FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2011, 00:11

Cestitke kadetima i juniorima na pobjedi :D

v.d. direktor Slobode Zdenko Juric,danas izasao u javnost,nakon optuzbi celnih ljudi Borca nakon meca na Tusnju..

Iako nisam imao namjeru iznijeti svoj stav u javnosti, jer nisam želio podizati prašinu danas ću to učiniti. Čelni ljudi banjalučkog Borca kao i njihova momčad dočekani su kako to dolikuje lideru dosadašnjeg dijela prvenstva. Na terenu je bilo fer i korektno, Sloboda je sasvim zasluženo pobijedila minimalnim rezultatom 1:0 uz još nekoliko izglednih šansi. Borac je na Tušnju nadigran u svim segmentima fudbalske igre, dok Uprava kluba i trener Vlado Jagodić traže alibi za poraz koji im je izuzetno teško pao i krivca u domaćinstvu,a ne u sobstvenim redovima. Optužuju nas da smo psovali, što apsolunto nije tačno. Njihov golman Asmir Avdukić bio je na meti navijača i izrevolitiran time, napadaču Senadu Mujiću, tokom pauze između dva poluvremena je psovao porodicu nakon čega se stvorila gužva. Stvarno mi nije jasan cilj Banjalučana koji su za poraz optužili Slobodu, navijače, sudiju Rusmira Mrkovića i koga sve ne - rekao nam je vd. direktor Slobode Zdenko Jurić.

Vrijedno pomena nakon što se završio derbi u Tuzli direktor Borca, Radmilo Šipovac je sišao iz loža na stadionu i čestitao domaćinu na pobjedi, te iskritikovao trenera Vladu Jagodića da mu je ekipa tokom cijele utakmice loše stojala na terenu i da su pojedinci odigrali ispod očekivanja.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 04 maj 2011, 00:54

solar je napisao/la: hahahha...cuj zbog nediscipline :)
Yap . Neke još pubertet nije prošao . :?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 maj 2011, 12:37

Sir Matt je napisao/la:
solar je napisao/la: hahahha...cuj zbog nediscipline :)
Yap . Neke još pubertet nije prošao . :?
Jel zbog crvenih il zbog opste nediscipline u klubu?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2011, 16:05

Hoce li biti na nekom tuzlanskom portalu tekstualni prijenos meca iz Zvornika ?

U Zvorniku gdje gostuje Sloboda na tribinama je 78 gledatelja, od čega 15 navijača Slobode...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2011, 17:29

22. min - U Zvorniku nema golova niti šansi, ali zato ima kartona. Sudija Valjić je pokazao tri žuta kartona

31. min - Drina dva puta zaprijetila, ali je Mujkić prvi put bio na mjestu, dok je udarac Krezovića odletio preko prečke. Nema golova

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 maj 2011, 18:31

Goooooool!!! :D

Mujic opet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 maj 2011, 18:38

Toooooooooooo Evropa sve bliže a Budućnost nabi Olimpic u prkno :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 maj 2011, 18:45

Evo gaaaaaaaa!!!
2:0.

Bekic! 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 maj 2011, 18:54

Komsije cestitam na jos jednoj pobjedi,Evropa sve blize i blize. :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 04 maj 2011, 19:09

cisto,lagano,rutinski ;) 8-)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 04 maj 2011, 19:13

Čestitke Slobodi, nakon prvog poluvremena sam bio ubijeđen da će ovo 0:0 završiti. Međutim, igrači i Crnka su se potrudili da me negiraju (o:2 završilo). Svaka čast, kako bih volio vidjeti da se osvetimo Širokom Brijegu za sezonu 2008/2009, kada je Slobodi nepravedno oduzeta mogućnost nastupa u prekolima Europske lige.
Still learning...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2011, 19:14

Cestitke na pobjedi protiv otpisane Drine..Sad docekujemo Rudar i nadam se novoj pobjedi.Hvala Buducnosti sto je otkinulu bod Olimpicu i Borcu koji je savladao Rudar u ovom kolu,koji su nas jos vise priblizili euro nastupima.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2011, 20:51

eh sad nam treba da Siroki kiksa negdje i naranvo osvajanje kupa Zelje :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 maj 2011, 21:32

Mi moramo dva puta kiksati da bi nas prestigli.Znate da je to nemoguce.Meni nije jasno kome smeta europska Sloboda,tuzili ste savez,niste dobili i sada placite.Jedne godine ni Zeljo ni Sarajevo nisu isli jer nisu imali uvjeta,to je se i vama dogodilo.Smjesno bi bilo da ekipa kao Sloboda ode u Europu.Pa da opet ljudi iza gola provociraju vratara ili da bude jedan skupljač lopti i jedna lopta,kao sto kazu ovi iz Borca!!!Nemojte se puno nadati,najbolji ste klub u vasoj zupaniji i to vam je sasvim dovoljno!!!

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 04 maj 2011, 21:36

ŠB.TRN je napisao/la:Mi moramo dva puta kiksati da bi nas prestigli.Znate da je to nemoguce.Meni nije jasno kome smeta europska Sloboda,tuzili ste savez,niste dobili i sada placite.Jedne godine ni Zeljo ni Sarajevo nisu isli jer nisu imali uvjeta,to je se i vama dogodilo.Smjesno bi bilo da ekipa kao Sloboda ode u Europu.Pa da opet ljudi iza gola provociraju vratara ili da bude jedan skupljač lopti i jedna lopta,kao sto kazu ovi iz Borca!!!Nemojte se puno nadati,najbolji ste klub u vasoj zupaniji i to vam je sasvim dovoljno!!!
I ti se uzdaj u priče Jagodića koji za svaki poraz traži alibi. :roll:

A što se tiče vašeg nezasluženog odlaska u Europu, imali ste sreće što se u IO imali Miju Jelića i Bevandu (koji su vam dobro naštelili).
Still learning...

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 04 maj 2011, 21:37

Cestitke momcima na pobjedi i nadam se da ce nastaviti ovako igrati :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 maj 2011, 21:41

ŠB.TRN je napisao/la:Mi moramo dva puta kiksati da bi nas prestigli.Znate da je to nemoguce.Meni nije jasno kome smeta europska Sloboda,tuzili ste savez,niste dobili i sada placite.Jedne godine ni Zeljo ni Sarajevo nisu isli jer nisu imali uvjeta,to je se i vama dogodilo.Smjesno bi bilo da ekipa kao Sloboda ode u Europu.Pa da opet ljudi iza gola provociraju vratara ili da bude jedan skupljač lopti i jedna lopta,kao sto kazu ovi iz Borca!!!Nemojte se puno nadati,najbolji ste klub u vasoj zupaniji i to vam je sasvim dovoljno!!!
momak u pravu si ti da ova ekipa možda kvalitetom i nije ta koja bi bila najbolja za predstavljanje lige i države u EU (mada ne bi bila ni prva ni posljednja sjeti se samo Modriče ali nisu ni drugi puno bolji)ali nema razloga da misliš da se ne bi dodatno pojačala i da to ne bilo prekretnica za dalji razvoj kluba koji je takvo što debelo zaslužio a znaš i sam da taj klub ima dugogodišnju i uspješnu tradiciju tako da je istinska nepravda da dok varoški klubovi igraju EU Sloboda na to čeka godinama.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 maj 2011, 21:48

brazzo je napisao/la:
momak u pravu si ti da ova ekipa možda kvalitetom i nije ta koja bi bila najbolja za predstavljanje lige i države u EU (mada ne bi bila ni prva ni posljednja sjeti se samo Modriče ali nisu ni drugi puno bolji)ali nema razloga da misliš da se ne bi dodatno pojačala i da to ne bilo prekretnica za dalji razvoj kluba koji je takvo što debelo zaslužio a znaš i sam da taj klub ima dugogodišnju i uspješnu tradiciju tako da je istinska nepravda da dok varoški klubovi igraju EU Sloboda na to čeka godinama.
Je ali i vi nekako prezivljavate godinama.Stalno neko kasnjenje placa,odlasci trenera,mjenjanje uprave.Kad se to poslozi mozete ocekivati neki iskorak.Sto se mene tice,budite odmah prvaci ako zasluzite.Islo je i Žepce u europu i Modrica a gdje su sada.Meni je samo cudno da toliki grad i zupanija ne mogu financirati jednog premijerligasa da svake godine ode u europu.Mislim da se prekretnica u razvoju kluba mora dogoditi prije Europe,ovako tko zna kome bi pare od europe otisle!!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 maj 2011, 21:52

Ako ne uspijemo izboriti evropske nastupe sa tim 4 mjesto stim da Zeljo osvoji kup bit cu zadovoljan i sa 5 mjesto ali smatram da imamo kvalitetniju ekipu od Sirokog Brijega...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 maj 2011, 21:55

fukara87 je napisao/la:Ako ne uspijemo izboriti evropske nastupe sa tim 4 mjesto stim da Zeljo osvoji kup bit cu zadovoljan i sa 5 mjesto ali smatram da imamo kvalitetniju ekipu od Sirokog Brijega...
Ako imate bila bi steta da ne odete.Mi imamo puno bolju ekipu po meni od Sarajeva,ali i od vas.Pa od kada je Baka dosao ne moze nam nitko nista.Pola momcadi nam prate menadžeri.Vas smo dobili 4-0 i dobro ste prosli!!! ;) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Power10, schalke i 13 gostiju.