A da ih vidi baboooo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja mislim da ova slika nije od danas od nas ! Danas nas je bilo vise do kraja je bilo popunjeno i onaj gore vrh !
foko nije fazon koliko je vas bilo u travniku nego je fazon koliko vas je bilo danas na grbavici a koliko nas u travniku.banovan je napisao/la:
Manijaci u Travniku 2010 ; Više nas je od vas bilo. Gdje je problem. Pazite da nas ne naljutite, mogli bi opet ostati bez Europe
Finta je što ste vi skontali da Želji ne možete ništa. Realno. Šta sad. Po navijačima. Kod nas problemčići i ****. Tako je kako je.Megamon je napisao/la:Hajde kad ste se nakotili,jel' vam problem da postavite svoje slike iz Zenice,Trebinja,Zvornika![]()
I kad covjek nece da prica o navijacima oni dodju ovdje i ispravljaju krivu Drinu.Mi coravi,ne vidimo.
a sta ste nam to vi uradili bgt???? kada ste nas zadnji put u derbiju pobijedili????banovan je napisao/la:Finta je što ste vi skontali da Želji ne možete ništa. Realno. Šta sad. Po navijačima. Kod nas problemčići i ****. Tako je kako je.Megamon je napisao/la:Hajde kad ste se nakotili,jel' vam problem da postavite svoje slike iz Zenice,Trebinja,Zvornika![]()
I kad covjek nece da prica o navijacima oni dodju ovdje i ispravljaju krivu Drinu.Mi coravi,ne vidimo.
Kod vas je idila, de slike protiv Zvijezde ako nije problem
Nemoj tako, malo zajebancije nije na odmet !banovan je napisao/la:Finta je što ste vi skontali da Želji ne možete ništa. Realno. Šta sad. Po navijačima. Kod nas problemčići i ****. Tako je kako je.
Kod vas je idila, de slike protiv Zvijezde ako nije problem
Pa to mi vama govorimo jos od trenutka kad smo nastali a vi se jadni pitali sta ove cike radedomorocki je napisao/la:Zar se Mi moramo više u ovoj državi nekome dokazivati?nemojte biti smješni....
Samo zaboravljaš jednu bitnu činjenicu. Kod nas će se ovo riješiti kad-tad a klub ostaje na zdravim nogamaUPS je napisao/la:Ne, problem je sto se realno mi vrtimo oko dna a treci smo, a vi ste u vrhu, imate sve o cemu sanjate, familija osim vlada, jarani mu cviko, brkovic i zujo su tu, ogroman budzet, imate maksimalnu podrsku politickih partija i redovne donacije, borite se za titulu i evropu i.......???
nas 3x vise u travniku nego vas na grbavici![]()
![]()
![]()
domorocki je napisao/la:Zar se Mi moramo više u ovoj državi nekome dokazivati?nemojte biti smješni....
Trenutno korisnika/ca: Pablo11, Varijantas8 i 24 gosta.