FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da li cete pobediti na terenu ne znam.ali na tribinama pobedjujete 100% 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- molotovljev
Ja sam ovaj put sa ekipom na Sjeveru..al ce da gori..širimo se van granica BiH..
DERNEK NA SJEVERU
DERNEK NA SJEVERU
F.K.SARAJEVO
@ Samo F.K.S.
Prva fotografija je nabolja, nešto što se ne viđa na našim prostorima....
Prva fotografija je nabolja, nešto što se ne viđa na našim prostorima....
- Megamon
- Kontakt:
Da je dobiti na terenu,za tribine se ne brinem...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
@ samo F.K.S.
fotografije su drama
ubijedjen sam u pobjedu i na terenu,a na tribinama svakako
sretno rajvoSa !!
fotografije su drama
ubijedjen sam u pobjedu i na terenu,a na tribinama svakako

sretno rajvoSa !!
hvala prijateljuRAS07 je napisao/la:@ samo F.K.S.
fotografije su drama
ubijedjen sam u pobjedu i na terenu,a na tribinama svakako![]()
sretno rajvoSa !!

-
- Kontakt:
vjerovatno nas nece biti na sjeveru kao njih na jugu jer mi idemo na tri tribine a oni na dvije ali cemo sigurno biti glasniji i konstantniji jer ko dodje na sjever doso je da navijaTribalian je napisao/la:Da li cete pobediti na terenu ne znam.ali na tribinama pobedjujete 100%
Ima velike razlike nama su opravdano dosudjeni penalo dok za vasStole iz Bora je napisao/la:
Penali u sezoni 2010/11
Sarajevo - ZA 7 (SEDAM), PROTIV 0 (NULA)
Željezničar - ZA 8 (OSAM), PROTIV 2 (DVA)
Bez ikakve namjere o nekoj raspravi, samo da mi objasnis ima li neke razlike .. ?

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Megamon
- Kontakt:
Idemo mobilizacija u toku...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sutra spica na sjeveru 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ti se sad kao sjecas svakog dosudjenog penala za sarajevo i za zelju i ti znas jel bio opravdan ili nije ?adnanhz je napisao/la:Ima velike razlike nama su opravdano dosudjeni penalo dok za vasStole iz Bora je napisao/la:
Penali u sezoni 2010/11
Bez ikakve namjere o nekoj raspravi, samo da mi objasnis ima li neke razlike .. ?![]()
velez
Za zivot cijeli!
Nesto se ne mogu da sjetim da se neko bunio,od protivnickih ekipa, za penale koji su svirani Sarajevu dok za vas ima primjeraThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti se sad kao sjecas svakog dosudjenog penala za sarajevo i za zelju i ti znas jel bio opravdan ili nije ?adnanhz je napisao/la:Ima velike razlike nama su opravdano dosudjeni penalo dok za vasStole iz Bora je napisao/la:
Penali u sezoni 2010/11
Bez ikakve namjere o nekoj raspravi, samo da mi objasnis ima li neke razlike .. ?![]()
velez
- sarajlija89
- Kontakt:
Hendikep jbg...da je on tu, siguran bi bio u pobjedu. ma i ovako sam, ali hajdEdin Pehlić se danas priključio ekipi, ali na žalost, ipak, neće biti spreman za Želju“, kazao je trener Sarajeva

Ipak, znacilo bi dosta da je Pehla spreman...Obuca u vrhu napada,on desno, Haris lijevo...piksi iza...sa pojacanim veznim redom..Vucina,Lede i Keno...
tako bi ja izveo sastav ...

Al jbg, bice da ce opet Obuca i Avdic pocet...
2-0

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Megamon
- Kontakt:

Dobra predstava na Piroti, mogli ste dati još najmanje 3-4 gola i ubjedljivije slaviti, mada je i Travnik imao svojih šansi. Uglavnom, dobra utakmica za naše prilike.Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Still learning...
- Megamon
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:
- sarajlija89
- Kontakt:
Sto ovo niko ne stavi kao vijest
"Bordo fan" - glas navijača FK Sarajevo
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/navi ... erbi/56386

Jesmo li institucija ili nismo??

"Bordo fan" - glas navijača FK Sarajevo
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/navi ... erbi/56386

Jesmo li institucija ili nismo??

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Penali u sezoni 2010/11
Bez ikakve namjere o nekoj raspravi, samo da mi objasnis ima li neke razlike .. ?[/quote]
Ima velike razlike nama su opravdano dosudjeni penalo dok za vas
velez[/quote][/quote]
@Adnane, ti se praviš lud izgleda, što se tiče penala za Vasa. Sjeti se samo Borca, Olimpica i Slobode. Protiv Olimpica za isti nije sviran daleko očigledniji penal, a Vama jeste. Ne mogu se svih sjetiti, ali onaj protiv Borca je niđe veze. Čak i ovaj zadnji protiv Zvijezde????
Poenta je ipak u činjenici da ste do sada jedina ekipa koja nije napravila faul u svom kaznenom prostoru u ovih 25 kola. Jedina.
Nastavite i dalje pričati kako sudije guraju samo Želju.
Sve ovo nisam ja napisao, to su sve ispisale statističke činjenice.
Bez ikakve namjere o nekoj raspravi, samo da mi objasnis ima li neke razlike .. ?[/quote]
Ima velike razlike nama su opravdano dosudjeni penalo dok za vas

@Adnane, ti se praviš lud izgleda, što se tiče penala za Vasa. Sjeti se samo Borca, Olimpica i Slobode. Protiv Olimpica za isti nije sviran daleko očigledniji penal, a Vama jeste. Ne mogu se svih sjetiti, ali onaj protiv Borca je niđe veze. Čak i ovaj zadnji protiv Zvijezde????
Poenta je ipak u činjenici da ste do sada jedina ekipa koja nije napravila faul u svom kaznenom prostoru u ovih 25 kola. Jedina.
Nastavite i dalje pričati kako sudije guraju samo Želju.
Sve ovo nisam ja napisao, to su sve ispisale statističke činjenice.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
protiv zvijezde penal 100 % čitav se stadion smijao kao i za penal želje protiv veležaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti se sad kao sjecas svakog dosudjenog penala za sarajevo i za zelju i ti znas jel bio opravdan ili nije ?adnanhz je napisao/la:Ima velike razlike nama su opravdano dosudjeni penalo dok za vasStole iz Bora je napisao/la:
Penali u sezoni 2010/11
velez
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amcho1, Bordo10, bordobijeli, budzak, Burberry46, Confiance, DzemoSmjecanin, Lavcina, macahz, maroon46, MaroonBjelave, mire971, napoleon72, Pact1921, Vrhbosnian i 172 gosta.