FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
prijedoruberalles
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
RUDAR : BORAC 3 : 0

denis me jako podsjeca po stilu pisanja na neprilagodjenog 
cak se sluzi optickom varkom pa stavio rusku zastavu 
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Ako promjenite sad trenera, onda definitivno niste normalni. Borac nema igru, ali nema ni igrače koji bi kreirali istu, objektivno. Mislim da Vlado izvlači maksimum. Ali to je vaš problem.
nidje veze ta pricaRade Paprica 9 je napisao/la:Ako promjenite sad trenera, onda definitivno niste normalni. Borac nema igru, ali nema ni igrače koji bi kreirali istu, objektivno. Mislim da Vlado izvlači maksimum. Ali to je vaš problem.
cuj promjena trenera, jedino ako neko plati dobro obestecenje , vjeruj mi
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Danas treba najvise ocekivati od Avdukica,Mikica i Stakica,po onoj "ko ce kome,ako ne svoj svome" 
Cujemo se poslije utakmice veceras....
Cujemo se poslije utakmice veceras....
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Kad se igra Borac-Olimpic, sub ili ned? I u koliko sati, ako neko zna?
Što se današnje utakmice tiče Borac ima kvalitet a i podršku svojih navijača u Prijedoru da dođe do tri boda. Mada bih ja volio da domaći naprave iznenađenje i učine prvenstvo zanimljivim do kraja... Šta bude, biće
Što se današnje utakmice tiče Borac ima kvalitet a i podršku svojih navijača u Prijedoru da dođe do tri boda. Mada bih ja volio da domaći naprave iznenađenje i učine prvenstvo zanimljivim do kraja... Šta bude, biće
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kratak odgovor---Za sve te nogometase koji su dosli u pr.roku doticni prolazni trener je rekao DA.Sve su to dobri i iskusni nogometasi i samo je pitanje ZNANJA I MUDROSTI u trenerskom poslu.Prolazni trener izvlaci maksimum-bezveze je to i to je suplja prica,,,,,,,,,Rade Paprica 9 je napisao/la:Ako promjenite sad trenera, onda definitivno niste normalni. Borac nema igru, ali nema ni igrače koji bi kreirali istu, objektivno. Mislim da Vlado izvlači maksimum. Ali to je vaš problem.
Nisam nesto bas siguran da neko ima bas toliko para za ZEZANJE sa malim murinjom,jer svi su ga procitali i na vrijeme pocnite pricu sa postenim trenerima koji ne vole da im se stelaju tekme i opet ponavljam da je VINKO MARINOVIC pravo resenje jer ocigledno da je novi selektor mlade repke PROFESOR ZORAN CURGUZ mislim da je iz Doboja,,,,,,,,,jovanbl je napisao/la:nidje veze ta pricaRade Paprica 9 je napisao/la:Ako promjenite sad trenera, onda definitivno niste normalni. Borac nema igru, ali nema ni igrače koji bi kreirali istu, objektivno. Mislim da Vlado izvlači maksimum. Ali to je vaš problem.
cuj promjena trenera, jedino ako neko plati dobro obestecenje , vjeruj mi
Rok trajanja mu je istekao------sta ako naidje neka inspekcija------Pamet u glavu jer je vreme za obrdazovanog i strucnog i POSTENOG trenera,,,,,,? je napisao/la:" тренер " свој "& трајања", па & " $...
У $ " " ?, " " је & сутра " у $, $ ? - ' ? " "...
?, - се....
Jagodic????Jel' to onaj sto je igro' centarfora u Trnu ?????
)))))
RA-SPU-DIĆ BOOOORIS NANANANANANAAAANANA RASPUDIĆ BORIS S' NAMA NA TRIBINAMA!
Koliko sam mogao procitati, odnosno cuti Borac je bio bolji i zasluzeno odnio sva tri boda iz Prijedora. Stoga iskrene cestitke. . .
Cestitke Borcu, jedina ekipa koju sam gledao u zadnjih 5 godina da je nadigrala Rudara u Prijedoru...Sve je bilo regularno, Rudar je imao 100% sansu kada je Dzafic izasao sam na golmana 1 na 1 ali ta prokleta precka...Bio je to promasaj za evropu, a onda je uslijedio gol Raspudica, gol za titulu
Navijanje necu komentarisati, nereda je bilo jako puno prije utakmice...Zaista bezpotrebno!
Cestitke komsijama na tituli
Navijanje necu komentarisati, nereda je bilo jako puno prije utakmice...Zaista bezpotrebno!
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Prijedor je napisao/la:Cestitke Borcu, jedina ekipa koju sam gledao u zadnjih 5 godina da je nadigrala Rudara u Prijedoru...Sve je bilo regularno, Rudar je imao 100% sansu kada je Dzafic izasao sam na golmana 1 na 1 ali ta prokleta precka...Bio je to promasaj za evropu, a onda je uslijedio gol Raspudica, gol za titulu![]()
Korektno nema šta!
Bio sam na tekmi ali mi se ne da pisati. Samo ću reći dominacija u svakom pogledu!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Jesi vidio sto je zajebana Prijedorska policija...Ono je smijesno, ne mozes pisati ko covjek da te policajac ne pratiLEŠINAR je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Cestitke Borcu, jedina ekipa koju sam gledao u zadnjih 5 godina da je nadigrala Rudara u Prijedoru...Sve je bilo regularno, Rudar je imao 100% sansu kada je Dzafic izasao sam na golmana 1 na 1 ali ta prokleta precka...Bio je to promasaj za evropu, a onda je uslijedio gol Raspudica, gol za titulu![]()
Korektno nema šta!
Bio sam na tekmi ali mi se ne da pisati. Samo ću reći dominacija u svakom pogledu!
Ono ni u Engleskoj nema
? &
ruljci su savladani, u subotu ovjera 1.mjesta
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Бањалучанин
- Kontakt:
Не ' % " о ?, све је ? " " него &, " пар " $, " % пар ? $ нас $ & $ ' $ & & $ ...
" & $, ? нас је ' " него $...
?, $ ' $ $ на " "...
$ & " ову $ $ $ " " ?....
П.С. ? у трансу је, ...
?, $ ' $ $ на " "...
П.С. ? у трансу је, ...
Let's go, Fighter!
"!
"!
kroz Prijedor...pa gdje su za to vrijeme bili alkoholizirani boysi? je napisao/la:Не ' % " о ?, све је ? " " него &, " пар " $, " % пар ? $ нас $ & $ $ & & $ ...
?, $ ' $ $ на " "...![]()
П.С. ? у трансу је, ...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
malo na njivi,malo u školi,a najvećem dijelu je kasnio bus iz okolnih sela 
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.