Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

rafa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la rafa » 20 jun 2009, 14:41

reds_forever je napisao/la: zasto bi bio upitan...cijena mu je 2 miliona,to je danas u fudbalskom svijetu evrope kao 2 eura :lol: Nesto se oduzilo sa ovim Johnsonom...najgore je sto mi cekamo da vidimo sta ce od toga biti,pa ako se on odluci za chelsea,opet moramo kopati po svijetu da nadjemo "bisere"
Upitan zato sto jos nije potpisao kao ni Jonshon!!A ako izgubimo Glena nista od titiule!!Mada se nikad ne predajemo!!!!!!!!! 8-)
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 jun 2009, 14:47

Silma_liverpool je napisao/la:Tevez nece u liverpool.Kaze da nebi bilo fer da napusti Man.Utd. i pređe u Liverpool
Po meni hvala bogu sto nece,be obzira kakav je on igrac,ON JE IZ MANCHESTERA
Bravo!
Odmah sam rekao, jos prije nekih 15-20 dana da nam on ne treba...
Isapalo bi kao da kupujemo igraca kojeg scum nece, a to je zaista sramota jbg.
Pa oni su ipak mali klub :) :)
Hocemo Owena, hocemo Owena, hocemo Owena!!!! ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jun 2009, 15:04

valjda imamo novca da dovedemo jonsona a owen je slobodan igrac jel tako???
FK Pjetlovi

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2009, 15:28

Mascherano je menadžeru Liverpoola Rafaelu Benitezu saopćio da bi želio napustiti klub s Anfielda zbog supruge Fernande koja je trudna, te je sa svojom kćerkom već otputovala u Argentinu. Supruga koja se opire povratku u Englesku, očito se nije snašla.

Benitez ima razumijevanja za situaciju svog veznog igrača, ali želi odštetu za njega od 35 miliona funti. Iako je, navodno, Barcelona spremna odvojiti taj iznos, mogla bi Liverpoolu predočiti i malo drukčiju razmjenu za Mascherana - 20 miliona funti i napadača Bojana Krkića.(Ovo za Krkica nije istina jer su on i Laporta vec naglasili da Krkic nece nigdje)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jun 2009, 15:37

Evo sad nam daju za Masc Krkica i 20M funti . Ne treba pristati niposto . Kakav Krkic , propasce ko i onaj Santos :D
Ma ne da ga Benitez u to sam uvjeren :roll:

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 20 jun 2009, 15:39

ackeey je napisao/la:
Silma_liverpool je napisao/la:Tevez nece u liverpool.Kaze da nebi bilo fer da napusti Man.Utd. i pređe u Liverpool
Po meni hvala bogu sto nece,be obzira kakav je on igrac,ON JE IZ MANCHESTERA
Bravo!
Odmah sam rekao, jos prije nekih 15-20 dana da nam on ne treba...
Isapalo bi kao da kupujemo igraca kojeg scum nece, a to je zaista sramota jbg.
Pa oni su ipak mali klub :) :)
Hocemo Owena, hocemo Owena, hocemo Owena!!!! ;)
potpisujem

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jun 2009, 15:50

miky_hz je napisao/la:Mascherano je menadžeru Liverpoola Rafaelu Benitezu saopćio da bi želio napustiti klub s Anfielda zbog supruge Fernande koja je trudna, te je sa svojom kćerkom već otputovala u Argentinu. Supruga koja se opire povratku u Englesku, očito se nije snašla.

Benitez ima razumijevanja za situaciju svog veznog igrača, ali želi odštetu za njega od 35 miliona funti. Iako je, navodno, Barcelona spremna odvojiti taj iznos, mogla bi Liverpoolu predočiti i malo drukčiju razmjenu za Mascherana - 20 miliona funti i napadača Bojana Krkića.(Ovo za Krkica nije istina jer su on i Laporta vec naglasili da Krkic nece nigdje)
ma nema teorije o tom...a osim toga ako masch kaze da je sretan u liverpoolu onda se kladim da je i ona sretna...inace nije u svojoj karijeri bio samo u liverpoolu,bio je i u west hamu i to je engleska,da joj je smetalo mogla je davno rec :roll: A i ne svidja mi se ta eventualna zamjena
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 20 jun 2009, 17:18

Nemogu da vjerujem jbt da hoce da ide pa nisu zene glavne. 8-)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 jun 2009, 17:28

Ja mislim da bi trebali iskoristi ovu zelju barcelone za mascheranom. Ja bih mascherana dao za eto'a. S njim bi ste bili samo na dobitku. Imali bi najjaci napad u premierhipu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jun 2009, 17:47

Valencia nece prodati Villu...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 jun 2009, 18:00

majestic24 je napisao/la:Ja mislim da bi trebali iskoristi ovu zelju barcelone za mascheranom. Ja bih mascherana dao za eto'a. S njim bi ste bili samo na dobitku. Imali bi najjaci napad u premierhipu.
Ma druze i sada imamo najaci napad u premiershipu... :D
Pa Nando vrijedi za tri napadaca extra klase :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 20 jun 2009, 18:05

ackeey je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Ja mislim da bi trebali iskoristi ovu zelju barcelone za mascheranom. Ja bih mascherana dao za eto'a. S njim bi ste bili samo na dobitku. Imali bi najjaci napad u premierhipu.
Ma druze i sada imamo najaci napad u premiershipu... :D
Pa Nando vrijedi za tri napadaca extra klase :D :D
Gdje ne vrijedi co'jece, pa ja nisam vidio njega i Dzeku da su promasili kad su bili 1on1 :lol: :lol:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jun 2009, 18:22

gdje su ta pojacanja?
You are someone else I am still right here

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 20 jun 2009, 18:23

fera je napisao/la:gdje su ta pojacanja?
nigdje ih sta je vise sa tim johsonom

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 jun 2009, 18:28

Ma Johnson se nešto omišlja između Čelzija i Liverpoola. Čelzi hoće prodati Bosingwu Bayernu, a na tu poziciju dovesti Johnsona. Mislim da se radi o tome, jer zašto bi Čelzi dao za njega tolike pare, pa da im sjedi na klupi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jun 2009, 18:33

Nisu jos locirani :lol: Lafo cekaju da se johnson vrati sa odmora da saopsti odluku...pa majko draga zna li on za telefon,mobitel,email :?: :?: :?:

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 20 jun 2009, 18:39

reds_forever je napisao/la:
Nisu jos locirani :lol: Lafo cekaju da se johnson vrati sa odmora da saopsti odluku...pa majko draga zna li on za telefon,mobitel,email :?: :?: :?:
ma izgleda od johnson-a nema nista :(

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2009, 18:42

Silma_liverpool je napisao/la: ma izgleda od johnson-a nema nista :(
Šteta zar ne? 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jun 2009, 18:43

Silma_liverpool je napisao/la:
reds_forever je napisao/la: Nisu jos locirani :lol: Lafo cekaju da se johnson vrati sa odmora da saopsti odluku...pa majko draga zna li on za telefon,mobitel,email :?: :?: :?:

meni ovo lici na onu nasu tipicnu svakodnevnicu kada na jednog igraca cekamo danima i onda on ode u neki drugi klub i mi ostanemo praznih ruku

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 20 jun 2009, 19:04

reds_forever je napisao/la:
Silma_liverpool je napisao/la:
reds_forever je napisao/la: Nisu jos locirani :lol: Lafo cekaju da se johnson vrati sa odmora da saopsti odluku...pa majko draga zna li on za telefon,mobitel,email :?: :?: :?:

meni ovo lici na onu nasu tipicnu svakodnevnicu kada na jednog igraca cekamo danima i onda on ode u neki drugi klub i mi ostanemo praznih ruku
jbg,tako ti je to...i onda nam dođu NASI DRAGI POLOVNJACI

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.