FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ama najbolji je onaj protiv Borca na Koševu, kada lopta spuca V. Trivunovića u leđa, bubrege, prsa, ne znam ni ja gdje već, a sudija pokaza na kreč. Ipak je to "najočigledniji" od svih penala za Sarajevo, a možda i u ligi uz one za Zrinjski protiv Slobode i Budućnosti, pa i Borca protiv Drine.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma jbo to...sta ce vas gurat sudije, Borac je sampion i vozdra...
Mi cemo vas dobit i to je to...
...Olimpic je mozda ostecen za nedosudjeni penal, a penal za nas je bio...
Sloboda...mogao je mnogo ranije svirat penal...bar 2 cista penala prije toga nije svirao..a bio je i taj koliko se sjecam.
Jos u par navrata je bilo nedosudjenih penala za nas u ovoj sezoni, ali sta sad...ne moze se sve ni vidjeti...greske se desavaju.. i za i protiv...
@nidi
Igro onaj rukom iz Zvijezde...a svakako smo ga i fulili.
U svakom slucaju, bezveze vam prica...jbo ba penale...ko da su bitni u ovoj prici i sada...
Sve je to isto na obje strane...nekad manje, nekad vise...
Mi cemo vas dobit i to je to...

Pa, penal protiv Borca nije bio definitivno, al nema to veze, zijanili smoSto se tiče penala za Vas. Sjeti se samo Borca, Olimpica i Slobod

Sloboda...mogao je mnogo ranije svirat penal...bar 2 cista penala prije toga nije svirao..a bio je i taj koliko se sjecam.
Jos u par navrata je bilo nedosudjenih penala za nas u ovoj sezoni, ali sta sad...ne moze se sve ni vidjeti...greske se desavaju.. i za i protiv...
@nidi
Igro onaj rukom iz Zvijezde...a svakako smo ga i fulili.

U svakom slucaju, bezveze vam prica...jbo ba penale...ko da su bitni u ovoj prici i sada...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Megamon
- Kontakt:
Platili,ima se moze se.Platili smo i jucer bodove iz Travnika.Platili smo i sudiju u subotu.Dobit cete crveni.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
U potpunosti se slažem s tobom, ali @adnanhz i poneki još ovdje govore samo o tome kako sudije guraju Želju penalima, a ne gledaju u svoje dvorište. Penala koji su dosuđeni ZA i penala koji nisu dosuđeni, a trebali su, će uvijek bitisarajlija89 je napisao/la:Ma jbo to...sta ce vas gurat sudije, Borac je sampion i vozdra...
Mi cemo vas dobit i to je to...![]()
Pa, penal protiv Borca nije bio definitivno, al nema to veze, zijanili smoSto se tiče penala za Vas. Sjeti se samo Borca, Olimpica i Slobod![]()
![]()
...Olimpic je mozda ostecen za nedosudjeni penal, a penal za nas je bio...
@nidi
Igro onaj rukom iz Zvijezde...a svakako smo ga i fulili.![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma , jbg....znamo kako to ide i stvarno nema potrebe raspravljat...
Kao sto rekoh..nekada manje, nekada vise..oduvijek je tako i to je to.
Na kraju krajeva, postoje veliki i mali...a svi znamo kakva su tu pravila...da se ne lazemo..
Kao sto rekoh..nekada manje, nekada vise..oduvijek je tako i to je to.

Na kraju krajeva, postoje veliki i mali...a svi znamo kakva su tu pravila...da se ne lazemo..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Giallorossi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pokazali smo sa cijenom karata da smo INSTITUCIJA za malene,toliko....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Dzaba kad ce dogodine Kujo i zvaljo opet po svom .padobranac1978 je napisao/la:pokazali smo sa cijenom karata da smo INSTITUCIJA za malene,toliko....
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
niste vi spustili cijenu karti što nas volite, nego daj što daš,možda bude i za jogurt uz hrenovke.dzenan01 je napisao/la:Dzaba kad ce dogodine Kujo i zvaljo opet po svom .padobranac1978 je napisao/la:pokazali smo sa cijenom karata da smo INSTITUCIJA za malene,toliko....
-
- Kontakt:
ne,nego da bi panglu ko ti mogao doci na tekmu,a da mu nije skuponidi je napisao/la:niste vi spustili cijenu karti što nas volite, nego daj što daš,možda bude i za jogurt uz hrenovke.dzenan01 je napisao/la:Dzaba kad ce dogodine Kujo i zvaljo opet po svom .padobranac1978 je napisao/la:pokazali smo sa cijenom karata da smo INSTITUCIJA za malene,toliko....

samo netrebamo bit ko ove godine glupi nego otic pa bolje ista nego nistadzenan01 je napisao/la:Dzaba kad ce dogodine Kujo i zvaljo opet po svom .padobranac1978 je napisao/la:pokazali smo sa cijenom karata da smo INSTITUCIJA za malene,toliko....
to sto ce oni harama zaradit eto im **** ih cener al mi trebamo podrzat nas klub bez obzira na cjene i prostor
HZSA87
-
- Kontakt:
djaba im sve kad njih nece doci ni 2 hiljade..a da se ja pitam karta bi im bila 15 KM!padobranac1978 je napisao/la:pokazali smo sa cijenom karata da smo INSTITUCIJA za malene,toliko....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:

juce se sa Redžepagićem bacila šuplja,pa ono covjek izgleda da je normala...kaze samo strpljenja i to sa osmijehom...
-
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
A ziPa padobranca,'aj nemoj biti rosa,reci sta prica Irfan.ima li kakvih afrikanaca u planu 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
jarane,vjerujes da sam ga to odmah pitao i kaze da u Bosni ima igraca extra klase,te da jedan od njih FajićMegamon je napisao/la:A ziPa padobranca,'aj nemoj biti rosa,reci sta prica Irfan.ima li kakvih afrikanaca u planu

- Megamon
- Kontakt:
Fraer ima love da bi sam mogao otplatiti pola duga Saraj'va i opet normala dodje medju navijace.Ne glumi neku velicinu(iako svi znamo da jeste)padobranac1978 je napisao/la:jarane,vjerujes da sam ga to odmah pitao i kaze da u Bosni ima igraca extra klase,te da jedan od njih FajićMegamon je napisao/la:A ziPa padobranca,'aj nemoj biti rosa,reci sta prica Irfan.ima li kakvih afrikanaca u planuali sve u svemu djeluje fakat normalno...neka ima bar neko da zna normalno progovoriti i ja bih njega na presice slao,fakat je lik kuler...
Al' ne treba trcati pred rudu,sad samo da kone sredimo

Gore mase bordo-bijelih gradski derbi cekaju....
-
- Kontakt:
ma vise nikome ne treba vjerovati,opekli smo se dosta puta..dokazi se pa cu te cijenitiMegamon je napisao/la:Fraer ima love da bi sam mogao otplatiti pola duga Saraj'va i opet normala dodje medju navijace.Ne glumi neku velicinu(iako svi znamo da jeste)padobranac1978 je napisao/la:jarane,vjerujes da sam ga to odmah pitao i kaze da u Bosni ima igraca extra klase,te da jedan od njih FajićMegamon je napisao/la:A ziPa padobranca,'aj nemoj biti rosa,reci sta prica Irfan.ima li kakvih afrikanaca u planuali sve u svemu djeluje fakat normalno...neka ima bar neko da zna normalno progovoriti i ja bih njega na presice slao,fakat je lik kuler...
Al' ne treba trcati pred rudu,sad samo da kone sredimo![]()
Gore mase bordo-bijelih gradski derbi cekaju....

Gazi male plave strumfove
Kad sam juce video sliku TM sa Grbavice
Vas vise na gostovanju nego njih kuci

Kad sam juce video sliku TM sa Grbavice

Vas vise na gostovanju nego njih kuci

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.