FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dzenan01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dzenan01 » 04 maj 2011, 23:56

Mislim da je nakon ovoga svaka daljna rasprava što se tiče navijačkih skupina suvisna 8-)
A da ih vidi baboooo :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 04 maj 2011, 23:59

johnnyHZ je napisao/la:slika

Uploaded with ImageShack.us

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Radni dan,hladno :D ovo ono :P
Ja mislim da ova slika nije od danas od nas ! Danas nas je bilo vise do kraja je bilo popunjeno i onaj gore vrh !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 05 maj 2011, 00:00

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika

Manijaci u Travniku 2010 ; Više nas je od vas bilo. Gdje je problem. Pazite da nas ne naljutite, mogli bi opet ostati bez Europe :mrgreen:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 05 maj 2011, 00:03

Ovo slika iz vremena kad nije bilo hladno, nije bio radni dan, cijene karata nisu bile skupe a i bila utakmica sa atraktivnim protivnikom. Pa svaka cast, prva ste liga nema sta :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 maj 2011, 00:03

Hajde kad ste se nakotili,jel' vam problem da postavite svoje slike iz Zenice,Trebinja,Zvornika :lol:

I kad covjek nece da prica o navijacima oni dodju ovdje i ispravljaju krivu Drinu.Mi coravi,ne vidimo. :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 05 maj 2011, 00:05

banovan je napisao/la:

slika

Manijaci u Travniku 2010 ; Više nas je od vas bilo. Gdje je problem. Pazite da nas ne naljutite, mogli bi opet ostati bez Europe :mrgreen:
foko nije fazon koliko je vas bilo u travniku nego je fazon koliko vas je bilo danas na grbavici a koliko nas u travniku.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 05 maj 2011, 00:06

mogli ste jos pribliziti :D daleko je ovo ........ nemoj samo iz sirokog da postavljaju ahahahahahhahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 05 maj 2011, 00:07

Megamon je napisao/la:Hajde kad ste se nakotili,jel' vam problem da postavite svoje slike iz Zenice,Trebinja,Zvornika :lol:

I kad covjek nece da prica o navijacima oni dodju ovdje i ispravljaju krivu Drinu.Mi coravi,ne vidimo. :roll:
Finta je što ste vi skontali da Želji ne možete ništa. Realno. Šta sad. Po navijačima. Kod nas problemčići i ****. Tako je kako je.

Kod vas je idila, de slike protiv Zvijezde ako nije problem ;)

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 05 maj 2011, 00:09

banovan je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Hajde kad ste se nakotili,jel' vam problem da postavite svoje slike iz Zenice,Trebinja,Zvornika :lol:

Finta je što ste vi skontali da Želji ne možete ništa. Realno. Šta sad. Po navijačima. Kod nas problemčići i ****. Tako je kako je.

Kod vas je idila, de slike protiv Zvijezde ako nije problem ;)
a sta ste nam to vi uradili bgt???? kada ste nas zadnji put u derbiju pobijedili????

uglavnom vise nas protiv zvijezde nego vas protiv slavije :))))
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 05 maj 2011, 00:11

banovan je napisao/la:Finta je što ste vi skontali da Želji ne možete ništa. Realno. Šta sad. Po navijačima. Kod nas problemčići i ****. Tako je kako je.

Kod vas je idila, de slike protiv Zvijezde ako nije problem
Nemoj tako, malo zajebancije nije na odmet ! ;) Samo opušteno i što se tiće problema u grupi, mi to najbolje znamo jer smo prošli ono što nijedna grupa nije i bilo je zajebavanja na naš račun tada od strane mnogih, ali **** i to je sastavni dio cijele te navijačke priče !
Dođite u subotu u što većem broju jer besplatno dajemo časove ! :mrgreen:
Živio !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 05 maj 2011, 00:12

Ne, problem je sto se realno mi vrtimo oko dna a treci smo, a vi ste u vrhu, imate sve o cemu sanjate, familija osim vlada, jarani mu cviko, brkovic i zujo su tu, ogroman budzet, imate maksimalnu podrsku politickih partija i redovne donacije, borite se za titulu i evropu i.......???

nas 3x vise u travniku nego vas na grbavici :lol: :lol: :lol: :lol:

fol oni biraju utakmice, gospoda osjetljivi na kvalitet :lol: :lol:
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 05 maj 2011, 00:14, ukupno mijenjano 2 puta.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 maj 2011, 00:13

Kazem ti ova slika nije od danas :!

Ako vas je samo toliko bilo nas je bilo za jos pola vise !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 05 maj 2011, 00:13

Zar se Mi moramo više u ovoj državi nekome dokazivati?nemojte biti smješni....
Einigkeit und Recht und Freiheit

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 05 maj 2011, 00:17

domorocki je napisao/la:Zar se Mi moramo više u ovoj državi nekome dokazivati?nemojte biti smješni....
Pa to mi vama govorimo jos od trenutka kad smo nastali a vi se jadni pitali sta ove cike rade ;) Samo je jedan brend u gradu

Hz

uvijek je i bio ;)

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 05 maj 2011, 00:17

UPS je napisao/la:Ne, problem je sto se realno mi vrtimo oko dna a treci smo, a vi ste u vrhu, imate sve o cemu sanjate, familija osim vlada, jarani mu cviko, brkovic i zujo su tu, ogroman budzet, imate maksimalnu podrsku politickih partija i redovne donacije, borite se za titulu i evropu i.......???

nas 3x vise u travniku nego vas na grbavici :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo zaboravljaš jednu bitnu činjenicu. Kod nas će se ovo riješiti kad-tad a klub ostaje na zdravim nogama ;)

Bolje je biti 4 puta šampion i imati par sezona odron nego stalno biti u vrhu i biti jednom šampion ;)

Al eto, tješi se. Svakom njegovo :mrgreen:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 05 maj 2011, 00:19

Izvini (nikad :D ), a koje ce se rijesiti???

A upitas li se ti ikad kako ce izgledati Kosevo kad se kod nas 'rijesi situacija'?

I smijete li uopste o tome razmisljati? :D

Pa Blekic je uradio samo par stvari - bleferskih ili ne, ne bitno - i atmosfera je bila prava ludnica - agentinska! Hiljade u kopu na svakoj tekmi, milja i po u banovicima..... ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 05 maj 2011, 00:22

domorocki je napisao/la:Zar se Mi moramo više u ovoj državi nekome dokazivati?nemojte biti smješni....
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: jedino sto mogu reci na ovo je VUKOVI ZVORNIK! :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 05 maj 2011, 00:23

Pa nisam kompleksaš ko ti. Ja bih volio iskreno da opet budu puni stadioni u Sarajevu(bez obzira što vam samo mi možemo napuniti Koševo) :mrgreen: Bude ljepša atmosfera. Više tenzija ima. Ne vidim gdje je problem ;)
Zadnja izmjena: banovan, dana/u 05 maj 2011, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 maj 2011, 00:24

Pocela su prepucavanja pred derbi...... :D

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 05 maj 2011, 00:28

Sto je klub na staklenim nogama to je nebitno,bitno je koliko je nas bilo u Listici :roll:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.