@Interista
Moze,dodji do mene,da to odradimo u petak,i da odemo na pivo,a njega poslat u bolnicu,i nocis kod mene,onda u nedelju odemo legendi u posjeti,kad je samo dezurni ljekar tu,onda mu jos vise dodamo,da nas upamti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:Evo me miševi ,vidim raspričali ste se ,a vidite Pume kako se ušutio ,sutra mali Sarajlija dobija po labrnji ,a mali Hary ti si prekosutra na redu![]()
Sa onim papkom Internistom ćemo se već nekako dogovoriti ,da bar dođe do pola puta ,daleko mi BIhać
Puma je napisao/la:samo za @legenda supka
[youtube][/youtube]
![]()
harry_90 je napisao/la:
@Interista
Moze,dodji do mene,da to odradimo u petak,i da odemo na pivo,a njega poslat u bolnicu,i nocis kod mene,onda u nedelju odemo legendi u posjeti,kad je samo dezurni ljekar tu,onda mu jos vise dodamo,da nas upamti
Hoćemo li ti i ja bit ispomoć mu ?Los_Blanos2 je napisao/la:Ko dira @Legendu
Prijeti nam vec par dana da ce nas prebiti,stali smo mu na zulj opasno,vidis da najavljuje da dolazi u Sarajevo da udara sarajliju,eto ga u petak u Tuzli da mene udara,kaze nedeljom ne moze odmara taj danCeMa je napisao/la:sta ste se nakacili na ovog legendu
Bosco je napisao/la:Hoćemo li ti i ja bit ispomoć mu ?Los_Blanos2 je napisao/la:Ko dira @Legendu
ma nisam citao ta vasa prepucavanja, mrsko mi....a ti legendo, mojne se za*ebavat....nemoj da ja vadim utokuharry_90 je napisao/la:Prijeti nam vec par dana da ce nas prebiti,stali smo mu na zulj opasno,vidis da najavljuje da dolazi u Sarajevo da udara sarajliju,eto ga u petak u Tuzli da mene udara,kaze nedeljom ne moze odmara taj danCeMa je napisao/la:sta ste se nakacili na ovog legendusamo ne moze do Bihaca otici,pa ce mene i Interistu u petak lemati ..
ne treba ,samo ako hoćete da gledate ,ima ja pomoćnikaBosco je napisao/la:Hoćemo li ti i ja bit ispomoć mu ?Los_Blanos2 je napisao/la:Ko dira @Legendu
hoš me povućiharry_90 je napisao/la:Dobije jos batine gratis,sto smo se morali potrosit na sok..hebo ga Zisko u paksu
utjero im strah u kosti ,pa ne znaju šta ćeCeMa je napisao/la:sta ste se nakacili na ovog legendu
Izgubio se,strah je toSamo F.K.S !! je napisao/la:Covjek me sve zove sarajlija a ja iz zepe hahhahahalegendo ubijes li me prije nedjelje pi.cka si
Dobro jutro svimaadis.p je napisao/la:Laku noc narode....