ma ja bi nesto i povjerovo da nije Marca...BrneeH je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 27480.aspx
Na vasu zaloststigli interovci u real na pregovore

ma Villa hoce da ostane u Valenci a ko ce doci u Barcu nego Ibracadabra.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ma ja bi nesto i povjerovo da nije Marca...BrneeH je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 27480.aspx
Na vasu zaloststigli interovci u real na pregovore
ma to je glupost, pa mi fakticki imamo 4 zadnja vezna, a za tu poziciju konkurise jedan igrac...CRNI_SA je napisao/la:jesu normalni oni u barci za mascherana 20 milki funtiplus krkic izgleda da je na redu najgluplji potez 21 stoljeca !!!
Jedno je kad se kaze nema,drugo je nece,prijatelju dva razlicita pojma,Barca je samo od lige prvaka uzela 110 mil,tako da je govoriti nema nemoze smjesno,sad sto je kod Barce druga politika kluba pa je receno da ce se uzimati samo igraci koji su potrebni to je drugo,njima nije potrebna rekonstrikcija tima da trose 200 mil za pojacanja,njima su potrebni samo igraci da zakrpe slabije popunjena mjesta...BrneeH je napisao/la:Kao sto rekoh, nema Barca te pare za Ibrubudzet im ne prelazi 35 mil, sto su i sluzbeno izjavili =)
ne brukaj se banke vam pomazu na kredite hahaha o jps ste u minusu do grla tako da ........BrneeH je napisao/la:bgm od naredne sezone neka misle kako ce zakrpiti cijeli timmiky_hz je napisao/la:Jedno je kad se kaze nema,drugo je nece,prijatelju dva razlicita pojma,Barca je samo od lige prvaka uzela 110 mil,tako da je govoriti nema nemoze smjesno,sad sto je kod Barce druga politika kluba pa je receno da ce se uzimati samo igraci koji su potrebni to je drugo,njima nije potrebna rekonstrikcija tima da trose 200 mil za pojacanja,njima su potrebni samo igraci da zakrpe slabije popunjena mjesta...BrneeH je napisao/la:Kao sto rekoh, nema Barca te pare za Ibrubudzet im ne prelazi 35 mil, sto su i sluzbeno izjavili =)
real je dobio ronalda i kaku..meni dovoljno
ma ako trener ne bude kontrolisao njih dvojicu dzaba vam oni, a iako ih bude imao pod kontrolom moraju dovesti 3 defanzivca i jednog zadnjeg veznog extra klase sto je malo za povjerovati, a u protivnom vam je zagarantovan neuspjehBrneeH je napisao/la:bgm od naredne sezone neka misle kako ce zakrpiti cijeli timmiky_hz je napisao/la:Jedno je kad se kaze nema,drugo je nece,prijatelju dva razlicita pojma,Barca je samo od lige prvaka uzela 110 mil,tako da je govoriti nema nemoze smjesno,sad sto je kod Barce druga politika kluba pa je receno da ce se uzimati samo igraci koji su potrebni to je drugo,njima nije potrebna rekonstrikcija tima da trose 200 mil za pojacanja,njima su potrebni samo igraci da zakrpe slabije popunjena mjesta...BrneeH je napisao/la:Kao sto rekoh, nema Barca te pare za Ibrubudzet im ne prelazi 35 mil, sto su i sluzbeno izjavili =)
lijepo se nadat.. nada zadnja umireBrneeH je napisao/la:bgm od naredne sezone neka misle kako ce zakrpiti cijeli timmiky_hz je napisao/la:Jedno je kad se kaze nema,drugo je nece,prijatelju dva razlicita pojma,Barca je samo od lige prvaka uzela 110 mil,tako da je govoriti nema nemoze smjesno,sad sto je kod Barce druga politika kluba pa je receno da ce se uzimati samo igraci koji su potrebni to je drugo,njima nije potrebna rekonstrikcija tima da trose 200 mil za pojacanja,njima su potrebni samo igraci da zakrpe slabije popunjena mjesta...BrneeH je napisao/la:Kao sto rekoh, nema Barca te pare za Ibrubudzet im ne prelazi 35 mil, sto su i sluzbeno izjavili =)
ima sada u gorazdu kup sljiva pa se prijavite mozda osvojiteBrneeH je napisao/la:Hahaha cuj nista nije osvojio hahahaCRNI_SA je napisao/la:dzaba vam primit cete opet 6 komada i odakle pare realu klub nista nije osvojio osim mozda da ga kralj ne finansira
hahaha![]()
pu
crni ba kako si tako zao....pa znam ja da su nam oni najljuci rivali, al jbt pa gdje ces im preporuciti kup sljiva pa da ih opet svi gaze...trebo si nesto slabije...hehehehehCRNI_SA je napisao/la:ima sada u gorazdu kup sljiva pa se prijavite mozda osvojiteBrneeH je napisao/la:Hahaha cuj nista nije osvojio hahahaCRNI_SA je napisao/la:dzaba vam primit cete opet 6 komada i odakle pare realu klub nista nije osvojio osim mozda da ga kralj ne finansira
hahaha![]()
pu
sta su osvojili ove sezonee ?? hahaBrneeH je napisao/la:Hahaha cuj nista nije osvojio hahahaCRNI_SA je napisao/la:dzaba vam primit cete opet 6 komada i odakle pare realu klub nista nije osvojio osim mozda da ga kralj ne finansira
hahaha![]()
pu
sto se tice najboljeg igraca, mislim ne jos dugo sad cemo ga mi imattBrneeH je napisao/la:Kod: Označi sve
Historically, Real Madrid is Spain's most successful team, having won 57 domestic trophies, and one of the most recognized football clubs in the world, having won 15 European trophies, making them the second most winning team in Europe and third in the world for official international competition won, all recognized by UEFA and FIFA. The club was placed first in the FIFA Clubs of the 20th Century's selection on 23 December 2000.[78] It also received the FIFA Order of Merit in 2004.[79] Added to this, Real is allowed to wear the UEFA Badge of Honour on their shirt during UEFA Champions League matches as they have won more than five European Cups.[11]
![]()
Sta ce nam viseal et da ne budete dosadni imamo najboljeg igraca svijeta u svom timu, imamo drugog najboljeg igraca u svom timu..ma pusti to imamo pare!
Ti bas glup,corav il se pravis budala koji ti je klinac,iskuliraj spamas ,tema je BARCELONA ne fc FrancoBrneeH je napisao/la:![]()
Real Madrid = 31 La Liga, 9 UEFA CL
a pitam te gdje su sad ??miky_hz je napisao/la:Ti bas glup,corav il se pravis budala koji ti je klinac,iskuliraj spamas ,tema je BARCELONA ne fc FrancoBrneeH je napisao/la:![]()
Real Madrid = 31 La Liga, 9 UEFA CL
Upravo tako. FC Franco.miky_hz je napisao/la: Ti bas glup,corav il se pravis budala koji ti je klinac,iskuliraj spamas ,tema je BARCELONA ne fc Franco