A nisam bio na treningu, ovo sam nekako slijedio moju inituiciju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Treba ga za pomocnika sefa strucnog stozera19TM87 je napisao/la:nece ja mislim bogicevic pocet, ostalo je momak poslozio
kralju,posto si ti jedan od malog broja normalnih likova ne znam zasto me prozivas,ja sam dao samo jedan komentar a ovi su se upalili jer nije bilo onako kako oni to zamisljaju...a i ti ces jos malo poceti ko i oni,samo pravo gledati...ne valja ti to...dino lj je napisao/la:Meni nije jasno zasto se uopste prepucavate sa ovim padobrancem neka pise sta hoce nema potrebe da mu u deset postova replicirate jednostavno ga ignorisite.Sto se tice grubosti start na Stancevskom je stvarno za crveni karton sudija ga nije dodjelio isto kao sto ga nije dodjelio Culumu u kupu ali to nije nista novo kod nas,takva nam je i liga i sudijska organizacija i zato kada izadjemo u Evropu fatamo se glavu kada sudije ne tolerisu ovakve startove.Ovo je tema o Zelji pa o njemu treba da se polemise i nema potrebe da se dvadeset stranica prepucavamo sa raznoraznim tipovima iz drugih klubova koji samo provociraju isto kao sto pojedini nasi balavci provociraju na njihovim temama.Sa normalnim tipovima normalno razmjenjujmo misljenja ostale jednostavno ignorisimo.Za one sto laprdaju danas je strah da cemo ostati bez kupa reci cu samo ovo,pa i da ga ne osvojimo nema veze jer smo za sada jedino Borac i mi osigurali Evropu ako nam ukinu suspenziju i licno meni bi bilo draze da Celik(jer ipak postuju i vole BiH za razliku od drugih) ide u Evropu nego Siroki bez obzira na sva ova prepucavanja i svadje oko ovih utakmica.Pa zar da se radujem izlasku u Evropi onih sto pljuju po Bosni I Hercegovini,sto zvizde njenoj himni i sto je negiraju kao drzavu non stop,to je za mene licno malo umobolno.
Sve receno..dino lj je napisao/la:Meni nije jasno zasto se uopste prepucavate sa ovim padobrancem neka pise sta hoce nema potrebe da mu u deset postova replicirate jednostavno ga ignorisite.Sto se tice grubosti start na Stancevskom je stvarno za crveni karton sudija ga nije dodjelio isto kao sto ga nije dodjelio Culumu u kupu ali to nije nista novo kod nas,takva nam je i liga i sudijska organizacija i zato kada izadjemo u Evropu fatamo se glavu kada sudije ne tolerisu ovakve startove.Ovo je tema o Zelji pa o njemu treba da se polemise i nema potrebe da se dvadeset stranica prepucavamo sa raznoraznim tipovima iz drugih klubova koji samo provociraju isto kao sto pojedini nasi balavci provociraju na njihovim temama.Sa normalnim tipovima normalno razmjenjujmo misljenja ostale jednostavno ignorisimo.Za one sto laprdaju danas je strah da cemo ostati bez kupa reci cu samo ovo,pa i da ga ne osvojimo nema veze jer smo za sada jedino Borac i mi osigurali Evropu ako nam ukinu suspenziju i licno meni bi bilo draze da Celik(jer ipak postuju i vole BiH za razliku od drugih) ide u Evropu nego Siroki bez obzira na sva ova prepucavanja i svadje oko ovih utakmica.Pa zar da se radujem izlasku u Evropi onih sto pljuju po Bosni I Hercegovini,sto zvizde njenoj himni i sto je negiraju kao drzavu non stop,to je za mene licno malo umobolno.
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Sve receno..dino lj je napisao/la:Meni nije jasno zasto se uopste prepucavate sa ovim padobrancem neka pise sta hoce nema potrebe da mu u deset postova replicirate jednostavno ga ignorisite.Sto se tice grubosti start na Stancevskom je stvarno za crveni karton sudija ga nije dodjelio isto kao sto ga nije dodjelio Culumu u kupu ali to nije nista novo kod nas,takva nam je i liga i sudijska organizacija i zato kada izadjemo u Evropu fatamo se glavu kada sudije ne tolerisu ovakve startove.Ovo je tema o Zelji pa o njemu treba da se polemise i nema potrebe da se dvadeset stranica prepucavamo sa raznoraznim tipovima iz drugih klubova koji samo provociraju isto kao sto pojedini nasi balavci provociraju na njihovim temama.Sa normalnim tipovima normalno razmjenjujmo misljenja ostale jednostavno ignorisimo.Za one sto laprdaju danas je strah da cemo ostati bez kupa reci cu samo ovo,pa i da ga ne osvojimo nema veze jer smo za sada jedino Borac i mi osigurali Evropu ako nam ukinu suspenziju i licno meni bi bilo draze da Celik(jer ipak postuju i vole BiH za razliku od drugih) ide u Evropu nego Siroki bez obzira na sva ova prepucavanja i svadje oko ovih utakmica.Pa zar da se radujem izlasku u Evropi onih sto pljuju po Bosni I Hercegovini,sto zvizde njenoj himni i sto je negiraju kao drzavu non stop,to je za mene licno malo umobolno.
Nije to nikakvo držanje lekcija nego realno.Šta sad, Željo koristi veći medijski uticaj da napadne Čelik i da se okoristi,a svi smo gledali na Grbavici prvu utakmicu koja je bila Željina korida i iste startove smo gledali od Ćuluma i sudijsko navlačenje pa je to kao ok. Ja za Osima starijeg ništa loše nisam rekao čak šta više volim čovjeka.Spominjanje Markala je više izljev pojedinaca koji su neodgovorni a ne neko javno mišljenje u Zenici,jer su se ljudi pozitivnu pokazali u akciji davanja krvi za HZ. Amar kao glumi nekog gospodina i solitelja pameti a kada je ugrožen malograđanstvo sipa iz njega(prošli derbi još jedan primjer).Malo realnosti i u vlastitom klubu nije na odmet,jer sve je ok dok naš klub udara i kupuje tekme a kada je obratno to je kao skandal.BlueIsTheColor je napisao/la:Nek si nam reko... jeste, kupili smo sve... tjesite se tako... bice vam lakse da prebolite trofeje koje Zeljeznicar osvaja... Spominjanje Ivice Osima u ovom postu, kao i pjevanje o njemu na tribini za vrijeme proslog derbija od strane vjerovatno i tebe je primitivizam puno puuunp puuunooo veci nego onaj za kojeg ti tvrdis da su iskazani u liku i djelu Mirse i Milana... tako da nemojte nam vi drzat lekcije o moralu... nego idi na temu Celika i pruzaj im podrsku za finale kupa... a kad odete sljedece godine u Zenicu nek i vama kao i nama psuju Markale... to ce vam biti hvala za ovu podrsku... umjesto da se nadas da cemo mi uzet kup, jer vrlo je moguce da cete izgubiti trece mjesto, pa onda bi i cetvrti isao u Evropu... al jok... bolje da mi ne uzmemmo trofej, pa makar vi i ne vidjeli Evrope... dobra stara: Nek komsiji crkne krava, pa makar i moja crkla...Batistuta je napisao/la:
Čelik zna igrati grubo i prljavo na svom terenu ali ubjedljivo najprimitivniji igrači u pl su Bešlija i Ćulum,tako da ova medijska hajka je samo strah od mogućeg gubitka kupa i vršenje pritiska.Kao što Šabić kaže bolje da Željo ne otvara pandorinu kutiju svog (ne)poštenja.Dobro se znaju slovom i brojem malverzacije Želje i "poštenog" u 40 godinama od roditelja mentorisanog Osima. Dosta je svakome svojih laži da vjeruje u ove folove i da se peca na iste.
Samo sto ce Zeba igrati lijevo a Perica u sredini19TM87 je napisao/la:nece ja mislim bogicevic pocet, ostalo je momak poslozio
Perica na treninzima inače igra lijevo, a i protiv Čelika je igrao lijevo, a i inače moguće je da tokom utakmice mjenjaju pozicije...Nekako stekao sam dojam, Pericu gdje god stavi ispuni očekivanjaDžo_Rigorozni je napisao/la:Samo sto ce Zeba igrati lijevo a Perica u sredini19TM87 je napisao/la:nece ja mislim bogicevic pocet, ostalo je momak poslozio
U Zenici prvo poluvrijeme igrao je u sredini,dok je u drugom igro lijevo...i mogu ti reci da je puno bolje odigrao kad je igrao u sredini...nije se bas snasao najbolje po strani,ili je uzgubio snagu,ili je nesto trece..pojma nemam.Bianconeri1988 je napisao/la:Perica na treninzima inače igra lijevo, a i protiv Čelika je igrao lijevo, a i inače moguće je da tokom utakmice mjenjaju pozicije...Nekako stekao sam dojam, Pericu gdje god stavi ispuni očekivanjaDžo_Rigorozni je napisao/la:Samo sto ce Zeba igrati lijevo a Perica u sredini19TM87 je napisao/la:nece ja mislim bogicevic pocet, ostalo je momak poslozio
Ne znam, moguće, nisam gledao tekmu u Zenici, a on čim je došao imao je nekih problema s ligamentima, pa se on polako navikava, prošlu je dobio 30 min, protiv Čelika 70, sutra bi aBd treba odigrati cijelu utakmicu...a za tekmu u Zenici, a i onaj udarac u Zenici je svakako uticao na njegov nastup...i ja lično bih volio više njega vidjeti na poziciji organizatora igre nego Zebu, ne kažem da je Zeba loš, ali jednostavno fali mu nekako više volje i u najbitnijim momentima izbjegava odgovornost...Džo_Rigorozni je napisao/la:
U Zenici prvo poluvrijeme igrao je u sredini,dok je u drugom igro lijevo...i mogu ti reci da je puno bolje odigrao kad je igrao u sredini...nije se bas snasao najbolje po strani,ili je uzgubio snagu,ili je nesto trece..pojma nemam.
Evo opet "farmaceut" sjedio sa Žujom..............FCS-FCS je napisao/la:i vi fol vratili pola cifre koju dugujete...koji ste vi ublehasi moji KUPCIpile87 je napisao/la:J.e.b.i ga glupa prica, nas treba zanimati Zeljo boli me za malenim i borcem.Sjetim se kad se objavio dug Zelje koliki je nije se moglo disat od njih a neki dan citam 4.5 miliona bez kamata duzni sto bi drugim rijecima znacilo nema ih duzi period nigdje.I nama se to desilo i dok sami nisu skontali necee ti niko drugi pomoci dok sam sebi ne pomognes.Borac je nesto drugo njima dodo plati milion kad zaglibe, al i to bude i prodje.Mi se u ovom trenutku prvenstveno trebamo skoncetrisati na slaviju a ponajvise se spremati za kup, bice utakmica na TV nece biti prilike da nas biju bas tako bjesomucno.Ovi smradovi ako se okliznu protiv Rudara dobro i jest ako ne idemo dalje...
ma zujo je tito...kupi maju (nema veze sto je na njoj osvajaci kupa 2010)..daj ti samo repa moj kupac a ko hebe blam...bice i novi stadion...bice plavo proljece-jesen-zima...jbg da moze i ljeto bi poplavilo al se ne igra tad
al et..otice i on uskoro vidjecete pa ce vam pred oci doci cifre duga kojeg je napravio..samo laganini
provjeri a tacno je 100%...svi vasi dugovi su 3 150 000 KM...(krediti sa kamatama-penziono i socijalno-razno razni dobavljaci-bivsi igraci i treneri itd itd)...sad-zasad uzivajte jer vam ama bas niko od uprave nije spomenuo nijednu rijec u vezi dugova. A prvi belaj u klubu kad bude, sve ce se saznati
17:00Buddy je napisao/la:jel utakmica u 17 h ili u 20 h ?
Kao i zadnjih 30 utakmica u nizu !SoloJuve26 je napisao/la:Sutra Lazo daje hattrick?
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 17 gostiju.