Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
dzenan01
-
Kontakt:
Mislim da je nakon ovoga svaka daljna rasprava što se tiče navijačkih skupina suvisna
A da ih vidi baboooo

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
CoDe
-
Kontakt:
Ja mislim da ova slika nije od danas od nas ! Danas nas je bilo vise do kraja je bilo popunjeno i onaj gore vrh !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
banovan
-
Kontakt:
Manijaci u Travniku 2010 ; Više nas je od vas bilo. Gdje je problem. Pazite da nas ne naljutite, mogli bi opet ostati bez Europe

-
UPS
-
Kontakt:
Ovo slika iz vremena kad nije bilo
hladno, nije bio
radni dan,
cijene karata nisu bile skupe a i bila utakmica sa
atraktivnim protivnikom. Pa svaka cast, prva ste liga nema sta

-
Megamon
-
Kontakt:
Hajde kad ste se nakotili,jel' vam problem da postavite svoje slike iz Zenice,Trebinja,Zvornika
I kad covjek nece da prica o navijacima oni dodju ovdje i ispravljaju krivu Drinu.Mi coravi,ne vidimo.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
adnan_hzsa
-
Kontakt:
Postao/la adnan_hzsa » 05 maj 2011, 00:05
banovan je napisao/la:
Manijaci u Travniku 2010 ; Više nas je od vas bilo. Gdje je problem. Pazite da nas ne naljutite, mogli bi opet ostati bez Europe

foko nije fazon koliko je vas bilo u travniku nego je fazon koliko vas je bilo danas na grbavici a koliko nas u travniku.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
johnnyHZ
-
Kontakt:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
banovan
-
Kontakt:
Megamon je napisao/la:Hajde kad ste se nakotili,jel' vam problem da postavite svoje slike iz Zenice,Trebinja,Zvornika
I kad covjek nece da prica o navijacima oni dodju ovdje i ispravljaju krivu Drinu.Mi coravi,ne vidimo.

Finta je što ste vi skontali da Želji ne možete ništa. Realno. Šta sad. Po navijačima. Kod nas problemčići i ****. Tako je kako je.
Kod vas je idila, de slike protiv Zvijezde ako nije problem

-
adnan_hzsa
-
Kontakt:
Postao/la adnan_hzsa » 05 maj 2011, 00:09
banovan je napisao/la:Megamon je napisao/la:Hajde kad ste se nakotili,jel' vam problem da postavite svoje slike iz Zenice,Trebinja,Zvornika

Finta je što ste vi skontali da Želji ne možete ništa. Realno. Šta sad. Po navijačima. Kod nas problemčići i ****. Tako je kako je.

a sta ste nam to vi uradili bgt???? kada ste nas zadnji put u derbiju pobijedili????
uglavnom vise nas protiv zvijezde nego vas protiv slavije

)))
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
formance
-
Kontakt:
banovan je napisao/la:Finta je što ste vi skontali da Želji ne možete ništa. Realno. Šta sad. Po navijačima. Kod nas problemčići i ****. Tako je kako je.
Nemoj tako, malo zajebancije nije na odmet !

Samo opušteno i što se tiće problema u grupi, mi to najbolje znamo jer smo prošli ono što nijedna grupa nije i bilo je zajebavanja na naš račun tada od strane mnogih, ali **** i to je sastavni dio cijele te navijačke priče !
Dođite u subotu u što većem broju jer besplatno dajemo časove !
Živio !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
-
UPS
-
Kontakt:
Ne, problem je sto se realno mi vrtimo oko dna a treci smo, a vi ste u vrhu, imate sve o cemu sanjate, familija osim vlada, jarani mu cviko, brkovic i zujo su tu, ogroman budzet, imate maksimalnu podrsku politickih partija i redovne donacije, borite se za titulu i evropu i.......???
nas 3x vise u travniku nego vas na grbavici
fol oni biraju utakmice, gospoda osjetljivi na kvalitet

Zadnja izmjena:
UPS, dana/u 05 maj 2011, 00:14, ukupno mijenjano 2 puta.
-
CoDe
-
Kontakt:
Kazem ti ova slika nije od danas :!
Ako vas je samo toliko bilo nas je bilo za jos pola vise !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
domorocki
-
Kontakt:
Zar se Mi moramo više u ovoj državi nekome dokazivati?nemojte biti smješni....
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
UPS
-
Kontakt:
domorocki je napisao/la:Zar se Mi moramo više u ovoj državi nekome dokazivati?nemojte biti smješni....
Pa to mi vama govorimo jos od trenutka kad smo nastali a vi se jadni pitali sta ove cike rade

Samo je jedan brend u gradu
Hz
uvijek je i bio

-
banovan
-
Kontakt:
Samo zaboravljaš jednu bitnu činjenicu. Kod nas će se ovo riješiti kad-tad a klub ostaje na zdravim nogama
Bolje je biti 4 puta šampion i imati par sezona odron nego stalno biti u vrhu i biti jednom šampion
Al eto, tješi se. Svakom njegovo

-
UPS
-
Kontakt:
Izvini (nikad

), a koje ce se rijesiti???
A upitas li se ti ikad kako ce izgledati Kosevo kad se kod nas 'rijesi situacija'?
I smijete li uopste o tome razmisljati?
Pa Blekic je uradio samo par stvari - bleferskih ili ne, ne bitno - i atmosfera je bila prava ludnica - agentinska! Hiljade u kopu na svakoj tekmi, milja i po u banovicima.....

-
johnnyHZ
-
Kontakt:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
banovan
-
Kontakt:
Pa nisam kompleksaš ko ti. Ja bih volio iskreno da opet budu puni stadioni u Sarajevu(bez obzira što vam samo mi možemo napuniti Koševo)

Bude ljepša atmosfera. Više tenzija ima. Ne vidim gdje je problem

Zadnja izmjena:
banovan, dana/u 05 maj 2011, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
Džo_Rigorozni
-
Kontakt:
Postao/la Džo_Rigorozni » 05 maj 2011, 00:28
Sto je klub na staklenim nogama to je nebitno,bitno je koliko je nas bilo u Listici

"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, badboy, BeHighirly, bhfanatic14, boki86, Bordo10, bordobijeli, bvsic, cookiech, Fudo, galia95, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], HyperOS, James1987, JuricaSpindl, keli, Lecler, ledesma, MaroonWhite1946, mercurial, miguelramos, MokraKifla, mosarajvosa83, n0dix, Napapijri, napoleon72, plisek, relativizam, siroliver69, stokastoka23, strahmeipomisliti, tajsamja, Vanja8, Venom, Zagor i 276 gostiju.