FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Jeste Deisler bio ogroman potencijal, ali nakon prve sezone se vidjelo da ništa neće biti od njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rz88 je napisao/la:Oke. Odoh ja ići. To što pišeš "forsiranje" Deislera je smiješno i apsurdno. Sebastian je imao centaršut ko Beckham, kako je samo izvodio slobodnjake, sjajan igrač ali ozljede ga zafrkaše, a za Bastiana posebna priča, Piotr Trochowski je bio 10 puta bolji igrač od Bastiana, ali nije imao toliko medijske pažnje pa je ovaj jeftino ako se ne varam 3.7 ili tako nešto milioa otići.
@neno
kakve veze ima moj broj postova sa kvalitetom posta. Pogleda bolan šta pišeš, idi umij se pa onda piši normalno. Haj živio, vidimo se kada počneš pisati normalne postove.
ohladi malo decko i pocni pisati realno,a ne navijacki,cuj nase hvalimo,ko je najbolji strijelac kvalifikacija,ko je drugi strijelac njemacke lige,ko je raznio bundesku prvom dijelu,ko je najbolji asistent svih vremena..razumijem da ne gotivis misketa,vedu,dzeksona,seju....ali malo postovanja ne bi skodilo...ljudi su bili prejaki ove sezone...a vidjet cemo slijedece otom potom,pred nama je....kao sto rece nas jedan covjek:"Pa mi smo najjveci neprijatelji samo sebi"....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Bolan ko je spominjo Džeko, jao stavljaš mi svoje riječi u moje rečenice, ja sam dečko ali dečko koji više od tebe zna, i vjeruj tako je. Misimović neće nikad u Bayern ako dođe ne gine mu kluba. Navijački, bježi bolan, znaš li ti čitati. Ako je neko bio objektivan u vezi Bayerna onda sam to ja bio, mogu ti to potvrditi neki koji pišu na nivou kao RIbery i Geronimo.
Nemma pojma što se s tobom patriotom raspravljam, kaže ja navijački a on nije patriotski. Na što je ovaj svijet spao.
Nemma pojma što se s tobom patriotom raspravljam, kaže ja navijački a on nije patriotski. Na što je ovaj svijet spao.
to ti kazes da znas vise od mene,a ja kazem da znam vise od tebe...ali nema razloga da se prepiremo,ljudi bili najbolji iako sam ja volio da bayern postane prvak....jer je to moj tim,a 99 se plakalo,ali nevezano..cuj dzeku pa ja sam ga spomenuo,bayern da je pravi klub bi uzeo dzeku a ne pustio da mu ispred nosa ode jedan od najboljih napadaca danasnjice,a oni lafo pametni gomeza uzimaju za 30 miliona...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Dajte smirite malo ,necu citati vase prepirke ko zna vise o nogometu ili necemu drugom ,svako ima svoje misljenje i ako on misli da je Skoro bolji od Ibrahimovica neka mu bude .Bosingva bi bio odlicno pojacanje ,mogli bi konacno i preko lijeve i desne strane podjenako napadati .Bilo bi super da nekog golmana dovedu ,sta ce biti sa tim vidjet cemo uskoro .Mada po mom misljenju treba im jedan dobar i iskusan kreativac i onda bi to slijedece sezone sve islo fino .
- rob do bagro
- Kontakt:
kad bi jos doveli golmana to bi bilo super
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:kad bi jos doveli golmana to bi bilo super
Ma to ce vjerovatno biti Neuer.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
ja bi volio da dodje momak je stvarno klasa za razliku od ostalih njemackih golmana...bice vrlo tesko ga dovest u nase redoveomerbavarac je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:kad bi jos doveli golmana to bi bilo superMa to ce vjerovatno biti Neuer.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Golman ce vjerovatno biti Nijemac, tu nema dvojbe, takva politika. E sad ko ce biti to se jos ne zna, moguce je i da Adler dodje, iako bi ja najvise volio da dodje Frey, ali mislim da od toga nema nista.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
evo citam na teletextu na rtl-u bosingva samo sto nije dosao u bayern samo se sad ocekuje zeleno svjetlo da bosingva ode,a kazu da su vec nasli zamjenu a to je Glen Johnson iz portsmoutha
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sad već u odlasku Bosingwe ima neke logikerob do bagro je napisao/la:evo citam na teletextu na rtl-u bosingva samo sto nije dosao u bayern samo se sad ocekuje zeleno svjetlo da bosingva ode,a kazu da su vec nasli zamjenu a to je Glen Johnson iz portsmoutha

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
fino finorob do bagro je napisao/la:evo citam na teletextu na rtl-u bosingva samo sto nije dosao u bayern samo se sad ocekuje zeleno svjetlo da bosingva ode,a kazu da su vec nasli zamjenu a to je Glen Johnson iz portsmoutha

Na vasu gore diskusiju se necu mijesati, svako treba imati svoje misljenje, svoje poglede, i svakako su ovakve "male svadje" dobro dosle.
Samo cu reci da ste i jedan i drugi u pravu
bas ste bili dobri, helem poznavaoci FCB.
Nego stvarno ako uspije transfer Johnsona u Chelsea, bice otvoren put Bosingwi u Minhen.
Ako ne, citam da su u kontaktu sa branicem Schahtjora Ilsinhom.
Mogu reci da bi i ovoga Brazilaca rado vidio u redovima Bayerna, strasan igrac...pogledajte sami:
Pored Bayerna i Sevilla je jos u trci za njim.

Samo cu reci da ste i jedan i drugi u pravu

Nego stvarno ako uspije transfer Johnsona u Chelsea, bice otvoren put Bosingwi u Minhen.
Mogu reci da bi i ovoga Brazilaca rado vidio u redovima Bayerna, strasan igrac...pogledajte sami:
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Na vasu gore diskusiju se necu mijesati, svako treba imati svoje misljenje, svoje poglede, i svakako su ovakve "male svadje" dobro dosle.![]()
Samo cu reci da ste i jedan i drugi u pravubas ste bili dobri, helem poznavaoci FCB.
![]()
Ma i ja sam isto cuo za Ilsinha, citam na Bayernovom blogu da je vec skoro dosao. Cijena oko 15 mil. Ilsinho izjavio da zeli u Bayern, a Bayern ga zeli na preporuku Elbera.
Strahota igrac, podsjeca me na Denilsona malo, beton lik, samo ne znam kako bi se on snasao u Bajernugeronimo je napisao/la:Na vasu gore diskusiju se necu mijesati, svako treba imati svoje misljenje, svoje poglede, i svakako su ovakve "male svadje" dobro dosle.![]()
Samo cu reci da ste i jedan i drugi u pravubas ste bili dobri, helem poznavaoci FCB.
![]()
Volim te Zeljo!!!
Mislim da nema šanse da Ilsinho dođe. Poznat je i Bayern koji ne kupuje neke igrače koji se "nisu" dokazali, rijetki su ti igraći kao što se Sosa, Breno, Julio Daniel Dos Santos i takva raja, neće da rizikuju. Ilsinho je strašan igrač, gledao sam ga par puta, ali oni hoće Bosingwu ono kao on je iz Chelsea a ovaj je i Shakthara. U Bayerna je taktika da kupe igrača iz većeg kluba nego vamo "nepoznatog"
Neka kupe jednoga od ove dvojica, a ako ćemo raviti razliku između Ilsinha i Bosigwe onda ovaj prvi bolji dribler a ovaj drugi 2 puta brži.
Neka kupe jednoga od ove dvojica, a ako ćemo raviti razliku između Ilsinha i Bosigwe onda ovaj prvi bolji dribler a ovaj drugi 2 puta brži.
hej rz88
covjece ja sam, zahvaljujuci tvojim prognozama, dobijao na kladionici
ti kazes neki rezultat a ja pravo u kladionicu ali se opkladim kontra od onog sto si ti rekao
joj dobitaka
dobro pogledaj u enu slikcicu u desnom mi kutu
tom coeku virujem vise no tebi i dovoljno mi je kada on kaze da je MISKE igrac za Bayu
nisu ga uzeli zbog dobrih odnosa sa Wolfsima
da je Miske bio u Bayernu sigurno bi bili prvaci a Wolfsi bi drzali sredinu tabele.
ako je Miske i spor(nije toliko) njegove lopte nisu niti ima igraca koji je brzi od tih lopti
ma nema, i Balak i Deko i Bekan su bili prvaci na 100 m i vazda su tukli Morisa Grina pa im dosadilo i dodjose da igraju fuce
ok, Maradona je najbolja desetka svih vremena i tu Miske ne moze ni primaknut´ ali, reci, da u ovakvom Bayernu nebi igrao u pocetnoj moze samo neko ko tog igraca mrzi

covjece ja sam, zahvaljujuci tvojim prognozama, dobijao na kladionici

ti kazes neki rezultat a ja pravo u kladionicu ali se opkladim kontra od onog sto si ti rekao

dobro pogledaj u enu slikcicu u desnom mi kutu

nisu ga uzeli zbog dobrih odnosa sa Wolfsima
da je Miske bio u Bayernu sigurno bi bili prvaci a Wolfsi bi drzali sredinu tabele.
ako je Miske i spor(nije toliko) njegove lopte nisu niti ima igraca koji je brzi od tih lopti
ma nema, i Balak i Deko i Bekan su bili prvaci na 100 m i vazda su tukli Morisa Grina pa im dosadilo i dodjose da igraju fuce

ok, Maradona je najbolja desetka svih vremena i tu Miske ne moze ni primaknut´ ali, reci, da u ovakvom Bayernu nebi igrao u pocetnoj moze samo neko ko tog igraca mrzi
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- el-fighter
- Kontakt:
Miske bi svakako mogao igrati u prvom sastavu Bayerna. Pa on je igrač kojeg bi svaki tim volio imati u svom sastavu. Njegove lopte imaju oči. U Bayernu bi se dobro uklopio iza dva špica. Neznam da li će Čelzi pustiti Bosingwu, iako smo im ponudili tri igrača.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- rob do bagro
- Kontakt:
ma bosingva ce preci u bayern negdje sam procitao da zeli igrati u bayernu,ali da li ce do toga doci ...da li ce opet biti ista stvar kao sa diegom sad prelazi sad ne valjda ce se slijedece sedmice sve znati
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
malo da zakrenemo vodotok sa Ribery-ja
Klinsmann: Želio sam zamijeniti Podolskog za Olića
Sedam sedmica nakon što je dobio otkaz u Bayernu bivši trener bavarskog kluba Jürgen Klinsmann i dalje je razočaran svime što se događalo tokom njegova boravka u Münchenu...
U intervjuu Bildu Klinsmann se osvrnuo na pogrešne poteze vodstva kluba, a posebno je zanimljiva rečenica o Ivici Oliću...
- Još sam u decembru predložio da odmah zamijenimo Podolskog za Olića, ali prevladala su drugačija mišljenja – kazao je Klinsmann koji je očito smatrao da bi mu hrvatski napadač mogao pomoći u drugom dijelu sezone. Umjesto toga, Olić je do kraja sezone ostao u HSV-u, a u Bayernu će igrati tek od iduće sezone, dok je Podolski prešao u Köln kod Zvonimira Solde.
Nakon što je u aprilu dobio otkaz, Klinsmann je u nekoliko navrata davao izjave u kojima je do izražaja dolazilo njegovo razočaranje. Čak je na kraju prvenstva spomenuo da bi Bayern s njim na klupi sigurno bio prvak. I dalje je uvjeren da ga uprava kluba nije slijedila i da on nije glavni krivac za loše rezultate bavarskog ponosa u prošloj sezoni.
- Sedam, osam, možda i devet novih igrača u Bayernovoj svlačionici dokazuju da se za lanjske rezultate ne može kriviti samo trener – poručio je, među ostalim, Klinsmann u Bildu.
----------------------------------------------
Ova mu zadnja rečenica pije vode
Klinsmann: Želio sam zamijeniti Podolskog za Olića
Sedam sedmica nakon što je dobio otkaz u Bayernu bivši trener bavarskog kluba Jürgen Klinsmann i dalje je razočaran svime što se događalo tokom njegova boravka u Münchenu...
U intervjuu Bildu Klinsmann se osvrnuo na pogrešne poteze vodstva kluba, a posebno je zanimljiva rečenica o Ivici Oliću...
- Još sam u decembru predložio da odmah zamijenimo Podolskog za Olića, ali prevladala su drugačija mišljenja – kazao je Klinsmann koji je očito smatrao da bi mu hrvatski napadač mogao pomoći u drugom dijelu sezone. Umjesto toga, Olić je do kraja sezone ostao u HSV-u, a u Bayernu će igrati tek od iduće sezone, dok je Podolski prešao u Köln kod Zvonimira Solde.
Nakon što je u aprilu dobio otkaz, Klinsmann je u nekoliko navrata davao izjave u kojima je do izražaja dolazilo njegovo razočaranje. Čak je na kraju prvenstva spomenuo da bi Bayern s njim na klupi sigurno bio prvak. I dalje je uvjeren da ga uprava kluba nije slijedila i da on nije glavni krivac za loše rezultate bavarskog ponosa u prošloj sezoni.
- Sedam, osam, možda i devet novih igrača u Bayernovoj svlačionici dokazuju da se za lanjske rezultate ne može kriviti samo trener – poručio je, među ostalim, Klinsmann u Bildu.
----------------------------------------------
Ova mu zadnja rečenica pije vode
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.