Forum
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Forum
Pa šta imate od tih postova ,zar je bitno kolko neko ima postova ,a to za brisanje ,neko je već predlagao i rekli su da to ne može
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja stvarno ne kontam šta nekome znače postovi i što neko misli da nekom znači (u jbt jesam ovo sročio)legenda reala je napisao/la:Pa šta imate od tih postova ,zar je bitno kolko neko ima postova ,a to za brisanje ,neko je već predlagao i rekli su da to ne može

Ako već ima neko kome je bitno koliko će imat postova bolje je da spama po chatu nego da spama po pdf-ovima gdje su "ozbiljne rasprave" kao što je repka BiH PLBiH,međunarodni fudbal,nba i tako...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Titova-Juga
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la: Ja stvarno ne kontam šta nekome znače postovi i što neko misli da nekom znači (u jbt jesam ovo sročio)![]()
Ako već ima neko kome je bitno koliko će imat postova bolje je da spama po chatu nego da spama po pdf-ovima gdje su "ozbiljne rasprave" kao što je repka BiH PLBiH,međunarodni fudbal,nba i tako...
MOŽDA bih najbolje bilo da brojač nikako i ne postoji ili bar na neko određeno vrijeme tek toliko da se poboljša kvalitet foruma, a vjerujem da bih time kol'ko-tol'ko bio poboljšan.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
18.71 posta/ova dnevno)Titova-Juga je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la: Ja stvarno ne kontam šta nekome znače postovi i što neko misli da nekom znači (u jbt jesam ovo sročio)![]()
MOŽDA bih najbolje bilo da brojač nikako i ne postoji ili bar na neko određeno vrijeme tek toliko da se poboljša kvalitet foruma, a vjerujem da bih time kol'ko-tol'ko bio poboljšan.

Pa ne znam što ti toliko smeta

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Titova-Juga
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:18.71 posta/ova dnevno)Titova-Juga je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la: Ja stvarno ne kontam šta nekome znače postovi i što neko misli da nekom znači (u jbt jesam ovo sročio)![]()
MOŽDA bih najbolje bilo da brojač nikako i ne postoji ili bar na neko određeno vrijeme tek toliko da se poboljša kvalitet foruma, a vjerujem da bih time kol'ko-tol'ko bio poboljšan.![]()
Pa ne znam što ti toliko smeta
Meni ti brojači ništa ne predstavljaju druže, ja imam teme koje me mnogo zanimaju, prije svega o Bullsima i Veležu, pa onda i ostale i tu sam jako aktivan. Postovi mi ne predstavljaju ništa osim broja, pored mene ih mogu slobodno ukinuti. To što sam pisao za chat, naveo sam lijepo razloge zašto mislim da ne bih trebala takva tema postojati na forumu i to je to. Ne mora se niko sa mnom složiti, niti je svačije mišljenje isto, onda forum ne bih ni bio zanimljiv da je tako.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pitanje za admina:
Zamolio bih te da meni i @juventus0244, odgovoris na onu PP sto ti je @juventus 0244 poslao. Evo, postavicu i taj prijedlog ovdje, pa bih te zamolio da nam odgovoris.
Zamolio bih te da meni i @juventus0244, odgovoris na onu PP sto ti je @juventus 0244 poslao. Evo, postavicu i taj prijedlog ovdje, pa bih te zamolio da nam odgovoris.
Znam da je i od prije bilo prijedloga i zahtjeva da nam postavite moderatora na virtuelni sport za PES 6 ss.ba ligu, možda smo i dosadni više s tim. Također, sam vas na početku razumio zašto niste dali, jer postojala je mogućnost da sve to bude neozbiljno organizirano.
Također, znamo da ovo nije forumu za igrice, ali ipak je jedan vid druženja forumaša, po uzoru na ss.ba ligu koju vodi 123456 ili popularna kladioničarska liga . Primjetilo smo da novi koji se prijave u ligu, poslije toga nastave diskusiju i na drugim topicima.
Znam da je vaša zadnja, takodjer ako nam dozvolite moderatora on neka ima pristup samo virtuelnom sportu, odnosno topicima vezanim za PES 6 ss.ba ligu. Ili da date meni (juventus 0244) i Goalgetter-u da budemo članovi saveza, kao što je to u ligi kod 123456.
Takodjer može to biti i neko drugi sa foruma u koga vi imate povjerenje, možda monolog ili neko treći, ali u tom slučaju mi bi njemu prijavljivali šta treba brisati. Ovo je najviše iz razloga, jer i na ovim topicima ima spamera, ali i zbog lakše organizacije lige.
Na vama je da procjenite i odlučite kako je najbolje, izvinjavam se ako sam vas zamarao!
vec vise puta sam odogovrio na isto pitanje, ali evo još jednom.
tehnički nije moguce postaviti moderatora samo za jednu temu, vec isključivo za podforum. znači, morao bih vam otvoriti mogucnost da uređujete kompletan chat, a to ne bih radio. od aktivnih moderatora niko se nije prijavio da bi moderirao tu ligu.
da napravim poseban podforum PES, to ne ide, ipak ovo nije gejmerski forum.
dodatni problem je i sve veći broj forumaša koje sport i ne interesuje previše, već su tu samo radi zezancije, da malo ubiju dosadu spamujući i trolujući. naravno, nama je drago da imamo što više članova, međutim to kvari forum za one kojima je i namjenjen, te na duže staze može voditi propadanju foruma. zato ne želimo ohrabrivati učlanjenje osoba koje sport ne interesuje, a teme o igricama vode upravo tome.
nadam se da je ovaj put odgovor dovoljno detaljan.
tehnički nije moguce postaviti moderatora samo za jednu temu, vec isključivo za podforum. znači, morao bih vam otvoriti mogucnost da uređujete kompletan chat, a to ne bih radio. od aktivnih moderatora niko se nije prijavio da bi moderirao tu ligu.
da napravim poseban podforum PES, to ne ide, ipak ovo nije gejmerski forum.
dodatni problem je i sve veći broj forumaša koje sport i ne interesuje previše, već su tu samo radi zezancije, da malo ubiju dosadu spamujući i trolujući. naravno, nama je drago da imamo što više članova, međutim to kvari forum za one kojima je i namjenjen, te na duže staze može voditi propadanju foruma. zato ne želimo ohrabrivati učlanjenje osoba koje sport ne interesuje, a teme o igricama vode upravo tome.
nadam se da je ovaj put odgovor dovoljno detaljan.

Mi smo tražili da za pdf virtuelni sport dobijemo moderatora, ali nema veze, vi znate kako je najbolje za forum
.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
eto, pa da vidimo kako će ići.
žalbe na spamere šaljite @juventus 0244 na PP
molim samo da prilikom vođenja lige poštujete jedno, najvažnije pravilo koje održava i kladioničarsku ligu:
banovani korisnik ispada iz igre i ne moze se vratiti u ekipu pod drugim nickom.
pravilo služi da bi se smanjio broj spamera kojima je svejedno hoće li biti banovani pa registrovati novi nick.
žalbe na spamere šaljite @juventus 0244 na PP

molim samo da prilikom vođenja lige poštujete jedno, najvažnije pravilo koje održava i kladioničarsku ligu:
banovani korisnik ispada iz igre i ne moze se vratiti u ekipu pod drugim nickom.
pravilo služi da bi se smanjio broj spamera kojima je svejedno hoće li biti banovani pa registrovati novi nick.
Odličan prijedlog, odmah ćemo ubaciti novo pravilo u vezi banovanih korisnika!
Nadam se da će sve biti uredu, hvala što ste nam izašli u susret, kako bi bilo lakše voditi ligu
Nadam se da će sve biti uredu, hvala što ste nam izašli u susret, kako bi bilo lakše voditi ligu

Evo uredili smo pravila, ako nije uredu ili još nešto treba dodati samo javi!10.1 Banovani korisnici nemaju prave da se vrate u ligu pod drugim nickom, jer svaki novi nick podrazumijeva novog igrača i on ide na čekanje zajedno sa ostalim novim igračima i za njega važe pravila, kao i za sve druge nove igrače!
10.2 Također kod ovog pravila nema više mjenjanja nickova, sa kojim nickom si započeo ligu sa njim moraš igrati, ukoliko neko zamjeni nick smatra se novim igračem i za njega važe pravila za nove igrače
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- DAVID VILLA
- Kontakt:
admini,moderatori,kada mi navijaci Barce odemo na temu Reala i stavljamo slike koje ponizavaju Real, onda odma dodjete na temu Reala i brisete sve komentare od navijaca Barce,a sada kad navijaci Reala dolaze na nasu temu i stavljaju uvredljive slike vas nema...molio bi da izbrisete sve komentare koji sadrze uvredljiv tekst i uvredljive slike...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Koristi dugmićDAVID VILLA je napisao/la:admini,moderatori,kada mi navijaci Barce odemo na temu Reala i stavljamo slike koje ponizavaju Real, onda odma dodjete na temu Reala i brisete sve komentare od navijaca Barce,a sada kad navijaci Reala dolaze na nasu temu i stavljaju uvredljive slike vas nema...molio bi da izbrisete sve komentare koji sadrze uvredljiv tekst i uvredljive slike...

Still learning...
- Titova-Juga
- Kontakt:
domineysn je napisao/la:Koristi dugmićDAVID VILLA je napisao/la:admini,moderatori,kada mi navijaci Barce odemo na temu Reala i stavljamo slike koje ponizavaju Real, onda odma dodjete na temu Reala i brisete sve komentare od navijaca Barce,a sada kad navijaci Reala dolaze na nasu temu i stavljaju uvredljive slike vas nema...molio bi da izbrisete sve komentare koji sadrze uvredljiv tekst i uvredljive slike...i admini/moderatori će "posjetiti" temu i podijeliti određene sankcije.
Upravo tako.
Moram pohvaliti administratora i ekipu moderatore kako izvrsno rade svoj posao.
Svaka prijava na "dugmic" kao sto kaze momak iznad, bila je sankcionisana, nema razloga da ni kod drugih nije isti slucaj. Uglavnom momci koji su zaduzeni, svoj posao veoma dobro odraduju!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:domineysn je napisao/la:Koristi dugmićDAVID VILLA je napisao/la:admini,moderatori,kada mi navijaci Barce odemo na temu Reala i stavljamo slike koje ponizavaju Real, onda odma dodjete na temu Reala i brisete sve komentare od navijaca Barce,a sada kad navijaci Reala dolaze na nasu temu i stavljaju uvredljive slike vas nema...molio bi da izbrisete sve komentare koji sadrze uvredljiv tekst i uvredljive slike...i admini/moderatori će "posjetiti" temu i podijeliti određene sankcije.
Upravo tako.
Moram pohvaliti administratora i ekipu moderatore kako izvrsno rade svoj posao.
Svaka prijava na "dugmic" kao sto kaze momak iznad, bila je sankcionisana, nema razloga da ni kod drugih nije isti slucaj. Uglavnom momci koji su zaduzeni, svoj posao veoma dobro odraduju!
hvala sto ste me potsjetili da mogu i prijaviti post,zaboravio sam skroz na to...

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Ne bih se slozio da admini/moderatori sankcionisu sve sto se prijavi. Ja sam cesto ostao razocaran sto, i nakon prijavljenog posta, opet vidim neke likove kako i dalje pisu po temama. Evo npr. juce sam prijavio post od jednog lika koji forumase naziva retardiranim. Danas sam primijetio da lik i dalje pise. 

sve se bilježi i kad se skupi onda idu banovi.
uglavnom ne banujemo nikoga zbog samo jednog "prekršaja". da to radimo, komplet forum bi bio banovan.
međutim, princip koji su mnogi i sami osjetili (pa onda pitaju "što si se na mene navalio") je da kad banovi krenu, onda idu i za najsitnije ispade, jer banujemo one za koje smatramo da neće biti gubitak kada trajno napuste forum ili moraju potpuno promijeniti način komunikacije.
znači, trebate znati da sve posmatramo, svakom se omakne, ali se niko ne provuče a da danima vrijeđa sugovornike.
uglavnom ne banujemo nikoga zbog samo jednog "prekršaja". da to radimo, komplet forum bi bio banovan.
međutim, princip koji su mnogi i sami osjetili (pa onda pitaju "što si se na mene navalio") je da kad banovi krenu, onda idu i za najsitnije ispade, jer banujemo one za koje smatramo da neće biti gubitak kada trajno napuste forum ili moraju potpuno promijeniti način komunikacije.
znači, trebate znati da sve posmatramo, svakom se omakne, ali se niko ne provuče a da danima vrijeđa sugovornike.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ja znam da vi svi pratite,i da ne pratite ja ne bi nikad nikoga vrijeđao sam,samo kada neko mene vrijeđa ili klub za koji navijam onda i ja ali ne psovanjemadmin je napisao/la:sve se bilježi i kad se skupi onda idu banovi.

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
da se razumijemo, administraciju i moderatore ova boldirana kategorija uopšte ne interesuje. meni je sasvim svejedno ko je prvi počeo, a ko "samo" odgovorio, a nemam baš ni vremena da prođem kroz svih milion postova na forumu pa upratim između deset hiljada forumaša ko je prvi kome šta rekao.DAVID VILLA je napisao/la:ja znam da vi svi pratite,i da ne pratite ja ne bi nikad nikoga vrijeđao sam,samo kada neko mene vrijeđa ili klub za koji navijam onda i ja ali ne psovanjemadmin je napisao/la:sve se bilježi i kad se skupi onda idu banovi.
znači, trebate znati da sve posmatramo, svakom se omakne, ali se niko ne provuče a da danima vrijeđa sugovornike.ne diraš me,ne diram te
![]()
![]()
samo sam zamolio da izbrisete komentare koji sadrze uvredljiv tekst ili slike na temama Real Madrid i FC Barcelona jer se tu najvise svadjaju navijaci
- DAVID VILLA
- Kontakt:
znam,samo sam onako rekao da se znaadmin je napisao/la:da se razumijemo, administraciju i moderatore ova boldirana kategorija uopšte ne interesuje. meni je sasvim svejedno ko je prvi počeo, a ko "samo" odgovorio, a nemam baš ni vremena da prođem kroz svih milion postova na forumu pa upratim između deset hiljada forumaša ko je prvi kome šta rekao.DAVID VILLA je napisao/la:ja znam da vi svi pratite,i da ne pratite ja ne bi nikad nikoga vrijeđao sam,samo kada neko mene vrijeđa ili klub za koji navijam onda i ja ali ne psovanjemadmin je napisao/la:sve se bilježi i kad se skupi onda idu banovi.
znači, trebate znati da sve posmatramo, svakom se omakne, ali se niko ne provuče a da danima vrijeđa sugovornike.ne diraš me,ne diram te
![]()
![]()
samo sam zamolio da izbrisete komentare koji sadrze uvredljiv tekst ili slike na temama Real Madrid i FC Barcelona jer se tu najvise svadjaju navijaci

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.