FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jubitubi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jubitubi » 04 maj 2011, 11:53

Da,jesam,to me bas frustrira.Da li tebe frustrira sto smo mi osvojili 6 bodova vise?

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 04 maj 2011, 11:56

[quote="fczeljoMoraćeš se fino uozbiljiti i okupati.

Provokator si jer pišeš i diskutuješ totalno nepovezano, onako kako tebi odgovara.

Ja prvo nisam nigdje spomenuo da se Borcu šilji, samo mi je pun q priče kako se nama šilji (a očigledno vidimo kako nam se šilji da su nam igrači u životnoj opanosti :roll: ). Da li se Borcu šilji to ćemo danas svi vidjeti - da li će Rudar biti agresivan kao Čelik i da li će Vukasović imati jednak kriterij kao u Zenici.

Dalje: Jesi li ti ironično spomenuo "Željin turbo napad"? Ja sam ti dao dokaz da ne samo da Željo o odnosu na vas ima turbo napad, već da pola lige u odnosu na Borac ima turbo napad. To ni u jednoj normalnoj ligi na svijetu nema da ekipa koja je u donjem domu zabije više golova od ekipe koja je prva na tabeli. Da ekipa koja je treća odozdo kasni svega 5 golova za prvom? Jel ti sad jasno?

Npr ove sezone u Bundesligi Eintracht koji je trenutno treći odozdo kasni za Borusijom 34 gola. Ili da Bundesligu skratimo na broj klubova u Premijer ligi, pa da za primjer uzmemo Koln kao 14.plasiranu ekipu, možemo vidjeti da za prvakom kasne 21 gol. Ako Velež nekome zabije 5 komada, stiže prvaka po postignutim golovima.[/quote]

ajde danas em imam malo vise vremena em sam doro rasplozen, pa cu se upustiti i u nesuvisle rasprave :)

vidi mali, pogledaj gol razliku odnosno omjer primljenih i datih golova pa da nastavimo, jer sam broj dantih golova sam po sebi nista ne znaci. reci mi onda koliko to ekipa ima bolju go razliku od borca kad to provjeris

Kako rece jubitubi, vi ste u jednoj utakmici dali 8 golova i mislis da je to sa argument kako igrate super ofanyivni fudbal.

Igrate lose bolan, to svak ko se razumije u fudbal moze objektivno da kaze, ni borac ne igra ko barselona, al igra tvrdo i konstantno, vi za razliku od borca nemate alternativu u igri.
Nema dileme da zeljeznicar ima pristojnu ekipu ali isto tako jedan procitan sistem igre koji sad vec tesko prolazi.

90_godina_ponosa
Kontakt:

Post Postao/la 90_godina_ponosa » 04 maj 2011, 11:58

nevjerovano je koliko ima ovih teoretičara zavjere koji ne vjeruju ni svojim očima. pokažeš im snimak, al jok, oni i dalje ubijeđeni da željo kupuje sudije. znaju oni najbolje, šta će snimak...

REANIMATOR
Kontakt:

Post Postao/la REANIMATOR » 04 maj 2011, 11:58

& везе " % & $ ? ?,а " уз $ ' је " " у "(ту су $ % по & ")?
$ ' $ 2 сезоне пуно ?,па % ' $,& ' ?, у провенству 3. " 5. !
& ' ? " потпуно ?,& ' " не ' " $ ' % ? ? ?,$ су ' " $ $ ? ?," је на ? & %,јер га " " ?.
? &,& ",& & ?!

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 04 maj 2011, 11:59

Zamolio bih moderatore da obrate malo vise paznje na pojedine frikove, koji svaki dan redovno dolaze da se lijece, na temi najtrofejnijeg i jos uvijek aktuelnog sampiona nase drage BiH. Svaki dan moram da citam ista prepucavanja i tako u nedogled . Shvatam da neko moze biti iskompleksiran ali ovako ponasanje prelazi granice opsjednutost,i ipak je to samo sport. Zeljeznicar za zivot cijeli !
Željezničar za život cijeli !

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 04 maj 2011, 12:03

rusina_jr je napisao/la:Zamolio bih moderatore da obrate malo vise paznje na pojedine frikove, koji svaki dan redovno dolaze da se lijece, na temi najtrofejnijeg i jos uvijek aktuelnog sampiona nase drage BiH. Svaki dan moram da citam ista prepucavanja i tako u nedogled . Shvatam da neko moze biti iskompleksiran ali ovako ponasanje prelazi granice opsjednutost,i ipak je to samo sport. Zeljeznicar za zivot cijeli !
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 04 maj 2011, 12:06

jovanbl je napisao/la:
ajde danas em imam malo vise vremena em sam doro rasplozen, pa cu se upustiti i u nesuvisle rasprave :)

vidi mali, pogledaj gol razliku odnosno omjer primljenih i datih golova pa da nastavimo, jer sam broj dantih golova sam po sebi nista ne znaci. reci mi onda koliko to ekipa ima bolju go razliku od borca kad to provjeris

Kako rece jubitubi, vi ste u jednoj utakmici dali 8 golova i mislis da je to sa argument kako igrate super ofanyivni fudbal.

Igrate lose bolan, to svak ko se razumije u fudbal moze objektivno da kaze, ni borac ne igra ko barselona, al igra tvrdo i konstantno, vi za razliku od borca nemate alternativu u igri.
Nema dileme da zeljeznicar ima pristojnu ekipu ali isto tako jedan procitan sistem igre koji sad vec tesko prolazi.
E tu sam te čekao:

Je li ovo što ti sve pišeš dokaz da se Želji šilji? Ili je dokaz TV snimak?

Naravno da nije bitno koliko ko zabije golova, nego koliko ko osvoji bodova, ali je čudno vidjeti na tabeli da zadnja ekipa ne zaostaje puno za prvom, jel tako?

Ti si brate potegno pitanje šiljenja, pa onda našeg napada i sad sve to navodiš kao nerelevantne pokazatelje?

Zato ti kažem da si provokator.

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 04 maj 2011, 12:11

jubitubi je napisao/la:Da,jesam,to me bas frustrira.Da li tebe frustrira sto smo mi osvojili 6 bodova vise?
Ja nisam spominjao tu vasu bodovnu prednost, a ti osmicu protiv Leotara spominjes na tri razlicite teme. Imate 6 boba vise, ali vidimo se na kraju sezone... da te podsjetim, ima jos tekmi do kraja sezone. Kako ja vidim na Grbavici cemo da "pricamo" o tituli...

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 04 maj 2011, 12:12

Imal' negdje slučajno link za ovu tekmu danas???
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 04 maj 2011, 12:13

fczeljo je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:

E tu sam te čekao:

Je li ovo što ti sve pišeš dokaz da se Želji šilji? Ili je dokaz TV snimak?

Naravno da nije bitno koliko ko zabije golova, nego koliko ko osvoji bodova, ali je čudno vidjeti na tabeli da zadnja ekipa ne zaostaje puno za prvom, jel tako?

Ti si brate potegno pitanje šiljenja, pa onda našeg napada i sad sve to navodiš kao nerelevantne pokazatelje?

Zato ti kažem da si provokator.

Netacno, odnosno izvrtanje istine, ako bi pogledao gol razliku vidio bi da zadnja ekipa pa onda sve redom znacajno zaostaju za borcem !

Ja nisam potegao pricu o siljenju, drugi su je potegli ja sam samo iznio svoj stav.

Nekad je blesavo i bezobrazno praviti ljude budalama, ok i ako se silji silji se, al nepristojno je trugati se necijoj inteligenciji govoreci kako se zelji ne silji, silji se jasta da se silji, i to nioje teorija zavjere nikakve, tu samo rade pare ko placa za njega se silji.
ALi ipak postoje granice, bezobraznog siljenja, (sviranje ocigledno nepostojecih penala itd ) to se moze nazvati i otimanje, i obicnog siljenja koje se ogleda u tolerisanju faulova, davanju prekida blizu sesnaesterca itd.. sto se moze nazvati navlacenjem

a sad zbog cega je zeljo navukao opsti animozitet svih koji za njega ne naviajju zakljuci sam

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 maj 2011, 12:17

jubitubi, ako se silji zelji kako to da ste vi prvi, nikako mi nije jasno, gubimo kuci od sloboder i od svakog onog ko nije doso na grbavicu i skino gace, ne kontam sta hoces da kazes da se nama silji ali vi ste toliko bolje da je to za nepovjerovat...

jos ces reci da je i protiv celika siljeno za nas? u kupu protiv vas (kad ste jednom dobacili do gola) siljeno za nas...
Zadnja izmjena: nick, dana/u 04 maj 2011, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

90_godina_ponosa
Kontakt:

Post Postao/la 90_godina_ponosa » 04 maj 2011, 12:18

nick je napisao/la:jubitubi, ako se silji zelji kako to da ste vi prvi, nikako mi nije jasno, gubimo kuci od sloboder i od svakog onog ko nije doso na grbavicu i skino gace, ne kontam sta hoces da kazes da se nama silji ali vi ste toliko bolje da je to za nepovjerovat...
ma oni su toliko kvalitetni, da im niko ništa ne može :?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 maj 2011, 12:51

Mozda bi se trebali okrenuti danasnjoj utakmici,cirkus oko Zenice je privremeno okoncan,sasvim sigurno ce uslijediti nastavak,gdje cemo mi,nadam se,biti malo spremniji nego sto smo bili u zadnjoj gostujucoj utakmici...prvenstvo se nastavlja i slijedi utakmica protiv Slavije,gdje bi,bar kako tabela govori,trebalo da se uknjize nova tri boda...da li ce biti lako,ne znam,da smo favoriti,jesmo...svidja mi se postavka tima koju je vidio Stole na treningu,dobro je da odmaramo Besliju,Culuma i Stanica pred derbi,a ova postavka nije losa i trebala bi da nam donese novu radost na kraju utakmice...ne vjerujem da ce biti lagana i visoka pobjeda,ali bi trebalo malo da nam se otvori i vrlo vazno pred derbi da nas krene sa realizacijom...isto tako utakmica koja se desila u Zenici bi trebala da motivise nase igrace i da se konacno postave kako treba i da se zna ko je gazda u nasem dvoristu,jer prakticno moramo dobiti sve do kraja prvenstva,moramo biti savrseni...taj inat nam moze mnogo pomoci u realizaciji svega toga i ne sumnjam da ce igraci naci motiva i da ce sa puno trke napraviti dosta sansi od kojih ce se nekoliko realizovati...sretno plavi !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 04 maj 2011, 12:51

Tako će oni najvatreniji navijači Sarajeva odnosno Željezničara za sjevernu i južnu tribinu morati izdvojiti po 6 KM. Za istočnu tribinu ulaznica košta 10, a za zapadnu 12 KM.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 04 maj 2011, 13:37

Ide jedan win za Sarajevsku raju u inat Banjalucanima 8-) 8-) 8-)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 04 maj 2011, 13:38

Prijedor je napisao/la:Ide jedan win za Sarajevsku raju u inat Banjalucanima 8-) 8-) 8-)
ako Bog da :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 maj 2011, 13:46

Prijedor je napisao/la:Ide jedan win za Sarajevsku raju u inat Banjalucanima 8-) 8-) 8-)
Valjda vas zbog toga neće ovi banjalučki forumaši linčovati :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 04 maj 2011, 13:51

babilonTM je napisao/la:Tako će oni najvatreniji navijači Sarajeva odnosno Željezničara za sjevernu i južnu tribinu morati izdvojiti po 6 KM. Za istočnu tribinu ulaznica košta 10, a za zapadnu 12 KM.

moram istaci da je ovo za pohvalu potez ,10 km sam ocekivao valjda navika al 6 km je bas prihvatljivo u ovim vremenima , nadam se da ce derby poceti da se podize na veci nivo kako po igri tako i po atmosferi iskreno dosta mi je prepucavanja i dizanja tenzija , kakve utakmice sa borcem ,sirokim ,velezom itd, utakmica sa sarajevom je posebna , ove god. smo izgleda jaci al i to nemora znaciti ,derby je derby kad se sjetim kad smo mi losi bili onaj period pa smo jedino za derby zablistali tako da sto se tice snaga to je u pet deka nek bolji pobjedi a nadam se zeljoooooooo....

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 maj 2011, 13:52

Ovo ce da bude derbi. 8-) :) Potrudite se da ispunite jug.Ulaznice nisu skupe,a sad se borite za titulu,mislim da ce te vi to ispuniti i dati jos jednu velicinu ovom derbiju. :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

90_godina_ponosa
Kontakt:

Post Postao/la 90_godina_ponosa » 04 maj 2011, 13:54

bob je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Tako će oni najvatreniji navijači Sarajeva odnosno Željezničara za sjevernu i južnu tribinu morati izdvojiti po 6 KM. Za istočnu tribinu ulaznica košta 10, a za zapadnu 12 KM.

moram istaci da je ovo za pohvalu potez ,10 km sam ocekivao valjda navika al 6 km je bas prihvatljivo u ovim vremenima , nadam se da ce derby poceti da se podize na veci nivo kako po igri tako i po atmosferi iskreno dosta mi je prepucavanja i dizanja tenzija , kakve utakmice sa borcem ,sirokim ,velezom itd, utakmica sa sarajevom je posebna , ove god. smo izgleda jaci al i to nemora znaciti ,derby je derby kad se sjetim kad smo mi losi bili onaj period pa smo jedino za derby zablistali tako da sto se tice snaga to je u pet deka nek bolji pobjedi a nadam se zeljoooooooo....
pa napokon je neko sjeo i sabrao 2+2 i shvatio da je bolje ovako, a ne dizat cijene u nebesa. iskreno, derbi se preselio na tribine, ne sjećam se kad sam pogledao utakmicu između želje i sarajeva da je bila za pamćenje. ma šta za pamćenje, da se moglo o njoj pričat dan poslije. u zadnje vrijeme gledamo sev, samo ne zanimljiv fudbal na derbiju.
Zadnja izmjena: 90_godina_ponosa, dana/u 04 maj 2011, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: OldTownDistrict, Tatamata1946 i 50 gostiju.