RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeToBoLa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeToBoLa » 05 maj 2011, 15:23

AlemC85 je napisao/la:Ako kiksamo protiv drine i slobode, odmah metak u čelo, pa nisu toliki mamlazi da će izgubiti...
Ma ne radi se o glavi pa da moramo dobiti. Nek se uigravaju momci pa kakav god rezultat bude. Osigurali smo opstanak a naprijed skoro nikako ne možemo tako da nemojte bezveze nervozu unositi po forumu.
Who dares, wins !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 05 maj 2011, 15:29

Opstanak je siguran 99 posto ali da se ne bi doveli pred kraj prvenstva u nezgodnu situaciju,moraju se igraci uozbiljit a mi navijaci trebamo dati podrsku i to je to.Slazem se da treba probat neke varijante ali samo ocekujem da vidim ko je novi direktor,sa kojim cilje se ulazi u novu sezonu,sa kojim igrackim kadrom jer mislim da je vec vrijeme da se igracka krizaljka rjesava polako

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 maj 2011, 15:35

Samo polako i bez velike euforije. Ne očekujte da se to sve riješi u 2 dana, samo lagano. Neka se riješi do 7 mjeseca bit ću prezadovoljan jer inače ništa nismo imali riješeno sve do 3- 4 dana, u augustu, pred početak prvenstva i to su bila nakaradna riješenja.
Who dares, wins !

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 05 maj 2011, 17:40

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 maj 2011, 17:54

toliko o vae prigovaranju za stadion,rjeseno
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 05 maj 2011, 18:14

Rosas7 je napisao/la:
toliko o vae prigovaranju za stadion,rjeseno
Aj na svoj forum mentalizirani, pa tamo sam sa sobom ćataj ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 05 maj 2011, 18:16

Čuj odbili. Ovaj gradonačelnik Bešlić je smiješan... :?
Čelik Zenica 1945

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 maj 2011, 18:19

@ mozak otkud iskopaše ovu informaciju, može li iko potvrditi ili demantovati ovo? bez obzira na ovo bb je ruševina, to je nekad bio stadion, dok su vrapčići u izgradnji i postaju funkcionalniji stadion od bb, zato ne treba sad tugovati, vrapčići će u svemu uskoro biti bolji od bb možda jedino lokacija....

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 05 maj 2011, 18:38

AlemC85 je napisao/la:@ mozak otkud iskopaše ovu informaciju, može li iko potvrditi ili demantovati ovo? bez obzira na ovo bb je ruševina, to je nekad bio stadion, dok su vrapčići u izgradnji i postaju funkcionalniji stadion od bb, zato ne treba sad tugovati, vrapčići će u svemu uskoro biti bolji od bb možda jedino lokacija....
Drug, i ja i ti , i svi mi znamo da to nije istina . BB kakav je god , tesko da ce biti gori od našeg. Mada , eto , ne sumnjam da ce i Stadion u Vrapćićima u skorijoj buducnosti poprimiti jedan ljepši izgled , kako stadiona tako i prilazu . Al dobro o tom - po tom .. Bitno je da se radi.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 maj 2011, 18:58

Ja bih se samo nadorgadio na ovu Beslicevu izjavu . Rata u Mostaru nikako nije bilo , Velezovi trofeji nisu pokradeni i unisteni , na spomen obiljezju ispred svlacionice uvjek je bila sahovnica i samo smo sebe otjerali sa stadiona. Eto tako sada je cjela istina izasla na vidjelo ;) .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 maj 2011, 20:41

Kako stvari stoje, nismo dobili licencu za nastup u pl, pa slijedi žalba apelacionoj komisiji, šta je razlog odbijanja, da mi je znati...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 maj 2011, 20:48

x
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 05 maj 2011, 20:52

Što se tiče licenci za nastup u Premijer ligi BiH iduće sezone, ona je uskraćena Drini, Slaviji, Slobodi, Veležu i prijedorskom Rudaru, koji za sada ne ispunjavaju potrebne uslove za nastupe u elitnom rangu takmičenja bh. fudbala. I njih čeka žalba Apelicionoj komisiji.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 05 maj 2011, 21:23

Moze li mi neko objasnit zasto Velez nije dobio licencu???Ja koliko znam,Velez ima potrebnu tribinu sa odredjenom cifrom sjedecih mjesta,ima dobre slacionice,ima semafor a pola ih nema to i sad mi nije jasno ali eto,neka i ovo natjera ljude u klubu da jos ulazu u rekonstrukciju stadiona ali se nadam da ce se sve pozitivno zavrsit.
Zna li iko ko bi mogao biti direktor,spominje li se iko i zna li iko ima li novo ista opcenito u klubu?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 maj 2011, 21:28

cunami je napisao/la:Moze li mi neko objasnit zasto Velez nije dobio licencu???Ja koliko znam,Velez ima potrebnu tribinu sa odredjenom cifrom sjedecih mjesta,ima dobre slacionice,ima semafor a pola ih nema to i sad mi nije jasno ali eto,neka i ovo natjera ljude u klubu da jos ulazu u rekonstrukciju stadiona ali se nadam da ce se sve pozitivno zavrsit.
Zna li iko ko bi mogao biti direktor,spominje li se iko i zna li iko ima li novo ista opcenito u klubu?

ima i celik sve tribine... mislim dugovanja igracima ili drzavi, mozda nsto od toga
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 maj 2011, 21:38

svake godine isti problem, licenca, ali se uvijek nekako riješi....

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 05 maj 2011, 21:49

eto kakve uslove imamo, i kakav nam je stadion nedaju nam ni u PL da igramo, a ne u Evropi!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 maj 2011, 22:02

"Razgovarao sam ja sa ljudima iz Veleža nudeći im da i oni igraju pod Bijelim brijegom, a oni su tada, prije jedno dvije godine, rekli da više vole malo para nego taj stadion, ali se to ne govori javno", rekao je gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić odgovorajući na pitanje o športskim klubovima u Mostaru na Neretvi, piše Pogled.ba.

Ne provociram, pitam, zanima me, slaze li se vecina da je vjerovatno kriminal u FK Velez i interes toliko ispred svega ostalog?
...Život za Široki...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 maj 2011, 22:13

Moje mišljenje je da mi nismo nadležni da govorimo o bb, imaju valjda ljudi i institucije koje će razgovarati o toj temi. toliko..

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 05 maj 2011, 22:15

ŠB_Fidelis je napisao/la:"Razgovarao sam ja sa ljudima iz Veleža nudeći im da i oni igraju pod Bijelim brijegom, a oni su tada, prije jedno dvije godine, rekli da više vole malo para nego taj stadion, ali se to ne govori javno", rekao je gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić odgovorajući na pitanje o športskim klubovima u Mostaru na Neretvi, piše Pogled.ba.

Ne provociram, pitam, zanima me, slaze li se vecina da je vjerovatno kriminal u FK Velez i interes toliko ispred svega ostalog?
prije dvije godine Velež su vodili skroz drugi ljudi, koji su na decembarskoj skupstini u velikom broju promijenjeni , a na njihovo mjesto dosla uprava na celu sa Niksicem! E ti sto su promjenjeni bi i rodjenu majku i prodali i pokrali, a ne Veleza!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.