Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 03 maj 2011, 16:11

Begonja je napisao/la:Mislim da ćete morati čestitait Atlanti na prolazu u finale konferencije.
Evo odmah cemo im cestitat. Saljem e-mail na Hawks.com da im cestitam na prolazu. Ako me pitaju sto saljes, ja cu reci reko nam Begonja da smo ispali.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 maj 2011, 16:20

BIHfan je napisao/la:
Begonja je napisao/la:Mislim da ćete morati čestitait Atlanti na prolazu u finale konferencije.
Evo odmah cemo im cestitat. Saljem e-mail na Hawks.com da im cestitam na prolazu. Ako me pitaju sto saljes, ja cu reci reko nam Begonja da smo ispali.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 16:23

BIHfan je napisao/la:
Kada vec cestitas Atlanti cestitaj i Bostonu ce pomesti Miamija. Ako budu pitali sto ti reci Ja BiHfan tako mislim.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 maj 2011, 16:28

lbj06miami je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Kada vec cestitas Atlanti cestitaj i Bostonu ce pomesti Miamija. Ako budu pitali sto ti reci Ja BiHfan tako mislim.
Ja cu poslat poruku Howard i Paulu da ih zamolim da dodju u Miami da pomognu najbolje kosaraksu svih vremena da osvoji prsten.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 16:30

Evo odmah cemo im cestitat. Saljem e-mail na Hawks.com da im cestitam na prolazu. Ako me pitaju sto saljes, ja cu reci reko nam Begonja da smo ispali.[/quote]
Kada vec cestitas Atlanti cestitaj i Bostonu ce pomesti Miamija. Ako budu pitali sto ti reci Ja BiHfan tako mislim.[/quote]

Ja cu poslat poruku Howard i Paulu da ih zamolim da dodju u Miami da pomognu najbolje kosaraksu svih vremena da osvoji prsten.[/quote]
i sta mislis Bogati hocel tebe neko poslusati? u ostalom ako Howard i CP budu trebali KINGu sam ce ih pozvati.
Nego ti uradi ovo sto mozes a to je cestitaj ljudima kada znas sta ce vec biti sa miamijem.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 maj 2011, 16:57

@BiHfan

evo javno te upozoravam. dosta je više tvojih provokacija. svaki dan na tebe pritužbe.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 maj 2011, 18:10

http://nbacro.com/nba/chicago-bulls/der ... lige-11152

Kako lijep naslov, a komentari dole ubise. Najgori MVP svih vremena, liga je otisla u qrac itd. :mrgreen:
Placite!!!!!!
FK DELFIN NEUM

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 maj 2011, 18:20

BIHfan je napisao/la:http://nbacro.com/nba/chicago-bulls/der ... lige-11152

Kako lijep naslov, a komentari dole ubise. Najgori MVP svih vremena, liga je otisla u qrac itd. :mrgreen:
Placite!!!!!!
Iskreno nemoze biti gore od 2x S.Nash , mislim on jeste plemeniti play , ono ljepota , ali bez odbrane nije dominatan i sl.
Rose ako nista je izdominirao ligu na svojoj poziciji + najbolji omjer najbolji covjek u najboljoj ekipi zasluzeno MVP , ako ce mo po statistikama , onda Lebron bi morao uvjek dobivati sto bi svarno bilo dosadno :roll: .
Po meni je Lebron MVP lige po dominaiji , ali recimo u playoff-u nije cak ni u svojoj ekipi , jer je tu glavni MVP Wade , ako misle pobjedjivati ;) .
Meni reg sezona nije niakkvo mjerilo , jer su to Dallas i Phoenix zadnjih godina onda morali pokupiti sve titule , a nisu cak ni jednu , doduse Dallas je stvarno bio pokraden protiv Miamia 2006 , a Phoenix protic San Antonia 2007 (ili i oni 2006 nemogu se sjetiti onda kada je Horry slomio nos Nashu a onda cijela klupa Sunsabila suspendovana, ) , ali ...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2011, 18:23

ako prodju hocemo zasto ne , ali nece nas proci poginut ce opet 40 razlike barem u jednoj :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 maj 2011, 19:24

Begonja jos jednom u svom stilu. Maestralno "inteligentno" smisljena 1 recenica.

Cekamo dan kad ces oborit svoj rekord pa napisati, slusajte sad ovo, cak dvije recenice u jednom postu. :o

Valjda cemo dozivit i to osmo svijetsko cudo.

P.S. Pismo Hawksima vec poslano. I to preporucenom postom, sa porukom "zato sto je begonja tako rekao".

:lol:
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2011, 19:33

mislim znam da mi ne mozemo do titule sa ovom ekipom to stoji svjesni smo toga bili jos prije pocetka sezone, ali prvo su se ovako otvarale teme na racun Rosa , pa se onda pola tih sklonilo nakon pola sezone, a sad bi volio da bullsi uzmu titulu, samo da ih se barem polovica takvih izbrisu sa foruma :)...ali dobro dogodine kad uzmemo pocet ce se brisat :)

Nego sutra po pobjedu ako bog da, jer oni ne mogu onako vise nikad odigrat uvjeren sam u to ....Rose u ovoj utkamici uopste nije isao pod kos vjerovatno zbog noge, ali kada krene bice tu vise prekrsaja i slobodnih, tako da ce to biti skroz druga slika u slijedecoj i narednim utkamicama koje dolaze
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 maj 2011, 19:45

SaltCityAttack je napisao/la:Attention to Kobe Bryant,Kevin Durant, Lebron James, Dwyane Wade,Carmelo Anthony,Blake Griffin,Amare,Chris Paul, Russel Westbrook and any other nba stars out there.... watch out a young raging bull is on the loose and his name is Derrick Rose!!
Samo skini ovog divljaka Westbrook-a iz potpisa , makar stavi D-Will-a , Westbrook ni u jednom trenutku karijere nije bio bolji od Rose-a osim sto je atletski "jaci" a ima puno vise prostora jer igra pokraj Duranta ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 maj 2011, 19:47

NAJBOLJI košarkaš i vođa Chicago Bullsa Derrick Rose zaigrat će u drugom susretu polufinalne serije Istočne konferencije NBA lige protiv Atlante koja je na rasporedu u srijedu u United Centeru, izvještava ESPN.

Rose je u prvom susretu serije igranom u ponedjeljak (103-95 pobjeda Atlante) ozlijedio gležanj lijeve noge s kojim je već imao problema u četvrtom susretu serije prvog kruga doigravanja protiv Indiana Pacersa. No, srećom, rentgenske snimke nakon susreta pokazale su se negativnima.

"Nisam zabrinut zbog toga. Mislim da je moje tijelo u dobrim rukama kod mojih trenera. Oni će se pobrinuti da prođem potrebne tretmane. Trebao bih biti dobro – komentirao je Rose, koji je u spomenutom susretu protiv Atlante upisao 24 koša, 10 asistencija i 5 skokova.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2011, 19:59

Kobe Bryant je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Attention to Kobe Bryant,Kevin Durant, Lebron James, Dwyane Wade,Carmelo Anthony,Blake Griffin,Amare,Chris Paul, Russel Westbrook and any other nba stars out there.... watch out a young raging bull is on the loose and his name is Derrick Rose!!
Samo skini ovog divljaka Westbrook-a iz potpisa , makar stavi D-Will-a , Westbrook ni u jednom trenutku karijere nije bio bolji od Rose-a osim sto je atletski "jaci" a ima puno vise prostora jer igra pokraj Duranta ;)
ma dobro nije super star on, ali je igrac koji dolazi, a mislim da je prosle seozne bio bolji nego ove...ipak za mene je on jedan od boljih igraca pa kako god, bez obzira sto ga u zandje vrijeme bas i ne ide najbolje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2011, 20:01

Ted Mosby je napisao/la:NAJBOLJI košarkaš i vođa Chicago Bullsa Derrick Rose zaigrat će u drugom susretu polufinalne serije Istočne konferencije NBA lige protiv Atlante koja je na rasporedu u srijedu u United Centeru, izvještava ESPN.

Rose je u prvom susretu serije igranom u ponedjeljak (103-95 pobjeda Atlante) ozlijedio gležanj lijeve noge s kojim je već imao problema u četvrtom susretu serije prvog kruga doigravanja protiv Indiana Pacersa. No, srećom, rentgenske snimke nakon susreta pokazale su se negativnima.

"Nisam zabrinut zbog toga. Mislim da je moje tijelo u dobrim rukama kod mojih trenera. Oni će se pobrinuti da prođem potrebne tretmane. Trebao bih biti dobro – komentirao je Rose, koji je u spomenutom susretu protiv Atlante upisao 24 koša, 10 asistencija i 5 skokova.

ma on ce igrat to bez daljnjeg, ali vidis da manje ulazi pod kos ebiga ... vjerovatno je zbog noge...sinoc su falili upraov oni njegovi silni ulazi i prekrsaji nad njim, gdje bi on postigao jos nekih 10p iz slobodnih bacvanja... sinoc ih nije ni imao skoro pa nista... ustvari imao je, ali je to za njega skoro pa nista
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 maj 2011, 20:56

Nece Atlanta u finale konferencije,kaze imaju mnogo obaveza u fabrici Coca-Cole,nestalo radne snage,a velika je nestasica tog napitka,pa se guverner Dzordzije setio da angazuje 12 rmpalija iz lokalnog kosarkaskog kluba!!!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 maj 2011, 21:07

X-ray za Rose-a, je opet negativan. Imamo srece pa je momak otporan pravo. Nece biti ni dodatnih snimanja, jer nije tako lose, kao sto je bilo prosli put. Mada, ona sinosnja povreda je totalno nepotrebna bila, ali... imam osjecaj da je ostavljanje startera u timu, i kad znas da nece moci pobjediti, neki nacin na koji Thibs govori, da nije ni sec. zadovoljan sa igrom.

Cestitke Atlanti na pobjedi. Igrali su super.

Mi idemo dalje. ima jos tu dosta da se igra. Nadam se da ce se nasa igra poboljsati. Mi kad igramo dobro, pozrtvovano i puni energije, nije mi krivo kad zinemo, ali kad igramo kao k**ac, i nezainteresovano, to me pravo nazivcira.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2011, 21:53

upravo tako Atlanta je igrala odlicno, za razliku recimo od Indiane... ljudi su zasluzili pobjedu sinoc, a mi smo zakazali u onoj fazi gdje smo najaci, a to je u zadnjem periodu...bez obzira na to sve, ja ocekujem da prodjemo dalje, jer u Atlanti smo odigrlai dvije odlicne utkamice ove sezone...u prvoj smo vodili 25 razlike, zatim uspjeli smo i to izgubiti, a u drugoj smo dobili haman preko 40 razlike... znam da smo vodili u jendom trenutku 49 razlike...nadam se da mozemo tako odigrati ponovo u ovom playoffu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 03 maj 2011, 22:10

ima jos da se igra narode,ali atlanta ima iskusan tim,ako jamal nastavio ovako imat ce te problema..
<rose ih mozda moze pobjediti,ali protiv miami nemaju sta traziti..
inace,interesantna serija,johnson odigrao najbolju partiju do sada,sumnjam da ce ponoviti..
kod vas centar opet tanak,ali bice bolje..
rose i dalje forsira ono sto ne zna a to je 3 misli mda ima oko 20% u play offu..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2011, 22:22

ma forsiro je na kraju ebiga kad je i trebao da suta, ali ebiga trebo je da ide vise dole ispod kosa , jer uzdam se u one standardne prekrsaje nad njim i slobodna bacanja
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.