FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 04 maj 2011, 22:49

vest je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:Cestitke na pobjedi ;)

E sad su vece sanse da vas dodjem gledati na Kosevu protiv Selje ;) ;)

P.S Svaki grublji faul nad Culumom piva od mene,a lomljenje nogu gajba.Pa izvolite !
samo ponesi hrenovki vidjet ces kako lete igraci po terenu ;)[/quot
mi virsle a vi banane na onom drvecu na jugu

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 04 maj 2011, 22:49

čestitam na bodovima.svi znamo da samo pojedini klubovi donose bodove s pirote.opet svi znamo da vas u subotu čeka derbi.vi svi bolje od mene znate kakav je to rivalitet,prestiž...prema tome,a već sam i ranije to pisao na vasoj temi,u subotu zapeti,satjerati šibicare u ćošak,a vjerujte da je to i te kako izvodljivo.uzmite im 3 boda.mi ih tresnemo na šugavici,i vi drugi.svakako vam je tu i mjesto.i onako su do sad kupovali,mešetarili,jeli vnago,međutim u subotu tekma nema cijenu,pa tu vise za bodove,a predzadnje kolo ih mi guramo(ako već do tad i ne budu)iza vas...sretno u derbiju
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 maj 2011, 22:51

mesara varupa je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Konačno,dobra partija u gostima..tri,vrlo važna boda..dominacija na terenu..

Navijanje fenomenalno..bez konkurencije u granicama BiH..biti hordaš u ovom trenutku..vrh..vrh..

HORDE ZLA
samo jos da se nadovezem.. :) Pozdrav za rostiljdzije sa livade :D
mesara varupa..haha..nešto mi poznato..ti si bio sa nama u ekipi?
F.K.SARAJEVO

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 maj 2011, 22:51

VAM je napisao/la:čestitam na bodovima.svi znamo da samo pojedini klubovi donose bodove s pirote.opet svi znamo da vas u subotu čeka derbi.vi svi bolje od mene znate kakav je to rivalitet,prestiž...prema tome,a već sam i ranije to pisao na vasoj temi,u subotu zapeti,satjerati šibicare u ćošak,a vjerujte da je to i te kako izvodljivo.uzmite im 3 boda.mi ih tresnemo na šugavici,i vi drugi.svakako vam je tu i mjesto.i onako su do sad kupovali,mešetarili,jeli vnago,međutim u subotu tekma nema cijenu,pa tu vise za bodove,a predzadnje kolo ih mi guramo(ako već do tad i ne budu)iza vas...sretno u derbiju
Hvala ;) Mlatnut cemo ih 8-)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 04 maj 2011, 22:52

ahaha oni gore na livadi skroz :D !

Ludnica je bila pravo dobro :D !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 04 maj 2011, 22:56

VAM je napisao/la:čestitam na bodovima.svi znamo da samo pojedini klubovi donose bodove s pirote.opet svi znamo da vas u subotu čeka derbi.vi svi bolje od mene znate kakav je to rivalitet,prestiž...prema tome,a već sam i ranije to pisao na vasoj temi,u subotu zapeti,satjerati šibicare u ćošak,a vjerujte da je to i te kako izvodljivo.uzmite im 3 boda.mi ih tresnemo na šugavici,i vi drugi.svakako vam je tu i mjesto.i onako su do sad kupovali,mešetarili,jeli vnago,međutim u subotu tekma nema cijenu,pa tu vise za bodove,a predzadnje kolo ih mi guramo(ako već do tad i ne budu)iza vas...sretno u derbiju
haha vec ste se poceli lizat :mrgreen:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 04 maj 2011, 22:58

Buddy je napisao/la:
ništa te nisam pitao ;)
uhvati se sa onim prijedorskim seljačinama i molite ih da vam skinu gaće zadnje kolo
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 04 maj 2011, 22:59

molotovljev je napisao/la:Konačno,dobra partija u gostima..tri,vrlo važna boda..dominacija na terenu..

Navijanje fenomenalno..bez konkurencije u granicama BiH..biti hordaš u ovom trenutku..vrh..vrh..

HORDE ZLA
Samo na jednom stadionu na svjetu mozes vidjeti rostilj.Da ti je ko prico ne bi vjerovo :D :D :D
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

mesara varupa
Kontakt:

Post Postao/la mesara varupa » 04 maj 2011, 23:01

molotovljev je napisao/la:

HORDE ZLA
mesara varupa..haha..nešto mi poznato..ti si bio sa nama u ekipi?
normalno :) od sad samo starija ekipa dolazi u obzir :D

alibi

Post Postao/la alibi » 04 maj 2011, 23:06

Jednostavno smo jaca ekipa od travnika,to smo pokazali.Dosta dobrih polukontri je bilo.Iz par prilika jedan na jedan smo fulali sto se ne smije desavati,posebno u ovakvim bitnim tekmama.Cestitke momcima na pobjedi.Masa hordi je bilo.nekih 450-500 pojacani sa PRVOM ekipom hordasa.Ludilo u pravom smislu rijeci.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 04 maj 2011, 23:10

Ništa bez stare garde ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

ZLi

Post Postao/la ZLi » 04 maj 2011, 23:11

Drina Jedina je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:slika
Ovo je trenutno najjaca postava koju imamo, još kad bi se MV smilovao da ostavi Avdića na klupi :lol:
P.S. Opet neki seljaci liječe lične frustracije na nama :evil:
Ovo nije najaca postava umijesto Avdica ili Pehlica Mora igrati HARIS HANDZIC
Drino ba smiri se, ja sam siguran da je decko i mislio na Harisa H., pa ne znam na kojeg drugog bi racunao :lol:
Pozdrav buraz ;)
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 maj 2011, 23:14

Ima li slika HZ sa bilo kojeg portala ?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 maj 2011, 23:18

samosarajvo je napisao/la:Ima li slika HZ sa bilo kojeg portala ?
slika
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 maj 2011, 23:19

samosarajvo je napisao/la:Ima li slika HZ sa bilo kojeg portala ?
ima na eurosportu

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 maj 2011, 23:28

Bice pregled sad u 00:05, na BHT-u.... :D 8-) :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 maj 2011, 23:31

Buddy je napisao/la:
možete zajedno na čvarak party poslije tekme na grbavici

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 maj 2011, 23:33

nidi je napisao/la:
Buddy je napisao/la:
možete zajedno na čvarak party poslije tekme na grbavici
Dobro te balavac ,prestani provocirat...sto pametan jednom rece :
"U KUCU KERU DACE TI SE"....
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 maj 2011, 23:55

slika

Uploaded with ImageShack.us

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Radni dan,hladno :D ovo ono :P
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 04 maj 2011, 23:56

ma stipu šibicare kraju.izgleda da tek sad kontaju da od titule nema nista(moždani sklop jednog navijača selje nije u mogućnosti razgraničiti želje od mogućnosti),kup je pod veeeeeeelikim upitnikom,obzirom da se čelik pokazao kao izuzetno jak protivnik,tu će po običaju nešto na kvarnjaka pokušati.još ako Bog da da ih pljusnete u subotu,pa da malo začepe labrnje.već sam rekao ako niste bolji,sigurno niste ni lošiji od njih.voda im već ulazi u uši,iskoristite to,iznabijajte ih kao vreću...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, JavierBosnia, napoleon72, plisek, Varijantas8 i 48 gostiju.