FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Drina Jedina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Drina Jedina » 04 maj 2011, 21:35

Sad mi drug prica koji je bio u Travniku da mu se je Kojasevic totalno zgadio,jer kako kaze taj lik nikom neda lopte,samo sebe dribla..Kao kod rezultata 2-1 na drugoj stativi imao samog Harisa ili Avdica al taj bi radije umro nego dodao,tako da se i meni sve vise i vise gadi..Nek vise dribla m.mu svoju vise!!!
Ljubav za tebe mjere nema !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 maj 2011, 21:51

Drina Jedina je napisao/la:Sad mi drug prica koji je bio u Travniku da mu se je Kojasevic totalno zgadio,jer kako kaze taj lik nikom neda lopte,samo sebe dribla..Kao kod rezultata 2-1 na drugoj stativi imao samog Harisa ili Avdica al taj bi radije umro nego dodao,tako da se i meni sve vise i vise gadi..Nek vise dribla m.mu svoju vise!!!
E zbog ovoga me meni drago što kod nas neće igrati Zeba u derbiju, jer je isti takav, sebičan :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 maj 2011, 21:54

vi serete po mirzu, a covjek vam pobjeduje utkamicu uz utakmicu :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 maj 2011, 22:00

SoloJuve26 je napisao/la:vi serete po mirzu, a covjek vam pobjeduje utkamicu uz utakmicu :mrgreen:
u pravu si ,čovjek danas svoje pare dao za pobjedu u travniku to husref nikad ne bih uradio

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 maj 2011, 22:02

nidi je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:vi serete po mirzu, a covjek vam pobjeduje utkamicu uz utakmicu :mrgreen:
u pravu si ,čovjek danas svoje pare dao za pobjedu u travniku to husref nikad ne bih uradio
pa dobro al valjda covjek malo zasluzio i pozetivne energije 8-) .. sad ako dobijete i zelju eto vas u borbu za 2 mjesto
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 maj 2011, 22:03

Jes iz utakmice u utakmicu prva pobjeda u gostima ove polusezone 8-) nedaj se Mirza :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 maj 2011, 22:03

sad sa tekme,vecerao,malo vidio sta pojedinci kake i tako... :lol: ludiloooooooooooooooooo bilo,svaka cast domacinu na prijemu i svemu sto ide uz to...STARA GARDA...a ove kone se prepale prevo,visi im Evropa u zraku,ako ih maznemo u derbiju....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 maj 2011, 22:07

padobranac1978 je napisao/la:sad sa tekme,vecerao,malo vidio sta pojedinci kake i tako... :lol: ludiloooooooooooooooooo bilo,svaka cast domacinu na prijemu i svemu sto ide uz to...STARA GARDA...a ove kone se prepale prevo,visi im Evropa u zraku,ako ih maznemo u derbiju....
kupili jednu tekmu na strani pa se malo digli ,opet će biti poslije derbija mirza odlazi

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 maj 2011, 22:09

nidi je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:sad sa tekme,vecerao,malo vidio sta pojedinci kake i tako... :lol: ludiloooooooooooooooooo bilo,svaka cast domacinu na prijemu i svemu sto ide uz to...STARA GARDA...a ove kone se prepale prevo,visi im Evropa u zraku,ako ih maznemo u derbiju....
kupili jednu tekmu na strani pa se malo digli ,opet će biti poslije derbija mirza odlazi
Evo prije derbija

Mirza odlazi

a jest prpa uhvatila :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 04 maj 2011, 22:12

Jel se zna sta je sa Nuhicem,hocel biti spreman za derbi :?:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 maj 2011, 22:13

nidi je napisao/la:
:lol: :lol: najjaci si,majke mi...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 maj 2011, 22:15

Giallorossi je napisao/la:Jel se zna sta je sa Nuhicem,hocel biti spreman za derbi :?:
Navodno se ne radi o nikakvoj povredi,vec je zamjenjen cisto zbog lose igre,a i ubacen je ofanzivniji igrac(H.Handzic) jel se ganjao rezultat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 maj 2011, 22:20

miky_hz je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:Jel se zna sta je sa Nuhicem,hocel biti spreman za derbi :?:
Navodno se ne radi o nikakvoj povredi,vec je zamjenjen cisto zbog lose igre,a i ubacen je ofanzivniji igrac(H.Handzic) jel se ganjao rezultat
otišao u real na probu

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 04 maj 2011, 22:21

Sjecam se tog prodora Kojasevica , jednostavno nije bila najbolja pozicija za dodati pa je jos jednog prosao znaci covjek ih je 3 izbacio kao cunjeve svaka mu cast za ono , nazalost lopta nije prosla !

:@ padobranac na kom si dijelu tribine bio , jesi me vidio na ogradi na kraju crna jakna :D !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 maj 2011, 22:26

Konačno,dobra partija u gostima..tri,vrlo važna boda..dominacija na terenu..

Navijanje fenomenalno..bez konkurencije u granicama BiH..biti hordaš u ovom trenutku..vrh..vrh..

HORDE ZLA
F.K.SARAJEVO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 maj 2011, 22:32

nidi je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
otišao u real na probu
Umjesto Laze.....goluze. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mesara varupa
Kontakt:

Post Postao/la mesara varupa » 04 maj 2011, 22:35

molotovljev je napisao/la:Konačno,dobra partija u gostima..tri,vrlo važna boda..dominacija na terenu..

Navijanje fenomenalno..bez konkurencije u granicama BiH..biti hordaš u ovom trenutku..vrh..vrh..

HORDE ZLA
samo jos da se nadovezem.. :) Pozdrav za rostiljdzije sa livade :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 maj 2011, 22:42

hz033 je napisao/la:Čestitke na tri bobe, Mirza što prije odlazi i uči kako to Husref radi ubuduće ;)
Nisi bio? Šteta,atmosfera idealna..hajde ne zezaj,nego tivra se već u subotu.
F.K.SARAJEVO

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 04 maj 2011, 22:44

Hocel se himna zapjevat ? Red bi bio da citav stadion zagrmi.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 maj 2011, 22:47

nidi je napisao/la:
sta je botovi...a odakle pare za kupovinu..da nije Mirza kupio a zna citav grad da mu je zmija na slajpeku i to veca od zmije Dine Merlina
ma pus..e jadovi gadni

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, keli, tutankamon1905 i 58 gostiju.