FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bob » 03 maj 2011, 14:10

Ikos je napisao/la:Evo na sport centru izasla dva video snimka starta nad Stanceskim i gola Celika iz cistog ofsajada, sto je najgore sudija je bio tacno u liniji igraca koji je bio u ofsajdu.. gamad pogana

ma haj ofsajd nema veze sudija nije svirao bio je nije bio jbga pogrijesio al ono udaranje crveni odmah ....

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 03 maj 2011, 14:12

Eto ga! Nemamo velike koristi od snimaka sem da istraujemo na istini i još jednom pokažemo kakav oblik životinja živi u Zenici i igra u Čeliku.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 maj 2011, 14:13

elSaik je napisao/la:Eto ga! Nemamo velike koristi od snimaka sem da istraujemo na istini i još jednom pokažemo kakav oblik životinja živi u Zenici i igra u Čeliku.
Da ne kažem ko ti je životinja.

A ovo nije nikako za crvenog, jelde ? :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]

Smiješni ste.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 03 maj 2011, 14:15

Naravno da je za crvenog. Mi to i ne krijemo. Vi svoje krijete! Prikazali ste svojom pričom utakmicu takvom kao da niste smjeli igraču Želje prići jer bi sudija svirao sve kontra vas. ;) Jadni, šmrc, šmrc, svaki napad ofsajd, svaki kontakt faul... ;)

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 03 maj 2011, 14:19

Bosco je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Eto ga! Nemamo velike koristi od snimaka sem da istraujemo na istini i još jednom pokažemo kakav oblik životinja živi u Zenici i igra u Čeliku.
Da ne kažem ko ti je životinja.

A ovo nije nikako za crvenog, jelde ? :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]

Smiješni ste.
sto ne pokazes snimak pred kraj utakmice povlacenje popovica za dres neki igrac celika imao zuti karton dakle crveni??
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 03 maj 2011, 14:20

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

E moj sudija ne daje se za ovo zuti karton nego direknti crveni karton.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 maj 2011, 14:20

@ El saik, šta im se uopšte pravdaš i repliciraš na njihove postove? Nakon ova 3 videa sam vidio kakav su šljam i pogotovo nakon njihovih postova na temi NK Čelik, jednostavno nisu vrijedni naših riječi i mi ne treba da se spuštamo na njihov nivo...

I da odgovorim za ovaj video, prvi start je bio za žuti karton, da je sudija pokazao odmah žuti, drugog starta ne bi bilo, dakle, ne krivi Ćuluma i njegove startove već sudiju...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 maj 2011, 14:22

Je li misliš na Kuduzovića na Grbavici ? Sve se dogodilo pred linijskim sudijom koji je signalizirao faul i kada se glavni uhvatio za karton da mu pokaže drugi žuti pomoćni je valjda rekao da nije za drugog odnosno isključujućeg, dobro se sjećam te situacije jer mi se odigrala "ispred nosa". Ja sam bio ubijeđen da će dobiti crveni uz kriterij kakav je imao, ali za čudo Božije nije. Valjda je pomoćni osjetio da je glavni prevršio svaku mjeru pa nisu htjeli pokazat crveni. A ruku na srce i nije bio.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 03 maj 2011, 14:27

Bosco je napisao/la:Je li misliš na Kuduzovića na Grbavici ? Sve se dogodilo pred linijskim sudijom koji je signalizirao faul i kada se glavni uhvatio za karton da mu pokaže drugi žuti pomoćni je valjda rekao da nije za drugog odnosno isključujućeg, dobro se sjećam te situacije jer mi se odigrala "ispred nosa". Ja sam bio ubijeđen da će dobiti crveni uz kriterij kakav je imao, ali za čudo Božije nije. Valjda je pomoćni osjetio da je glavni prevršio svaku mjeru pa nisu htjeli pokazat crveni. A ruku na srce i nije bio.
da ga nije povukao za dres bila bi 100% sansa tu nema price nikakve ne znam ko je bio eto neka je taj smrad kuduzovic vukao ga je za dres dok popovic nije pao a njega bas i nije lahko srusiti i za to se ne bunite niko ne spominje, nije vas stid u zenici se bunitit sudija vas ostetio igrali ste sa namjerom da nas pobijete, i sto je najgore vi se ponosite time drago vam sto ste mesari seljacine msm ne znam kako da vas nazovem
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 03 maj 2011, 14:28

i ja nekontam sta im se pravdate , poslije utakmice prve svi su se slozili da je culumov start bio zestok i mogao je biti crveni a to je jedan start dok vamo ih je bilo vise takvih , ma ljudi previze paznje poklanjate nekom tamo klubu koji nasilu hoce da se progura pa da bude interesantan ...nesto pljuju po Amaru ih kako bi oni volili da imaju takvog covjeka i takve legende al staces ....

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 03 maj 2011, 14:31

sta se rapravljate sa smradovima, pustite ih
cujem da se fina svota novca odvojila za titulu i kup :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 03 maj 2011, 14:31

Buddy je napisao/la:sta se rapravljate sa smradovima, pustite ih
cujem da se fina svota novca odvojila za titulu i kup :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a fkt to nikad niko nije rekao jel rentabilno osvajat ove nase trofeje :mrgreen: :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 maj 2011, 14:32

Buddy je napisao/la:sta se rapravljate sa smradovima, pustite ih
Nijaze, Nijaze ... :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 maj 2011, 14:32

zubanovic89 je napisao/la: da ga nije povukao za dres bila bi 100% sansa tu nema price nikakve
Bila bi šta 100% ? :lol: :lol: Šansa ? :lol: :lol:
Bilo je zanimljivo čitat tvoj post do kraja ove misli.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 03 maj 2011, 14:32

culum apsolutno zaradio crveni karton i ja to ne krijem a skoro niko od manijaka,udaro se sto jes ,al mi bar imamo obraza to priznati,al vi pricate kako se ugrozeni kako ste ovo ono jadnici mi vas prebismo ,a gledaj samo ovo nad stanceskim pa jel ovo fudbal :? culumovi startovi su ako nista bar donekle izgledali da su u zaru borbe ,a sta imas reci za ovaj lakat jelde u zaru borbe za loptu....JEST MOZDA AKO SE IGRA KOSARKA PA JE LOPTA U RUKAMA :?
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 03 maj 2011, 14:44

irridu je napisao/la:culum apsolutno zaradio crveni karton i ja to ne krijem a skoro niko od manijaka,udaro se sto jes ,al mi bar imamo obraza to priznati,al vi pricate kako se ugrozeni kako ste ovo ono jadnici mi vas prebismo ,a gledaj samo ovo nad stanceskim pa jel ovo fudbal :? culumovi startovi su ako nista bar donekle izgledali da su u zaru borbe ,a sta imas reci za ovaj lakat jelde u zaru borbe za loptu....JEST MOZDA AKO SE IGRA KOSARKA PA JE LOPTA U RUKAMA :?
ma niko nije reko da nije crveni al sta ces kad ga nije culum dobio sto bi ga dobio i isakovic de mi reci hajde i amar je lopov iznosi startove igraca celika a neiznposi startove culuma al nema veze on vrsi vec sada pritisak na sudije za kup to se da primjetit al dzaba vam kada cemo biti jos agresivni ja to znam jos kad ih puno bilino podrzi sticajem okolnosti da cete dobiti cosak sjevera onaj ispod semafora a cjena ......... cvancika
razocara me likce po ko zna koji put .....al

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 03 maj 2011, 14:45

Bosco je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la: da ga nije povukao za dres bila bi 100% sansa tu nema price nikakve
Bila bi šta 100% ? :lol: :lol: Šansa ? :lol: :lol:
Bilo je zanimljivo čitat tvoj post do kraja ove misli.
cim se sansa odigravala pred tvojim ruznim nosom znaci da je bilo jako blizu gola
ili si slabovidan gledao na tv pa si morao primac nosinu ekranu da vidis dogadjanja/desavanja/zbivanja na terenu

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 03 maj 2011, 14:49

slika

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 03 maj 2011, 14:50

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

sta reci nego da smo opasno pokradeni...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 03 maj 2011, 14:52

Amar Osim:
"Da igramo kao na koridi i mi bismo pobjeđivali"
hahaha
nemogu mu nista joj kralj :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 18 gostiju.