FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Drina Jedina
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad mi drug prica koji je bio u Travniku da mu se je Kojasevic totalno zgadio,jer kako kaze taj lik nikom neda lopte,samo sebe dribla..Kao kod rezultata 2-1 na drugoj stativi imao samog Harisa ili Avdica al taj bi radije umro nego dodao,tako da se i meni sve vise i vise gadi..Nek vise dribla m.mu svoju vise!!!
Ljubav za tebe mjere nema !!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E zbog ovoga me meni drago što kod nas neće igrati Zeba u derbiju, jer je isti takav, sebičanDrina Jedina je napisao/la:Sad mi drug prica koji je bio u Travniku da mu se je Kojasevic totalno zgadio,jer kako kaze taj lik nikom neda lopte,samo sebe dribla..Kao kod rezultata 2-1 na drugoj stativi imao samog Harisa ili Avdica al taj bi radije umro nego dodao,tako da se i meni sve vise i vise gadi..Nek vise dribla m.mu svoju vise!!!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
vi serete po mirzu, a covjek vam pobjeduje utkamicu uz utakmicu 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
u pravu si ,čovjek danas svoje pare dao za pobjedu u travniku to husref nikad ne bih uradioSoloJuve26 je napisao/la:vi serete po mirzu, a covjek vam pobjeduje utkamicu uz utakmicu
- SoloJuve26
- Kontakt:
pa dobro al valjda covjek malo zasluzio i pozetivne energijenidi je napisao/la:u pravu si ,čovjek danas svoje pare dao za pobjedu u travniku to husref nikad ne bih uradioSoloJuve26 je napisao/la:vi serete po mirzu, a covjek vam pobjeduje utkamicu uz utakmicu

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jes iz utakmice u utakmicu prva pobjeda u gostima ove polusezoneSoloJuve26 je napisao/la:vi serete po mirzu, a covjek vam pobjeduje utkamicu uz utakmicu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
sad sa tekme,vecerao,malo vidio sta pojedinci kake i tako...
ludiloooooooooooooooooo bilo,svaka cast domacinu na prijemu i svemu sto ide uz to...STARA GARDA...a ove kone se prepale prevo,visi im Evropa u zraku,ako ih maznemo u derbiju....

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
kupili jednu tekmu na strani pa se malo digli ,opet će biti poslije derbija mirza odlazipadobranac1978 je napisao/la:sad sa tekme,vecerao,malo vidio sta pojedinci kake i tako...ludiloooooooooooooooooo bilo,svaka cast domacinu na prijemu i svemu sto ide uz to...STARA GARDA...a ove kone se prepale prevo,visi im Evropa u zraku,ako ih maznemo u derbiju....
- Megamon
- Kontakt:
Evo prije derbijanidi je napisao/la:kupili jednu tekmu na strani pa se malo digli ,opet će biti poslije derbija mirza odlazipadobranac1978 je napisao/la:sad sa tekme,vecerao,malo vidio sta pojedinci kake i tako...ludiloooooooooooooooooo bilo,svaka cast domacinu na prijemu i svemu sto ide uz to...STARA GARDA...a ove kone se prepale prevo,visi im Evropa u zraku,ako ih maznemo u derbiju....
Mirza odlazi
a jest prpa uhvatila

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Giallorossi
- Kontakt:
Jel se zna sta je sa Nuhicem,hocel biti spreman za derbi 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
- Kontakt:
nidi je napisao/la:kupili jednu tekmu na strani pa se malo digli ,opet će biti poslije derbija mirza odlazipadobranac1978 je napisao/la:sad sa tekme,vecerao,malo vidio sta pojedinci kake i tako...ludiloooooooooooooooooo bilo,svaka cast domacinu na prijemu i svemu sto ide uz to...STARA GARDA...a ove kone se prepale prevo,visi im Evropa u zraku,ako ih maznemo u derbiju....

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Navodno se ne radi o nikakvoj povredi,vec je zamjenjen cisto zbog lose igre,a i ubacen je ofanzivniji igrac(H.Handzic) jel se ganjao rezultatGiallorossi je napisao/la:Jel se zna sta je sa Nuhicem,hocel biti spreman za derbi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
otišao u real na probumiky_hz je napisao/la:Navodno se ne radi o nikakvoj povredi,vec je zamjenjen cisto zbog lose igre,a i ubacen je ofanzivniji igrac(H.Handzic) jel se ganjao rezultatGiallorossi je napisao/la:Jel se zna sta je sa Nuhicem,hocel biti spreman za derbi
Sjecam se tog prodora Kojasevica , jednostavno nije bila najbolja pozicija za dodati pa je jos jednog prosao znaci covjek ih je 3 izbacio kao cunjeve svaka mu cast za ono , nazalost lopta nije prosla !
:@ padobranac na kom si dijelu tribine bio , jesi me vidio na ogradi na kraju crna jakna
!
:@ padobranac na kom si dijelu tribine bio , jesi me vidio na ogradi na kraju crna jakna

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- molotovljev
Konačno,dobra partija u gostima..tri,vrlo važna boda..dominacija na terenu..
Navijanje fenomenalno..bez konkurencije u granicama BiH..biti hordaš u ovom trenutku..vrh..vrh..
HORDE ZLA
Navijanje fenomenalno..bez konkurencije u granicama BiH..biti hordaš u ovom trenutku..vrh..vrh..
HORDE ZLA
F.K.SARAJEVO
Umjesto Laze.....goluze.nidi je napisao/la:otišao u real na probumiky_hz je napisao/la:Navodno se ne radi o nikakvoj povredi,vec je zamjenjen cisto zbog lose igre,a i ubacen je ofanzivniji igrac(H.Handzic) jel se ganjao rezultatGiallorossi je napisao/la:Jel se zna sta je sa Nuhicem,hocel biti spreman za derbi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
samo jos da se nadovezem..molotovljev je napisao/la:Konačno,dobra partija u gostima..tri,vrlo važna boda..dominacija na terenu..
HORDE ZLA

- molotovljev
Nisi bio? Šteta,atmosfera idealna..hajde ne zezaj,nego tivra se već u subotu.hz033 je napisao/la:Čestitke na tri bobe, Mirza što prije odlazi i uči kako to Husref radi ubuduće
F.K.SARAJEVO
Hocel se himna zapjevat ? Red bi bio da citav stadion zagrmi.
sta je botovi...a odakle pare za kupovinu..da nije Mirza kupio a zna citav grad da mu je zmija na slajpeku i to veca od zmije Dine Merlinanidi je napisao/la:kupili jednu tekmu na strani pa se malo digli ,opet će biti poslije derbija mirza odlazipadobranac1978 je napisao/la:sad sa tekme,vecerao,malo vidio sta pojedinci kake i tako...ludiloooooooooooooooooo bilo,svaka cast domacinu na prijemu i svemu sto ide uz to...STARA GARDA...a ove kone se prepale prevo,visi im Evropa u zraku,ako ih maznemo u derbiju....
ma pus..e jadovi gadni
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bosnas_, Dadox, ErosViverosViv, lumani, MaroonBjelave, NazorUso, nedimmmm1337, Noke995, PapakIzSa, rimljanin90, sassari, sekac, USB, Venom i 57 gostiju.