Prvi spic tima a nije dao gola citave sezone, pa **** vise

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma trebao je on zabiti slobodi i širokom, kad te je bilo najpotrebnije.Hawking je napisao/la:Ja samo čekam kad će neko reći da ima šuhu da će ga Lazo zabit u derbiju![]()
![]()
još ti samo fali živio sretno do kraja života i prava bajkaKeenan.- je napisao/la:Ma zabija to Lazo u derbiju glavom u raslje
Ja im kazem da ce Lazo zabit,al sto je najgore niko mi ne vjeruje bazubanovic89 je napisao/la:lazar daje gol u derbiju samo se vi zajebajite![]()
![]()
ja mislim da će i zeba zajedno s njim zabitKeenan.- je napisao/la:Ja im kazem da ce Lazo zabit,al sto je najgore niko mi ne vjeruje bazubanovic89 je napisao/la:lazar daje gol u derbiju samo se vi zajebajite![]()
![]()
Slavija je na 13. mjestu, tako da ne vidim kako oni ne zaslužuju to mjesto, nisu peti pa da to kažeš... inače, treba istaći da je utakmica bila jako korektna, igrači Slavije nisu igrali oštro, nisu se ni valjali i nisu došli da na prljav način ostvare dobar rezultat, što se ne može reći za neke ekipe koje su u zadnje vrijeme gostovale na Grbavici...kalimero je napisao/la:U odnosu na prethodne utakmice kuci ovo danas je bilo odlicno.Slavija je veoma losa i ne zasluzuju mjesto na kojem se nalaze.Posjeta mizerna.U Zelji najbolji Nijema i Markovic.Crveni karton se ovakav moze dobiti samo na Grbavici.
Bili su 10. prije ovog kola i to nakon kiksa protiv Travnika kuciHawking je napisao/la:Slavija je na 13. mjestu, tako da ne vidim kako oni ne zaslužuju to mjesto, nisu peti pa da to kažeš... inače, treba istaći da je utakmica bila jako korektna, igrači Slavije nisu igrali oštro, nisu se ni valjali i nisu došli da na prljav način ostvare dobar rezultat, što se ne može reći za neke ekipe koje su u zadnje vrijeme gostovale na Grbavici...kalimero je napisao/la:U odnosu na prethodne utakmice kuci ovo danas je bilo odlicno.Slavija je veoma losa i ne zasluzuju mjesto na kojem se nalaze.Posjeta mizerna.U Zelji najbolji Nijema i Markovic.Crveni karton se ovakav moze dobiti samo na Grbavici.
To donekle važi samo za navijače u Sarajevu... osim toga, nisu navijači Želje samo na jugu, ima i onih koje zanima utakmica do te mjere da im nije do skakanja... vama svaka čast, ali imaj u vidu ovo što ja kažem...bistrikboy je napisao/la:Cestitam voljenom klubu na jos jednoj pobjedi,a prisutnima na stadionu sto im se nije bilo mrsko mrznuti!
Svi ostali nam realno ne trebaju!1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.