Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
zar ne bi onom marooti bilo bolje da nije kupovao martineza ,krasica i da nije prodao diega
i za pare ulozene na toliko igraca oko 30 mil za ovaj dvojac kupiti 2 beka ,ovako bi to izgledalo i bilo bi 5 puta bolje i jeftinije i siguran sam da bi bili najmanje 4.
------------------gigi-----------------
rb-------bonucci-----chiellini------lb
aqulani-------melo----------marchiso
-----------------diego---------------
--------------aleks--------matrii(fabio)
i za pare ulozene na toliko igraca oko 30 mil za ovaj dvojac kupiti 2 beka ,ovako bi to izgledalo i bilo bi 5 puta bolje i jeftinije i siguran sam da bi bili najmanje 4.
Nije bilo do Marotte, do LDN je bilo, jer on je zahtjevao da se igra 4-4-2 preko krila, i oni su mu kupovali igrače za tu formaciju, e sad jeste da se napravila greške sa Martinezom, ali treba biti realan, pa reći da je on u Cataniji igrao dobro, ali kako je došao u Torino izgubio se. A u vezi Krasića, koliko god imao slabosti, on je ove sezone u ovakvom Juventusu opravdao uloženo Krasić 9 golova, 9 asistencija, za igrača njegovog tipa to je odlično, još mu prva sezonaSilvio B je napisao/la:zar ne bi onom marooti bilo bolje da nije kupovao martineza ,krasica i da nije prodao diega
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Na današnji dan 1958. osvojen 10. Scudetto i tako je Juventus stavio prvu zvijezdicu na svoj dres. Ekipu su predvodili Omar Sivori i John Charles, dok je predsjednik kluba bio pokojni Umberto Agnelli... 
Daily Mail piše kako Liverpool neće učiniti nikakve ustupke Juventusu za transfer Aqulianija, dakle na Juventusu je da plati 16 miliona € ili se bivši igrač Rome vraća u Englesku.
Daily Mail piše kako Liverpool neće učiniti nikakve ustupke Juventusu za transfer Aqulianija, dakle na Juventusu je da plati 16 miliona € ili se bivši igrač Rome vraća u Englesku.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- sarajlija89
- Kontakt:
Nije tacno,skoro nista od navedenog...Koji si ti gloryhunter, moj Sarajlija.slika
Poceo da gleda Serie A tamo oko 96-7. Juve bio najjaci => navijac Juventusa.
Poceo da gleda F1 oko 2000e. Ferrari bio najjaci => navijac Ferrarija.
Poceo da gleda NBA u to vreme. LAL bili najjaci => navijac Lakersa.
Uz to je navijac Federera.
Cenim da navijas jos za Red Wingse, NYY, Patriotse, Bolta, Phelpsa, Contadora, Schlierenzauera...
Kad sam za Juve poceo navijati, sta sam ja tada znao sta je Juventus i ostalo...samo zbog onoga karizmaticnog decka sa brojem 10..ostalo je historija. Gotivio sam i Barcu sa Ronaldom, te Bayern sa Klinsmanom u tom periodu...al definitivno za Juve prevagnulo zbog ADP...
Uh, ma kakva 2000.za NBA...ja sport pratim otkada znam za sebe, tamo oko 96-97, pa i ranije ali sa slabijim sjecanjima........i fudbal i kosarku i sve ostalo....navijo sam normalno tad za Bullse...sjecam se dobro antologijskih finala sa Utahom...do kasno u noc bi ostajao budan, a dijete sam bio....velicanstveni dueli su to bili, jedna od najljepsih uspomena, vezanih za sport, iz djetinjstava su Jordanovi Bullsi...hvala Bogu pa sam to gledo...hehe
Kasnije su propali...dosla generacija LA Lakersa i normalno da cu za njih navijat...za kog cu...
Federer... e prvi teniser za koga sam "navijao" je bio Tomas Muster...nesto mi zanimljivo ime bilo, naravno da ja veze nisam o tenisu imao tada, ali eto..otprilike mozes zakljucit da sam vrlo rano to poceo pratit...Kasnije Aggasi,jer nisam volio Samprasa....Kod zena Martina Hingis...naravno...nisam volio Stefi Graff
Kada se Federer pojavio, meni je Rodick bio zanimljiv, recimo...al od onoga njihovog prvog finala na Wimbledonu...e od tada pocinjem intenzivnije pratiti tenis i Federer je za mene nesto sto ja opisujem sa POETRY IN MOTION...heheh..
Al stvarno dugo sve to pratim...
F1- hos mi vjerovat da sam gledo Scumachera u Benetonu jos....sjecam se.Oduvijek sam za njega navijao...bas oduvijek...i kad nije islo... one sezone kada su Villeneuve,Hakinen ispred bili...lom noge u Silverstoneu...pa navijanje za Irivina da uzme titulu,kad je Mika Salo zamijenio Schumija...jednostavno, oduvijek Ferrari u mom srcu...ko i Italija...valjda kroz Juventus se to odrazilo i na ostale sportove gdje su Talijani...
Sta sam ja znao ko je Ferrari tada,da nije 20 godina imo prvaka i sl....jednostavno, privuce ti paznju necim i to je to..a konjic je konjic hehe...
Izdvojio bih jos Tysona...znaci, lud sam za njim bio..nisam borbe fulio...
Atletika...hm..tad je Green dominanatan bio...nisam ga volio...pa za Boldona navijao..al nije mu nista mogao
Skijanje, Tombe se malo sjecam...a naravno, Herman Meier je bio apsolutno no 1...
i na kraju,sta je pisac htio reci....
Sta zna dijete, das mu vrecu od 100 kg..i ono je odnese...otprilike, to je poruka
Kod mene je stari lud za sportom, tako da sam vrlo rano poceo sve to pratit...iako je bilo ratno i poratno stanje, ali eto...pratim ja to sve mnogo duze, nego sto mislite
i nisam GH, upravo zato jer sam sve to poceo rano pratiti..pa vi procijenite koliko sam svjestan toga izraza bio
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Glup izraz GH, realno ... navijaš za koga navijaš i to je to.
Svaki klub ima svoje dobre i loše periode u historiji tako da svaki navijač više puta prođe kroz te faze kluba ... bio tvoj klub prvi ili deseti ti svejedno navijaš i ne možeš danas navijati a sutra prestati.
Ako neko i odustane od navijanja za klub usljed loših rezultata onda nikad nije ni bio navijač.
Svaki klub ima svoje dobre i loše periode u historiji tako da svaki navijač više puta prođe kroz te faze kluba ... bio tvoj klub prvi ili deseti ti svejedno navijaš i ne možeš danas navijati a sutra prestati.
Ako neko i odustane od navijanja za klub usljed loših rezultata onda nikad nije ni bio navijač.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Juventus i ako je imao ti GH navijača, sad poslije farsopolia je očišćen od toga
! Ne znam neka svako navija za koga hoće, ali najgori su oni koji se šaltaju svake sezone, čas Chelsea, Manchester, Barcelona, Inter.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- SoloJuve26
- Kontakt:
ma svakoima pravo da navija za koga i kad hoce....
eh sad nesto drugo,, jedva cekam tekmu s Chievom..stvarno ako ovdje izgube bodove treba im oduzeti platu naredni 5 mjeseci,
Nemogu vjerovati da smo opet dobili tu neku sansu za LP...
eh sad nesto drugo,, jedva cekam tekmu s Chievom..stvarno ako ovdje izgube bodove treba im oduzeti platu naredni 5 mjeseci,
Nemogu vjerovati da smo opet dobili tu neku sansu za LP...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Barsa prednjači barem u mom nekom širem okruženju. Znao sam samo 2 lika koji su voljeli barsu iz vremena luis enrikea, klajverta ....od desetina osoba kojih poznajem. Danas ih se nakotilo koliko hoćeš, tamo od 2005 i zubinja.juventus 0244 je napisao/la:Juventus i ako je imao ti GH navijača, sad poslije farsopolia je očišćen od toga! Ne znam neka svako navija za koga hoće, ali najgori su oni koji se šaltaju svake sezone, čas Chelsea, Manchester, Barcelona, Inter.
Doduše i chelsi ista stvar. Mada sam blaži prema njima jer su mi među dražim u engleskoj
JUVENTUS, MOGGI: 'DELNERI RESTA'
pa ovo je ludnica ,kako prenosi moggi uprava juvea je odlucila da ne rizikuje totalni remont ekipe sa mazariem na celu(jer bi covjek igrao 3 5 2 ) tako da ce zadrzati del neria
pa ovo je ludnica ,kako prenosi moggi uprava juvea je odlucila da ne rizikuje totalni remont ekipe sa mazariem na celu(jer bi covjek igrao 3 5 2 ) tako da ce zadrzati del neria
http://www.tuttomercatoweb.com/juventus ... bS00ODgwMg
kako saznaje sky skoro je gotova stvar oko dolaska pirla u juve ,u ovom trenutku se govori o garantovanom mjestu medu prvih 11 i plata oko 4.5 mil do 5 mil eura
kako saznaje sky skoro je gotova stvar oko dolaska pirla u juve ,u ovom trenutku se govori o garantovanom mjestu medu prvih 11 i plata oko 4.5 mil do 5 mil eura
Pa to nema šanse, Del Piero nema zagarantovano mjesto u prvi 11, da će ga Pirlo imatiSilvio B je napisao/la:http://www.tuttomercatoweb.com/juventus ... bS00ODgwMg
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Mislio sam ovo ostaviti za poslije, ali haj ionako utamica je tek u ponedjeljak pa možemo malo diskutovati (maštati)!
GOLMANI:
1.Gianluigi Buffon
2.Marco Storrari
ODBRANA:
1.Giorgio Chiellini (stoper)
2.Leonardo Bonucci (stoper)
3.Andrea Barzaglie (stoper)
4.Frederik Sorensen (stoper i desni bek)
5.Andrea Beck (desni bek)
6.Reto Ziegler (lijevi bek)
7.Paolo De Ceglie (lijevi bek)
VEZNI RED:
1.Riccardo Montolivo
2.Felipe Melo
3.Claudio Marchisio
4.Gabriel Appelt Pires
5.Albin Ekdal
6.Pirlo
KRILO:
1.Miloš Krasić
2.Michel Bastos
3.Simone Pepe
4.Alexis Sanchez
NAPAD:
1.Alessandro Del Piero
2.Alessandro Matri
3.Fabio Quagliarella
4.Luca Toni
5.Karim Benzema
6.Guilherme Appelt Pires
Riješiti se:
1.Alexander Manninger (free ističe ugovor)
2.Leandro Rinaudo (vratiti ga Napoliju)
3.Fabio Grosso (prodati za 1 milion, ili ga dati džaba, da mu se bezveze nedaje plata)
4.Armand Traore (vratiti ga u Arsenal)
5.Marco Motta (vratiti ga Romi)
6.Zdenek Grygera (prodati ga za 2-3 miliona)
7.Mohamed Sissoko (iako mi ga žao, ali prodati ga za 9 miliona)
8.Hasan Salihamidžić (free ističe mu ugovor)
9.Jorge Martinez (prodati ga za 6 miliona)
10.Vicenzo Iaquinta (prodati ga za 7 miliona)
11.Amauri (prodati ga za 8 miliona)
12.Sebastian Giovinco (prodati ga za 10 miliona)
13.Tiago (prodat ga za 2 miliona ili dati džaba da ga se samo rješimo)
Kada bi se ovi prodali, zaradilo bi se: 45 miliona, za te pare otkupiti Pepea (7 miliona), Quagliarellu (10.5 miliona), Matrija (15.5 miliona) znači to bi bilo 33 miliona, 12 ostaje za te pare bi se mogao uzeti Montolivo!
Nakon toga kupiti: Andrea Beck (9 miliona), Reto Ziegler (free), Pirlo (free) Bastos (16 miliona), Sanchez (25 miliona), Benzema (25 miliona). Za kupovinu bi se potrošilo 75 miliona!
.......................................Buffon..................................
Beck................Bonucci.......Chiellini...............Bastos (Ziegler)
Krasić.......Montolivo(Marchisio).......Melo.................Sanchez (Bastos)
.........................Quagliarella....Benzema.....................
ili
...................................Buffon...............................
Beck....................Bonucci........Chiellini......................Bastos
.................Marchisio.......Melo.....Montolivo.......................
Krasić.............................Benzema.....................Sanchez
Ja mislim da bi sa ovom ekipom naredne sezone bili konkurentni, ovo je onako na brzinu, ali naravno da ima i bolji rješenja, ali najviše mi se sviđa u svemu ovome da bi imali klupu jaku: (npr, Barzaglie, Sorensen, Aquilani, Ziegler, Marchisio, Pepe, Pirlo, Matri, Del Piero .....). Ali ako bi imali još para na raspolaganju kupiti još jednog solidnog igrača kao zamjenu na desnom krilu, e to bi bila fina ekipica
(a možda i ne treba mogao bi Pepe biti zamjena Krasiću)!
GOLMANI:
1.Gianluigi Buffon
2.Marco Storrari
ODBRANA:
1.Giorgio Chiellini (stoper)
2.Leonardo Bonucci (stoper)
3.Andrea Barzaglie (stoper)
4.Frederik Sorensen (stoper i desni bek)
5.Andrea Beck (desni bek)
6.Reto Ziegler (lijevi bek)
7.Paolo De Ceglie (lijevi bek)
VEZNI RED:
1.Riccardo Montolivo
2.Felipe Melo
3.Claudio Marchisio
4.Gabriel Appelt Pires
5.Albin Ekdal
6.Pirlo
KRILO:
1.Miloš Krasić
2.Michel Bastos
3.Simone Pepe
4.Alexis Sanchez
NAPAD:
1.Alessandro Del Piero
2.Alessandro Matri
3.Fabio Quagliarella
4.Luca Toni
5.Karim Benzema
6.Guilherme Appelt Pires
Riješiti se:
1.Alexander Manninger (free ističe ugovor)
2.Leandro Rinaudo (vratiti ga Napoliju)
3.Fabio Grosso (prodati za 1 milion, ili ga dati džaba, da mu se bezveze nedaje plata)
4.Armand Traore (vratiti ga u Arsenal)
5.Marco Motta (vratiti ga Romi)
6.Zdenek Grygera (prodati ga za 2-3 miliona)
7.Mohamed Sissoko (iako mi ga žao, ali prodati ga za 9 miliona)
8.Hasan Salihamidžić (free ističe mu ugovor)
9.Jorge Martinez (prodati ga za 6 miliona)
10.Vicenzo Iaquinta (prodati ga za 7 miliona)
11.Amauri (prodati ga za 8 miliona)
12.Sebastian Giovinco (prodati ga za 10 miliona)
13.Tiago (prodat ga za 2 miliona ili dati džaba da ga se samo rješimo)
Kada bi se ovi prodali, zaradilo bi se: 45 miliona, za te pare otkupiti Pepea (7 miliona), Quagliarellu (10.5 miliona), Matrija (15.5 miliona) znači to bi bilo 33 miliona, 12 ostaje za te pare bi se mogao uzeti Montolivo!
Nakon toga kupiti: Andrea Beck (9 miliona), Reto Ziegler (free), Pirlo (free) Bastos (16 miliona), Sanchez (25 miliona), Benzema (25 miliona). Za kupovinu bi se potrošilo 75 miliona!
.......................................Buffon..................................
Beck................Bonucci.......Chiellini...............Bastos (Ziegler)
Krasić.......Montolivo(Marchisio).......Melo.................Sanchez (Bastos)
.........................Quagliarella....Benzema.....................
ili
...................................Buffon...............................
Beck....................Bonucci........Chiellini......................Bastos
.................Marchisio.......Melo.....Montolivo.......................
Krasić.............................Benzema.....................Sanchez
Ja mislim da bi sa ovom ekipom naredne sezone bili konkurentni, ovo je onako na brzinu, ali naravno da ima i bolji rješenja, ali najviše mi se sviđa u svemu ovome da bi imali klupu jaku: (npr, Barzaglie, Sorensen, Aquilani, Ziegler, Marchisio, Pepe, Pirlo, Matri, Del Piero .....). Ali ako bi imali još para na raspolaganju kupiti još jednog solidnog igrača kao zamjenu na desnom krilu, e to bi bila fina ekipica
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 04 maj 2011, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Ponos Torina
- Kontakt:
Krasic me pravo razocarao...Mislio sam da ima vise kvaliteta jednostavno poceo je da igra ograniceno i lose,da li je to do trenera sto mu neda neke slobode ili je to slaba forma ili njegovo neznanje.....Nema vise onih laganih pretrcavanja,u svakoj utakmici isti dribling i zabijanje u protivnickog igraca po 20-30 puta,losi centarsutevi,netacna dodavanja,slabo trci....
Samo se nadam da necemo dovoditi Montoliva i njemu slicne foke koje su vuku kao sline po terenu...
Rolando bi bio odlican izbor,Bonucci isto razocaravajuci ove sezone,o bekovima nemam rijeci 0 velika.....
Rasprodati ovbe neke igrace i dovesti 3 kvalitetna igraca nego dovoditi pola tima,nadam se da ce se uprava opametiti vec jednom i prestati dovoditi neke polovnjake...
Samo se nadam da necemo dovoditi Montoliva i njemu slicne foke koje su vuku kao sline po terenu...
Rolando bi bio odlican izbor,Bonucci isto razocaravajuci ove sezone,o bekovima nemam rijeci 0 velika.....
Rasprodati ovbe neke igrace i dovesti 3 kvalitetna igraca nego dovoditi pola tima,nadam se da ce se uprava opametiti vec jednom i prestati dovoditi neke polovnjake...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
@juventus 0244, sa ugla obicnog posmatraca, ovo djeluje vrlo fino. Ne znam koliko je realno, ali ekipa bi vjerovatno bila konkurentna samom vrhu.
Jedina zamjerka bi mi bila sto nisi 'doveo' jos jednog stopera. Uredu, stoperski par Bonuci-Kijelini djeluje dobro, ali pogledaj njihove zamjene u slucaju recimo povreda.. Sorensen je izuzetno talentovan i perspektivan stoper (kao i bek, ali ja bih ga gurao ka stoperu), ali tesko da on moze biti direktna zamjena jednom od ove dvojice. Barzalji mi ne djeluje nesto superiorno...
Eto, tu bi, po mom misljenju, trebali dovesti jednog odlicnog stopera (po mogucnosti naravno iz Italije.. Zapata iz Udinezea mozda.. nisam bas upoznat sa trenutnom stoperskom situacijom u Italiji), dok ostalo, kao sto gore napisah, djeluje dosta dobro.
Jedina zamjerka bi mi bila sto nisi 'doveo' jos jednog stopera. Uredu, stoperski par Bonuci-Kijelini djeluje dobro, ali pogledaj njihove zamjene u slucaju recimo povreda.. Sorensen je izuzetno talentovan i perspektivan stoper (kao i bek, ali ja bih ga gurao ka stoperu), ali tesko da on moze biti direktna zamjena jednom od ove dvojice. Barzalji mi ne djeluje nesto superiorno...
Eto, tu bi, po mom misljenju, trebali dovesti jednog odlicnog stopera (po mogucnosti naravno iz Italije.. Zapata iz Udinezea mozda.. nisam bas upoznat sa trenutnom stoperskom situacijom u Italiji), dok ostalo, kao sto gore napisah, djeluje dosta dobro.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... re-the-big
Evo i razloga za vas los plasman. Igra na kontranapade donosi rezultate, ali ne i protiv manjih klubova.
@juventus 0244
Mnogo ti je to nerealno sto si napisao.
Pirlo ce vas sasvim sigurno unazaditi. Montolivo je dobro pojacanje. Ziegler za dz je extra pojacanje. Nemate nikakvu sansu da uzmete Sancheza, a jako tesko mozete i do Benzeme. 45 milja za ove levate, koje si nabrojao, je smesno.
Evo i razloga za vas los plasman. Igra na kontranapade donosi rezultate, ali ne i protiv manjih klubova.
@juventus 0244
Mnogo ti je to nerealno sto si napisao.
Pirlo ce vas sasvim sigurno unazaditi. Montolivo je dobro pojacanje. Ziegler za dz je extra pojacanje. Nemate nikakvu sansu da uzmete Sancheza, a jako tesko mozete i do Benzeme. 45 milja za ove levate, koje si nabrojao, je smesno.
@polga
Bilo je već nekakvih kontakta sa Rolandom iz Porta on bi odlično sjeo, ali ako se to desi oni bi Chiellinia na lijevog beka. Iako bi ja poslao Bonuccia na klupu, a Rolando....Chiellini bi igrali stopere, ali problem je što su Bonuccia platili 15 milona, i da sad sjedi na klupi.
@magica
A i nije toliko nerealno, možda ima odstupanja gore dole, ali može se sve ovo odraditi, samo treba zasukati rukave
Ma nisu svi levati ima Martinez, Amauri, Iaquinta, možda nisu za Juve, ali za druge ekipe bi bili ok
! A Sissoko i Giovinco nisu levati
! A ovi ostali i nemaju neku cijenu
Bilo je već nekakvih kontakta sa Rolandom iz Porta on bi odlično sjeo, ali ako se to desi oni bi Chiellinia na lijevog beka. Iako bi ja poslao Bonuccia na klupu, a Rolando....Chiellini bi igrali stopere, ali problem je što su Bonuccia platili 15 milona, i da sad sjedi na klupi.
@magica
A i nije toliko nerealno, možda ima odstupanja gore dole, ali može se sve ovo odraditi, samo treba zasukati rukave
Ma nisu svi levati ima Martinez, Amauri, Iaquinta, možda nisu za Juve, ali za druge ekipe bi bili ok
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 04 maj 2011, 17:14, ukupno mijenjano 3 puta.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- sarajlija89
- Kontakt:
While it’s true Pirlo is older, all of his passing ability, technique, and vision is still very much there. Pirlo has become less mobile than he once was, but statistics can prove that he’s only marginally less effective…
You may be interested to know, that last season, Pirlo completed 2219 passes out of 2511 – that’s a staggering 88% – not only is it the highest number of passes completed in Serie A, but also the best percentage in the league. (narrowly shading pizzaro’s 87.9%, however, he only completed 1696 passes)
Pirlo also made 73 tackles/interceptions last season, but the best is yet to come – he only lost the ball 52 times ALL SEASON- which is despite the huge amount of time on the ball he has! And to those who say he only passes sideways or backwards? 71% of his passes were in the opposition half! Once again, the highest in Serie A.
So if Pirlo himself hasn’t really declined, what’s causing him to be limited? Unfortunately, it’s the players in front of him.
The problem isn’t Pirlo’s passing, the reason why he doesn’t have as many assists nowadays is simple, the players in front of him (bar pato) simply don’t make enough runs, neither are they clinical enough to finish many of the chances they do manage to reach.
If Milan truly want to get the best out of Pirlo (and as the stats show, it would be worthwhile if they did) they need to add more runners! An athletic central midfielder is a must, just someone who’ll get forward in front of the midfield and make those runs for him to pick out! Attacking full backs would get more from Pirlo too, as they surge forward with pace!
It’s no coincidence, that Xavi does so well at Barcelona, technically, he’s a similar player to Pirlo, and they’re on a similar level of ability too, but once glance at the barcelona team shows who they have making runs – Dani Alves, Iniesta, Messi, Pedro, Bojan etc are allmobile and make forwar runs! If you swap Pirlo and Xavi, I’m pretty sure Pirlo would get almost as many assists as Xavi in Barcelona, whereas Xavi wouldn’t get many more than Pirlo has at Milan!
So, to all the doubters, hear this – Pirlo is absolutely crucial to Milan’s success, and if they want to win trophies, getting the most from him is their best shot.
By Hefin Davies, Rossoneri Blog
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Evo jos jednog smesnog lika. Dobro ljudi, ima li medju vama iole realnih ljudiPonos Torina je napisao/la:Krasic me pravo razocarao...Mislio sam da ima vise kvaliteta jednostavno poceo je da igra ograniceno i lose,da li je to do trenera sto mu neda neke slobode ili je to slaba forma ili njegovo neznanje.....Nema vise onih laganih pretrcavanja,u svakoj utakmici isti dribling i zabijanje u protivnickog igraca po 20-30 puta,losi centarsutevi,netacna dodavanja,slabo trci....![]()
![]()
Pa Krasic nije Messi ili CR7 da moze sam da dobija utakmice. To sto bi vi hteli da on sam nosi ekipu cele sezone, to se ne uklapa u zdravu logiku. Em sto igra bez predaha 14-15 meseci, em losi saigraci i atmosfera u klubu, em nova liga u kojoj ga sudije ne stite, i u kojoj ga uvek biju i udvajaju. Jbga, dajte 100 milja za CR7 pa trazite da vas nosi celu sezonu. Nek svi igraci doprinesu timu onoliko koliko je to Krasic uradio ove sezone, za vas onda nema brige. Ovako, osudjujete coveka i neku krivicu mu stavljate na dusu, a on covek u top5 najboljih pojacanjanja u Serie A ove sezone.
Hvala ti sto si nas prosvijetlio.MaGiCa je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... re-the-big
Evo i razloga za vas los plasman. Igra na kontranapade donosi rezultate, ali ne i protiv manjih klubova.![]()
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Juventino je napisao/la:Hvala ti sto si nas prosvijetlio.MaGiCa je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... re-the-big
Evo i razloga za vas los plasman. Igra na kontranapade donosi rezultate, ali ne i protiv manjih klubova.![]()
Dao sam link za clanak, koji je po mom misljenju korektno napisan. Ako to nazivas "prosvetljenjem", onda OK.
Idi i satavljaj fantasy transfere po kojima se za poluigrace i ispusene lule dobija 40ak mE, a WC igraci polomise noge da dodju do Torina.