FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bgm ga nasluti Kristić na poluvremenu , stari pitar. 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi
E sad su vece sanse da vas dodjem gledati na Kosevu protiv Selje
P.S Svaki grublji faul nad Culumom piva od mene,a lomljenje nogu gajba.Pa izvolite !

E sad su vece sanse da vas dodjem gledati na Kosevu protiv Selje

P.S Svaki grublji faul nad Culumom piva od mene,a lomljenje nogu gajba.Pa izvolite !
A C A B !
-
- Kontakt:
Ja sam Emire druze na nasoj temi napisao dajem milju ko njemu ili masnom slomi noguEmir_ZENICA je napisao/la:Cestitke na pobjedi![]()
E sad su vece sanse da vas dodjem gledati na Kosevu protiv Selje![]()
![]()

- Megamon
- Kontakt:

PS:@CoDe imas pp
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
samo ponesi hrenovki vidjet ces kako lete igraci po terenuEmir_ZENICA je napisao/la:Cestitke na pobjedi![]()
![]()

Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Jos kad bi ti imao milju,lijepo bi bajka i izgledala,a ovako ti je ko da pricas kako je crvenkapica guzila vukaBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Ja sam Emire druze na nasoj temi napisao dajem milju ko njemu ili masnom slomi noguEmir_ZENICA je napisao/la:Cestitke na pobjedi![]()
![]()

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Neznam da , je bilo nereda al haj sad necemo o tome !
Nego , cujem od ovog da nije bila ekipa fksinfa , a evo i ovi sa ss.ba nisu bili znaci nista od snimaka i slika iz Travnika !
Nego , cujem od ovog da nije bila ekipa fksinfa , a evo i ovi sa ss.ba nisu bili znaci nista od snimaka i slika iz Travnika !

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Jah a vestovci lete na kamenje i to neobradjeno.U stvari kamenje leti na njih.vest je napisao/la:samo ponesi hrenovki vidjet ces kako lete igraci po terenuEmir_ZENICA je napisao/la:Cestitke na pobjedi![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa šta je sa Gutićem? Hoće li on igrati u derbiju? Jel i dalje suspenzija ili neka povreda?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Mojne se ti brinut za hilmijuBianconeri1988 je napisao/la:Pa šta je sa Gutićem? Hoće li on igrati u derbiju? Jel i dalje suspenzija ili neka povreda?

- Megamon
- Kontakt:
E ne znam,samo znam da mu je skinuta suspenzija.Sigurno nije fizicki spreman a i u posljednjim utakmicama na njegovom se mjestu jako dobro pokazao mladi Dupovac.Bianconeri1988 je napisao/la:Pa šta je sa Gutićem? Hoće li on igrati u derbiju? Jel i dalje suspenzija ili neka povreda?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Neznam jel iko objavio al sutrasnji protesti za naseg brata pokojnog Vedrana su otkazani, jer nadlezni u PU Centar nisu dozvoolili najavljene proteste!!!
JOS JEDNA SRAMOTA NASE POLICIJE I NASIH INSTITUCIJA KOJE SU TO BLOKIRALE!!!
JOS JEDNA SRAMOTA NASE POLICIJE I NASIH INSTITUCIJA KOJE SU TO BLOKIRALE!!!

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bilo je nereda kad smo mi otisli za Vakuf onda poslije :S !
Al je grmilo : Jedan Grad je Dva su Kluba Jedan Spica drugi Trubaa
!
Al je grmilo : Jedan Grad je Dva su Kluba Jedan Spica drugi Trubaa

Zadnja izmjena: CoDe, dana/u 04 maj 2011, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
...a da ih vidi babo,a da ih vidi babo,kako se brukaju,kako se brukaju,7 jegera... 

...jedan spica,drugi truba,volim saraj'vo,j...m te zeljo....CoDe je napisao/la:Bilo je nereda kad smo mi otisli za Vakuf onda poslije :S !
Al je grmilo : Jedan Grad je Dva su Kluba Jedan Spica drugi Tuga!

Ma bit ce u konkurenciji al tesko da ce igrati,mali Dupovac lagano iz utakmice u utakmicu sebi je zacementirao mjesto drugog stopera pored Torlaka,momak koji se od pocetka sezone trebao forsirati al tek u zadnjih par utakmica je dobio pravu priliku...Gutic na kraju sezone dobija kartu u jednom smjeru back to MontenegroBianconeri1988 je napisao/la:Pa šta je sa Gutićem? Hoće li on igrati u derbiju? Jel i dalje suspenzija ili neka povreda?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Megamon
- Kontakt:
Sta li je sa onim Todorovicemmiky_hz je napisao/la:Ma bit ce u konkurenciji al tesko da ce igrati,mali Dupovac lagano iz utakmice u utakmicu sebi je zacementirao mjesto drugog stopera pored Torlaka,momak koji se od pocetka sezone trebao forsirati al tek u zadnjih par utakmica je dobio pravu priliku...Gutic na kraju sezone dobija kartu u jednom smjeru back to MontenegroBianconeri1988 je napisao/la:Pa šta je sa Gutićem? Hoće li on igrati u derbiju? Jel i dalje suspenzija ili neka povreda?

- Drina Jedina
- Kontakt:
Ovo nije najaca postava umijesto Avdica ili Pehlica Mora igrati HARIS HANDZICdzenan01 je napisao/la:
Ovo je trenutno najjaca postava koju imamo, još kad bi se MV smilovao da ostavi Avdića na klupi![]()
P.S. Opet neki seljaci liječe lične frustracije na nama
Zadnja izmjena: Drina Jedina, dana/u 04 maj 2011, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ljubav za tebe mjere nema !!!
Čestitke na tri bobe, Mirza što prije odlazi i uči kako to Husref radi ubuduće 

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Sjever u ekstazi, jug u depresivnoj fazi....mali plavi podudlajte mi Šehića...
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadionnn...
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, mire971 i 16 gostiju.