Imaš na RTL-u Conanamuhovic je napisao/la:..ima li veceras sta fino na TV-u ?! ..kakav dobar film ili nesto ?!
I de hljeba ti promijeni avatar, kad vidim Nasrija ocu da se ospem
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imaš na RTL-u Conanamuhovic je napisao/la:..ima li veceras sta fino na TV-u ?! ..kakav dobar film ili nesto ?!
..eh hvala,dosada me neka spucala,pa reko da pogledam sta dobroFrutek je napisao/la:Imaš na RTL-u Conanamuhovic je napisao/la:..ima li veceras sta fino na TV-u ?! ..kakav dobar film ili nesto ?!
I de hljeba ti promijeni avatar, kad vidim Nasrija ocu da se ospem
Jbg mnogo ti je solucija do toga,prvo sto mi na pamet sada pada je da li ima dovoljno ulja za kocnice ili koliko je ono staro jer proizvodjaci govore da se ulje treba menjati svake 3-3.5 godine.nime_tm87 je napisao/la:HELP ljudi ko se razumije u auta ,starom mi je kočnica pretvrda i nikako ne koči, znači mora da stisne najjače da bi imalo zakočila, možel neko reći u čemu je finta da se pripremi, sutra ide kod servisera, ako mu kaže da je vakum ili servo pumpa koja je 300 eura lik će mandrknut ..O Golfu 4 je riječ, SDI
Mrtav je on od 2001 godine samo im odgovara situacija da to sada objave. Vjeruj miVolimLiverpool je napisao/la:Osama nije mrtav,bar ja tako mislim.Sad pričam sa starim i kaže "zašto bi to objavljivali toliko,nemaju razloga",da zaista nije mrtav.Ja i dalje mislim da nije.Ona fotografija je montaža,to je dokazano.
T-MAC je napisao/la:@KDN
zasto ti toliko branis amere ???
ak se smije znati...
ma ne to...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:T-MAC je napisao/la:@KDN
ak se smije znati...
otkud ti to?
je li to zato što tvrdim da za rat u bivšoj državi nisu oni krivi nego ljudi koji su tad bili na čelu te države?
legenda reala je napisao/la:ma čudan ti je on lik ,sad vako sad nako ,na svim forumima je napiso "jedan idiot manje " i "jedan terorist manje "T-MAC je napisao/la:@KDN
ak se smije znati...
Znam da je stariji i iskusniji ali da ovako vjeruje Amerikancima mi je nepojmljivo
T-MAC je napisao/la:ma ne to...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:T-MAC je napisao/la:@KDN
ak se smije znati...
otkud ti to?
je li to zato što tvrdim da za rat u bivšoj državi nisu oni krivi nego ljudi koji su tad bili na čelu te države?
ali u vecini slucajeva stanes na njihovu stranu,..iskreno meni nema odvratnije nacije...![]()
ali i za bivsu drzavu...to se moglo zaustaviti..ali zasto nije..to samo opet ameri znaju....
Cekali 4 god. da Bosna vise padne , a ono suprotno , od osnivanja ARBiH , ona svakim danom sve vise jacala i sve veci otpor pruzala i malo po malo oslobadjala uzurpiranu teritoriju od agresora .T-MAC je napisao/la:ma ne to...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:T-MAC je napisao/la:@KDN
ak se smije znati...
otkud ti to?
ali u vecini slucajeva stanes na njihovu stranu,..iskreno meni nema odvratnije nacije...![]()
ali i za bivsu drzavu...to se moglo zaustaviti..ali zasto nije..to samo opet ameri znaju....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.