Silma_liverpool je napisao/la:
jbg,tako ti je to...i onda nam dođu NASI DRAGI POLOVNJACI
ne prizivaj ih majke ti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Silma_liverpool je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Silma_liverpool je napisao/la:
ne prizivaj ih majke tiMozda ipak ne bude sve tako lose
cc isti postreds_forever je napisao/la:ja mislim da bi nama najbolji transfer ovog ljeta bio kad bi doveli druge vlasnike
Haha, jedan veliki klub?Virtu4l je napisao/la:Naravno da se neke stvari ne mogu kupiti novcem. Jedan veliki klub u Engleskoj je dao brdo para u zadnje tri sezone, ali nije ni prismrdio tituli.
Ma mozda sam na forumu novi, ali cu ti ovo reci : ja sam navijac lpoola od 1985., kad se ti vjerovatno nisi ni rodio...Virtu4l je napisao/la:Pošto vidim da si novi ovdje, obavještavam te da je ova tema sažvakana mali milion puta i svaki novi "wannabe" navijač dolazi sa istim tezama. Zar već nisam napisao da je Liverpool veliki klub? Što se tiče trošenja, griješiš. Trošite brate, trošite više nego ikada, a rezultati su vam lošiji nego ikada. Samo uporedi tri zadnje sezone, pa ćeš vidjeti ko je potrošio koliko para.
Da nije bilo one sretne lige prvaka (da, sretne, od početka pa do kraja), bile bi ovo dvije veoma sušne decenije za Liverpool. Imate historiju i to je za respekt, ali konci su davno pogubljeni...
Ma bolje bi mu bilo da rzmislja o OWENU!!!majestic24 je napisao/la:Ako je istina, ovo je prava bomba! Prema pisanju jednog britanskog portala, Rafael Benitez razmišlja o napadaču Hajduka kao mogućem partneru Fernanda Torresa u napadu Liverpoola. Ovako velik klub dosad se nije dovodio u vezu s Kalinićem, dosad je uglavnom sve ostajalo na Napoliju, Palermu, QPR-u...
"Liverpool je jedan od mnogih klubova u Europi koji ovoga ljeta traže napadače. Rafa Benitez traži partnera Torresu u napadačkom dvojcu, a jedan od zanimljivih igrača je engleskoj javnosti nepoznati 21-godišnjak Nikola Kalinić", stoji u tekstu naslovljenom 'Nikola Kalinić - Budućnost hrvatskog nogometa idealan partner za Torresa'.
Englezi u nastavku teksta predstavljaju Kalinić, počevši od podatka da je rođen u Solinu, preko nabrajanja podataka iz cijele karijere do tvrdnje da se radi o "jednom od najboljih izdanaka hrvatskog nogometa u posljednjih desetak godina". Spominje se i da je igrao na posudbama u Puli i Šibeniku, kao i činjenica da je odličnim igrama u sezoni uoči Eura izborio pozivnicu izbornika Bilića za Austriju i Švicarsku.
Ovo vijest su prenijeli sa 24 sata
kako mislis "isti post"Torres_9 je napisao/la:cc isti postreds_forever je napisao/la:ja mislim da bi nama najbolji transfer ovog ljeta bio kad bi doveli druge vlasnike
ma pusti bajke nema od tog apsolutno nista,sam torres je rekao da ce ostati u liverpoolu sve dok ga klub bude zelio i da nema nikakvih mogucnosti da ce napustiti anfield...prema tome nek se prica,zna se sta je istina,kako je odbacio spekulacije za odlazak u scum tako ce i ove glupostithe scouser je napisao/la:Sta se sad ovo Abram mota oko Torresa?!
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 2 gosta.