Chicago Bulls
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
ja kakve mi koseve primamo ebiga...ljudi sutaju ebiga , ja stvanro ne znam kako je ovo -1, ali dobro je uglavnom...samo ne svidja mi se nikako sto mi moramo stizat, jer puno grijesimo tako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahaha dobor je vodimo 3 sad ne tako lose, s obzirom kako smo poceli igrati...sad smo ko pronasli svoju igru, pa valjda ovako i nastavimo 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
ROSE NEZVANICNO (po izvorima Chicago Tribune-a) MVP!!!
http://www.chicagobreakingsports.com/sp ... 9967.story
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 03 maj 2011, 03:40, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
Hajmo na chat, sta cekate. Rose molim te manje sutaj te trice.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:ROSE NEZVANICNO (po izvorima Chicago Sun Time-a) MVP!!!
No shit BOY

Thibs odradio svoj posao.
Rose takoder.
Sad je red na cijelom timu da uzmu prsten da upotpune bajku : )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
It’s been known for months that Derrick Rose was going to be the 2010-2011 NBA MVP, however now it’s official. Rose will receive the award before game 2 vs the Atlanta Hawks on Wednesday.
CHICAGO – Chicago Bulls guard Derrick Rose is the youngest Most Valuable Player award-winner in the history of the National Basketball Association, according to a **** familiar with the situation.
The 22-year-old Rose was widely expected to win the award after leading the Chicago Bulls to a 62-20 record and No. 1 seed in the playoffs.
Michael Jordan was the last Bulls player to win the award. He won it five times, with the latest being 1998. Earlier in the season, Jordan said Rose deserved the award.
The Chicago-born point guard had a breakout third season, averaging 25 points, 7.7 assists and 4.1 rebounds. After a summer with the U.S. National team, Rose made a significant leap.
Rose, the No. 1 pick in the 2008 draft and Rookie of the Year, started his first All-Star game, after making the team as a reserve last season.
He carried a team that saw its top two big men, Carlos Boozer and Joakim Noah, miss significant time with injuries. His fellow starting guard Keith Bogans averaged just 4.4 points per game. Still, the Bulls never lost more than two games in a row.
Rose’s MVP candidacy was criticized by some, but not by his teammates. After Rose scored 30 in a 97-81 win over Boston in early April, Noah said, “If this game doesn’t put the stamp on the MVP vote, I don’t know what else you can say.”
Known for his quiet, humble demeanor, Rose raised eyebrows in late September when he told reporters his goal was to win the award.
“The way I look at it, within myself, why can’t I be the MVP of the league?” he said. “Why can’t I be the best player in the league? Why? Why can’t I do that?”
Rose is expected to be notified of his victory Tuesday and be presented with the award during Wednesday’s Game 2 against the Atlanta Hawks, according to the ****.
Bulls coach Tom Thibodeau won the Coach of the Year award Sunday. The two will be the 12th duo in NBA history to win both awards.
While his shooting percentages slipped a bit in the first round win over the Indiana Pacers, Rose averaged 27.6 points, 6.2 assists and 4.6 rebounds.
CHICAGO – Chicago Bulls guard Derrick Rose is the youngest Most Valuable Player award-winner in the history of the National Basketball Association, according to a **** familiar with the situation.
The 22-year-old Rose was widely expected to win the award after leading the Chicago Bulls to a 62-20 record and No. 1 seed in the playoffs.
Michael Jordan was the last Bulls player to win the award. He won it five times, with the latest being 1998. Earlier in the season, Jordan said Rose deserved the award.
The Chicago-born point guard had a breakout third season, averaging 25 points, 7.7 assists and 4.1 rebounds. After a summer with the U.S. National team, Rose made a significant leap.
Rose, the No. 1 pick in the 2008 draft and Rookie of the Year, started his first All-Star game, after making the team as a reserve last season.
He carried a team that saw its top two big men, Carlos Boozer and Joakim Noah, miss significant time with injuries. His fellow starting guard Keith Bogans averaged just 4.4 points per game. Still, the Bulls never lost more than two games in a row.
Rose’s MVP candidacy was criticized by some, but not by his teammates. After Rose scored 30 in a 97-81 win over Boston in early April, Noah said, “If this game doesn’t put the stamp on the MVP vote, I don’t know what else you can say.”
Known for his quiet, humble demeanor, Rose raised eyebrows in late September when he told reporters his goal was to win the award.
“The way I look at it, within myself, why can’t I be the MVP of the league?” he said. “Why can’t I be the best player in the league? Why? Why can’t I do that?”
Rose is expected to be notified of his victory Tuesday and be presented with the award during Wednesday’s Game 2 against the Atlanta Hawks, according to the ****.
Bulls coach Tom Thibodeau won the Coach of the Year award Sunday. The two will be the 12th duo in NBA history to win both awards.
While his shooting percentages slipped a bit in the first round win over the Indiana Pacers, Rose averaged 27.6 points, 6.2 assists and 4.6 rebounds.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
nista se nije promjenilo od utakmica sa Indianom. Igramo isto onako lose, ako ne i gore.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Evo i ja se pridruzio da ispratim lakerse i vasu 4/4 , sta je ba ovo ?
15 : 4 u 4/4 
glupa pravila sa tehnickim i emocijama
ovdje je gotovo , ubese vas u 4/4 , nije do odvrane koliko do suteva preko ruke Croforda , a J.J. punu ma koga stavite na njega jer je visi od standarnih bekova.
Vas napad je steliran pravo , e jeste nasli kad ce te uci u krizu , to ste nekako skrivali u seriji sa Indianom , ali evo i sad
Rose i ostali vasi bekovi su slabo odigrali

glupa pravila sa tehnickim i emocijama

ovdje je gotovo , ubese vas u 4/4 , nije do odvrane koliko do suteva preko ruke Croforda , a J.J. punu ma koga stavite na njega jer je visi od standarnih bekova.
Vas napad je steliran pravo , e jeste nasli kad ce te uci u krizu , to ste nekako skrivali u seriji sa Indianom , ali evo i sad

Rose i ostali vasi bekovi su slabo odigrali

Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 03 maj 2011, 04:34, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ebajiga gotovo sta se tu moze idemo dalje...lose izgledamo ebiga...nikog osim Denga nije bilo u ovoj utakmici
ubise nas ljudi tricama ebajiga, a mi se i ne trudimo da to zaustavimo u ovom periodu...ne znam sta se desava sa njih u zadnje vrijeme, ali nadam se da cemo ovo popraviti u narednoj utkamici
ubise nas ljudi tricama ebajiga, a mi se i ne trudimo da to zaustavimo u ovom periodu...ne znam sta se desava sa njih u zadnje vrijeme, ali nadam se da cemo ovo popraviti u narednoj utkamici
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nista novo sa nama od one utakmice u reg. sezoni jos sa Netsima pred kraj prvog djela sezone.
Ne znam koji se k desava ali Thibs mora nesto ovdje uraditi, ovo ne valja zaista.
Ne znam koji se k desava ali Thibs mora nesto ovdje uraditi, ovo ne valja zaista.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
E svasta sta je ono trebalo Rose-u
Bas ste peh

Bas ste peh

Johnson i Crawford ne znaju promašiti yebote
...J.J. 5 od 5 za 3 poena
nenormalno ih služi šut u ovom play offu...tricama su razbili i Orlando u prvoj seriji.

- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma ne igramo uopste nalik sebi iz regularnog djela sezone, ovo nisu oni Bullsi sto su uzeli 62 pobjede!Kobe Bryant je napisao/la:E svasta sta je ono trebalo Rose-u![]()
![]()
![]()
Bas ste peh
Mnogo toga ne stima, konstantnosti nema, odbrana losa, u napadu bez ideje.
Jes vidio peha... A U P.m VISE !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
povrijedi se Rose u pm
....ebiga na ovu nogu sad kako god stane ovo ce mu se desavati, dok ne zaljeci upotpunosti...ebajiga nadam se da je zdrav ...na kraju i nije imao toliko losu utkamicu,ali s obzirom da od njega zna se sta ocekujemo ipak ovo je suvise lose ...bice bolje idemo dalje i uzet cemo jednu u Atlanti i dobit cemo ovu seriju, ali u eventualnom finalu istoka sa ovom igrom nista

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ocigledan ogroman pad forme u PO. Agonija iz utakmica sa Indy. se nastavlja, samo je sad jos gora.
Mnogo toga nije štimalo kod Bullsa veceras...prije svega odbrana koja im je bila odlicna u reg. dijelu sezone, zatim neki kljucni igraci nikako da podignu nivo igre prije svih Boozer, pa i Noah...ne znam kako ce Chicago braniti Johnsona koji je odlican šuter i koji je uništio Richardsona u prvoj seriji, a izgleda da ni Bullsi nemaju covjeka za njega 
Šta bi sa Rose-om?? jel ova povreda lakša, bar mi se tako ucinilo

Šta bi sa Rose-om?? jel ova povreda lakša, bar mi se tako ucinilo

- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Ocigledan ogroman pad forme u PO. Agonija iz utakmica sa Indy. se nastavlja, samo je sad jos gora.
nista novo to ti je chicago sport brate

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Neznam mislim da se Charlota obnavlja , cim su dali Wallacea skoro djaba , tako da vidite da date nesta vasish scrub guardova za kapatena Jacka 

Mislim da ćete morati čestitait Atlanti na prolazu u finale konferencije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.