puno hajra i bereketa u daljem zivotu i da nam se United naosvaja trofeja kao sto je cinio i do sada .
P.S.
aBda dobijes najmanje jednog Hamzu ili Gaziju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
dr.van nostrand je napisao/la:Sve najbolje ! Majestic ,
puno hajra i bereketa u daljem zivotu i da nam se United naosvaja trofeja kao sto je cinio i do sada .
P.S.
aBda dobijes najmanje jednog Hamzu ili Gaziju.
VolimLiverpool je napisao/la:Dečki,da li slučajno zna ovo neko:
Odredi obje projekcije prevca p , ako se on nalazi u radanoj ravni P:
a) P(3;-2;3) p(K(-1;-3;-) L(3;3;- ))
b) P (-2; -1;2) p (A(-1; - ; 5) B (2;-;-1))
c) P(1;-1;-1) p (A(-3;-1;-) B(1;1;-))
kako ce biti starija, vidis da se Majesitc podmladio pa ti se ćiniSamo F.K.S !! je napisao/la:kako ste mi pepi dushe moeMalo je mlada starija od tebe ?
Valjda ce mali bit komunjara i hordas
Legenda u quaranteni . ( cijelu heftu )harry_90 je napisao/la:Gdje mi je ahbab @legenda reala,nisam ga vidio citav dan na forumua danas godisnjica Napoleonove smrti,bilo je skupljanje nas saboraca iz tog rata,a njega nisam vidio.
@majestic
Sve najbolje..
Slika je za 10..ko secer si
sarajlija89 je napisao/la:Cestitke Majestic i naljepse zelje![]()
Nego, kolko je tebi god???
[youtube][/youtube]
Hvala bogu pa je banovan ubio nas covjek ko volove u kupusuPuma je napisao/la:@Majestic
cestitke, nek je sa srecom![]()
a @legenda je banovan zato sto je javno priznao da je podigao ruku na mene![]()
e ne moze to prijatelju
Sto ste mi nesta ambiciozni jbt.Megamon je napisao/la:Joj raja jesam napet,nikad docekati subotu.Ima da oderemo male plave
Pa ljudi smo,nismo "cigani" da uvijek upisemo poraz kada je gradski derby pred vratimaDevil je napisao/la:Sto ste mi nesta ambiciozni jbt.Megamon je napisao/la:Joj raja jesam napet,nikad docekati subotu.Ima da oderemo male plave![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987 i 7 gostiju.