Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
nisam sigura je li gore kada pape ne prica ili kada prica......imao je citavo vrijeme i ima i sada moju podrsku qali ,brate, zna lupit' k'o maksim po diviziji.
sta on ima braniti usanovica,osvjedocenog negativca,presudjenog kriminalca upravo po pitanju unistavanja bih fudbala......radi sitnih , kafanskih usluga koje je cinio igracima, vodio ih na pecenje, sredjivao kurve,sta li?
ne mozemo mi bez javasluka......papetu je bolje da nazove papca, ode pogledati neke igrace,nego sto brani razbojnike.......
sta on ima braniti usanovica,osvjedocenog negativca,presudjenog kriminalca upravo po pitanju unistavanja bih fudbala......radi sitnih , kafanskih usluga koje je cinio igracima, vodio ih na pecenje, sredjivao kurve,sta li?
ne mozemo mi bez javasluka......papetu je bolje da nazove papca, ode pogledati neke igrace,nego sto brani razbojnike.......
Sent from my Commodore 64
braneci safeta netreba braniti i munju.. to daje kontra-efekt svemu i tu treba biti oprezan.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
ama o kakvim se ovdje dobrim djelima ušljanovica prica,koja su to njegova dobra djela i koliko su trajala,,nema ih on ima samo zlodjela koja su trajala koliko i njegovo postojanje u repki,,sušic brani covjeka kojeg je cijela nacija ispljuvala i popsovala,,,nije nama kriv FSRS mi smo sami sebi hasumi,,,ja sam za to da se smjene svi postojeci ljudi u savezu od sušica,,pjevaca (covjek je dibidus od nogometa),,i ostale,,da dodju neki novi ljudi koji nisu imali nikakvog dodira sa starom upravom ,,,,,
naravno nasi zmajevi traju i traju svaka im cast sto se ne stide igrati za ovakvu zemlju i ovakav krimi savez kakav je nas,,,
naravno nasi zmajevi traju i traju svaka im cast sto se ne stide igrati za ovakvu zemlju i ovakav krimi savez kakav je nas,,,
VOLIM BAYERN
- ibrakadabra
- Kontakt:
Danas je u hotelu Zenica u Zenici održan sastanak komiteta za normalizaciju na kojem su prisustvovali Ivica Osim, predsjednik komiteta za normalizaciju NFSBIH, Elvedin Begić, Iljo Dominković te predstavnici i sekretari osam kantonalnih saveza.
Po kojoj osnovi Iljo Dominković ima pravo da prisustvuje bilo kojem sastanku.
-
- Kontakt:
Sjedio je i Colakovic,zasto on nije smjenjen?ibrakadabra je napisao/la:Danas je u hotelu Zenica u Zenici održan sastanak komiteta za normalizaciju na kojem su prisustvovali Ivica Osim, predsjednik komiteta za normalizaciju NFSBIH, Elvedin Begić, Iljo Dominković te predstavnici i sekretari osam kantonalnih saveza.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Sem ovog sajta, svi su nakon te utakmice bili gnjide.Pasodzigera je napisao/la:Sta kazes?VanBasten je napisao/la: Havaza je bio jedan od rijetkih medija, ako ne i jedini, koji nije razapeo Sušića prije nego što je i sjeo na klupu.
Pogledaj presicu iz Albanije,kakve su gnjide Havazovci imas javno na vidjelo,pametnom dosta.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma **** Munju ba. Munja je očigledno s igračima i selektorima imao dobar odnos. Nijedan dosad ništa loše nije o njemu rekao. A isto tako je očigledno i da je lopovčina. Osim toga Safet je uletio u savez ko vanzemaljac, totalno neupućen u dešavanja u Savezu, njegova impresija Muniba je zasnovana vjerovatno na odnosu spram stručnog štaba i igrača. Ako ćemo suditi prema stavovima ranijih selektora , i igrača - kako sadašnjih tako i bivših, onda nije ni čudo što je pozitivna.STEVIE je napisao/la:braneci safeta netreba braniti i munju.. to daje kontra-efekt svemu i tu treba biti oprezan.
Na kraju, **** mi se, on je selektor i od njega želim samo rezultate i napredak u igri. Ostalo me ne zanima.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Koliko znam smijenjeno je predsijedništvo i izvršni odbor.Pasodzigera je napisao/la:Sjedio je i Colakovic,zasto on nije smjenjen?ibrakadabra je napisao/la:Danas je u hotelu Zenica u Zenici održan sastanak komiteta za normalizaciju na kojem su prisustvovali Ivica Osim, predsjednik komiteta za normalizaciju NFSBIH, Elvedin Begić, Iljo Dominković te predstavnici i sekretari osam kantonalnih saveza.
Ko te ljude drzi jos na funkcijama.
Dabogda nam nikad ne skinuli sankcije.
Pape brani pijanduru i lopova,bolje bi mu bilo da se ufati trenerskog posla.
Ovu dvojicu otjeraju sa funkcije oni se jos vrzmaju u savezu.
Oni Iz fsrs izgleda da su bili 100% u pravu.
nije ni meni najjasnije,ocigledno je prioritet usvajanjestatuta i skidanje sankcija prije reprezentativnih utakmica, pa se pokusava ,uz pomocx starih kadrova i njihovog lobiranja napraviti kompromis. realno,stvaranje saveza sa potpuno novim ljudima, bi uzelo puno vremena i bilo tesko izvodivo,s obzirom da su svi uvezani.
ne svidja mi se ovo ali ,izgleda, u ovoj drzavi ne moze drugacije,mislim,ne postoji covjek od veceg integriteta i autoriteta od osima,ako on ne vidi drugi nacin,onda treba prihvatiti. i dalje ostaje stari problem,osobama poput kodre i barbareza vrata saveza ce i dalje ostati zatvorena......
idu linojom manjeg otpora,nisam siguran da jew to pravi nacin ali ...........
ne svidja mi se ovo ali ,izgleda, u ovoj drzavi ne moze drugacije,mislim,ne postoji covjek od veceg integriteta i autoriteta od osima,ako on ne vidi drugi nacin,onda treba prihvatiti. i dalje ostaje stari problem,osobama poput kodre i barbareza vrata saveza ce i dalje ostati zatvorena......
idu linojom manjeg otpora,nisam siguran da jew to pravi nacin ali ...........
Sent from my Commodore 64
colakovic i dominkovic su uklonjeni s mjesta u predsjednistvu NFSBiH, a ne s funkcija u entitetskim i kantonalnim savezima.. dominkovic je predsjednik NSFBiH, a colakovic predsjednik NSZDK i kao takvi mogu pregovarat' s komitetom za normalizaciju...ibrakadabra je napisao/la:Koliko znam smijenjeno je predsijedništvo i izvršni odbor.Pasodzigera je napisao/la:Sjedio je i Colakovic,zasto on nije smjenjen?ibrakadabra je napisao/la:Danas je u hotelu Zenica u Zenici održan sastanak komiteta za normalizaciju na kojem su prisustvovali Ivica Osim, predsjednik komiteta za normalizaciju NFSBIH, Elvedin Begić, Iljo Dominković te predstavnici i sekretari osam kantonalnih saveza.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ovde se opet nezna ko je u cijoj.
Stanje je jos gore nego prije.
Sad se ide skotovima na noge da ih se moli i kad im opet nesto nebude po volji blokada.
Mi smo toliko glupi,primitivni i neobrazovani da mislimo da se svijet vrti oko nas.
Mislio sam da ce poslije rata stvari ici nabolje,nekad mi se cini da mi je bolje bilo u ratu.
Stanje je jos gore nego prije.
Sad se ide skotovima na noge da ih se moli i kad im opet nesto nebude po volji blokada.
Mi smo toliko glupi,primitivni i neobrazovani da mislimo da se svijet vrti oko nas.
Mislio sam da ce poslije rata stvari ici nabolje,nekad mi se cini da mi je bolje bilo u ratu.
- skyisthelimit
potpisPasodzigera je napisao/la:Gledaj miseva jedva docekali da Papeta popljuju,nije vas nesto bilo nakon Rumunije. Usanovic je NAJMANJE bitan u savezu,a najvise je igracima izlazio u susret,zato tisina ,ako pojma nemate.Pitajte Bolu,Barbareza idite pitati Hadzibegica sta za Usanovica,nit jedan od njih nece nista reci protiv Muniba. Samo ovdje par papcica kojima smeta Susic,pa jer vise ne mogu zbog rezultata,sad su na selektora nasli zbog neke izjave.Zasto vas zaboli ona stvar sta je Susic izjavio(ako je uopste izjavio)ako pasu rezultati. SIKTER!
Samo se pitam,kako nije sramota ovih gnjida od novinara,da prave svoje "ekskluzive" uvijek nekoliko sedmica prije vaznih utakmica reprezentacije,mamu im j.ebem onu neprofesionalnu redom.

15.10 - 15.06 ...
Naravno da su bili ''u pravu''oni su uvijek ''u pravu''zato ce nam i dohakati.Samo ima i ona ko je u pravu,dobije......ibrakadabra je napisao/la:Koliko znam smijenjeno je predsijedništvo i izvršni odbor.Pasodzigera je napisao/la:Sjedio je i Colakovic,zasto on nije smjenjen?ibrakadabra je napisao/la:Danas je u hotelu Zenica u Zenici održan sastanak komiteta za normalizaciju na kojem su prisustvovali Ivica Osim, predsjednik komiteta za normalizaciju NFSBIH, Elvedin Begić, Iljo Dominković te predstavnici i sekretari osam kantonalnih saveza.
Sto se tice trenerskog posla,kojeg, repke koje fakticki i nema.Ili mozda Zelju da ode trenirati.Amar ce konacno moci na miru kifle prodavati.
Ta pijandura je ruzila sa svim nasim zvijezdicama na bazenima i drugim ''oazama''.
Nikoga bas zgaravica nije hvatala.
Sto se tice smjenjivanja ama bas niko nije smijenjen.Cak i ova dvojica su ''na cekanju''sta ce sud reci.
A ovi ostali svi ce uzeti onaj zeleni ili crveni karton pa ruku u zrak.
Dobro cekiraj ove sto su u ''pravu''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne mogu vjerovati da ima neko ko moze nesto prigovoriti prezimenu Osim!!!
Ne navijam ni za Zelju a niti za Sarajevo ali se ne mogu oteti cinjenici da je svo zlo koje je zadesilo nas fudbal poslije rata doslo iz bordo tabora i njihove kuhinje odnosno ljudi sklonih bordo boji...
A sve sto nesto vrijedi je doslo iz plavog i Velezevog tabora (a moze se reci i iz Celika)...

Ne navijam ni za Zelju a niti za Sarajevo ali se ne mogu oteti cinjenici da je svo zlo koje je zadesilo nas fudbal poslije rata doslo iz bordo tabora i njihove kuhinje odnosno ljudi sklonih bordo boji...
A sve sto nesto vrijedi je doslo iz plavog i Velezevog tabora (a moze se reci i iz Celika)...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
Zar nije Uske iz Zelje?Za_raju je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ima neko ko moze nesto prigovoriti prezimenu Osim!!!![]()
![]()
![]()
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Jarane, haj za raju nemo' više Boga ti.Za_raju je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ima neko ko moze nesto prigovoriti prezimenu Osim!!!![]()
![]()
![]()
Pasodzigera je napisao/la:Zar nije Uske iz Zelje?Za_raju je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ima neko ko moze nesto prigovoriti prezimenu Osim!!!![]()
![]()
![]()
nije
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Za_raju je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ima neko ko moze nesto prigovoriti prezimenu Osim!!!![]()
![]()
![]()

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- skyisthelimit
kao npr. DzekoZa_raju je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ima neko ko moze nesto prigovoriti prezimenu Osim!!!![]()
![]()
![]()

15.10 - 15.06 ...
Mislim da je za Safeta Susica najbolje da nadje osobu koja ce ga savjetovati kada je u pitanju odnos s medijima, i davanje izjava istim. Niko od nas ne zna sta se desava iza zatvorenih vrata i mozda je ekipi oko Susica Munib Usanovic odlican radnik, koji uspjesno obavlja svoje zadatke (jedino to Susic moze procjeniti), ali isto je trebao znati da je cijela nacija negativno nastrojenja prema istom i da ce mu se ove izjave mogu obiti o glavu i da svaki naredni nesupjeh reprezentacije (kojeg se nadam nece biti) novinari znati iskoristiti njegovu danasnju izjavu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.