BOSNAAAAAAAAAAever je napisao/la:Ko je ono sampion nase drage i najljepse drzave?

BOSNAAAAAAAAAAever je napisao/la:Ko je ono sampion nase drage i najljepse drzave?
bordo_Sarajevo je napisao/la:BOSNAAAAAAAAAAever je napisao/la:Ko je ono sampion nase drage i najljepse drzave?
Hajde neka bude kako TI kažeš a ne onaj o kome se konkretno radi!Denis Ispušlić je napisao/la:Ma to on izjavljuje za dnevnu upotrebu,i Benes je tako pricao,i jos sto puta gore, a sad je opet legenda medju nama i kaze da je njegovo srce ovdje,da je ovo njegov grad u kojem ce ostati do kraja zivota...covjek sto vise stari,to ga srce vuce tamo gdje je njegovo,priroda yebiga....Mozda los primjer jer je Marijan rodjen u Beogradu,ali otkad zna za sebe,od juniora je nas...Trigger je napisao/la:Intervju:Denis Ispušlić je napisao/la:Ma vidio sam ja njemu na faci i na isostanku bilo kakvih emocija da je i on bio svjestan da sjedi na pogresnoj klupi i da je njegovo mjesto kod nas....Svjestan je on,protiv srca se ne moze!
IRFAN PIPE SMAJLAGIĆ - "Rukometni gonič robova " (http://****/arhiva/2011/03/15/2715375)
.....Irfan Smajlagić je 1986. godine, umjesto u sarajevski Željezničar, otišao u zagrebački Medveščak. I tada je, kako kaže, shvatio da je Zagreb grad u kojem će živjeti ostatak svog života. U rodni je grad rijetko svraćao, a rukomet ga je prošle godine prvi put odveo u banjalučki Borik kao trenera Bosne. „Nemam ja sentimente te vrste. Banje Luke se sjećam iz vremena kada sam odrastao a ona danas nije onakva kakvu sam je ostavio. Prošlo je puno godina, trideset godina sam nekoj drugoj areni, prihvataš druga pravila igre. Surovo je to, ali prihvataš život u kojem se boriš za opstanak iz godine u godnu. Nisam ja otišao iz Banja Luke prije godinu-dvije pa da mi fali. Nisam mao vremena za takve emocije jer sam svake godine morao biti u top formi da bih opstao u vrhunskom rukometu i onda ti druge stvari postanu prioriteti u životu. Godine razmišljanja u tom pravcu otjerale su me od te vrste sentimenta prema nekom gradu ili klubu. ......
eto ti znaš šta je dobra atmosfera. ma ja se bolan zezam s tobom. što gore navijanje u BL - to slađa pobjeda. to ti je zaključak ovog naklapanja!!! živio sto godina, i isto toliko navijao za svoj klub!Denis Ispušlić je napisao/la:Ti se pod hitno sa sportskih borilista trebas prebaciti na pozorisne predstave,ili u crkvu (dzamiju),jer ce tamo atmosfera biti mnogo vise po tvojim standardima.
Tamam!firefighter je napisao/la:eto ti znaš šta je dobra atmosfera. ma ja se bolan zezam s tobom. što gore navijanje u BL - to slađa pobjeda. to ti je zaključak ovog naklapanja!!! živio sto godina, i isto toliko navijao za svoj klub!Denis Ispušlić je napisao/la:Ti se pod hitno sa sportskih borilista trebas prebaciti na pozorisne predstave,ili u crkvu (dzamiju),jer ce tamo atmosfera biti mnogo vise po tvojim standardima.![]()
![]()
Ovo je ko ono:" Dug zivot i teska bolest..."firefighter je napisao/la:eto ti znaš šta je dobra atmosfera. ma ja se bolan zezam s tobom. što gore navijanje u BL - to slađa pobjeda. to ti je zaključak ovog naklapanja!!! živio sto godina, i isto toliko navijao za svoj klub!Denis Ispušlić je napisao/la:Ti se pod hitno sa sportskih borilista trebas prebaciti na pozorisne predstave,ili u crkvu (dzamiju),jer ce tamo atmosfera biti mnogo vise po tvojim standardima.![]()
![]()
fakattanzla je napisao/la:Ovo je ko ono:" Dug zivot i teska bolest..."firefighter je napisao/la:eto ti znaš šta je dobra atmosfera. ma ja se bolan zezam s tobom. što gore navijanje u BL - to slađa pobjeda. to ti je zaključak ovog naklapanja!!! živio sto godina, i isto toliko navijao za svoj klub!Denis Ispušlić je napisao/la:Ti se pod hitno sa sportskih borilista trebas prebaciti na pozorisne predstave,ili u crkvu (dzamiju),jer ce tamo atmosfera biti mnogo vise po tvojim standardima.![]()
![]()
Ja ne bih bio tako brutalan.
sad ces reci da je lino bezze treneraleksandar_veliki je napisao/la:Necu da ulazim u prepirku, ali ovo mi doista smijesno. Cuj ispekao zanat sa Linom, nemoj buraz molim te, ako zelis na pp cemo, da cujes malo i pravu stranu price.Rosas7 je napisao/la:pipe je strasan trener zanat ispeko sa linom cervarom u hr repki,egipat je odlicno vodio....
jednog dadan ga ocekujem na klubi zagreba co
da pipietu nije hrvatske i cervara,on bi bio niko i nistatanzla je napisao/la:Ma kakav crni Lino Cervar. I sam Pipe je u nekoliko navrata pominjao ko je ustvari najzasluzniji (ili ako hocete ko je najmanje zasluzan) za velike uspjehe reprezentacije Hrvatske.
Ali nije tema.
ovaj forum svašta trpi - šta čovjek izvali i ostade živ!!!!Rosas7 je napisao/la:da pipietu nije hrvatske i cervara,on bi bio niko i nistatanzla je napisao/la:Ma kakav crni Lino Cervar. I sam Pipe je u nekoliko navrata pominjao ko je ustvari najzasluzniji (ili ako hocete ko je najmanje zasluzan) za velike uspjehe reprezentacije Hrvatske.
Ali nije tema.
koliko gluposti u jednoj recenici, moze i ovako : da nije BiH, Hrvatska nebi imala sport !Rosas7 je napisao/la:da pipietu nije hrvatske i cervara,on bi bio niko i nistatanzla je napisao/la:Ma kakav crni Lino Cervar. I sam Pipe je u nekoliko navrata pominjao ko je ustvari najzasluzniji (ili ako hocete ko je najmanje zasluzan) za velike uspjehe reprezentacije Hrvatske.
Ali nije tema.
bordo_Sarajevo je napisao/la:koliko gluposti u jednoj recenici, moze i ovako : da nije BiH, Hrvatska nebi imala sport !Rosas7 je napisao/la:da pipietu nije hrvatske i cervara,on bi bio niko i nistatanzla je napisao/la:Ma kakav crni Lino Cervar. I sam Pipe je u nekoliko navrata pominjao ko je ustvari najzasluzniji (ili ako hocete ko je najmanje zasluzan) za velike uspjehe reprezentacije Hrvatske.
Ali nije tema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.