Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 maj 2011, 15:44

J.Goerges je napisao/la:haj smanjite mi ovu sliku za avatra
slika
http://www.julia-goerges.com/uploads/tx ... G_3322.jpg

kopiraj to, odi u profil, postavke, avatar i zalijepi ovaj gore link na "LINK na URL avatara" i mora da radi, i stavi velicinu 100x100 ;)

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 05 maj 2011, 15:44

Samo F.K.S !! je napisao/la:
J.Goerges je napisao/la:
Pa niko ti ne brani ne znam u cemu je problem da diskutujemo o problemima u skoli , curama itd na ovoj temi . Samo da kazem nesto adminu valjda se nece ljutit vi nama branite da pricamo o politici , a prije izbora na ovom portalu je stajala reklama SDA :?
to mali sarajliija nego haj mi smanji sliku ovu ,koje ste **** nećete ni da pozdravite novog člana
Analitico ba samo link kopiras na ono kopiraj url od avatara ili tako nesto :mrgreen:
ma velika bolan ,neće da kopira mora se smanjiti na 100X100 hajde ,i kakav crni Analitico ,ko je taj ;)

Puma ja sam novi forumaš ,nisu :lol: ****

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 maj 2011, 15:46

Admire o cemu cemo "civilizovano" da tupimo sad :?
Dal da predjemo na stripove,Tv serije(bez sapunica) ili o prvim strancima u ex yu fudbalu?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 maj 2011, 15:46

Slazem se sa Admirom, Magicom i ostalima...

Vidio sam sinoc da je bilo neke rasprave oko toga, nezz zasto je obrisano..bar oni postovi koji su bili konstruktivni...mogli su ostat.

Jbg, ima nas i malo ozbiljnijih, koje interesuju neke konkretne sfere zivota....a i ovi mladji bi mogli svasta nauciti, to su edukativne stvari jbem mu misa... :D ;)

Ali, na ovoj temi, mahom dominiraju omladinci...kojima je zanimljivije napisat Vozdra, dobar dan i sl....sta ces :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 05 maj 2011, 15:47

sarajlija89 je napisao/la:Slazem se sa Admirom, Magicom i ostalima...

Vidio sam sinoc da je bilo neke rasprave oko toga, nezz zasto je obrisano..bar oni postovi koji su bili konstruktivni...mogli su ostat.

Jbg, ima nas i malo ozbiljnijih, koje interesuju neke konkretne sfere zivota....a i ovi mladji bi mogli svasta nauciti, to su edukativne stvari jbem mu misa... :D ;)

Ali, na ovoj temi, mahom dominiraju omladinci...kojima je zanimljivije napisat Vozdra, dobar dan i sl....sta ces :mrgreen:

E moj Šabane ,tako ti je to ,niko nas ne **** ni 1%,nego slušaš li ti Ziska :lol: :lol:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 05 maj 2011, 15:48

Goerges, kako meni moze? :roll: :roll:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 maj 2011, 15:48

Tribalian je napisao/la:Admire o cemu cemo "civilizovano" da tupimo sad :?
Dal da predjemo na stripove,Tv serije(bez sapunica) ili o prvim strancima u ex yu fudbalu?
Ajde malo o prvim strancima u ex yu fudbalu, molicu lijepo. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 maj 2011, 15:48

Da Web sudi finale LP-a, opet bi siljio za farsu! :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 maj 2011, 15:49

[youtube][/youtube] :mrgreen: :mrgreen:

Nego gdje mi je onaj splicanin on isto domacica neka samo serije gleda :D :D
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 05 maj 2011, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 maj 2011, 15:49

Sve je sinoc bilo OK,dok se nije pojavio jedan expert koji ima 15-16 godina ,a doktor je za istoriju,politiku,medju nacionalno pitanje i sve ostalo!!!!!!!

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 05 maj 2011, 15:50

Tribalian je napisao/la:Sve je sinoc bilo OK,dok se nije pojavio jedan expert koji ima 15-16 godina ,a doktor je za istoriju,politiku,medju nacionalno pitanje i sve ostalo!!!!!!!
ko je taj ;)

Jimi neće ,daj link da stavim i ja

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 maj 2011, 15:51

[youtube] [/youtube] :mrgreen: :mrgreen:

Taj tvoj splicanin pati od polenske alergije :mrgreen: malopre sam ga video zaslinio skroz :mrgreen: ,on ti je ljubitelj samo onih CSI serija :lol: slabije gleda ove druge. :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 maj 2011, 15:51

@Goerges

Ne slusam, ali znam ko je :lol:

Lafcina je Zisko..toliko zena imo :mrgreen:

Gledo sam intervju, kad je bio gost kod Vanje Bulica, pa sam ga poblize upoznao..zanimljiv lik :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 maj 2011, 15:53

Tribalian je napisao/la:
[youtube] [/youtube] :mrgreen: :mrgreen:

Taj tvoj splicanin pati od polenske alergije :mrgreen: malopre sam ga video zaslinio skroz :mrgreen: ,on ti je ljubitelj samo onih CSI serija :lol: slabije gleda ove druge. :mrgreen:
Hahaha ma ko i ja **** nas polen obojicu :D Levat svaku noc kaze odo sad ce mi na rtsu csi :D

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 05 maj 2011, 15:54

sarajlija89 je napisao/la:@Goerges

Ne slusam, ali znam ko je :lol:

Lafcina je Zisko..toliko zena imo :mrgreen:

Gledo sam intervju, kad je bio gost kod Vanje Bulica, pa sam ga poblize upoznao..zanimljiv lik :mrgreen:
ma sad sam ga vidio pita za tebe
kako ne slušaš e sad ću ti jednu postaviti pa poslušaj
Zadnja izmjena: J.Goerges, dana/u 05 maj 2011, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 maj 2011, 15:54

Hahahhaahahaaaaaa voli covek onu plavusu iz CSI Miami,ne moze da zatvori oci da spava ako je ne vidi u 23 i 15 svako vece :lol: :lol: :lol: :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 maj 2011, 15:55

Mislim da bi administracija trebala imati malo postovanja prema nama starijima, ne znam jesu li oni pogledali kolumnu sto magica pishe. Znaci svi mi mozemo itekako puno nauciti citajuci istu, a taj isti covjek sinoc ovde fino pishe sta misli. Iako se u vecini nisam slozio sa njim, diskusija je bila zdrava i poucna. I onda dodje neko i izbrishe sve to :roll: A to nisu bili postovi tipa

x: heroj, najbolji
y:diktator
x:veze ti nemas
Y:odje**

I sto onda covjek da se trudi i pishe kvalitetno, ako vamo sa strane ne moze normalno diskutovati. Opet kazem nije otvorena bila posebna tema, nije bilo psovanja i vrijedjanja. Bash pravi pravcati konstruktivni chat na temi prilagodjenoj tome
nema potpisa

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 maj 2011, 15:56

J.Goerges je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Sve je sinoc bilo OK,dok se nije pojavio jedan expert koji ima 15-16 godina ,a doktor je za istoriju,politiku,medju nacionalno pitanje i sve ostalo!!!!!!!
ko je taj ;)

Jimi neće ,daj link da stavim i ja
Papak jesi to ti? :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 maj 2011, 15:57

Pa normalno da je on,verovatno ga banovali sinoc,kad su videli sta je pisao!!!

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 05 maj 2011, 15:59

Admir_Sa je napisao/la:

Mislim da bi administracija trebala imati malo postovanja prema nama starijima, ne znam jesu li oni pogledali kolumnu sto magica pishe. Znaci svi mi mozemo itekako puno nauciti citajuci istu, a taj isti covjek sinoc ovde fino pishe sta misli. Iako se u vecini nisam slozio sa njim, diskusija je bila zdrava i poucna. I onda dodje neko i izbrishe sve to :roll: A to nisu bili postovi tipa

x: heroj, najbolji
y:diktator
x:veze ti nemas
Y:odje**

I sto onda covjek da se trudi i pishe kvalitetno, ako vamo sa strane ne moze normalno diskutovati. Opet kazem nije otvorena bila posebna tema, nije bilo psovanja i vrijedjanja. Bash pravi pravcati konstruktivni chat na temi prilagodjenoj tome

Pa oni ne znaju da je Magi (doktor nauka )i da se čovjek u sve razumije i sa svim sam se složio sa njim ,kao i sa tvojim mišljenje i niko nije nikog uvrijedio ,a oni i banane džaba podjelili koda smo majmuni :lol:

Tribalin šta sam piso bogati ,jesam opsovo jesam koga uvrijedio ,ja sam samo rekako kako je bilo ,a što neko ne želi da čuje istinu nisam ja kriv ;)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 5 gostiju.