Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
lolo d pitar
-
Kontakt:
Postao/la lolo d pitar » 19 jun 2009, 14:16
muamer_15 je napisao/la:neno sto nemamo nikakvih sansi za eurocup,citao sam jednu izjavu bukve kaze mozda dobijemo sansu da igramo kvalifikacije za eurocup vrijedi pokusati iako je tesko,cuj ikonic u igokeu ne vjerujem
pa sto ne,ikona ima kvaliteta za igokeu,a jos je i srbin,sve se poklapa

-
neno#4
-
Kontakt:
muamer_15 je napisao/la:neno sto nemamo nikakvih sansi za eurocup,citao sam jednu izjavu bukve kaze mozda dobijemo sansu da igramo kvalifikacije za eurocup vrijedi pokusati iako je tesko,cuj ikonic u igokeu ne vjerujem
nije da je tesko vec apsolutno nema sanse da se igra eurocup...to je on spominjao u jednom intervjuu u avazu,kada smo bili prvi na kraju lige 8....zna se vec ko igra eurocup,a za ikonu se nista ne spominje,sigurno igosi cekaju rasplet sa wild card....mislim da mi sa jos jednim playem zatvaramo roster,a time i finansijski dio....samo se bojim da ne bude kao prosle godine sa centrom pa na kraju nista...ali dosada je ozbiljnost pokazana tako da se ne bi to trebalo desiti....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
-
muamer_15
-
Kontakt:
ma ja mislim da ce nas zovnuti u kvalifikacije,nije to jos nista odluceno a ima i pozivnica prosle godine je dobio fmp vidjecemo ko ce ove
-
neno#4
-
Kontakt:
ma mrsko mi se vise prepirati,a vidjeces da nema od toga nista-kakva pozivnica prije ce dati ekipi iz svajcarske nego nama,i onda smo igrali eurocup zato sto je bilo puno ekipa,zato sto smo bili europski sampioni,i zato sto su mnogi lobirali za nas....ali eto valjda ti znas da ce nas zovnuti u kvalifikacije....
procitaj ovo molim te ako znas engleski,izvlacenje je 8. jula....
http://www.euroleague.net/news/i/50169/180
Ostalo je samo ime.....
-
blazz
-
Kontakt:
Preko domaće lige ne možeš nigdje.Naši su vjerovatno kupili,izlobirali šta već pozivnicu prije par godina.NLB je dovoljno jaka liga za nas.Bolje igrati domaću ligu i dati mlađima priliku pa kad bude bolja finansijska situacija ganjati te evropske kupove.
-
cha0s
-
Kontakt:
ima li novih vijesti vezanih za novog playa, BB-a ili nekog drugog?
Zadnja izmjena:
cha0s, dana/u 20 jun 2009, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
el-fighter
-
Kontakt:
Postao/la el-fighter » 20 jun 2009, 19:26
cha0s je napisao/la:ima li novih vjesti vezanih za novog playa, BB-a ili nekog drugog?
Nema novih inf. oko dovođenja play-a ili nekog drugog igrača. Na temii KK Široki sam pročitao da postoji mogućnost da Ikonić ostane u Bosni.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
ipsa
-
Kontakt:
nadam se da eventualni ostanak ikone nece ugroziti dovodjenje jos jednog playa...
I feel devotion!!
-
lolo d pitar
-
Kontakt:
Postao/la lolo d pitar » 20 jun 2009, 20:39
ipsa je napisao/la:nadam se da eventualni ostanak ikone nece ugroziti dovodjenje jos jednog playa...
nada posljednja umire
-
neno#4
-
Kontakt:
ako ikona ostane nema sanse da play dodje...a to je ovaj kosarkas vjerovatno uradio,da bi nama gurnuo vruc krompir....bilo bi kontraproduktivno da sad ostaje...odlucio je da ide vani i njgeova stvar...a i ako ostane nece vise biti to to.....ima sada tu igraca koji se namecu kao lideri:zlaja,ivan,seha..itd...nece samo on biti glavni...
Ostalo je samo ime.....
-
lolo d pitar
-
Kontakt:
Postao/la lolo d pitar » 21 jun 2009, 00:10
pa bolje da ostane ikona nego da dolazi novi plej,imamo zlaju u startnoj petorci,pa tog ceskovica,pa majstorica i druge mlade,malo mi je bezveze za tog drugog pleja,puno novca davati,a mozemo i bez njega ekipu graditi
-
el-fighter
-
Kontakt:
Postao/la el-fighter » 21 jun 2009, 00:46
lolo je napisao/la:pa bolje da ostane ikona nego da dolazi novi plej,imamo zlaju u startnoj petorci,pa tog ceskovica,pa majstorica i druge mlade,malo mi je bezveze za tog drugog pleja,puno novca davati,a mozemo i bez njega ekipu graditi
Tako je. Ako Ikonić ostane nema potrebe dovoditi novog play-a. Treba više šanse dati mlađim igračima. Jedva čekam da se Zimić oporavi i da počne nova sezona. Koliko samo Bosni nedostaju one njegove blokade.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
ipsa
-
Kontakt:
vjerovatno kad bi ostao, to bi bilo za dosta manje love nego prosle godine....i tog razloga mislim da to ne bi trebalo ugroziti dovodjenje jos jednog igraca...a ja bi licno volio da goran ostane, jer bez obzira na konkurenciju mislim da je ikona vazan igrac za ekipu...a vjerujem da ne moze ponovit onako slabo izdanje kao sto je bilo u zavrsnici prvenstva BiH...
I feel devotion!!
-
Melo15
-
Kontakt:
ipsa je napisao/la:vjerovatno kad bi ostao, to bi bilo za dosta manje love nego prosle godine....i tog razloga mislim da to ne bi trebalo ugroziti dovodjenje jos jednog igraca...a ja bi licno volio da goran ostane, jer bez obzira na konkurenciju mislim da je ikona vazan igrac za ekipu...a vjerujem da ne moze ponovit onako slabo izdanje kao sto je bilo u zavrsnici prvenstva BiH...
ja mislim da je njemu i ponudjen slabiji ugovor bas zbog dovodjenja tog pley-a(Bailey-a) kojem isto tako nece bit ponudjen neki prejak ugovor......
osim ako ASA ne odrijesi kesu

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
-
ipsa
-
Kontakt:
Melo15 je napisao/la:ipsa je napisao/la:vjerovatno kad bi ostao, to bi bilo za dosta manje love nego prosle godine....i tog razloga mislim da to ne bi trebalo ugroziti dovodjenje jos jednog igraca...a ja bi licno volio da goran ostane, jer bez obzira na konkurenciju mislim da je ikona vazan igrac za ekipu...a vjerujem da ne moze ponovit onako slabo izdanje kao sto je bilo u zavrsnici prvenstva BiH...
ja mislim da je njemu i ponudjen slabiji ugovor bas zbog dovodjenja tog pley-a(Bailey-a) kojem isto tako nece bit ponudjen neki prejak ugovor......

predobro zvuci cinjenica da za iducu sezonu imamo obojicu spomenutih

...
I feel devotion!!
-
Melo15
-
Kontakt:
ipsa je napisao/la:Melo15 je napisao/la:ipsa je napisao/la:vjerovatno kad bi ostao, to bi bilo za dosta manje love nego prosle godine....i tog razloga mislim da to ne bi trebalo ugroziti dovodjenje jos jednog igraca...a ja bi licno volio da goran ostane, jer bez obzira na konkurenciju mislim da je ikona vazan igrac za ekipu...a vjerujem da ne moze ponovit onako slabo izdanje kao sto je bilo u zavrsnici prvenstva BiH...

predobro zvuci cinjenica da za iducu sezonu imamo obojicu spomenutih

...
znam al sve je moguce

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
-
kobe
-
Kontakt:
Ono sto sam pricao je jos uvijek na djelu.
BB je na odmoru i rekao je da ce se javiti ali u medjuvremenu su nasi saznali da je dogovorio s nekim klubom(koliko sam cuo grcka ali jos nista sigurno ali pomalo smijesno ti su ga trazili na probu pa je tu problem sa njegove strane),a i nasi u medjuvremenu traze druge opcije.
Istina vezano za ikonu je da je izgleda olimpija ohladila a da druge realne opcije za inostranstvo izgleda nema a cini se da je odbio laktasenka pa su mu naravno vrata otvorena u bosni ali ponavljam da je to predzadnja opcija jedino je dodik(mozda) iza bosne jer prema novom ugovoru koji mu mi mozemo isplatit dosta je zakinut a i minutaza nebi bila kao sto je bila sto znaci nebi bio lider,kapiten bi biop i dalje.
Ja bih ga volio vidjet jos godina u bosni ali ako ce biti nezadovoljan onda bi mu pomogao da ode.
Uglavnom trazi se plej pored BB-a i ikone(koji nije plej ali za njega vaze drugi arsimi opravdano),ako nebudu nasli nista odgovarajuce provjereno cekat ce se prolazak drafta da splasne cijena odredjenim igracima koji sanjaju o draftu.
Da razjasnimo doci ce jos jedan igrac a ne dvojica ako se slucajno desi da to bude ikona(tesko) onda nista od BB(od kojeg vjerovatno nece biti nista jer je nekorektan),ali trebalo bi doci dobro rjesenje.
BUDITE SIGURNI DA CE BOSNA BITI JACA NEGO PROSLE SEZONE A TEK KAKVI CEMO BITI ZA SEZONU JER VISE NIJE NA SCENI POLITIKA DODIKA I USTASA DA MISLI SAMO NA DANAS I EVENTUALNO SUTRA.
Zadnja izmjena:
kobe, dana/u 21 jun 2009, 03:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
bandit
-
Kontakt:
kobe je napisao/la:Ono sto sam pricao je jos uvijek na djelu.
BB je na odmoru i rekao je da ce se javiti ali u medjuvremenu su nasi saznali da je dogovorio s nekim klubom(koliko sam cuo grcka ali jos nista sigurno ali pomalo smijesno ti su ga trazili na probu pa je tu problem sa njegove strane),a i nasi u medjuvremenu traze druge opcije.
Istina vezano za ikonu je da je izgleda olimpija ohladila a da druge realne opcije za inostranstvo izgleda nema a cini se da je odbio laktasenka pa su mu naravno vrata otvorena u bosni ali ponavljam da je to predzadnja opcija jedino je dodik(mozda) iza bosne jer prema novom ugovoru koji mu mi mozemo isplatit dosta je zakinut a i minutaza nebi bila kao sto je bila sto znaci nebi bio lider,kapiten bi biop i dalje.
Ja bih ga volio vidjet jos godina u bosni ali ako ce biti nezadovoljan onda bi mu pomogao da ode.
Uglavnom trazi se plej pored BB-a i ikone(koji nije plej ali za njega vaze drugi arsimi opravdano),ako nebudu nasli nista odgovarajuce provjereno cekat ce se prolazak drafta da slasne cijena odredjenim igracima koji sanjaju o draftu.
Da razjasnimo doci ce jos jedan igrac a ne dvojica ako se slucajno desi da to bude ikona(tesko) onda nista od BB(od kojeg vjerovatno nece biti nista jer je nekorektan),ali trebalo bi doci dobro rjesenje.
BUDITE SIGURNI DA CE BOSNA BITI JACA NEGO PROSLE SEZONE A TEK KAKVI CEMO BITI ZA SEZONU JER VISE NIJE NA SCENI POLITIKA DODIKA I USTASA DA MISLI SAMO NA DANAS I EVENTUALNO SUTRA.
Fino si bio poceo ... steta samo sto na kraju zasra i sefa i stanicu ....

-
košarkaš
-
Kontakt:
neno#4 je napisao/la:ako ikona ostane nema sanse da play dodje...a to je ovaj kosarkas vjerovatno uradio,da bi nama gurnuo vruc krompir....bilo bi kontraproduktivno da sad ostaje...odlucio je da ide vani i njgeova stvar...a i ako ostane nece vise biti to to.....ima sada tu igraca koji se namecu kao lideri:zlaja,ivan,seha..itd...nece samo on biti glavni...
upravo ono što je kobe gore naveo, i ja sam čuo....olimpija se ohladila, a nema ni neki drugi dobri ponuda, pa mu ostaje bosna opet kao najreanije riješenje, samo bi primao manju plaću nego prošle sezone...
-
BrigateBL
-
Kontakt:
A ljudi jest lupate
Ikona je skoro dobio sina i bas mu se ne ostavlja zena i bolesna majka u Zvorniku. Zeli da bude blizu, tako da je tu vasa sansa da ga zadrzite ako zelite.
Ponuda ima ali su one iz Ukrajine i Turske a njemu se u godini kad zeli biti blizu zeni i djetetu bas i ne ide daleko...
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.