Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 20 jun 2009, 19:12

Silma_liverpool je napisao/la:
jbg,tako ti je to...i onda nam dođu NASI DRAGI POLOVNJACI

ne prizivaj ih majke ti :lol: Mozda ipak ne bude sve tako lose :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 20 jun 2009, 19:18

reds_forever je napisao/la:
Silma_liverpool je napisao/la:
jbg,tako ti je to...i onda nam dođu NASI DRAGI POLOVNJACI

ne prizivaj ih majke ti :lol: Mozda ipak ne bude sve tako lose :D
:D :D :D
ne znam vidjet cemo uskoro kako ce da bude ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jun 2009, 19:24

ja mislim da bi nama najbolji transfer ovog ljeta bio kad bi doveli druge vlasnike :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 jun 2009, 19:32

Ljudi, nemojmo tragicno shvacati ove igre oko Johnsona.
Cak iako odluci da se vrati u CSKA London (a istjerali su ga odande) bit cemo bolji od njih i op scum-a.
Pa zar niste svjesni cinjenice kako je scum igrao dok je ronaldo bio povrijedjen?
A sada nemaju ronalda, teveza....
I budimo realni, za Boga miloga, pa zar neko misli da ce city biti kandidat za titulu :?: :?:
Pa ima jedna reklama (necu imenovati cija) koja kaze : NEKE STVARI SE NE MOGU KUPITI NOVCEM :!: :!: :!:
I zbog tih "nekih stvari" trebamo biti ponosni... ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 20 jun 2009, 19:53

reds_forever je napisao/la:ja mislim da bi nama najbolji transfer ovog ljeta bio kad bi doveli druge vlasnike :lol:
cc isti post

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2009, 19:53

Naravno da se neke stvari ne mogu kupiti novcem. Jedan veliki klub u Engleskoj je dao brdo para u zadnje tri sezone, ali nije ni prismrdio tituli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 jun 2009, 20:05

Virtu4l je napisao/la:Naravno da se neke stvari ne mogu kupiti novcem. Jedan veliki klub u Engleskoj je dao brdo para u zadnje tri sezone, ali nije ni prismrdio tituli.
Haha, jedan veliki klub?
Upravo tako, to je veliki klub, za razliku od onih malih klubova koji kupuju titule, a to su naravno CSKA London i evo sada City....
Ma druze bezveze, ne bih uopce zapocinjao ovu raspravu, zna se koliko je para potrosio Abramovic, a koliko Lpool...
Osim toga, mi smo jos uvijek imamo 18 titula, cak smo 5 puta bili prvaci Europe. Hej, Europe Bog te mazo....
A nisam bas siguran, ali mislim da londonski CSKA ima tri titule prvaka Engleske??? (od toga su dvije ove "kupljene").
E zbog toga sam prijatelju napisao NEKE SE STVARI NE MOGU KUPITI NOVCEM....
Ono sto ima LPOOL, himnu, navijace, KOP, to nema nitko na svijetu, i to svi na svijetu znaju...
Osim, izgleda tebe :D :D :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2009, 20:14

Pošto vidim da si novi ovdje, obavještavam te da je ova tema sažvakana mali milion puta i svaki novi "wannabe" navijač dolazi sa istim tezama. Zar već nisam napisao da je Liverpool veliki klub? Što se tiče trošenja, griješiš. Trošite brate, trošite više nego ikada, a rezultati su vam lošiji nego ikada. Samo uporedi tri zadnje sezone, pa ćeš vidjeti ko je potrošio koliko para.

Da nije bilo one sretne lige prvaka (da, sretne, od početka pa do kraja), bile bi ovo dvije veoma sušne decenije za Liverpool. Imate historiju i to je za respekt, ali konci su davno pogubljeni...
Voli te tvoje Sarajevo.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 jun 2009, 20:23

Virtu4l je napisao/la:Pošto vidim da si novi ovdje, obavještavam te da je ova tema sažvakana mali milion puta i svaki novi "wannabe" navijač dolazi sa istim tezama. Zar već nisam napisao da je Liverpool veliki klub? Što se tiče trošenja, griješiš. Trošite brate, trošite više nego ikada, a rezultati su vam lošiji nego ikada. Samo uporedi tri zadnje sezone, pa ćeš vidjeti ko je potrošio koliko para.

Da nije bilo one sretne lige prvaka (da, sretne, od početka pa do kraja), bile bi ovo dvije veoma sušne decenije za Liverpool. Imate historiju i to je za respekt, ali konci su davno pogubljeni...
Ma mozda sam na forumu novi, ali cu ti ovo reci : ja sam navijac lpoola od 1985., kad se ti vjerovatno nisi ni rodio...
Mada licno mislim da si u nekim stvarima u pravu, imali smo srece u ligi prvaka 2005, to je bez daljnjeg...
I to niko ko je imalo realan i ne spori!
Ali nismo imali srece 2002, a osvojili smo Kup Uefa...
I iskreno da ti kazem, zaista ne mislim da je chelsea "mali" klub, ali dozvoli da svako moze pogresno protumaciti neciji post...
Mozda ja i nisam najbolje razumio tvoj post, ali isto tako mislim da ni ti bas ne kontas sta ja hocu reci...
Ne pravdam ti se, nemam ni razloga, ovo je ipak nas podforum...
Ipak, ma koliko se trudio da budem realan, moram reci ovo - mozda trosimo vise nego ikada, ali je to i dalje 6 - 7 puta manje nego vi, ali je ipak cinjenica da ste vi imali kakve - takve rezultate...
;)

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 20 jun 2009, 20:30

Ja ne znam zasto se protivite dolasku Teveza u Liverpool!!Dobar je igrac kvaliteta je sigurno!!Neka bolan pređe u nas klub i neka ima jos jedan motiv da rasturimo scum i iduce god 1-5 uz gol Teveza!!!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2009, 20:37

Jesam prijatelju, rodio sam se ;) Ja ti lijepo govorim, uporedi troškove Liverpoola i Chelsea, vidjet ćeš da ti to poređenje (trošimo 6-7 puta više od vas) nije na mjestu. Mislim da je Liverpool potrošio preko 50 miliona više od Chelsea u zadnje tri sezone.
Voli te tvoje Sarajevo.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 jun 2009, 20:38

Ako je istina, ovo je prava bomba! Prema pisanju jednog britanskog portala, Rafael Benitez razmišlja o napadaču Hajduka kao mogućem partneru Fernanda Torresa u napadu Liverpoola. Ovako velik klub dosad se nije dovodio u vezu s Kalinićem, dosad je uglavnom sve ostajalo na Napoliju, Palermu, QPR-u...
"Liverpool je jedan od mnogih klubova u Europi koji ovoga ljeta traže napadače. Rafa Benitez traži partnera Torresu u napadačkom dvojcu, a jedan od zanimljivih igrača je engleskoj javnosti nepoznati 21-godišnjak Nikola Kalinić", stoji u tekstu naslovljenom 'Nikola Kalinić - Budućnost hrvatskog nogometa idealan partner za Torresa'.
Englezi u nastavku teksta predstavljaju Kalinić, počevši od podatka da je rođen u Solinu, preko nabrajanja podataka iz cijele karijere do tvrdnje da se radi o "jednom od najboljih izdanaka hrvatskog nogometa u posljednjih desetak godina". Spominje se i da je igrao na posudbama u Puli i Šibeniku, kao i činjenica da je odličnim igrama u sezoni uoči Eura izborio pozivnicu izbornika Bilića za Austriju i Švicarsku.

Ovo vijest su prenijeli sa 24 sata
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jun 2009, 20:55

Sta ce mu taj anonimus iz hajduka,pa bolje nek vise radi sa nemethom,el zahrom i babelom..to bi bas bilo bacanje novca...il nek kupi nesto provjereno dobro ili nek ne kupuje nista

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jun 2009, 21:08

Xabi je rekao da zeli ostati ali je i napomenuo da je sve moguce

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 20 jun 2009, 21:57

majestic24 je napisao/la:Ako je istina, ovo je prava bomba! Prema pisanju jednog britanskog portala, Rafael Benitez razmišlja o napadaču Hajduka kao mogućem partneru Fernanda Torresa u napadu Liverpoola. Ovako velik klub dosad se nije dovodio u vezu s Kalinićem, dosad je uglavnom sve ostajalo na Napoliju, Palermu, QPR-u...
"Liverpool je jedan od mnogih klubova u Europi koji ovoga ljeta traže napadače. Rafa Benitez traži partnera Torresu u napadačkom dvojcu, a jedan od zanimljivih igrača je engleskoj javnosti nepoznati 21-godišnjak Nikola Kalinić", stoji u tekstu naslovljenom 'Nikola Kalinić - Budućnost hrvatskog nogometa idealan partner za Torresa'.
Englezi u nastavku teksta predstavljaju Kalinić, počevši od podatka da je rođen u Solinu, preko nabrajanja podataka iz cijele karijere do tvrdnje da se radi o "jednom od najboljih izdanaka hrvatskog nogometa u posljednjih desetak godina". Spominje se i da je igrao na posudbama u Puli i Šibeniku, kao i činjenica da je odličnim igrama u sezoni uoči Eura izborio pozivnicu izbornika Bilića za Austriju i Švicarsku.

Ovo vijest su prenijeli sa 24 sata
Ma bolje bi mu bilo da rzmislja o OWENU!!!

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 21 jun 2009, 00:51

Ma kakav Kalinic ljudi, sta vam je??? Pa kad bi to sve bilo istina sto se danas procita na forumima i tzv. sportskim portalima samo za jedan dan su prodali cijelu prvi tim Liverpoola osim Carraghera, Skrtela i Gerrarda...

Mislim da je apsurd govoriti o tome ko je koliko potrosio na pojacanje, nego je vazno to ko je kakav sastav imao prije svakog trenera, Virtual, vazno je da skontas da su Scolari, Hiddink pa i jednim dijelom Mourinho vec imali "dobru podlogu" sto se igraca tice, dok to nije bio slucaj sa Rafom, pogledaj samo tim iz te sezone kad smo osvojili LP, kako ti kazes na srecu, a bogami vi ga ni na srecu ne mozete osvojiti...

Ako mislis izazvati sukob ili biti cinican i ironican s tom izjavom "bas steta sto Johnson nece u Liverpool..." ne zavaravaj se, sve ove "wannabe" navijace vise brine cinjenica da se citava Evropa otima za nase kljucne igrace, a ne za igrace kluba kojeg ti simpatises. ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 jun 2009, 01:18

Hahahahahahaha čuj Kalinić. Zamislite tandem Torres-Kalinić. Još da dođe i Mandžukić pa da igrate sa tri špica, a Škoro bi bio rezerva. Pa to je isto kao onaj tandem Berluskoni-Džeko-Galijani. :D :D :D

Ma trebaju oni požuriti oko Johnsona jer je i Čelzi dobro zagrizao. Ovo isto važi i za Owena jer je on koliko znam slobodan igrač i neće mu biti teško naći novi klub.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jun 2009, 11:27

Ma kakav Owen kako je poceo nece nigdje igrati . neda mu niko platu iznad one koju je imao u newcastleu
Eno Everton mu daje isto, znaci samo treba Benitez sa vlasnicima dogovoriti bar vecu da da pa kolko god :D

Izgleda da ipak Benitez zeli nekog drugog , ne Owena :mrgreen: hajde Liverpool iznenadi nas necim pls :mrgreen:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 jun 2009, 12:23

Sta se sad ovo Abram mota oko Torresa?!
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 jun 2009, 12:45

Torres_9 je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:ja mislim da bi nama najbolji transfer ovog ljeta bio kad bi doveli druge vlasnike :lol:
cc isti post
kako mislis "isti post" :? :?:

Nedavno sam procitala na jednom bloggeru da je DIC navodno kupio liverpool ali da ce se to objaviti tek pocetkom jula...e sad..ne znam koliko je to tacno,ali mislim da bi u nekom smislu imalo logike...s obzirom da je torres pozivao na kupovinu ville (valjda zna koliko je skup,a koliko mi "po procjenama" imamo novca za pojacanja....) a mozda je i benitez rekao da imamo dovoljno novca bas zbog toga...
the scouser je napisao/la:Sta se sad ovo Abram mota oko Torresa?!
ma pusti bajke nema od tog apsolutno nista,sam torres je rekao da ce ostati u liverpoolu sve dok ga klub bude zelio i da nema nikakvih mogucnosti da ce napustiti anfield...prema tome nek se prica,zna se sta je istina,kako je odbacio spekulacije za odlazak u scum tako ce i ove gluposti :D A i nedavno je potpisom kompletirao produzenje ugovora

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nebeski i 5 gostiju.