ajmo dalje dobro igramo

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Vidjećemo u velikom finalu protiv Dallasa ko će biti prva violina. Do sad je James vodio ekipu.adnan24 je napisao/la: Samo sto je Wade prva violina kada je najpotrebnije tako da Wade>James
Joj majko mila ovu navijaci lebrona zavas samo on postoji meni je wade najdrazi al opet uvazam lebrona i sve igrace osim bosha on je debil budite makar malo realni.D WadeeeeeeeeeeeeeeBegonja je napisao/la:Vidjećemo u velikom finalu protiv Dallasa ko će biti prva violina. Do sad je James vodio ekipu.adnan24 je napisao/la: Samo sto je Wade prva violina kada je najpotrebnije tako da Wade>James
Begonja je napisao/la:Vidjećemo u velikom finalu protiv Dallasa ko će biti prva violina. Do sad je James vodio ekipu.adnan24 je napisao/la: Samo sto je Wade prva violina kada je najpotrebnije tako da Wade>James
Pa kako nnisam realan. Jasno je kao dan da ne postoji ekipa koja može odbraniti Wade i LeBrona. S druge strane ako uporedimo njih dvojicu jasno vidimo ko je bolji do sad u NBA i ko je bolji ove sezone i ko je bolji zasad u play off-u.bear grylls je napisao/la:Joj majko mila ovu navijaci lebrona zavas samo on postoji meni je wade najdrazi al opet uvazam lebrona i sve igrace osim bosha on je debil budite makar malo realni.D WadeeeeeeeeeeeeeeBegonja je napisao/la:Vidjećemo u velikom finalu protiv Dallasa ko će biti prva violina. Do sad je James vodio ekipu.adnan24 je napisao/la: Samo sto je Wade prva violina kada je najpotrebnije tako da Wade>James
priznajembear grylls je napisao/la:Priznajte makar da je wade bio bolji onu prvu i da je dosad bolji ovu drugu i da zatvorimo ovu raspravu.
Ma tu nema rasprave. Svaki trener u NBA-u bi u svojoj ekipi prije htio vidjeti LeBrona nego Wadea i iz toga je kristalno jasno ko je bolji igrač. Ali košarka je timski sport i jedan igrač nikad neće donijeti titulu, ali James i Wade će zajedno donijeti i to sa lakoćom. Možda izgube još dvije utakmice u playoffu i to je to.L-Train je napisao/la:jbt isto kao da navijamo za razlicite ekipe jedni vuku za Wadea mi drugi za LeBrona,ajmo se bar u play offu ujediniti![]()
i daaaaa,LeBron je najbolji
bear grylls je napisao/la:Priznajte makar da je wade bio bolji onu prvu i da je dosad bolji ovu drugu i da zatvorimo ovu raspravu.
LBJ 8/15adnan24 je napisao/la: EDIT:
Wade 7/13
Begonja je napisao/la:LBJ 8/15adnan24 je napisao/la: EDIT:
Wade 7/13![]()
dvije vezane trice.
LBJ 10/18adnan24 je napisao/la:Begonja je napisao/la:LBJ 8/15adnan24 je napisao/la: EDIT:
Wade 7/13![]()
dvije vezane trice.
Wade 8/15 trenutno![]()
Fino sam rekao da su njih dvojica 50/50![]()
Begonja je napisao/la: LBJ 10/18
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.