[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jeli onaj protiv Newcastlea?alfarouqaminu je napisao/la:Po meni je radjanje mourinha![]()
salim se
Ozbiljno meni onaj dennisa berkampa iz arsenala kada je okrenuo onog lika,,,strasan potez
Bilal je napisao/la:Jeli onaj protiv Newcastlea?alfarouqaminu je napisao/la:Po meni je radjanje mourinha![]()
salim se
Ozbiljno meni onaj dennisa berkampa iz arsenala kada je okrenuo onog lika,,,strasan potezOdlican potez, ako na taj mislis.
![]()
Sijecam se jos jednog njegovog poteza protiv Juventusa, kad im uzme citavu odbranu.![]()
[youtube][/youtube]
Izgleda da voli igrati protiv zebri.
e da taj za arsenal sto je dao,mnogo dobar potezlegenda reala je napisao/la:znam na šta misliš alfa ,tp je dao za Arsenal ,evo jednog majstorluka sa SP 1998
[youtube][/youtube]
Pa znam. To je onaj potez protiv Newcastlea, kao sto sam napisao gore, a ovo je drugi potez koji je isto dobar.alfarouqaminu je napisao/la:Bilal je napisao/la:Jeli onaj protiv Newcastlea?alfarouqaminu je napisao/la:Po meni je radjanje mourinha![]()
salim se
Ozbiljno meni onaj dennisa berkampa iz arsenala kada je okrenuo onog lika,,,strasan potezOdlican potez, ako na taj mislis.
![]()
Sijecam se jos jednog njegovog poteza protiv Juventusa, kad im uzme citavu odbranu.![]()
[youtube][/youtube]
ma nije taj,onaj prima loptu okrenut je ledjima ka golu i dodaje mu igrac i on prednjom prebacuje sa jedne strane i okrece odbrambenog igraca a on sa druge i zabija gol.....ne znam ni sta sam hteo reci![]()
Bilal je napisao/la:Pa znam. To je onaj potez protiv Newcastlea, kao sto sam napisao gore, a ovo je drugi potez koji je isto dobar.alfarouqaminu je napisao/la:Bilal je napisao/la: Jeli onaj protiv Newcastlea?Odlican potez, ako na taj mislis.
![]()
[youtube][/youtube]
ma nije taj,onaj prima loptu okrenut je ledjima ka golu i dodaje mu igrac i on prednjom prebacuje sa jedne strane i okrece odbrambenog igraca a on sa druge i zabija gol.....ne znam ni sta sam hteo reci![]()
![]()
[youtube][/youtube]
To je taj
Zato je najbolji svih vremena .robovi88 je napisao/la:Kako možeš biti visok 194cm i imati ovako brz rad nogu![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.