Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 19 jun 2009, 20:27

Silma_liverpool je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Da ne uzima polovnjake,i da ubrza transfere,bio bi perfektan trener...
SLAZEM SE U POTPUNOSTI,al ne moze ni on kupiti nekog extra igraca,jer nemaju dovoljno novca .I onda kupuje polovnjake
jel mozda znas koliko je liverpool potrosio prosle sezone na pojacanja ?
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 jun 2009, 20:31

opet kazem..svidja mi se njegova karizma,cijenim njegovu privrzenost liverpoolu i sve to...kazete da nema dovoljno love za pojacanja ...pa sto ne trazi vise ??? Ako on kao trener misli da je 20 miliona dovoljno za prelazni rok onda nema sta se zaliti,mi navijaci svi znamo da su amerikanci skrti i da klub nema novca za kupovinu nekih extra igraca,zasto nam onda on zamazuje oci sa tim sto govori da imamo :?: :?: :?: Nek fino kaze da nemamo para i onda bi i navijaci izvrsili pritisak na one retardirane kretencice,jer i ovako nam ih je svima preko glave.... nego on pokusava dogovoriti i iznuditi najmanju mogucu cifru od njih umjesto da preuzme stavi u svoje ruke,pa zna da bi svi navijaci stali uz njega a ne uz amere .......
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 19 jun 2009, 20:33

fera je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Da ne uzima polovnjake,i da ubrza transfere,bio bi perfektan trener...
SLAZEM SE U POTPUNOSTI,al ne moze ni on kupiti nekog extra igraca,jer nemaju dovoljno novca .I onda kupuje polovnjake
Znam,al na kakva pojacanja??
a tenutno govorim o narednoj sezoni

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 jun 2009, 20:42

Silma_liverpool je napisao/la: Znam,al na kakva pojacanja??
andrea dossena filip Degen,albert riera ....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 19 jun 2009, 20:50

reds_forever je napisao/la:
Silma_liverpool je napisao/la: Znam,al na kakva pojacanja??
andrea dossena filip Degen,albert riera ....
Samo nadam se da ove sezone nece biti slicnih kao sto su oni.I gluposti kao prodaja Kean-a za duplo manje novca nego sto je doveden u L'pool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 jun 2009, 20:55

Silma_liverpool je napisao/la: Samo nadam se da ove sezone nece biti slicnih kao sto su oni.I gluposti kao prodaja Kean-a za duplo manje novca nego sto je doveden u L'pool

da je do mene bilo,ja keanea ne bi prodala vec bi mu dala sansu da se pokaze...sansu koju on nije dobio,najgore u tome svemu je sto se njegov djecacki san pretvorio u nocnu moru... uostalom,da je srece bilo sada bi nam pennant bio prejak igrac,da je dobio sansu...ali nazalost ljudi u upravi ce to skontati tek kad lik ode kod onih sminkera iz madrida ili u neki drugi klub gdje ce ga cijeniti...isto se desava i sa babelom...
jer nijedan igrac nece da sjedi na klupi jer tako ne moze napredovati

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 19 jun 2009, 21:10

da je do mene bilo,ja keanea ne bi prodala vec bi mu dala sansu da se pokaze...sansu koju on nije dobio,najgore u tome svemu je sto se njegov djecacki san pretvorio u nocnu moru... uostalom,da je srece bilo sada bi nam pennant bio prejak igrac,da je dobio sansu...ali nazalost ljudi u upravi ce to skontati tek kad lik ode kod onih sminkera iz madrida ili u neki drugi klub gdje ce ga cijeniti...isto se desava i sa babelom...
jer nijedan igrac nece da sjedi na klupi jer tako ne moze napredovati[/quote]

upravo tako,al niko tu nista ne moze.
Stvarno ne shvatam tu "BOLEST" oko pojedinih igraca koje si ti navela,ne znam zasto im ne pruze tu priliku da se dokazu.Svi vidimo kada igraju kakvi su to igraci,ali jednostavno nemaju priliku da se dokazu, jer jedan glupi polovnjak zauzme njegovu poziciju

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 19 jun 2009, 22:11

alan_kardec je napisao/la:
fera je napisao/la:jel vam jos rafa dobar?

Jeste.
Najbolji! A znas zasto? Zato sto je jarane ovo tek 1 put otkako je on na celu kluba i mi imamo tim koji moze pobijediti svakoga i koji moze osvojiti svaki trofej, klub kojeg niko ne zeli susresti u Ligi Prvaka a kamoli u EPL. Ove sezone nismo imali dovoljno srece jer su nam dosta vremena kljucni igraci bili povrijedjeni a malo srece nismo imali kad nam je prijeko bila potrebna u tzv. "malim" utakmicama. Da ne razglabam vise o ovome jer mi je svega preko glave, ovo je i 1 put da smo pokazali timski duh, mentalitet i sto je najvaznije zalaganje cega prije nije bilo, barem ne koliko se ja sjecam, ako grijesim neka me neko ispravi...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 19 jun 2009, 22:33

Tevez nece u liverpool.Kaze da nebi bilo fer da napusti Man.Utd. i pređe u Liverpool
Po meni hvala bogu sto nece,be obzira kakav je on igrac,ON JE IZ MANCHESTERA

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 jun 2009, 22:41

Silma_liverpool je napisao/la:Tevez nece u liverpool.Kaze da nebi bilo fer da napusti Man.Utd. i pređe u Liverpool
Pa bas bi suprotno trebao razmisljati ako bas toliko mrzis United. Trebalo bi ti biti drago da Liverpool preotme Teveza. A uz to jos ide i njegov kvalitet. Ili ti to samo onako lupas, posto si saznao da nema nista od tog transfera?

Nema frke, Liverpool ce se pojacati onoliko koliko im treba da bi bili konkurentni za titulu naredne sezone. A uostalom, vec to i jesu tako da i ne trebaju bas puno dodavati.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 19 jun 2009, 23:21

Trasimaco je napisao/la:
Silma_liverpool je napisao/la:Tevez nece u liverpool.Kaze da nebi bilo fer da napusti Man.Utd. i pređe u Liverpool
Pa bas bi suprotno trebao razmisljati ako bas toliko mrzis United. Trebalo bi ti biti drago da Liverpool preotme Teveza. A uz to jos ide i njegov kvalitet. Ili ti to samo onako lupas, posto si saznao da nema nista od tog transfera?

Nema frke, Liverpool ce se pojacati onoliko koliko im treba da bi bili konkurentni za titulu naredne sezone. A uostalom, vec to i jesu tako da i ne trebaju bas puno dodavati.
NE BIH VOLJELA DA IMAMO U KLUBU NEKOGA KO JE IGRAO ZA MAN.UTD. ILI NEKOGA KO JE IMAO BILOKAKVE VEZE S UNITEDOM.
A U OSTALOM LIVERPOOL MOZE NACI IGRACA KOJI JE DUPLO BOLJI OD TEVEZA

P.S. JA NISAM MUSKO (TREBAO-TREBALA)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 jun 2009, 23:30

Ma Tevez neće u Liverpool sigurno. Ni City više nije zainteresovan jer su doveli Santa Cruza. Ima li kakvih novosti oko Johnsona, jel potpiso konačno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 jun 2009, 23:34

Silma_liverpool je napisao/la: NE BIH VOLJELA DA IMAMO U KLUBU NEKOGA KO JE IGRAO ZA MAN.UTD. ILI NEKOGA KO JE IMAO BILOKAKVE VEZE S UNITEDOM.

:mrgreen:
Ja se izvinjavam. Nisam primjetio da si djevojka. Moja greska.
Mislim da ne bi tako trebaLA da se postavljas, jer Tevez je sjajan igrac i svako ko voli Liverpool bi ga trebao prizeljkivati u svom klubu bez obzira gdje je igrao. Jako je koristan i borben sto se svugdje cijeni. A posto se taj transfer vjerovatno nece desiti, o tome vise necu ni raspravljati. Pozdrav!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 19 jun 2009, 23:44

Trasimaco je napisao/la:
Silma_liverpool je napisao/la: NE BIH VOLJELA DA IMAMO U KLUBU NEKOGA KO JE IGRAO ZA MAN.UTD. ILI NEKOGA KO JE IMAO BILOKAKVE VEZE S UNITEDOM.

:mrgreen:
Ja se izvinjavam. Nisam primjetio da si djevojka. Moja greska.
Mislim da ne bi tako trebaLA da se postavljas, jer Tevez je sjajan igrac i svako ko voli Liverpool bi ga trebao prizeljkivati u svom klubu bez obzira gdje je igrao. Jako je koristan i borben sto se svugdje cijeni. A posto se taj transfer vjerovatno nece desiti, o tome vise necu ni raspravljati. Pozdrav!
:D
ma ja o tome se ne treba ni raspravljati

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jun 2009, 00:14

Kean je trebao ostati u Liverpoolu . Ocito da je Benitez zelio kao obicno imati igrace koji igraju EPL , druge za Ligu Prvaka . Ona njegova stalna rotiranja igraca nekima su dojadila , takav je bio Kean . Nije dzabe promijenio bukadar klubova...

Po meni samo desni bek i polu spic trebaju .. Riera je dobar , imamo Babela koji ce ove godine dobijati vecu minutazu to je zagarantovano. Znaci ukratko Beniteze : Dovedi Glena i Lavezzia . Ako ne Lavezzi , sjecate se kad je bilo prica da ce Lennon iz Tote. preci u Liverpool . To ne bi bilo lose , onda bi Kuyt mogao igrati iza Torresa ( po meni ne tako lose :) )

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 20 jun 2009, 00:35

Reina odlican!!
Lijevi bok Insua!Mlad perspektivan dobar igrac!!
Stoperi!!Skrtel odlican!CARA nezamjenjiv!Agerr odlican!Distin upitan!!
Desno Glen Jonshon!fenomenalan da potpise bio bi jos bolji!!:P
Desni bok!Kuyt,borac i borac i borac....
LIjevo Riera!!solidan pokazao se prosle sezone!Babel talenat i pol!!!
El Capitan da ne pricam!!
Masc!!............
Alonso!!!!!::::::
Torres!!...............................................
i ?????????????TO NAM BOLAN TREBA!!!!!
eeeeeeee da nam je jos jedan ubojica uz torresa kao villa recimo Liga nasa oba kupa i Chapions league!!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jun 2009, 00:59

fera je napisao/la:
Silma_liverpool je napisao/la:SLAZEM SE U POTPUNOSTI,al ne moze ni on kupiti nekog extra igraca,jer nemaju dovoljno novca .I onda kupuje polovnjake
Znam,al na kakva pojacanja??
eto sama si sebi odgovorila ;) i kad ima para on opet ne kupuje kako treba
You are someone else I am still right here

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 20 jun 2009, 01:06

Najveci problem kod Rafe je sto on zeli da napravi bum trasfer a ne uspijeva!!Zeli da dovede nekog igraca za male novce i da postane igracina!!ALI DRAGI RAFA MORAS DOVESTI MLADOG IGRACA A NE DIDOVE!!!Inace je kao menager strasan!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jun 2009, 11:53

Liverpool defender Jamie Carragher says he is eagerly awaiting each day’s transfer gossip, just like any other fan and hopes the club don’t have to offload anyone to make way for new signings this summer.

Amid speculation linking a number of high-profile Reds players with moves away from Anfield this summer, Carragher hopes he sees all his teammates back at Melwood when training resumes next month.

He told Sky Sports, “I’m like any fan, I get excited about who we might bring in. The players are exactly the same as the man on the street, you pick up the paper hoping you are going to see you’ve signed someone.

“But this summer there has been a bit of speculation about players moving on, so at the moment I’m hoping that doesn’t happen rather than people come in. We have got a great side at the moment, and I’m sure the manager will make a couple of additions, but we don’t want to lose anyone.”
rafa je napisao/la:Reina odlican!!
Distin upitan!!
zasto bi bio upitan...cijena mu je 2 miliona,to je danas u fudbalskom svijetu evrope kao 2 eura :lol: Nesto se oduzilo sa ovim Johnsonom...najgore je sto mi cekamo da vidimo sta ce od toga biti,pa ako se on odluci za chelsea,opet moramo kopati po svijetu da nadjemo "bisere"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 jun 2009, 12:15

Ma Liverpool vodi sporu transfer politiku i uvijek im neko dobre igrače uzme ispred nosa, kao što je bio slučaj sa Barryijem, tako da me nebi čudilo ako vam i Johnsona neuzmu. Liverpoolu je prijeko potreban igrač koji igra na poziciji desnog odbrambenog i nadam se da će dovesti Johnsona.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.