FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uff kad se sjetim zadnjeg gostovanja Slavije... kiša, ulijetanje navijača u teren, frka na sjeveru....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jedino vrijedno spomena je da smo pobijedili kako, tako, ostalo ne ponovilo se....Virtu4l je napisao/la:Uff kad se sjetim zadnjeg gostovanja Slavije... kiša, ulijetanje navijača u teren, frka na sjeveru....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Hoce li nam opet sokolovi doletjeti preko juga,kao prosli put 

"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
joj a brate imate li vi ikakva pametnijeg posla raditi na ovom forumu ili provocirat na nasoj temi ....ja kolko sam upoznat svaki klub ima svoju temu . 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
Vidjet ces tek kako ce provokatori stici na temu kada Zeljo u sljedeca tri kola stigne Borca !irridu je napisao/la:joj a brate imate li vi ikakva pametnijeg posla raditi na ovom forumu ili provocirat na nasoj temi ....ja kolko sam upoznat svaki klub ima svoju temu .
Pa kad krenu teorije zavjere i kupovine utamica.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
al po meni najveca ironija ovoga foruma....DODJETE OVDJE ZAJEBAVATE ZELJU KAKO NEMA PARA KAKO JE U DUGOVIMA KAKO IGRACI ZA HLJEBA NEMAJU,STAVLJATE IZJAVE DIALIBE ILI TAKO NESTO,I ONDA DODJETE SUTRA DAN I KAZETE KAKO KUPUJEMO PO 15 UTAKMICA PO SEZONI DAKLE TO JE MIN.NEKIH 300 400 HILJADA....bar prvo skontajte pa recite 

pa dobro imaju osnova jesi vidio onu teoriju sto sam iznio kako je zeljo ustavari masnoski klubElegant je napisao/la:Vidjet ces tek kako ce provokatori stici na temu kada Zeljo u sljedeca tri kola stigne Borca !irridu je napisao/la:joj a brate imate li vi ikakva pametnijeg posla raditi na ovom forumu ili provocirat na nasoj temi ....ja kolko sam upoznat svaki klub ima svoju temu .
Pa kad krenu teorije zavjere i kupovine utamica.

- Željo 1921
- Kontakt:
Ti znas tacno koliko se uzima za kupovinu utakmica ?irridu je napisao/la:al po meni najveca ironija ovoga foruma....DODJETE OVDJE ZAJEBAVATE ZELJU KAKO NEMA PARA KAKO JE U DUGOVIMA KAKO IGRACI ZA HLJEBA NEMAJU,STAVLJATE IZJAVE DIALIBE ILI TAKO NESTO,I ONDA DODJETE SUTRA DAN I KAZETE KAKO KUPUJEMO PO 15 UTAKMICA PO SEZONI DAKLE TO JE MIN.NEKIH 300 400 HILJADA....bar prvo skontajte pa recite
E moj biseru
Potpis !irridu je napisao/la:al po meni najveca ironija ovoga foruma....DODJETE OVDJE ZAJEBAVATE ZELJU KAKO NEMA PARA KAKO JE U DUGOVIMA KAKO IGRACI ZA HLJEBA NEMAJU,STAVLJATE IZJAVE DIALIBE ILI TAKO NESTO,I ONDA DODJETE SUTRA DAN I KAZETE KAKO KUPUJEMO PO 15 UTAKMICA PO SEZONI DAKLE TO JE MIN.NEKIH 300 400 HILJADA....bar prvo skontajte pa recite

Vratimo se putem stare slave,igrajte Srcem za svete boje Plave !
- Željo 1921
- Kontakt:
UKUPNO: 13 6 3 4 22:13
DOMAĆIN: 6 5 1 0 16:4
GOST: 7 1 2 4 6:9
0:0 - 04/05 - 23.10.2004. Grbavica
0:0 - 04/05 - 30.04.2005. Lukavica
4:2 - 05/06 - 30.09.2005. Grbavica (Gredić, Pjanić, Muharemović, Ad. Raščić - Bjelica, Muminović)
4:1 - 05/06 - 02.04.2006. Lukavica (Pelak 2, Avdić, Al. Raščić - Radovanović)
5:2 - 06/07 - 09.09.2006. Grbavica (Jahić 3, Štilić, da Silva - Belošević, Radovanović)
1:2 - 06/07 - 01.04.2007. Lukavica (Dialiba - Stanković, Jovanović)
0:3 - 07/08 - 04.11.2007. Lukavica (Vuksanović, Spalević, Muminović)
4:0 - 07/08 - 10.05.2008. Grbavica (Štilić 3, Dialiba)
0:1 - 08/09 - 21.09.2008. Lukavica (Spalević)
1:0 - 08/09 - 11.04.2009. Grbavica (Kerla)
1:1 - 09/10 - 30.08.2009. Lukavica (Cocalić - Regoje)
2:0 - 09/10 - 27.03.2010. Grbavica (Bekrić, Bajić)
0:1 - 10/11 - 17.10.2010. Lukavica (Radovanović)
DOMAĆIN: 6 5 1 0 16:4
GOST: 7 1 2 4 6:9
0:0 - 04/05 - 23.10.2004. Grbavica
0:0 - 04/05 - 30.04.2005. Lukavica
4:2 - 05/06 - 30.09.2005. Grbavica (Gredić, Pjanić, Muharemović, Ad. Raščić - Bjelica, Muminović)
4:1 - 05/06 - 02.04.2006. Lukavica (Pelak 2, Avdić, Al. Raščić - Radovanović)
5:2 - 06/07 - 09.09.2006. Grbavica (Jahić 3, Štilić, da Silva - Belošević, Radovanović)
1:2 - 06/07 - 01.04.2007. Lukavica (Dialiba - Stanković, Jovanović)
0:3 - 07/08 - 04.11.2007. Lukavica (Vuksanović, Spalević, Muminović)
4:0 - 07/08 - 10.05.2008. Grbavica (Štilić 3, Dialiba)
0:1 - 08/09 - 21.09.2008. Lukavica (Spalević)
1:0 - 08/09 - 11.04.2009. Grbavica (Kerla)
1:1 - 09/10 - 30.08.2009. Lukavica (Cocalić - Regoje)
2:0 - 09/10 - 27.03.2010. Grbavica (Bekrić, Bajić)
0:1 - 10/11 - 17.10.2010. Lukavica (Radovanović)
smori se citajuci oko utakmice sa celikom , mislim da oni ne zasluzuju toliko paznje jer realno nikad oni nece biti velik klub vidim neki su Amara poceli omlazavati jer je napustio press al stace covjek vidio skim ima posla onaj primitivizam od novinara nisam nikad vidio , da mi je znati jel jos misle da su jedan od najtrofejnijih klubova
, nego u subotu derby e to se mora uzeti daj boze da napokon prodje derby kako treba , u pravoj atmosferi sa obje strane s pravom koreogafijom jer mi je dosta nekakvih prepucavanja dizanja tenzija pa nek boljji pobjedi a nadam se ZELJOOOO , **** titulu derby je derby , valja cijelu godinu izdrzati odnosno uzivati nakon utakmice 

Ciljevi za maj:
1. Dobiti malene;
2. Osvojiti kup;
3. Pritisnuti Borac tako da mu za titulu treba pobjeda na Grbavici.
1. Dobiti malene;
2. Osvojiti kup;
Ovo prvo i bitno i ne bitno. Vazno je skupiti vise bodova od Borca i biti sampion pa taman izgubili od pitara (prosle godine ih nismo ni dobili, uzeli "samo" jedan bod ali bili smo prvaci sto je puno vaznije).elSaik je napisao/la:Ciljevi za maj:
1. Dobiti malene;
2. Osvojiti kup;
Osvijiti kup naravno a na Grbavici protiv Borca ocekujem da cemo ih preteci na tabeli i ici u Prijedor na ovjeru titule.
otprilike daŽeljo 1921 je napisao/la:Ti znas tacno koliko se uzima za kupovinu utakmica ?irridu je napisao/la:al po meni najveca ironija ovoga foruma....DODJETE OVDJE ZAJEBAVATE ZELJU KAKO NEMA PARA KAKO JE U DUGOVIMA KAKO IGRACI ZA HLJEBA NEMAJU,STAVLJATE IZJAVE DIALIBE ILI TAKO NESTO,I ONDA DODJETE SUTRA DAN I KAZETE KAKO KUPUJEMO PO 15 UTAKMICA PO SEZONI DAKLE TO JE MIN.NEKIH 300 400 HILJADA....bar prvo skontajte pa recite
E moj biseru

Pobjeda u derbiju je imperativ!
Jedna od rijetkih utakmica zahvaljujući kojoj zaboravim da nam je liga takva kakva jeste.
Svakako, ne možeš prestići Borca sa bodom sa Koševa.
Jedna od rijetkih utakmica zahvaljujući kojoj zaboravim da nam je liga takva kakva jeste.
Svakako, ne možeš prestići Borca sa bodom sa Koševa.

mislim da ce ovo kolo dati odgovr na to kolike su nam sanse da osvojimo titulu,ako borac kiksa dakle ako izgubi mada i remi nebi bio bas tolko los po nas mogli bi se do kraja sa pravom nadati tituli ,al opet ce biti jakotesko jer znate kako je i osim rekao MOZE BORAC KIKSAT JEDNOM,MOZE I DVA PUTA,AL TRI VEC TESKO ,al se treba truditi dokle god ima i teoretske sanse pritiskat ih da se ne mogu opustiti:) naravno po meni primarni cilje je kup osvojit ,u sto sam ubijedjen da cemo i uspjeti,jer ako mi ovakvoj ekipi celika ne mozemo dati bar gol na bilinom polju onda ne znam stvarno
a ako damo gol to je vise od pola posla jer tesko da onakav celik moze dati 3
sto se tice derbija pa nez vala sta da akzem naravno volio bi pobjedu al to je vise onako da se moze zajebavat raja negoli radi nekog bas znacaja naravno trebace nam bodoovi za titulu i treba dobiti,al ono utakmica ko utakmica,jer derbi je davno prestao biti sto je bio... 

ONI TI GA PUSE AMARE AMARE AMAREEE 

- zubanovic89
- Kontakt:
koji idol ne mogu da vjerujemBuddy je napisao/la:ONI TI GA PUSE AMARE AMARE AMAREEE

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
AMAR, AMAR, OSIM, OSIM!!!
Čovjek je apsolutno nedodirljiv i ja sam lično ponosan što imamo njega za trenera i menađera!

Čovjek je apsolutno nedodirljiv i ja sam lično ponosan što imamo njega za trenera i menađera!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Evo na sport centru izasla dva video snimka starta nad Stanceskim i gola Celika iz cistog ofsajada, sto je najgore sudija je bio tacno u liniji igraca koji je bio u ofsajdu.. gamad pogana
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot] i 40 gostiju.