Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ahahah ona kontala da prolaziEmir_ZENICA je napisao/la:Slucajno prebacim na Hajat,kad ono zvijezda mozes biti ti.Jao kakvih bisera ima,a najjaci biser je bila plavusa,koja pojma nema o pjevanju al se on razmahala u onom studiju hahahaha ... OPLAKAH !
da jesam, al nisam se toliko zaljubio u njega da sam gay , jednostavno ga volim kao igracaCeMa je napisao/la:ako iko zna u kakvoj je formi Quaresma i kakav je on igrac, onda je to Quaresma18![]()
ja mislim da se on i zaljubio u njeg, al to krije u tajnosti
![]()
![]()
a znam brate, zaebajem se maloQUARESMA 18<<< je napisao/la:da jesam, al nisam se toliko zaljubio u njega da sam ****, jednostavno ga volim kao igracaCeMa je napisao/la:ako iko zna u kakvoj je formi Quaresma i kakav je on igrac, onda je to Quaresma18![]()
ja mislim da se on i zaljubio u njeg, al to krije u tajnosti
![]()
![]()
On po uzoru na onog sa klipa trti kobiluInterista je napisao/la:doci ce on kad zavrsi sa kobilom
harry_90 je napisao/la:On po uzoru na onog sa klipa trti kobiluInterista je napisao/la:doci ce on kad zavrsi sa kobilom![]()
![]()
Valja se nama pripremit,vidite da nam dolazi u gradove da nas udara
"pas koji laje ne ujeda"harry_90 je napisao/la:Sad ce on doci da nam prijeti,jedino ako nije krenuo za TuzluBgmi mene strah,sinoc mi prijetio preko msn-a..
Hahahahahahaharry_90 je napisao/la:Gdje bas u petak,kad moram u carsiju,mozes li kako za nedelju pomjerit,ako ti odgovara
ma smijem doći kad god hoćeš (ovo sad ozbiljno govorim)ali kad je daleko i nemam prevoza jbgInterista je napisao/la:ne cupaj se na to da ti je daleko Bihac reci ne smijem dolazit u Bihac bojim se i tackane isplati ti se dolazit po batine
ma boli me briga za tvoju čaršiju ,ja dolazim da te nalemam i odo nazad ,ili da ostanem da čekam Milutina da dođe do Tuzle na pola putaharry_90 je napisao/la:Gdje bas u petak,kad moram u carsiju,mozes li kako za nedelju pomjerit,ako ti odgovara
vala mogo sam ja doci do tuzle pa hary i ja jaci smo zajedno razbit cemo te ko beba zveckulegenda reala je napisao/la:ma smijem doći kad god hoćeš (ovo sad ozbiljno govorim)ali kad je daleko i nemam prevoza jbgInterista je napisao/la:ne cupaj se na to da ti je daleko Bihac reci ne smijem dolazit u Bihac bojim se i tackane isplati ti se dolazit po batine
![]()
ma boli me briga za tvoju čaršiju ,ja dolazim da te nalemam i odo nazad ,ili da ostanem da čekam Milutina da dođe do Tuzle na pola putaharry_90 je napisao/la:Gdje bas u petak,kad moram u carsiju,mozes li kako za nedelju pomjerit,ako ti odgovara