Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

motty
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la motty » 01 maj 2011, 23:58

Virtu4l je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Polako se uvlači strah u kosti pred gostovanje preporođenog Chelsea.. :D
Strah se davno uvukao, ali su ga tek sad prepoznali :lol:
situacija ista kao i pred uzvratnu utakmicu LP united ima prednost bodovnu( tada imao gol prednosti) chelsea psiholosku prednost i na kraju se znao rezultat.

nesumnjam da ce i ovaj put bit tako
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 02 maj 2011, 00:56

Izvjesni Saurman dubokoumno je zaključio kako se nekom ovdje uvlači strah od prije neki dan isprašenog Chelseaja, na šta se intelektualac Virtual nadovezao razmišljanjem kako se strah davno uvukao ali da ga je neko tek sad prepoznao... predlažem da ova dva vrhunska stručnjaka podijele ovogodišnju Nobelovu nagradu za fiziku... zašto fiziku? Zvuči pametno, kao i oni, čovjek se tačno zamisli nad dubokoumnošću njihovih postova... stoga pozivam ova dva Brainiaca da neuke forumaše nastave informisati svojim naučnim radovima i tako doprinesu poboljšanju opšteg obrazovanja u jugoistočnoj Evropi. Hvala!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 maj 2011, 09:50

Virtu4l je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Polako se uvlači strah u kosti pred gostovanje preporođenog Chelsea.. :D
Strah se davno uvukao, ali su ga tek sad prepoznali :lol:
Nisam jucer gledao utakmicu nisam bio u mogucnosti, United kiksa i sada vi neke titule odmah pisete, Suarmane ja tebi stalno kazem da prestanes pratiti slabasnu BL i F.C.Bavariu koja je na nivou Poljske lige.
Virtual ove sezone je 3-1 za nas u duelima sto bi bio kakav strah opet idemo na pobjedu koja ce biti sigurno pa ce da bude 4-1. ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 maj 2011, 09:53

P.s. siguran sam da nakon Chelsiu priznata oba neka cudna gola, da ce biti neka cudna odluka u korist Uniteda da se pravda zadovolji. Howard Web! :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 maj 2011, 09:57

haxonja je napisao/la:P.s. siguran sam da nakon Chelsiu priznata oba neka cudna gola, da ce biti neka cudna odluka u korist Uniteda da se pravda zadovolji. Howard Web! :D
Nije nam dugo sudio
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 02 maj 2011, 10:43

Ted Mosby je napisao/la:
haxonja je napisao/la:P.s. siguran sam da nakon Chelsiu priznata oba neka cudna gola, da ce biti neka cudna odluka u korist Uniteda da se pravda zadovolji. Howard Web! :D
Nije nam dugo sudio
Ma sad ce :)
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 02 maj 2011, 10:51

Ja sam davno rekao da su pojedini navijaci United razmazeni, vjerovatno su to ovi mladji pa im oprastamo. Ljudi moji zar vi ne vidite da Sir Alex hoce da na isti nacin uzme titulu kao Chelsea prosle godine samo s jednim bodom vise!!LOL
A sto se tice utakmice juce mogao je bilo ko pobjediti ipak je to derbi, i mislim da nije ok podcjenjivati takve utakmice. Ono sto je pozitivno i vecina zna United ne gubi dvije utakmice za redom. Nema mjesta za nekakvu paniku ovo je sada igra matematike i rasporeda, United sigurno nece izgubiti neredne dvije utakmice, jos uvijek je sve ovo super nema panike sta vam je. BELIVE!!!!

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 02 maj 2011, 10:57

reddevil16 je napisao/la:Ja sam davno rekao da su pojedini navijaci United razmazeni, vjerovatno su to ovi mladji pa im oprastamo. Ljudi moji zar vi ne vidite da Sir Alex hoce da na isti nacin uzme titulu kao Chelsea prosle godine samo s jednim bodom vise!!LOL
A sto se tice utakmice juce mogao je bilo ko pobjediti ipak je to derbi, i mislim da nije ok podcjenjivati takve utakmice. Ono sto je pozitivno i vecina zna United ne gubi dvije utakmice za redom. Nema mjesta za nekakvu paniku ovo je sada igra matematike i rasporeda, United sigurno nece izgubiti neredne dvije utakmice, jos uvijek je sve ovo super nema panike sta vam je. BELIVE!!!!
Nema kod nas panike mi smo uvjereni u titulu MUFC-a jer smo to zasluzili po partijama kuci ali ne i u gostima jer smo bili katastrofalni izuzev CL (10 tekmi bez primljenog gola) sto je zadivljujuce ali eto optimiste smo svi pred tekmu sa Chelsea-jem

GGMU

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 02 maj 2011, 11:13

Alcatraz!! I ja brate navijam za United i to ludo. A generalno govoreci vidim da se pljuje po igracima i nasoj igri, ok! kad ne igramo dobro i ima se razloga za to, to mogu razumjeti. Ali ovo juce je bio derbi i sve je bilo moguce. Ima jos da se igra i ono sto je dobro imamo kuci dvije utakmice i to ce biti to!! Nema sanse da ovaj tim ovakvu priliku prokocka, samo imaj vjere i titula dolazi kuci gdje joj je i mjesto.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 maj 2011, 12:04

reddevil16 je napisao/la:Alcatraz!! I ja brate navijam za United i to ludo. A generalno govoreci vidim da se pljuje po igracima i nasoj igri, ok! kad ne igramo dobro i ima se razloga za to, to mogu razumjeti. Ali ovo juce je bio derbi i sve je bilo moguce. Ima jos da se igra i ono sto je dobro imamo kuci dvije utakmice i to ce biti to!! Nema sanse da ovaj tim ovakvu priliku prokocka, samo imaj vjere i titula dolazi kuci gdje joj je i mjesto.
Ma naravno !
Ja bih zaista zelio da naredna ut. protiv konkurenta prodje bez ikakvih kontroverzi .
Dosta je vise nesportskih stvari kao i ocitih sudijskih gresaka , navlacenja ili kradja , prigovor onaj , zali se ovaj , toga je ove sezone bilo prilicno :roll: ...
U sljedecoj ut. nek˙ bolji pobijedi i neka to bude na castan i posten nacin .

Svi vjerujemo u titulu , aBd do nje jos samo malo moramo jos pricekati :) .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 maj 2011, 12:55

Van der Sar: I sam se pitam zašto idem u mirovinu

slika

Tri premierligaška naslova i jednog u Ligi prvaka osvojio je s Manchester Unitedom Edwin van der Sar po priključenju toj momčadi 2005. godine iz Fulhama. Danas 40-godišnji golman "Crvenih vragova" pred sobom ima još tek nekoliko utakmica do zaključenja velike karijere.

Odluka je to koju je donio sam uz konzultacije sebi bliskih ljudi, premda, tvrdi, sada se pita zbog čega ju je donio.

"Katkad mi glavom prođe pitanje zašto se umirovljujem. Fizički se dobro osjećam, ali sam svjestan da nogomet ne mogu igrati do kraja života. Sada, s navršenih 40 možda je i došlo vrijeme da se povučem."

"Nisam sam došao do zaključka, pomogli su mi u tome supruga Annemarie, savjetnik Rob Jansen i menadžer Alex Ferguson s kojim sam još prošle godine dogovorio da će ova sezona biti posljednja", dodao je nizozemski golman kojem se smiješi novi naslov u Premiershipu, ali i finale Lige prvaka na Wembleyju, navodi Totalsport.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 02 maj 2011, 14:26

Ako nas Chelsea pobijedi na OT onda zaslužuje titulu, to je jasno. Ja vjerujem da ćemo mi ipak biti pobjednici u nedjelju i da ćemo protiv Blackburna proslaviti titulu.

I opet smiješne kritike na račun Carricka. Cartman kaže zakasnio na šut, al' u qrcu, lopta mu prošla kroz noge, šta je tu čudno, dešava se svima.

Ali opravdavam to da je Carrick kriv što nismo uspjeli stvoriti prave prilike za 94 min.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 02 maj 2011, 16:46

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 maj 2011, 18:50

chelsea nema sanse na ot
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2011, 19:05

Rosas7 je napisao/la:chelsea nema sanse na ot
Najviše volim kad nemamo šanse...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 maj 2011, 00:30

Ako budete imali isto bodova kao i Chelsea,da li se gleda međusobni omjer prvo ili gol-razlika ?
You'll never walk alone.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 maj 2011, 00:33

VolimLiverpool je napisao/la:Ako budete imali isto bodova kao i Chelsea,da li se gleda međusobni omjer prvo ili gol-razlika ?
Gol razlika!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 03 maj 2011, 11:57

Ferguson je odlučio napraviti neke promjene u sastavu za utakmicu protiv Schalkea.

"Pred nama su dvije velike, ključne utakmice ove sedmice. Malo ćemo presložiti i osvježiti ekipu za Schalke. U sastav ulaze Paul Scholes, Dimitar Berbatov, Michael Owen, dakle, svježi igrači. Bit ćemo u redu, ne treba se brinuti za nas. U dobroj smo poziciji, kakvu smo mogli samo poželjeti na početku ove sezone", izjavio je Ferguson.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 03 maj 2011, 12:07

Thunderstruck je napisao/la:Ferguson je odlučio napraviti neke promjene u sastavu za utakmicu protiv Schalkea.

"Pred nama su dvije velike, ključne utakmice ove sedmice. Malo ćemo presložiti i osvježiti ekipu za Schalke. U sastav ulaze Paul Scholes, Dimitar Berbatov, Michael Owen, dakle, svježi igrači. Bit ćemo u redu, ne treba se brinuti za nas. U dobroj smo poziciji, kakvu smo mogli samo poželjeti na početku ove sezone", izjavio je Ferguson.
MA naravno Fergie je uvijek bio priseban i znao sta treba raditi kao i ovaj put :) GGMU

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 maj 2011, 12:59

Valja njemu opet mahat' rukama kad ga Didier špicne :lol:

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.