FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lisander
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lisander » 05 maj 2011, 16:36

Capt_Billy je napisao/la:[youtube][/youtube]

AKO BOG DA, pa da se ovo fino sve ponovi!!!! :D :D :D :D
antologijski

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 maj 2011, 16:42

A sudar ove dvojice igrača Sarajeva je kriminalan :lol: :lol:

A Baho kaže Bulent Biščević u stilu Davida Beckhama :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 maj 2011, 16:43

Bianconeri1988 je napisao/la:A sudar ove dvojice igrača Sarajeva je kriminalan :lol: :lol:

A Baho kaže Bulent Biščević u stilu Davida Beckhama :lol: :lol:
Baho stari Unitedovac :mrgreen: I pitar, nažalost... ali šta ćeš, nije niko savršen :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 05 maj 2011, 16:44

al jos su strasnije izjave bahe :D "objektivnost" na nivou :D
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 05 maj 2011, 16:51

[youtube][/youtube]
G R B A V I C A 2

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 05 maj 2011, 16:54

Joj Kruzika kralja!!! Kakav je on golman bio, kada se sjetim one parade u kupu kada smo ih klepili 2:3 na Kosevu. :D :D :D Ali opet ce biti Miro sa nama, samo ce nas ovoga puta cuvati, mislim da je u jedinici za podrsku mup-a kantona Sarajevo.!!! :D :D :D Treba ga alpauzom pozdraviti. Vidio sam ga protiv Celika, docekivao njihove navijace!!! :D :D :D

Ja mislim da bi bio red da onaj Jug na Kosevu ispunimo do posljednjeg mjesta, i da pomognemo nasim da razbiju pitare!!! :D :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 05 maj 2011, 16:58

joj Bahe haha Bulent Biscevic daje loptu kao David Beckham a Beslija kao Giggs bjezi i daje gol (joj ova dva kloca kako se sudarise hahaha)..haj Mirso jos jednom istrci isto onako u subotu :D

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 05 maj 2011, 17:16

lisander je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Pa kako da dođemo do titule? Viša sila nam to ne dozvoljava...
De ba, koja sila, titula se prosula protiv Slobode na Grbavici, i nek mu je dao crveni citavu utakmicu je sro, mozda bi zalbe neke i imale smisla da smo dobili bar slobodu, ovako ne mozemo Borac stic ni pomocu filmskih trikova, **** to da je u suboru pobjedit komsince, bez Zebe smo ionako bolji, jedino ako penal bude za nas tu ce malo skripat
Sta odmah protiv Zebe pričaš ba, sigurno najbolji igrač Želje. Kroz čitavu sezonu jedini koji koliko-toliko gradi igru. Svi ostali idu na silu i čekaju Zebine lopte. Da bi Zeba došao do izražaja treba mu i dobar napadač koji nakon što mu Zeba doda loptu okrene se i šuta. Pogledaj malo utakmice kad zaškripi, odmah svi traže Zebu, pa ne može ni on sam. Kad je gusto niko ne smije sam krenut, a Zeba kad prođe dva igrača opet nema kome dodat loptu i ode sam do kraja, često pogriješi al najmanje svojom krivicom.

ZAJKO ZEBA !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 05 maj 2011, 17:19

Mirso je bio zmaj sada stigle ga godine jbg. Sto se derbia tice bit ce ****, kljucni igraci nam nisu u formi, a oni imaju igraca koji zna loptu poslat u mrezu. Sto se tribine tice drasticno smo opali, valjda ce se ti problemi rijesti

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 maj 2011, 17:32

Hajmo na trening! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 05 maj 2011, 17:36

babilonTM je napisao/la:
lisander je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Pa kako da dođemo do titule? Viša sila nam to ne dozvoljava...
De ba, koja sila, titula se prosula protiv Slobode na Grbavici, i nek mu je dao crveni citavu utakmicu je sro, mozda bi zalbe neke i imale smisla da smo dobili bar slobodu, ovako ne mozemo Borac stic ni pomocu filmskih trikova, **** to da je u suboru pobjedit komsince, bez Zebe smo ionako bolji, jedino ako penal bude za nas tu ce malo skripat
Sta odmah protiv Zebe pričaš ba, sigurno najbolji igrač Želje. Kroz čitavu sezonu jedini koji koliko-toliko gradi igru. Svi ostali idu na silu i čekaju Zebine lopte. Da bi Zeba došao do izražaja treba mu i dobar napadač koji nakon što mu Zeba doda loptu okrene se i šuta. Pogledaj malo utakmice kad zaškripi, odmah svi traže Zebu, pa ne može ni on sam. Kad je gusto niko ne smije sam krenut, a Zeba kad prođe dva igrača opet nema kome dodat loptu i ode sam do kraja, često pogriješi al najmanje svojom krivicom.

ZAJKO ZEBA !

Ma daj molim te cuj Zeba nosi igru itd moze se vidjeti da nece da igra (igra preko k....) Amar ga trpi jer hoce da ga proda na kraju sezone. Perica je za njega izmislio fudbal. Jos nesto ne znam al pogledaj malo cini mi se kao da Zeba ne da loptu Lazi namjerno. Zeba kada pogrijesi sve je ok niko nista a cim Lazo, Mirso itd pogrijese on prvi odmah mase rukama i fol on ne zadovoljan.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 05 maj 2011, 17:41

Jel fakat mislis da ce se Zeba prodat ? Pa on da ima više elana i želje za dokazivanjem ne bi došao u Želju. Odigrao bi još koju sezonu i tek onda možda završio karjeru u Želji. Nakon ovoliko utakmica na kojima Lazar nije pokazao ama baš ništa ti očekuješ da na njega ide lopta. Jedini pravi kreator igre Želje ma kakva kreacija bila je Z.Zeba. Ja mislim da mi možemo bit samo počašćeni što su Zeba i Bešlija u plavom dresu a ne u potrazi za lovom na kraju karjere. Al nezahvalonom narodu ni Messi ne valja !

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 05 maj 2011, 17:45

babilonTM je napisao/la:Jel fakat mislis da ce se Zeba prodat ? Pa on da ima više elana i želje za dokazivanjem ne bi došao u Želju. Odigrao bi još koju sezonu i tek onda možda završio karjeru u Želji. Nakon ovoliko utakmica na kojima Lazar nije pokazao ama baš ništa ti očekuješ da na njega ide lopta. Jedini pravi kreator igre Želje ma kakva kreacija bila je Z.Zeba. Ja mislim da mi možemo bit samo počašćeni što su Zeba i Bešlija u plavom dresu a ne u potrazi za lovom na kraju karjere. Al nezahvalonom narodu ni Messi ne valja !

Protiv Mirse nisam nista rekao niti cu...Mirso je legenda!!!

Ja se nadam da ce Perica igrati na derbiju i onda cemo vidjeti gdje smo.
Ne znam sjecas li se ove sezone Rooney nije dao gola oko 3 mjeseca pa ga je krenulo...shvatam Lazo je imao sansi i nije nista uradio al barem se trudi skace gine na terenu i na gostovanjima i na Grbavici a ne kao Zeba u gostima se zavuce negdje po strani i nigdje ga.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 maj 2011, 17:48

Istina je da smo možda od Zebe više očekivali, ali i ovako je naš najbolji igrač, nije ko Bekrić, ali od njega ima fajde... protiv Sarajeva je moguće i bez njega, ali ipak bi mi bilo draže da je on tu, ne bih volio da nas nadigraju na sredini i stisnu na našu polovinu, a tu bi nam Zeba mogao pomoći...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 05 maj 2011, 17:49

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Jel fakat mislis da ce se Zeba prodat ? Pa on da ima više elana i želje za dokazivanjem ne bi došao u Želju. Odigrao bi još koju sezonu i tek onda možda završio karjeru u Želji. Nakon ovoliko utakmica na kojima Lazar nije pokazao ama baš ništa ti očekuješ da na njega ide lopta. Jedini pravi kreator igre Želje ma kakva kreacija bila je Z.Zeba. Ja mislim da mi možemo bit samo počašćeni što su Zeba i Bešlija u plavom dresu a ne u potrazi za lovom na kraju karjere. Al nezahvalonom narodu ni Messi ne valja !

Protiv Mirse nisam nista rekao niti cu...Mirso je legenda!!!

Ja se nadam da ce Perica igrati na derbiju i onda cemo vidjeti gdje smo.
Ne znam sjecas li se ove sezone Rooney nije dao gola oko 3 mjeseca pa ga je krenulo...shvatam Lazo je imao sansi i nije nista uradio al barem se trudi skace gine na terenu i na gostovanjima i na Grbavici a ne kao Zeba u gostima se zavuce negdje po strani i nigdje ga.
Al to je upravo ono o čemu ti govorim. Kad ostali igrači ne mogu meda onda je to u fazonu nisu u formi, nije njihov dan. A kad Zeba ne može onda je to obavezno jer se ne trudi...Čovjek ima utakmice u kojima se trudi pravo, al ne može ni on skakat po terenu dok ostali stoje. Mi previše očekujemo od Zebe, a on nije takav kvalitet. Mi kontamo eno lopta kod Zebe...ako napravi nešto to je ok...ako ne napravi ne trudi se...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 05 maj 2011, 17:53

@irridu - RAJKO JANJAC u onoj fantasticnoj pobjedi od 3:0 ! Hehe
Moze li neko napisati koliko cesto igra i koliko je golova dao za Velez u ovoj polusezoni Damir Rovcanin?
Osim - drugo ime za Želju !

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 05 maj 2011, 17:53

Hawking je napisao/la:Istina je da smo možda od Zebe više očekivali, ali i ovako je naš najbolji igrač, nije ko Bekrić, ali od njega ima fajde... protiv Sarajeva je moguće i bez njega, ali ipak bi mi bilo draže da je on tu, ne bih volio da nas nadigraju na sredini i stisnu na našu polovinu, a tu bi nam Zeba mogao pomoći...

Mogu on nas drug jedino stisnuti za neku stvar :D :D :D imamo jaku veznu liniju ko god bude igrao.
Bitno je da ekipa pokaze zube kao u Zenici i nece biti problema.

Nama je i bod dovoljan da ostanemo na drugom mjestu al uvijek je slatko dobiti Sarajevo

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 maj 2011, 18:00

2011. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 maj 2011, 18:35

Problem je u tom sto je ne kreira nego koci igru, al imo je u sezoni par dobrih dodavanja, a mozda usotalom Zeba nije tip igraca koji ce se prilagoditi ovom sistemu igre, sjetite se samo dok Bekric igrao kolko smo bili opasniji brzi.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 05 maj 2011, 18:37

lisander je napisao/la:
Problem je u tom sto je ne kreira nego koci igru, al imo je u sezoni par dobrih dodavanja, a mozda usotalom Zeba nije tip igraca koji ce se prilagoditi ovom sistemu igre, sjetite se samo dok Bekric igrao kolko smo bili opasniji brzi.

Ako Zeba usporava igru, ko je to ubrzava ? Lazar, Ćulum, Savić ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, itatabisine, Pact1921 i 59 gostiju.