NK Široki Brijeg

brijeg široki
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la brijeg široki » 18 jun 2009, 19:14

štaaaaaaaaaaaaaaaa??????? Wagner se neće vratiti .Recite mi da je ovo neki nesporazum ili dezinformacija :twisted:
:o

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2009, 23:08

A gdje ti to pise kao?

Wagner je telofonskim putem javio da produzuje ugovor i da se vraca u klub ovih dana, ako vec nije i stigao iz posjete bratu Baianu. Zasad je tako...
Dolazak Bazine se ocekuje dosta kasno s obzirom da su pripreme vec pocele, no on ima privatnih, obiteljskih obveza jos u Austriji i ceka se da sve to dovrsi i bude na raspolaganju momcadi.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 18 jun 2009, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2009, 23:11

A inace, Široki Brijeg je ipak osvojio trofej, ne moze proci bez toga nikako, hehe, u jednoj teskoj utakmici dviju najboljih kadetskih momcadi ove godine, Široki je imao vise srece i smirenosti u izvodjenju penala i nakon 0:0 u obje utakmice postao prvakom BiH ove godine. Utakmica malo previse nervozna, obje momcadi uglavnom gledale vise ne primiti pogodak, Zeljeznicar mozda malo vise od igre i najbolju priliku, ali ih je Široki imao brojcano vise.

Najbolji igrac kadetskog prvenstva BiH je Zdenko Bilac (Široki Brijeg), koji je postigao 23 pogotka u prvenstvu, a najbolji igrac uzvrata finalnog susreta je Kristijan Jajalo (Široki Brijeg).

Mene se osobno najvise dojmio pristup i nacin proslave, svi okupljeni, zajedno u krugu, ruka na ruku i u glas ''tko je najbolji - ŠIROKI''.
Isto tako i kadeti Zeljeznicara.

Da je takav pristup igraca seniora i jednog i drugog kluba, definitivno bi bili u samom vrhu i ove godine.

Momci, svaka cast!

''Pred oko šestotinjak gledatelja kadeti Širokog Brijega postali su prvaci Bosne i Hercegovine pobjedom u finalu protiv kadeta Željezničara . U dosta tvrdoj i teškoj utakmici vidjeli smo malo prilika sa obje strane, ekipa Željezničara imala je par odličnih prilika i udaraca na gol ali siguran je na golu bio golman Širokog Jajalo.

Na kraju se ponovio rezultat iz prve utakmice 0:0 te se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Prvi puca Bilać iz ekipe Širokog i promašuje, a zatim za Željezničar Ašćerić koji također promašuje. Dino Mendeš pogađa za prvo vodstvo Širokog, a Đip Semir promašuje. Zatim opet slijedi promašaj Ivana Ljubića,a Đokara izjednačuje na 1:1. Crnjac Josip pogađa za novo vodstvo od 2:1 i tada na scenu stupa golam Širokog koji brani još jedan udarac Nihadu Švraki, ukupno drugi obranjeni, i za kraj odlučujući penal izvodi kapetan kadeta Širokog Mario Kvesić, pogađa i donosi veliko slavlje igračima ali i navijačima. Na kraju obe ekipe dobivaju veliki pljesak sa tribina.
Za najboljeg igrača prvenstva proglašen je Zdenko Bilać koji je zabio 23 gola,a najbolji igrač i junak današnje utakmice sasvim zasluženo je Kristijan Jajalo.''

slika

slika
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2009, 23:47

ŠB_Fidelis je napisao/la:A gdje ti to pise kao?

Wagner je telofonskim putem javio da produzuje ugovor i da se vraca u klub ovih dana, ako vec nije i stigao iz posjete bratu Baianu. Zasad je tako...
Dolazak Bazine se ocekuje dosta kasno s obzirom da su pripreme vec pocele, no on ima privatnih, obiteljskih obveza jos u Austriji i ceka se da sve to dovrsi i bude na raspolaganju momcadi.
Wagner ostaje u Rusiji..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2009, 23:49

Zar? Nisam znao da je to dogovoreno, Barbaric je vec rekao da racuna na njega. Gdje ostaje?
...Život za Široki...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 18 jun 2009, 23:54

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2009, 23:58

ŠB_Fidelis je napisao/la:Zar? Nisam znao da je to dogovoreno, Barbaric je vec rekao da racuna na njega. Gdje ostaje?
nije pristao na uvjete i ostaje gore traziti klub..iako mislim do 8 mjeseca ili na pola vratit ce se on..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 jun 2009, 00:08

Zanimljivo. Kontah da je vec dogovoreno i da je jednostavno produzena suradnja, kako je i objavljeno, ne znam sta se u tim uvjetima promijenilo, seru uveliko. Valjda ce uspjeti naci zajednicki jezik jer ovisi dosta toga o Wagner-Bazina tandemu. Ili to il nek posalje brata da se vrati. :p
...Život za Široki...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 jun 2009, 09:45

Ako Wagner uspije naći sebi inostrani angažman prelazi u inostranstvo, a ako ne nađe do osmog mjeseca onda se vraća u Široki, barem ja toliko znam.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 19 jun 2009, 11:51

Šta će nam u osmom mjesecu kad nije prošo pripreme i akcije i ako se nije uklopio a kolko znam prva se utakmica igra krajem sedmog :?:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jun 2009, 12:11

brijeg široki je napisao/la:Šta će nam u osmom mjesecu kad nije prošo pripreme i akcije i ako se nije uklopio a kolko znam prva se utakmica igra krajem sedmog :?:
prva utakmica se igra 2.7. a druga 9.7.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 jun 2009, 19:03

brijeg široki je napisao/la:Šta će nam u osmom mjesecu kad nije prošo pripreme i akcije i ako se nije uklopio a kolko znam prva se utakmica igra krajem sedmog :?:
To i jest poanta. Doduse, on je svakako godinama tu pa i nema se sta pretjerano promijeniti, a zna i trenera, i obrnuto, ukratko dokazana je klasa i moze se lako uklopiti, ali je ovo neozbiljan potez, trebalo se uciniti vise ili ponuditi vise kada ti se pruza prilika da imas vezni red sastavljen od jednog Silica, Wagnera, Bazine i tko god vec bude treci. To nijedan klub u BiH nema, tj. ne bi imao, a ovako se dovodis u poziciju da ti nijedan ni drugi ne bi mogli igrati u prvom pretkolu (Bazina bar, Wagnera bi trebalo cekati jos duze), ali eto.
...Život za Široki...

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 19 jun 2009, 19:56

vidiš ja nisam ni pomislio na to da široki nema puno vremena na dobivanje dozvole za bazinin euro nastup.Ne znam ali čini mi se da ova dosadašnja pojačanja i nisu neka za europsku ligu .Jer kao što sam procitao negdje ko ode najdalje sigrno ce biti prva momcad u BiH (mislim novčano) :? :? :? :?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jun 2009, 20:12

brijeg široki je napisao/la:vidiš ja nisam ni pomislio na to da široki nema puno vremena na dobivanje dozvole za bazinin euro nastup.Ne znam ali čini mi se da ova dosadašnja pojačanja i nisu neka za europsku ligu .Jer kao što sam procitao negdje ko ode najdalje sigrno ce biti prva momcad u BiH (mislim novčano) :? :? :? :?

mi smo tu u najboljoj situaciji jer igramo od prvog pretkola, a sve su neki ajmo reci slabiji klubovi a mi smo nositelji tako da u slucaju prolaza, usto vjerujem, dobivamo 90 000€, a ovi drugi igraju od 2.prekola i odmah su nenositelji(kao i mi ako prođemo) i puno tezi su protivnici...tako da je bolje da igraš od 1.pretkola odmah..a plus još okusit ćeš europu u prvom pretkolu, malo se i uigrat u pravim utakmicama..

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 19 jun 2009, 20:16

a to za bazinu dozvola oce li stic i ostale dozvole jer nam treba još dva igraca da se popuni ekipa (ako se ne varam) i nece stignut dozvole imaju još 12 dana .S ovakom momčadi ne mislim da možemo i prvo pretkolo proć :?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jun 2009, 20:29

brijeg široki je napisao/la:a to za bazinu dozvola oce li stic i ostale dozvole jer nam treba još dva igraca da se popuni ekipa (ako se ne varam) i nece stignut dozvole imaju još 12 dana .S ovakom momčadi ne mislim da možemo i prvo pretkolo proć :?
ak onemoremo ove amatere proci sa Malte itd., samo da nedobijem ove teze malo..valjda cemo i mi nekad imati sreće u tom ždrijebu koji je inače u ponedjeljak 22.6.

a Bazina ti neće 100% igrat prvo pretkolo..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 jun 2009, 01:50

Zato bi Wagner i bio neophodan. Ok, jesu sve to uglavnom losije momcadi, objektivno, ali sve to treba proci, sve to igra nogometa. Bazina ima do kraja ovog mjeseca ugovor sa svojim klubom tako da on sigurno ne moze biti registriran za prvo pretkolo. U tome je kvaka. A bez Wagnera to ide puno teze, tako da ce biti svega tu, ali se nadam da ce i jedan i drugi na kraju zavrsiti u NK ŠB i kompletirati pravi vezni red.
...Život za Široki...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 jun 2009, 02:47

Kevin je napisao/la:
brijeg široki je napisao/la:a to za bazinu dozvola oce li stic i ostale dozvole jer nam treba još dva igraca da se popuni ekipa (ako se ne varam) i nece stignut dozvole imaju još 12 dana .S ovakom momčadi ne mislim da možemo i prvo pretkolo proć :?
ak onemoremo ove amatere proci sa Malte itd., samo da nedobijem ove teze malo..valjda cemo i mi nekad imati sreće u tom ždrijebu koji je inače u ponedjeljak 22.6.

a Bazina ti neće 100% igrat prvo pretkolo..
i ja se isto nadam da cete imati srece prilikom zrijeba...pogotovo zbog nacina na koji ste dosli do evrope...znaci molim boga za azerbejdzan u ponedeljak...makar da vam se izbije nesto para od aviona kojim cete morat letit za tu egzoticnu destinaciju..a sto se tice kvaliteta...tu ste vi sa njima...u 5 deka
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 jun 2009, 02:50

Nemojte samo vi o kvaliteti i prikazanoj nogometnoj igri, svega vam, i sve je ok. ;) Ostali inekako, ali vi nikako.
...Život za Široki...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 jun 2009, 03:00

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemojte samo vi o kvaliteti i prikazanoj nogometnoj igri, svega vam, i sve je ok. ;) Ostali inekako, ali vi nikako.
a vi nemojte samo o sreci i postenju i sve je ok...ostali i nekako al vi nikako :mrgreen:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.