Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

lbj06miami
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 16:43

dema je napisao/la:
Ammare je napisao/la:I ja mislim da je Wade bolji kosarkas od Jamesa! ;)
takodje ne mrzim nikog ali mislim da je Wade bolji zato jer moze pogodit zadnji sut a to odlucuje pobjednika,to je Jordana ucinilo najvecim itd.On ima statse ali to ne donosi titule,vec ih donosi taj zadnji sut oba u imala po 1 finale Wade uzeo ,James nije
Evo vidis ljudi kada nemaju sta drugo da pisu , onda pisu ili gluposti ili lazi, a evo i dokaza da je dem u onoj kategoriji hejtera i ako je to opste poznato:
[youtube][/youtube]
a u toj istoj sezoni pogodio najmanje jos pet suteva u posljednjim sekundama da ne pisem za recimo ovakve suteve protiv , sto bi paja-dominacija rekao, fuulsa:
[youtube][/youtube]
i ovakvih jos koliko hoces ali mrsko mi traziti.

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 16:46

lbj06miami je napisao/la:
dema je napisao/la:
Ammare je napisao/la:I ja mislim da je Wade bolji kosarkas od Jamesa! ;)
takodje ne mrzim nikog ali mislim da je Wade bolji zato jer moze pogodit zadnji sut a to odlucuje pobjednika,to je Jordana ucinilo najvecim itd.On ima statse ali to ne donosi titule,vec ih donosi taj zadnji sut oba u imala po 1 finale Wade uzeo ,James nije
Evo vidis ljudi kada nemaju sta drugo da pisu , onda pisu ili gluposti ili lazi, a evo i dokaza da je dem u onoj kategoriji hejtera i ako je to opste poznato:
[youtube][/youtube]
a u toj istoj sezoni pogodio najmanje jos pet suteva u posljednjim sekundama da ne pisem za recimo ovakve suteve protiv , sto bi paja-dominacija rekao, fuulsa:
[youtube][/youtube]
i ovakvih jos koliko hoces ali mrsko mi traziti.
I sada bi neko kao trebao po.pusiti to sto dema pise nemoze pogoditi zadnji sut.
A pogledaj ovo protiv njegovih fullsa dva puta u zadnjim sekundama ,a tek ovaj pravilni skok sut sa pola igralista, jel mislis da je ovo mogoa iko ikada i dali ce iko iakda moci u buducnosti?

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 16:58

Ili recimo evo jjos malo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jes da nemam nista protiv Wadea zapravo jako mi je draga li volio bih da neko postavi i njegove ovakve pogotke pa da uzivamo u pobijedama u zadnjoj sekundi.

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 17:00

[youtube][/youtube]
i meni jedan od najdrazih.
Pogledaj malo ba i vidi sta znaci biti sampion.
Cuj dema sta ti kaze covjek posljednjih 25 poena svoje ekipe
ili posljednjih 29 od 30.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 maj 2011, 17:08

lbj06miami je napisao/la:Ili recimo evo jjos malo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jes da nemam nista protiv Wadea zapravo jako mi je draga li volio bih da neko postavi i njegove ovakve pogotke pa da uzivamo u pobijedama u zadnjoj sekundi.
E **** sad si me razocarao pa stvarno jao majko mila pa lik u rookie sezoni pogodio buzzer za pobjedu u plejoffu a ne nesto drugo otidi malo na youtube ukucaj wade buzzer beater.

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 17:12

@bear grylls
E brate i ti si mene razocarao ja kazem da neko postavi za uzivanje a ti kazes da je pogadjo , pa postavi ih nisam ja rekao da nije.
I ne znaci to sto je Wade pogadjao ili Kobe ili neko treci da KING nije ili obratno.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 maj 2011, 17:16

lbj06miami je napisao/la:@bear grylls
E brate i ti si mene razocarao ja kazem da neko postavi za uzivanje a ti kazes da je pogadjo , pa postavi ih nisam ja rekao da nije.
I ne znaci to sto je Wade pogadjao ili Kobe ili neko treci da KING nije ili obratno.
Pa ja mislio da ti pratis NBA ligu a ne JAMES LIGU ja neznam kako dosad nisi vidio wade i njegove buzzere al dobro iskreno mrsko mi je postavljat imas komp ima youtube pa uzivaj a ja nisam rekao da on nije pogadao al cinjenica je da u miamiu ne pogada sad je to vjerovatno psihicki.

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 03 maj 2011, 17:20

Pa James je trenutno najbolji igrač lige. I to ubjedljivo i to će svi reći koji iole prate košarku. Pa svaki treenr da sad može prvi birati bi birao Jamesa u ekipu.

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 17:24

bear grylls je napisao/la:
Pa ja mislio da ti pratis NBA ligu a ne JAMES LIGU ja neznam kako dosad nisi vidio wade i njegove buzzere al dobro iskreno mrsko mi je postavljat imas komp ima youtube pa uzivaj a ja nisam rekao da on nije pogadao al cinjenica je da u miamiu ne pogada sad je to vjerovatno psihicki.
KO kaze da nisam vidio? Cuj navijamo za isti tim, to je meni dovoljno da se ne prepirem sa tobom, OK tebi bolji Wade meni James upravu si ,realno je bolji KING, ali to cemo ostaviti po strani jer je i Wade trenutno drugi najboljji igrac na svijetu.
A u Miamiju ne pogodja ni Wade u ovoj sezoni a kod njega to ne bi trebalko biti zbog psihe, a i on je pucao nekoliko puta zadnje suteve. Cak mislim da je jedini buzer ove godine dao KING iz zakucavanja a mozda i nisam u pravu jer mi to se odnekuda mota po glavi.
Ispravi me brate ako grijesim.
i jos jedna stvar da ovako cesce pisemo nebi ova tema o miamiju imala samo 15 stranica znaci ti malo vise postavljaj wadeovih klipova ja cu KINGovih pred svaku utakmicu i eto nas bar na 100.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 maj 2011, 17:28

KO kaze da nisam vidio? Cuj navijamo za isti tim, to je meni dovoljno da se ne prepirem sa tobom, OK tebi bolji Wade meni James upravu si ,realno je bolji KING, ali to cemo ostaviti po strani jer je i Wade trenutno drugi najboljji igrac na svijetu.
A u Miamiju ne pogodja ni Wade u ovoj sezoni a kod njega to ne bi trebalko biti zbog psihe, a i on je pucao nekoliko puta zadnje suteve. Cak mislim da je jedini buzer ove godine dao KING iz zakucavanja a mozda i nisam u pravu jer mi to se odnekuda mota po glavi.
Ispravi me brate ako grijesim.
Nije buzere pogađao neznam ko je pogodio onaj 1 od 19 cini mi se al wade jeste preuzimao utakmicu u posljednim trenuntcimaneki 10 8 sec prije kraja i odlucivao al eto nema veze kosto si rekao igraju za isti tim prepirke su uzaludne sad je sam boston bitan.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 maj 2011, 17:33

i jos jedna stvar da ovako cesce pisemo nebi ova tema o miamiju imala samo 15 stranica znaci ti malo vise postavljaj wadeovih klipova ja cu KINGovih pred svaku utakmicu i eto nas bar na 100.[/quote]
ja sam uzadnje vrijeme malo aktivniji imam malo vise vremena prosli ispiti al ja vecinom kad je utakmica pisem i nisam dosad na ovoj temi jer je bila neaktivna al ovu proslu utamikmicu smo bili aktivni i ovi bullsi su pisali tako evo ozivili smo je ovih par dana.

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 17:43

bear grylls je napisao/la:i jos jedna stvar da ovako cesce pisemo nebi ova tema o miamiju imala samo 15 stranica znaci ti malo vise postavljaj wadeovih klipova ja cu KINGovih pred svaku utakmicu i eto nas bar na 100.
ja sam uzadnje vrijeme malo aktivniji imam malo vise vremena prosli ispiti al ja vecinom kad je utakmica pisem i nisam dosad na ovoj temi jer je bila neaktivna al ovu proslu utamikmicu smo bili aktivni i ovi bullsi su pisali tako evo ozivili smo je ovih par dana.[/quote]
E eto vidis to je vec bolje. Blago tebi kao je bilo lijepo biti student, sada kada se mora svako jutro u sedam ustati to je prava mucnina ja doduse ustanem jednom i ranije radi obavljanja molitve pa tako da to stelim da bude ono bar na 4/4 utakmica i onda malo pogledam sto god da ima od nba. a na forumu nisam pisao iz razloga sto su bullsovci prevazisli svaku mjeru normalne diskusije pa mi bilo mrsko sa njima da raspravljam. Ovaj praznik pa se uhvatila 4 dana tako da sam malo aktivniji bio ovih dana a i poslozilo se sve kako treba mislim ona utakmica u nedjelju pa i veceras.
E dali cu gledati ovu veceras zavisi samo od toga da li ce neko staviti dobar link evo ja recimo imam nekoliko ovaj mi je dosada bio najbolji http://www.stopstream.tv/ ali je u zadnje vrijeme poceo da zeza pa ako ima neko neki drugi bilo bi lijepo da se psotave.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 maj 2011, 17:45

bear grylls je napisao/la:i jos jedna stvar da ovako cesce pisemo nebi ova tema o miamiju imala samo 15 stranica znaci ti malo vise postavljaj wadeovih klipova ja cu KINGovih pred svaku utakmicu i eto nas bar na 100.
ja sam uzadnje vrijeme malo aktivniji imam malo vise vremena prosli ispiti al ja vecinom kad je utakmica pisem i nisam dosad na ovoj temi jer je bila neaktivna al ovu proslu utamikmicu smo bili aktivni i ovi bullsi su pisali tako evo ozivili smo je ovih par dana.
E eto vidis to je vec bolje. Blago tebi kao je bilo lijepo biti student, sada kada se mora svako jutro u sedam ustati to je prava mucnina ja doduse ustanem jednom i ranije radi obavljanja molitve pa tako da to stelim da bude ono bar na 4/4 utakmica i onda malo pogledam sto god da ima od nba. a na forumu nisam pisao iz razloga sto su bullsovci prevazisli svaku mjeru normalne diskusije pa mi bilo mrsko sa njima da raspravljam. Ovaj praznik pa se uhvatila 4 dana tako da sam malo aktivniji bio ovih dana a i poslozilo se sve kako treba mislim ona utakmica u nedjelju pa i veceras.
E dali cu gledati ovu veceras zavisi samo od toga da li ce neko staviti dobar link evo ja recimo imam nekoliko ovaj mi je dosada bio najbolji http://www.stopstream.tv/ ali je u zadnje vrijeme poceo da zeza pa ako ima neko neki drugi bilo bi lijepo da se psotave.[/quote]
A u kolko je ova veceras .

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 maj 2011, 17:47

U 1
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 maj 2011, 17:50

Ted Mosby je napisao/la:U 1
hvala to sam i mislio znaci 6 sati unazad :lol: to se mora gledat nije toliko kasno iako je sutra fax skola jos ako ovu uzmemo sanse za prolaz na se udvostrucavaju.

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 17:50

Pa meni se sada cini da ste vi ovdje redovni na forumu samo da ne pisete tako aktivno.
I imali kokakav dobar link.
kao sinoc je @kobe imao nba ligue pass pa ako ima i veceras veliki bi mu sevap bio da nam postavi taj link.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 maj 2011, 17:54

Pa meni se sada cini da ste vi ovdje redovni na forumu samo da ne pisete tako aktivno.
kao sinoc je @kobe imao nba ligue pass pa ako ima i veceras veliki bi mu sevap bio da nam postavi taj link.

napisi mu na temi lakersa da nebi fulio.ima league pass :o

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 17:56

napisi mu na temi lakersa da nebi fulio.ima league pass :o
Ma vec sam mu napisao negdje , a on je to vidio sigurno posto i on ovdje "vreba iz prikrajka" svaki post samo je pitanje dali ce on to htjeti napisati.
Edit: evo ga online.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 03 maj 2011, 18:06

Wade Game Winners: 11
LeBron Game Winners: 12
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 maj 2011, 18:08

Mislim da NBA League Pass mogu nabaviti samo za Dallas , jer je neko "hakirao" NBA.de , pa se moglo gledati i Dallas - Portland kao i sinoc LA Lakers - Dallas .
Ako bude sta veceras postavit cu , mada je u nedelju bio i za Oklahoma - Memphis.
Uvjek bude samo za jednu utakmicu ili za Dallas zbog Nowitykog

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.