FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako Lazo bude nastavio ovako igrati,u Zelji i oko njega ce svi biti goli i bosi.forza je napisao/la:ja sto nam sudija zayeba stvar za Zebu ....![]()
a Lazo ako u derbiju pogodi ja cu u teren go utrcat ...

Gori je Amar sto ga forsira.Kad bi iz juniora nekoga stavili,imali bi vece koristi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
BAS TAKO!bistrikboy je napisao/la:Cestitam voljenom klubu na jos jednoj pobjedi,a prisutnima na stadionu sto im se nije bilo mrsko mrznuti!
Svi ostali nam realno ne trebaju!1921-2011
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
sad niko od ostalih navijaća ne dolazi na stranicu da komentariše zebin crveni kartonforza je napisao/la:ja sto nam sudija zayeba stvar za Zebu ....![]()
- zubanovic89
- Kontakt:
lazar ga ni svojoj zeni ne moze zabitdiego_TM je napisao/la:ja mislim da će i zeba zajedno s njim zabitKeenan.- je napisao/la:Ja im kazem da ce Lazo zabit,al sto je najgore niko mi ne vjeruje bazubanovic89 je napisao/la:lazar daje gol u derbiju samo se vi zajebajite![]()
![]()
da nije smijesno plakao bi majke mi

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Nemoj tako ja sam bio na tekmi ali ne osudjujem sve one sto nisu,ima dosta raje sto objektivno nije ni mogla doci.Dosta raje radi(kod ovih danasnjih gazda ,privatnika i najamnika uopste nema radnog vremena) a i dosta mladje raje nije moglo doci zbog obaveza u skoli(kraj je godine valja i zavrsiti razrede).A sto se utakmice tice,pobjedi se ne gleda u zube bez obzira sto stvarno igramo lose.U odnosu na proslu sezonu igra je ocajna,objektivno proslogodisnja ekipa je za klasu bila bolja,borbenija i za razliku od ove ostavljala je srce na terenu.Posteno govoreci titulu ove sezone ovakvom igrom ni u snu nismo zasluzili.O "pojedinim" igracima,njihovim igrama i kvalitetu necu nista reci jer to treba da uvidi Amar i ostali,ali stvarno nema vise smisla drzati ih u igri.I na kraju onako ljudski mislim da se na ovoj temi ne trebamo se prepucavati sa drugima a narociti sada oko derbija.Ipak je ovo nasa tema i netreba nasjedati na provokacije.Sa normalnim navijacima ostalih klubova normalno polemisati ostale jednostavno ignorisati.Pozdravbistrikboy je napisao/la:Cestitam voljenom klubu na jos jednoj pobjedi,a prisutnima na stadionu sto im se nije bilo mrsko mrznuti!
Svi ostali nam realno ne trebaju!1921-2011
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
@dino lj
kada se nesto hoce uvijek se moze, kada se nesto nece uvijek se nadje "opravdani" razlog i obrazlozenje zasto se nece, ja zavrsavam 4. razz, pa sam opet nasao nacin da dodjem
kada se nesto hoce uvijek se moze, kada se nesto nece uvijek se nadje "opravdani" razlog i obrazlozenje zasto se nece, ja zavrsavam 4. razz, pa sam opet nasao nacin da dodjem

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Zna li neko kad Varein kontrakt sa Sirokim istice? Mislim da bi on bijo pravo pojacanje kad bi ga mogli dovest jer izgleda da vise nije u planovima kod Bake (Istuka).
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
pazi sta si obecaoforza je napisao/la:ja sto nam sudija zayeba stvar za Zebu ....![]()

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
mislim da če ovo biti jedan od gorih derbija u istoriji,ne zna se koji su gori a sve preko 8 000 će biti ćudo
Da si pročitao moj post bilo bi ti jasnije...nedaTM je napisao/la:@dino lj
A što se tiče pojedinaca koji dolaze na ovu temu, da smo mi k'o oni, a nismo, mi bismo spamali sada njihovu temu kako su kupili utakmicu u Prijedoru, jer smo mi po njihovom kupili sve i jednu utakmicu koju smo dobili u gostima, pa čak i onu s Veležom kod kuće... ljudi nikad da shvate da je u fudbalu sve moguće, pa čak i da oni pobijede Rudar....
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
SLIJEDECA STANICA:HADISON
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Matere ti, ne dozivaj ih!Hawking je napisao/la: Da si pročitao moj post bilo bi ti jasnije...
A što se tiče pojedinaca koji dolaze na ovu temu, da smo mi k'o oni, a nismo, mi bismo spamali sada njihovu temu kako su kupili utakmicu u Prijedoru, jer smo mi po njihovom kupili sve i jednu utakmicu koju smo dobili u gostima, pa čak i onu s Veležom kod kuće... ljudi nikad da shvate da je u fudbalu sve moguće, pa čak i da oni pobijede Rudar....

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma neće doći, ne sikraj se, nakon ovog danas nemaju više šta za reći...Bianconeri1988 je napisao/la:Matere ti, ne dozivaj ih!Hawking je napisao/la: Da si pročitao moj post bilo bi ti jasnije...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sad će se oni opet shaveriti jedni s drugima, a Amar će im opet dohakatiHawking je napisao/la:
Ma neće doći, ne sikraj se, nakon ovog danas nemaju više šta za reći...

A oni će i dalje živjeti u zabludi kako Željo kupuje svaku utakmicu i kako sudije uvijek sude za Želju

Ž '21!
utakmica teska preteska al nez zasto jer realno slavija jedna obicna **** kao i leotar i da nije drine i bud.misljenja sam da bi ova dva tima bila na zadnje dvije pozicije
NYEMA ONO STO GOVORIM EO VEC DVIJE UTAKMICE SAD JE POTRVRDIO NAJBOLJE POJACANJE KOJE SAM VIDIO U NASOJ LIGI U ZADNJIH NEKOLIKO SEZONA,i treba ga zadrzati pod svaku cijenu
stanceski odlican samo se vidi da nema utakmica u nogama ove sezone al ja mislim dace za derbi bit 100% spreman,visca ko na sokeru fol gadja neke coskove linije k.u.r.ac. palac ccc ostatak tima solidno ,posebno me dns odusevio markovic
crveni nigdje veze:S ja nikad u zvitu nisam vidio da se za ono daje drugi zuti al haj
btw borac definitivno uzeo titulu al haj i postojala je smao teoretska sansa
LAZAR POPOVIC PO KO ZNA KOJI PUT KAZEM TAJ IGRAC NAMA NE TREBA PA VI MENI PAMETUJTE STA HOCETE,DA MOZDA JOS NEKO NECE NAPISAT DA CE NEKAD DAT GOL,ILI DA MI MOZDA NECE REC ON SE GURA ON OVO ON ONO,ON SAMO J.E.B.E NASU IGRU,KAKV JE IGRAC POKAZO JE KOD PRVOG GOLA JE,B,O TOG NAPADACA KOJI NEMA M.U.DA DA OSUTA NEGO GURA LOPTU ZEBI KOJI JE U DUPLO GOROJ SITUACIJI,AL ZEBA JE IPAK JEDNA DRUGA DIMENZIJA ZA LAZU,PORED OVOGA JOS ZAMALO DA NA KRAJU USERE SVE ....JA VISE NE ZNAM KAKO NEKO IMA OBRAZA,SRCA,MORALA,STA TI JA ZNAM CEGA VEC DA GA BRANI

LAZAR POPOVIC PO KO ZNA KOJI PUT KAZEM TAJ IGRAC NAMA NE TREBA PA VI MENI PAMETUJTE STA HOCETE,DA MOZDA JOS NEKO NECE NAPISAT DA CE NEKAD DAT GOL,ILI DA MI MOZDA NECE REC ON SE GURA ON OVO ON ONO,ON SAMO J.E.B.E NASU IGRU,KAKV JE IGRAC POKAZO JE KOD PRVOG GOLA JE,B,O TOG NAPADACA KOJI NEMA M.U.DA DA OSUTA NEGO GURA LOPTU ZEBI KOJI JE U DUPLO GOROJ SITUACIJI,AL ZEBA JE IPAK JEDNA DRUGA DIMENZIJA ZA LAZU,PORED OVOGA JOS ZAMALO DA NA KRAJU USERE SVE ....JA VISE NE ZNAM KAKO NEKO IMA OBRAZA,SRCA,MORALA,STA TI JA ZNAM CEGA VEC DA GA BRANI

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
hehhe .... da je ko drugi osim Laze u pitanju prepao bi se .. valja ispunit obecanje ... al nece lazo jos dugo zabit (ne znam kakav je kod kuce sa zenskom, a na stadionu ne moze meda ...19TM87 je napisao/la:pazi sta si obecaoforza je napisao/la:ja sto nam sudija zayeba stvar za Zebu ....![]()

da bar oni Kazahstanci na pocetku dadose pare za njega bilo bi bolje .... al necemo ga jos kudit ... kad ga ovoliko cekamo, cekacemo jos malo do kraja lige ... ako do tad ne zabije (bar jedan) mislim da nije za nekih vecih planova kod Amara ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Ma ima Amar neki plan sigurno. Možda forsirati nekog mlađeg, možda neko pojačanje dovede ( zašto ne i Murat, za naše lige je još upotrebljiv, a ističe mu ugovor uskoro, na kraju sezone ) . Ali s Lazom ćemo igrati do kraja sezone. Što se tiče ove sezone, ako se zadržimo na drugoj poziciji i osvojimo kup, ja ću biti prezadovoljan. A Nyema je fantastičan u defanzivi, ali i u ofanzivi što me je posebno iznenadilo 

-
- Kontakt:
Malo je reci da sam se smrznuo danas, jos losa utakmica, jos Lazar, jos sudija, jos malo raje...
usput receno ko me ono napade prosli put i rece da ce mi objasnit zasto je lazar jedan od najbitnih u timu et ako moze haj nek mi objasni nek me prosvijetli 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.