Kome se to ja ulizujem bgti vidjeces ti sutra svoje,ima da te udaram od Sickog do Slavinovica,a bgmi velika je razdaljina izmedju ta dva naselja ne bi ti bio u kozi..na kraju da vidis da nisam zao covjek,vodim te na panonska jezera da se okupas
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
muhovic je napisao/la:
..hehe ..ma zezz se ..kad smo vec kod Istocne Bosne,zemljaci smo onda
Meni roditelji i skoro sva ostala rodbina iz Foče, moji roditelji i još neki došli za vrijeme rata u Zenicu i tu smo se i sestra i ja rodili, neki su otišli u Sarajevo pošto zna se kakvi su sve zločini bili u Foči za vrijeme rata.....
Ljudi, trebam pomoć, jaran mi otvara firmu i mi cijeli dan mozgamo kako će se firma zvati ali nam ništa ne pada na pamet, dajte malo pomozite....
Trgovinska firma koja će prodavati sve i svašta....
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
hilmo je napisao/la:Ljudi, trebam pomoć, jaran mi otvara firmu i mi cijeli dan mozgamo kako će se firma zvati ali nam ništa ne pada na pamet, dajte malo pomozite....
Trgovinska firma koja će prodavati sve i svašta....
S & S
Sve i svasta
Stoje dva lika, i kazu jedan drugom
Mogli smo u S i S da vidimo sta ima
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
harry_90 je napisao/la:Kome se to ja ulizujem bgti vidjeces ti sutra svoje,ima da te udaram od Sickog do Slavinovica,a bgmi velika je razdaljina izmedju ta dva naselja ne bi ti bio u kozi..na kraju da vidis da nisam zao covjek,vodim te na panonska jezera da se okupas
Ja samo znam onu džadu od Panonskog kroz park pa vamo do onih kipova sve isto ukrug
evo spremam se joj kakop ću te nalemati mali Hary
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jao usrano posrana dana
Ali mi ga popravi jedna vijest
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Emir_ZENICA je napisao/la:Slucajno prebacim na Hajat,kad ono zvijezda mozes biti ti.Jao kakvih bisera ima,a najjaci biser je bila plavusa,koja pojma nema o pjevanju al se on razmahala u onom studiju hahahaha ... OPLAKAH !
Almir je nju vec dodao u raju ahahahaha Almire, je l te stid ? ?
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
harry_90 je napisao/la:Kome se to ja ulizujem bgti vidjeces ti sutra svoje,ima da te udaram od Sickog do Slavinovica,a bgmi velika je razdaljina izmedju ta dva naselja ne bi ti bio u kozi..na kraju da vidis da nisam zao covjek,vodim te na panonska jezera da se okupas
Ja samo znam onu džadu od Panonskog kroz park pa vamo do onih kipova sve isto ukrug
evo spremam se joj kakop ću te nalemati mali Hary
tresem se od straha.. cekam te kod kipova,pa te sutam do jezera
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Emir_ZENICA je napisao/la:Slucajno prebacim na Hajat,kad ono zvijezda mozes biti ti.Jao kakvih bisera ima,a najjaci biser je bila plavusa,koja pojma nema o pjevanju al se on razmahala u onom studiju hahahaha ... OPLAKAH !
[youtube][/youtube]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA JAAA UMRO HAHAHAHAHAHAHAHA KOMA ZNAČI OOOMMMGGG KAKVIH TROLOVA IMA PA TO NIJE HUMANO
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!