RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
mene ne cudi sto se izgubili... vi ste vec obezbjedili opstanak tako da vama motiva nedostaje da bi igrali za vise...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
nije frka u porazu,
to je sastavni dio igre.
hvala Bogu pa nam nije kriza ...
to je sastavni dio igre.
hvala Bogu pa nam nije kriza ...
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Nije frka u porazu, nego je frka sto ste prodali utakmicu Leotaru. Kao nova uprava, eto kakva vam je uprava.
A na kraju kad dodje vrijeme da i vi najebete onda su vam svi krivi i svi su protiv Veleza.
A na kraju kad dodje vrijeme da i vi najebete onda su vam svi krivi i svi su protiv Veleza.
MENI MOJE, A VAMA VASE
tigre lupaš gluposti...drži se nivoa kojem si dorastao!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Čovjek koji je odigrao veliku ulogu u toj frci je upravo jučer dao ostavku.F.G.R. HARMANI je napisao/la:Nije frka u porazu, nego je frka sto ste prodali utakmicu Leotaru. Kao nova uprava, eto kakva vam je uprava.

Zato, ne sekiraj se ti za nas. Obrati pažnju na GOŠK, Rudar Kakanj i ostale, kani se Premijer lige.

Who dares, wins !
Koliko me je iznenadio poraz Veleža, toliko sam bio razočaran odnosom prema klubu. Neki, kao Himzo Đonko, na kilometar nisu smjeli priviriti instituciji kakva je Velež. Ne sumnjam da je upravo pomenuti "prodao" utakmicu i doveo Velež do još jedne sramote. Učinio je uslugu podnijevši ostavku. Dva profulana penala kod rezultata 0:0 su u najmanju ruku diskutabilna, kao i opuštanje u nastavku te 2 gola u mreži Mostaraca.
Žao mi je samo talenata koji su prinuđeni tražiti slamku spasa u Veležu, a koji se zbog "kore hljeba" moraju prodati ovim mafiozosima. I dan danas se pitam, šta lopovi učiniše od Veleža... ?
Žao mi je samo talenata koji su prinuđeni tražiti slamku spasa u Veležu, a koji se zbog "kore hljeba" moraju prodati ovim mafiozosima. I dan danas se pitam, šta lopovi učiniše od Veleža... ?
Still learning...
idem svaku utakmicu, manju posjetu nisam vidio jos od bojkota, i tad je bilo vise ljudi...
Sigurno je kako smo na dobitiku odlaskom penzionera Đonke e sad je na upravi i na clanovima uprave koja Velezu zelid dobro da izabere direktora a to mora biti covijek koji se razumije u fudbal i koji ce radit u interesu kluba.
Mora se uvest jos veca disciplina,spartanska unutar administracije kluba tako i medju igracima i za takve odluke treba covijek od povjerenja ali i sa karizmom i autoritetom.
Ne mislim da se utakmica prodala jer da smo dali 2 penala dobili bi utakmicu ali i pobjede i porazi su sastavni dio fudbala i neki navijaci,ako se tako mogu nazvat,su zamislili da Velez ne smije da izgubi u Vrapcicima a ako i izgubi odmah je prodata a i proslu je Velez prodao na Grbavici gdje su sudije kasnile 5 minuta na poluvremenu i dosudio nam nepostojeci penal,Velez je i prvu polusezonu prodao Zelji kad je isto nedosudjen nepostojeci penal i gdje je Velez dobio 2 crvena.Mislim da pojedinci samo Veleza smatraju krivim a prodata utakmica mora biti vidljiva a to je da se igraci sklanjaju i sl.
Uprava treba sto prije izabrat direktora,pocet pregovore za produzivanje ugovora pojedinim igracima a nekim se zahvalit,uprava da se ojaca koliko moze,da se iznadju sredstva i tek kad se vecina stvari poslozi unutar kluba mozemo ocekivat bolje rezultate i normalan rad u klubu i odnos funkcionera kluba prema navijacima i javnosti
Mora se uvest jos veca disciplina,spartanska unutar administracije kluba tako i medju igracima i za takve odluke treba covijek od povjerenja ali i sa karizmom i autoritetom.
Ne mislim da se utakmica prodala jer da smo dali 2 penala dobili bi utakmicu ali i pobjede i porazi su sastavni dio fudbala i neki navijaci,ako se tako mogu nazvat,su zamislili da Velez ne smije da izgubi u Vrapcicima a ako i izgubi odmah je prodata a i proslu je Velez prodao na Grbavici gdje su sudije kasnile 5 minuta na poluvremenu i dosudio nam nepostojeci penal,Velez je i prvu polusezonu prodao Zelji kad je isto nedosudjen nepostojeci penal i gdje je Velez dobio 2 crvena.Mislim da pojedinci samo Veleza smatraju krivim a prodata utakmica mora biti vidljiva a to je da se igraci sklanjaju i sl.
Uprava treba sto prije izabrat direktora,pocet pregovore za produzivanje ugovora pojedinim igracima a nekim se zahvalit,uprava da se ojaca koliko moze,da se iznadju sredstva i tek kad se vecina stvari poslozi unutar kluba mozemo ocekivat bolje rezultate i normalan rad u klubu i odnos funkcionera kluba prema navijacima i javnosti
Nadam se da će se ljudi otimati za funkciju direktora, jer velež je brend, e sad da li ima potencijalnih kandidata za funkciju direktora?
Niko ne spominje imena kandidata za poziciju direktora ali mozda se nesto prica po gradu ali ja nista nisam cuo i nadam se samo dobrom izboru i da klub krene naprijed
Kakvo je raspoloženje pred sutrašnju tekmu, pošto je đonko otišao, da li su se malo strasti stišale?
-
- Kontakt:
SEDIN TANOVIC
ISTI LJUDI SE SAMO U KRUG VRTE
Bolje i on, kao osoba iz sporta, nego neko ko nikad nije šutnuo loptu, pa makar i na ulici...
- Titova-Juga
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:SEDIN TANOVIC
Da kazem da sam se boljem nadao, slagao bih i sebe i raju.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Mi boljeg operativca u ovom trenutku, čini mi se nemamo, ko po vama može to bolje obavljati?
Trenutno boljeg covijeka za direktora u Mostaru nemamo a on je citav zivot u Velezu,bio je direktor kad smo upali u PL i bio je direktor kad je prosle sezone Velez bio medju prve tri ekipe u ligi i mislim da on i Niksic mogu uradit puno zajedno jer i Tana koliko znam ima privatni biznis tako da je nezavisan sto se tice novca.
Mislim da boljeg nemamo a covijek je iz sporta
Mislim da boljeg nemamo a covijek je iz sporta
sve sve ali ja bih lićno volio da tana prvo i napokon izbaci istinu o tekmi sa željom od koje je krenuo bojkot??!
je li prodana(a jeste), ko, za koliko i zašto? možda ne ovako detaljno ali ako ništa da se lićno opere ako nije zasrao ovu tekmu!!!
sjaše jedan da uzjaše drugi,
nema tu radosti.
je li prodana(a jeste), ko, za koliko i zašto? možda ne ovako detaljno ali ako ništa da se lićno opere ako nije zasrao ovu tekmu!!!
sjaše jedan da uzjaše drugi,

nema tu radosti.
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Ja sam bio na utakmici prosle sezone protiv Zelje i mislim da nije prodana jer smo tad imali 5 ili cak vise zicera i izgubili smo a sve i da je namjestena,kako je Tana mogao namjestit utakmicu?Mislim da je to totalno nebitno jer,sta da se i sazna ko je namjestio utakmicu ako je namjestena???Pricalo se da ce na skupstini u decembru biti sve i svasta,da ce se izlazit za mikrofon i javno prozivat pa niko nista osim Pike koji je prozvao par ljudi koji su bili u Velezu.Mislim da ne trebamo dizat prasinu necim sto je bilo ali trebamo sprijecit da se to ne desi ubuduce a sad sve ucinit da Velez krene naprijed i uzlaznom putanjom i ja sam misljenja da je Tana dobar potez jer je citav zivot u sportu i zna sve u vezi te funkcije a i dobar je sa bivsim igracima ( Bajevic,Maric,Halilhodzic ) i to svi znamo a to je veliki plus za klub
-
- Kontakt:
Zasto bi to uradio? Da kaze pa da mu neko puca samare po Mostaru?nem73 je napisao/la:sve sve ali ja bih lićno volio da tana prvo i napokon izbaci istinu o tekmi sa željom od koje je krenuo bojkot??!
sjaše jedan da uzjaše drugi,![]()
nema tu radosti.
Nije glup. Bolje mu je da suti i da radi svoj posao. Da sam na njegovom mjestu i ja bi se drzao van toga ko i on.. A i ti bi. Samo trebas sebe stavit u njegovu situaciju i razmislit o svemu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Kada je najavljena sljedeća skupština kluba, pošto je novo rukovodstvo najavilo praksu redovnog sastančenja a sve zbog dobrobiti kluba?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.