Šta se radi u vašim gradovima?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pozdrav i tebi ,jesi imao prije profil(nešta slično je bilo) ,u nas nema ništa vrijeme nije baš najbolji ,a slave se dani otpor danas>Maestro je napisao/la:Pozdrav narode, evo moj prvi post nek' bude na ovoj temi.![]()
Šta se radi u vašim gradovima?
muhovic je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Seselj ipak ostaje u Hagu,odbijen je njegov zahtjev za oslobadjanjem.![]()
Unica_Liverpool_ je napisao/la: _________________
Šta ima legendo, ko diro?????
Gdje si na medenom ? Kako slusa zena ? Planirate li djecu uskoromajestic24 je napisao/la:Pa gdje ste jarani...evo ja nasao malo vremena na medenom da trknem do internet centra. Sta ima novog,kako ste mi vi??
To on dosao do Sarajeva i lemao teSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja danas izlazi iz skole kad me opali nekakav lik sve me od zid udarao pun sam modrica i rana :s
Sve te zanima,sto nisi pitao gdje su da dodjes da ih posjetis..Samo F.K.S !! je napisao/la:Gdje si na medenom ? Kako slusa zena ? Planirate li djecu uskoromajestic24 je napisao/la:Pa gdje ste jarani...evo ja nasao malo vremena na medenom da trknem do internet centra. Sta ima novog,kako ste mi vi???
hehe,za sada ne...samo ako mi se mozda ne omakne. Ma otisao sam na jedan ranc. Nije mi se islo na more jer nemam auta a nisam stigao drugo da kupim.Samo F.K.S !! je napisao/la:Gdje si na medenom ? Kako slusa zena ? Planirate li djecu uskoromajestic24 je napisao/la:Pa gdje ste jarani...evo ja nasao malo vremena na medenom da trknem do internet centra. Sta ima novog,kako ste mi vi???
Aha legendo, znaš da si ti meni najdraži forumašlegenda reala je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la: _________________
Šta ima legendo, ko diro?????
ma ništa ,nije me niko diro ,nego ja idem od grada do grada i sređujem ove papke ,juče Pumu ,danas malog Sarajliju ,sutra sam u Tuzli kod malog Harya ,a sa Internistom ću se dogovoriti gdje ćemo se naći ,meni Bihać daleko ,njemu Goražde (s kraja na kraj ) pa ćemo vidjeti ,joj da vidiš kako ih lemam to su ti papci neviđeni ,nigdje ih zavukli se u mišije rupe ovih dana ,a inače su non stop na forumu![]()
Unica_Liverpool_ je napisao/la:
Aha legendo, znaš da si ti meni najdraži forumaš.....
harry_90 je napisao/la:To on dosao do Sarajeva i lemao teSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja danas izlazi iz skole kad me opali nekakav lik sve me od zid udarao pun sam modrica i rana :slik se ne sali izgleda,blago tebi ti danas dobio,meni valja sutra i to bas kad idem u carsiju sa rajom,neces supak da odgodi za nedelju,kaze ne radi taj dan..
A ckapi udara sa ledja ne smije lice u lice,bacicu ga u Drinu hocu majkemi
hahahha sta ces,tu se skupi u jednom danu 14.000 dusa,kao pola Gorazdalegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:To on dosao do Sarajeva i lemao teSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja danas izlazi iz skole kad me opali nekakav lik sve me od zid udarao pun sam modrica i rana :slik se ne sali izgleda,blago tebi ti danas dobio,meni valja sutra i to bas kad idem u carsiju sa rajom,neces supak da odgodi za nedelju,kaze ne radi taj dan..
A ckapi udara sa ledja ne smije lice u lice,bacicu ga u Drinu hocu majkemi
udaraću ja tebe i sa prijeda i od pozadi ,bićeš ti bačen u onu vašu rupu (iskopali rupu nasuli vode i kupaju se![]()
)
Nego šta ima u Tuzli đe su Tuzlanke kako je vrijeme tamo
Ma neće legenda ima tu povezanost Istočna Bosnamuhovic je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:
![]()
..i Unica se prepo da Legenda i u Zenicu nebi dolazio
![]()
..heheUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma neće legenda ima tu povezanost Istočna Bosnamuhovic je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:
![]()
..i Unica se prepo da Legenda i u Zenicu nebi dolazio
![]()
.....
ma bogami ko čitavo Goražde moj Hary ,ako samo grad računamo i manje ,i kod nas vrijeme isto ,a Tuzlanke su božanstvene ženeharry_90 je napisao/la: hahahha sta ces,tu se skupi u jednom danu 14.000 dusa,kao pola Gorazdatuzlanske su valjda u kuci,a vrijeme oblacno,ko da ce go.vna padat
vid ovog, pa covjek se tek ozenio, ima svega nekoliko dana, ti bi da vec se baci na posaoSamo F.K.S !! je napisao/la:Gdje si na medenom ? Kako slusa zena ? Planirate li djecu uskoromajestic24 je napisao/la:Pa gdje ste jarani...evo ja nasao malo vremena na medenom da trknem do internet centra. Sta ima novog,kako ste mi vi???