ga borben je!!
rose igra na vrhuncu ,mlad spreman ,male povrede sada i odmah nema slobodnih ,i sut 9 od 28,9 ili tako slicnima..
samo polako,momak jeste dobar, ali pojedicni ga poredise sa jordanom,hehe:)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 maj 2011, 22:36

doe78 je napisao/la:

Na kojoj stranici radis, ESPN, TNT, Nba.com ili NBAcroatia??
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 maj 2011, 22:51

doe78 je napisao/la:
dema je napisao/la:smijesan si ti i prepotentan,koje si ti mjerilo da nekom odredis da li ima pojma ,nesto nisam cuo da si neko ime u NBA da bi mogao tako govorit,dali neko ima ili nema pojma, a ne znas ni buducnost da bi znao koliko ce neko trajat,ukratko mnogo se precjenjujes
Ne moram ja biti ime nba da procjenim igraca,gledam ga iz svoga ugla..
noah ako je za tebe igracina ,za mene nije,meni je smjesan ,ali cjenim ga borben je!!
rose igra na vrhuncu ,mlad spreman ,male povrede sada i odmah nema slobodnih ,i sut 9 od 28,9 ili tako slicnima..
samo polako,momak jeste dobar, ali pojedicni ga poredise sa jordanom,hehe:)
nije Jordan i tu se slazemo,nisam nigdje napisao da je Cupo igracina ali ima srce ko malo koji igrac i te finese koje nema nadoknadi borbom,ako mislis uzivat u ljepoti igre onda gledajuc Bullse i neces bas,slozicemo se da su dobili dosta utakmica ruznih za gledat,jedino Rose to uljepsa.A to za povrede nije prvi put da igre povredjen bice on ok ne brini ti za njeg

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 23:11

doe78 je napisao/la:
dema je napisao/la:

noah i dalje nema pojma za mene i tako ce ostati...netko ko baca sa dvije ruke za mene nije kosarkas ,extra klase kao za tebe:)...Sto se tice gledanja tekmi gledao sam ih vise uzivo ,nego ti putem internet ekrana druze:)..
sto se tice mvp,zasluzio je ,igrao je odlicno i radio ono sto zna,isao pod kos,ali nece moci dugo=nije on james...
jedno ljeto radio na sutu?smjesan si svaki dan bace po 300,400 puta na kos!!!

svasta :)...u ove dvije utkamice jedina svijetla tacka je bio Noah i da njega nije bilo nebi ni dobili....pa onu energiju nema niko i bezveze ba piete te gluposti.
Cuj Rose ne moze popraviti sut , pa jeli se neko rodio da moze zutati ili je trenirao da bi napredovao?...zasto onda uopste treniramo, ko ne mozemo napredovati?...pa on je popravio svoj sut vec u odnosu na college, pa zasto nebi napredovao i u slijedecoj sezoni sto se tice suta?...Rose je sutao solidno tricu i fg u regularnom dijelu sezone i za PG je bio dosta dobar
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 23:32

Derrick Stern gives MVP to "David Rose"!!!! :D :lol: :o :shock: :roll: David Rose
zezno se malo Dick Stockton :)

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amardelic1
Kontakt:

Post Postao/la amardelic1 » 06 maj 2011, 00:13

e valja sljedecu stisnuti i vratiti im za ovaj poraz,sve ce on popraviti i vidi se da moze ROSE MVP

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 maj 2011, 00:36

Mislim da ce rezultat u seriji biti 4:2 za Cikago .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 maj 2011, 04:42

Carlos Boozer vs. Josh Smith

Position: Power forward; Power forward

Number: 5; 5

Height, weight: 6-9, 266; 6-9, 240

Shoots: Right; Left

Born: Nov. 20, 1981; Dec. 5, 1985

Birthplace: Aschaffenburg, West Germany (grew up in Juneau, Alaska); College Park, Georgia

2010-11 stats:

Boozer: 59 games; 17.5 ppg; 9.6 rebounds; 2.5 assists; 51 percent shooting; 31.9 minutes

Smith: 77 games, 16.5 ppg, 8.5 rebounds, 3.3 assists, 47.7 percent shooting; 34.4 minutes

Playoff experience:

Boozer: 51 games, 18.9 ppg, 12.2 rebounds, 2.7 assists, 49.2 percent shooting, 37.3 minutes

Smith: 37 games, 15.1 ppg, 7.8 rebounds, 2.5 assist, 42.5 percent shooting, 35.5 minutes

Hajde Boozeru odigraj ovu tekmu kako znas i umijes i nasa je utakmica 100% ...sve je na njegovoj strani, pa cak i ova sezona,jer i tu je imao bolje brojke od Smitha...ebiga u karijeri covjek suta preko 50%, ali ovo u play offu kod nas skroz je zakazao...ebiga bice da ga je ona povreda skroz poremetila, ali jos uvjek vjerujem da ce upravo on nam pomoci da vratimo seriju u Chicago
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 maj 2011, 05:54

pazi ga samo u zraku :).....koja je uzivancija ovo djete gledat u pm :(.....ja ne mogu da zamislim ekipu danas bez njega...s obzirom da je velikodusevan,neiskvaren i djete koje je odrastalo bez oca i koje je majka sama podigla, zasluzuje da ga sreca prati u zivotu, a naravno i tokom njegove kosarkaske karijere...Sjecam se samo onog intervjua sa Ahmad Rashadom, kada kaze kako se sjeca kada mu nekad majka nije imala ni novca da plati racune i td :(..mene to dira u srce, jer je tako sve rpozivljavao kao djete i sada odjednom postaje zvijezda NBA lige.... nadam se da nece dozivjeti neku povredu, i ako je do sada bio nekoliko puta na rubu toga ipak je veliki borac, srce ovih novih Bullsa i pored tih povreda zelio igrati i pomoci ekipi da dodje do novih pobjeda.....Hvala ti Derrick za sve sto si ucinio za nas, za ovo kratko vrijeme!!!!!!
skromnost mu je vrelina to se vidjelo prilikom dodjele nagrade

slika

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 maj 2011, 09:57

doe78 je napisao/la:nije mu trica solidnjija niti ce biti,to sto je par tekmi pogodio pa corava koka pronade zrno..
Ahmm, da jeste.
2008-09 - 22.2 %
2009-10 - 26.7 %
2010-11 - 33.3 %

doe78 je napisao/la:Nece popraviti sut,ili ga imas ili ne ,sam izbacaj nije pravilan
Najbolje da ga ti odes trenirati posto se mnogo vise razumijes od profica zaposlenih u Chicagu, sta mislis ?

doe78 je napisao/la:,ali momak ima druge kvalitete koje treba iskoristiti,ali rekao sam nedavno nece moci igrati dugo ovako,povrede cine cuda!!
Gdje ti uzimas pare radeci kao vrac pogadjac da se i ja obogatim ?!
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 06 maj 2011, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 maj 2011, 10:56

Boozer prozivljava sudbinu Bogansa koji je usput da naglasim imao u 2 utakmici 6 poena i odmah pobjeda jer kad on 6 ubaci Bulsi ne gube.E sad bi trebao Bogans da mu o bjasni da gine bar u odbrani i da ce doc sve na svoje evo to mu je u Grant bivsi centar Bulsa porucio jos je rekao ak si povredjen sjedi na klupu.

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 06 maj 2011, 12:24

@doe78
Nemoj da te prekucam i stavim na poster veliki kosarkaski strucnjace, kosarkaski Mocarte. Siguran sam da si ti Drazena Petrovica u dzep stavljao kad ste igrali (usput DP nije dosao u Bosnu jer je znao da pored tebe nece imati mjesta u ekipi, pa se je odlucio preci u Cibonu), a da si Nenu Markovica ucio dvokoraku, ali velika je tvoja nesreca bila sto si igrao za vrijeme Air Jordana pa nisi uspio uzeti prsten. Iako sam ja i dalje misljenja da si pokraden u finalu istoka protiv Bullsa '96, '97 i '98, jer one trice sto si preko Jordana pogodjao bile su prije zvuka sirene.
Bas neku noc slusam laznog MVP Rosea kako govori da si mu ti pored Jordana najveci uzor, pa onda jos rece da je crossover naucio gledajuci snimke tvojih utakmica! I onda T.Thibodeau na kraju na onoj veceri govori: Slusajte ljudi, odbranu koju igraju Bullsi ustvari nisam ja kreirao, kao ni odbranu sampionske generacije Celticsa, vec veliki Doe, tako da njemu ova nagrada pripada!
Ipak ja tebi cestitam.
Cujem da si sad savjetnik David Sternu, odnosno da si alfa i omega NBA lige. Uvijek sam govorio da se najveci kosarkaski strucnjaci radjaju upravo na ovim prostorima. Da nam je vise takvih, gdje bi nam kraj bio. Mozda bi se nekad i na Euro plasirali, a Bosna ne bi gubila od Igokee i Sirokog sa po +40!
Allez

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.