NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la ŠB.TRN » 03 maj 2011, 18:20

Zna se tko vas svake godine zeli izbaciti iz lige,mislim da to i vasa uprava zna!!!

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 03 maj 2011, 19:41

ŠB.TRN je napisao/la:Zna se tko vas svake godine zeli izbaciti iz lige,mislim da to i vasa uprava zna!!!
Oni nas godinama zele izbaciti a mi im godinama zagorcavamo zivot i jos cemo godinama ako bog da .Zato nas i ne vole .Ali to je njihovo pravo.
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 03 maj 2011, 19:46

ŠB.TRN je napisao/la:Travničani,uzimate li sutra ove Torpedaše ili ce biti kao utakmica Sarajevo-Zvijezda!!!??? ;)
:lol: :lol: :lol: ma namjestena majke mi :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 maj 2011, 19:09

Vratite pare ljudima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 04 maj 2011, 20:11

Sve cestitke ekipi Sarajeva na zasluzenoj pobjedi u dobroj utakmici.Kad neko ovako dobro odigra i pobjedi a utaknica inace bude dobra nije covjeku zao sto je to gledao.Svaka cast za Kojasevica odavno neki igrac na mene nije ostavio tako dobar utisak.I taman sam htio da pohvalim horde zla na korektnom i fantasticnom navijanju ove godine ubjedljivo najboljem od svih navijackih grupa koje su dosle na Pirotu.,kad ovdje na moje veliko iznenadjenje procitam tekst o neredima poslije tekme :? .Mi smo svi izisli i sve je bilo Ok,pa bas mi nikako ne ide u glavu sta je bilo.Inace za one koji neznaju gostujuci navijaci u Travniku izlaze posljednji sa stadiona.Inace sama tekma je bila jedna od najkorektnijih koje sam gledao kod nas,i mislim da su ovim zapusena usta svima onoma koji su pricali one gluposti kako se ovdje ne moze dobiti.Moze ali treba samo dobro odigrati,a ne odigras katastrofalno centar ne prjedjes pa onda seres po forumu kako se ovdje ubija.Sto se nas tice ova sezona je za nas izgleda odavno zavrsena ,a svemu je kriva ona prica koju sam puno puta naglasavao da klubu ne treba biti jedini cilj da ostane u ligi.I bas mi je zao za ova desavanja poslije ovako lijepe nogometne predstave ali izgleda da mi uvjek nesto moramo zasrati....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 maj 2011, 20:41

ŠB.TRN je napisao/la:Ma moze se dobiti,samo se pare ponesu,kao sto radi svaki klub u BIH.Znaju se klubovi kurve u nasoj ligi.Kao sto jedan željinovac rece,ku rvi Velezu ce biti isplacene pare,tako je i s vama!!! :D

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 maj 2011, 20:45

Megamon je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ma moze se dobiti,samo se pare ponesu,kao sto radi svaki klub u BIH.Znaju se klubovi kurve u nasoj ligi.Kao sto jedan željinovac rece,ku rvi Velezu ce biti isplacene pare,tako je i s vama!!! :D

[youtube][/youtube]
Moze i vama ova pjesma,mi pobjedili 4-1,zasto suze.A znate i sami da nas ne mozete dobiti na Gradskom"!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 maj 2011, 20:53

ŠB.TRN je napisao/la:
Megamon je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Moze i vama ova pjesma,mi pobjedili 4-1,zasto suze.A znate i sami da nas ne mozete dobiti na Gradskom"!!!
Idi majoriziraj se sa Gemistom ovaj Bevandom.Mani se tusenja po ovim temama.
Los si gubitnik.Rezultati se zbrajaju na kraju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 maj 2011, 21:00

Dobro sve ali zasto gubitnik,ja za Široki navijam mi smo pobjedili!!! :D :D ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 maj 2011, 21:29

Dokle god u supak gledas timovima koje spominjes,gubitnik si.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 maj 2011, 21:35

harishp je napisao/la:Dokle god u supak gledas timovima koje spominjes,gubitnik si.
Spomenuo samo Veleza a oni iz nas!!!?? ;) ;) ;) ;) Znaci svi smo gubitnici osim Borca!!! :D :D ;) ;)
I ja zaboravio da se sa djecom cvijeća raspravljam!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 maj 2011, 22:24

Dogovor kucu gradi. :mrgreen:
A bagera ni na vidiku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 04 maj 2011, 22:25

Dok , Sarajevo pobjedi dogovorena , sad bi ti opsovao nesto al necu da dobijem ban zbog maloumnika !
Jesi li bio , na utakmici naravno da nisi vidi se da nije utakmica prodana jer je Travnik napadao da pobijedi ako nisi sam to skontao ili samo vec provociras dok je tvoj mali Zeljo kupio utakmice prosle sezone vecinom i taako osvojio a sad kad ih i Borac kupuje ne mozete tako da suti !

A taj nered se dogodio poslije i ja sam otisao na onoj livadi sta ja znam :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 04 maj 2011, 22:45

:D :D :D Pa ja stvarno neznam sta vi hocete od Travnika .Ako pobjedimo onda smo mesari ako izgubimo onda je nastimano.Jbg izgleda da u nasoj ligi ne smije biti dvica odmah je nastimano.Evo ista prica i u Prijedoru .Stvarno bi volio da se pusti snimak danasnje utaknice ,ali bojim se da ni to nekima nebi bilo dovoljno.A nerede ne bi komentarisao posto je u pojedinim medijima doslo do nesporazuma jer ih nije ni bilo pa je informacija brzo povucena...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 maj 2011, 23:01

ŠB.TRN je napisao/la:Travničani,uzimate li sutra ove Torpedaše ili ce biti kao utakmica Sarajevo-Zvijezda!!!??? ;)
gadni kamenjarac...mi kupili tekmu...sta ce mo sad
a i na kosevu je kupljen sudija...i opet,sta cemo sad
i u guzicu a ne u europu ide tvoj mali mafijaski klub zajedno sa onim neobrijanim hau jes no..first period vas gud bat second half period not gud
znaci jade jadni..sve smo kupili i mozes umrijet odmah od muke

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 maj 2011, 23:09

FCS-FCS je napisao/la:
gadni kamenjarac...mi kupili tekmu...sta ce mo sad
a i na kosevu je kupljen sudija...i opet,sta cemo sad
i u guzicu a ne u europu ide tvoj mali mafijaski klub zajedno sa onim neobrijanim hau jes no..first period vas gud bat second half period not gud
znaci jade jadni..sve smo kupili i mozes umrijet odmah od muke
Svaka cast na postu.Ne trebam nista vise napisati!!! :D :D :D ;) :lol: žao mi te :( ;) :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 maj 2011, 16:13

nostradamus je napisao/la:Sve cestitke ekipi Sarajeva na zasluzenoj pobjedi u dobroj utakmici.Kad neko ovako dobro odigra i pobjedi a utaknica inace bude dobra nije covjeku zao sto je to gledao.Svaka cast za Kojasevica odavno neki igrac na mene nije ostavio tako dobar utisak.I taman sam htio da pohvalim horde zla na korektnom i fantasticnom navijanju ove godine ubjedljivo najboljem od svih navijackih grupa koje su dosle na Pirotu.,kad ovdje na moje veliko iznenadjenje procitam tekst o neredima poslije tekme :? .Mi smo svi izisli i sve je bilo Ok,pa bas mi nikako ne ide u glavu sta je bilo.Inace za one koji neznaju gostujuci navijaci u Travniku izlaze posljednji sa stadiona.Inace sama tekma je bila jedna od najkorektnijih koje sam gledao kod nas,i mislim da su ovim zapusena usta svima onoma koji su pricali one gluposti kako se ovdje ne moze dobiti.Moze ali treba samo dobro odigrati,a ne odigras katastrofalno centar ne prjedjes pa onda seres po forumu kako se ovdje ubija.Sto se nas tice ova sezona je za nas izgleda odavno zavrsena ,a svemu je kriva ona prica koju sam puno puta naglasavao da klubu ne treba biti jedini cilj da ostane u ligi.I bas mi je zao za ova desavanja poslije ovako lijepe nogometne predstave ali izgleda da mi uvjek nesto moramo zasrati....
Hvala na lijepim rijecima,to mi vise znaci,nego ova tri boda.

Vremenom,ljudi shvataju ko je FK Sarajevo i ko su Horde Zla..
F.K.SARAJEVO

themaniacs_87
Kontakt:

Post Postao/la themaniacs_87 » 06 maj 2011, 10:44

Kod: Označi sve

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/marijo-cvrtak-optuzio-vezire/56411
I šta kažete, da niste namještali? :lol:
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!

A.C.A.B. !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 maj 2011, 11:04

themaniacs_87 je napisao/la:

to majstore..svaka cast
znas li da nas novi clan UO..menadzer...spremio hediju za sudiju na derbiju
znaci, sudija kupljen i zdrao
i sta ce mo sad

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 06 maj 2011, 14:55

themaniacs_87 je napisao/la:

I sta je to neka taina ili neka nova vjest.Mi smo se bar snasli i uzeli pare od levata u inostranstvu te nesto zaradili tamo da mozemo prezivjeti.I zato feninga duzni nismo nikom.Travnik je jedna od rjetkih ekipa u ligi koja ima sve ispostovane obaveze i prema igracima i prema drzavi ,uplaceno i penziono i zdravstveno i sve obaveze.Ne znam jeste li to znali. Mozete to provjeriti .A da to nema u medijima .Oni su pretplaceni ovdje da pisu samo o vama,i to sve lijepo nedaj boze da se koji novinar zakaci za vas i vase malverzacije ne bi prezivio ni 24 sata osto bi bez posla iz razloga sto preko vas peru novac svi ,a najvise oni iz svjeta politike od kojih njihov posao i zavisi.Smije li neko da iznese kolika su dugovanja VELIKIH klubova u BiH.Bas nas sviju zanima taj podatak.Ja ljudi, koji su vas izvor Sapina i Cvrtak ,majko moja pa ti bi guzice dali i ne znam sta sve izjavili samo da se izvade.Pa jer ti stvarno mislis da bi se ovolika prasina digla da su oni stimali samo te pripreme a ne nesto vise i sad se bajagi vade na ovome zato sto znaju da ih odavde ni jedna buva ujesti ne moze.Sto ne spomenu ostala stimanja. Normalno da ne smiju .Ne bi prezivjeli ni 24 sata.Ja sam milion puta spominjo stimanja i ko god u Bosni tvrdi da njegov tim nije nesto nastimo taj je budala.Pa sjecas li se ti one tekme Zelje sa Zepcem kad je Borac ispadao.I sad mi ti nesto nasao pametovati ovdje.Kakva je situacija ovdje takve se stvari kakve je Travnik radio u Svici jednostavno moraju raditi inace ne bi bilo ni jednog kluba ovdje.Ako to ne svatas onda se s tobom nema sta komentarisati.Ne kazem ja da to valja ali tako ce ti biti sve dok kod nas privreda ne zazivi i dok klubovi ne budu imali dobre sponzore ili ih neko ne privatizuje sto je za sada samo utopija jer ko da baci toliki novac na nekog od koga nema nikakve koristi .I ja bi volio da nije tako ali to je jedina ISTINA NASEG NOGOMETA...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.